Dun gece aldigim kotu haberle yikildim bu sabah apar topar edirneye dondum.esim kaza yapmis 120 ile giderken viraji donerken yerlerde micir varmis araba savrulup ters donerek bariyerlere carparak durmus.bende bisi yok dedigi halde sabahi zor ettim.geldim gordum icim rahatladi.allah herkesi beterinden korusun
merhaba sevgili temmuz anneleri ... çiçeği burnunda temmuz annesi olarak (her ne kadar haziranda doğum yapsamda)
yardımınıza ihtiyacım var oğlumun burnu sürekli sümük doluyor 2 haftaya kadar banyoda çıkıyodu
ama artık banyoda da çıkmıyor bebedor marka iğrenç bi aspiratör kullandım o kesinlikle çıkarmıyor
bende çok çaresiz kalınca serum fizyolojik sıkıyorum geçici rahatlatıyor
komşulara sordum chico nunkini önerdiler onada baktım bebedorunkinden farkı yok gibi (kullanmadım ama)
sizin tecrübelerinize ihtiyacım var
KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN
Allah'ım bu mübarek günde tüm dualarımız kabul tüm günahlarımızı affetsin
yavrularıızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın
hayırlı vatana millete dinine bağlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin
onların kılına tırnağına bile zarar verdirmesin
onların düğünlerini çocuklarını görmeyi nasip etsin
mutluluk sağlık huzur afiyet bereket bolluk versin
kazalardan belalardan esirgesin
veeeee daha nice nice dualrımız kabul etsin
slm kızlar
nasılsınız
uzun suredir okuyup çıkıyodum.
hasta bebişlere geçmiş olsun.
dün çok kötü bi gün yaşadım.
kayınvalidelerin binasından 9 kattan 2.5 yaşında çocuk camdan düştü vefat etti ..
sabah kahvaltısı yapmış camdan aşağa bakarken dengesini kaYbetmiş.annesi babası çalışıyomuş.anneanne ve dedesi bakıyomuş.annnee nasıl yıktı ortalığı keşkelerle dolu cümleler...doyamadım sana oğlummmmmm...
Allah kuzularımızı korsun..
bizim balkonun demirlerini yükseltmiştik camlardan korkuyorum biraz.
ALLAH kimseye evlat acısı göstermesin ALLAHIM...
günaydınlar....
nasılsınız bakalım şekerlerim...
slmm nasılsın Barış halının üstünde uyudu bende nette takılıyorum
ben kumbağdayım bu arada sen nezaman döneceksin evine :))
bizde burda bi mini buluşma yapalım :))
canım bayramdan sonra döneceğim ben inşallah...
sen orada olursan muhakkak görüşelim zaten bana çok yakındasınız.
merhaba sevgili temmuz anneleri ... çiçeği burnunda temmuz annesi olarak (her ne kadar haziranda doğum yapsamda)
yardımınıza ihtiyacım var oğlumun burnu sürekli sümük doluyor 2 haftaya kadar banyoda çıkıyodu
ama artık banyoda da çıkmıyor bebedor marka iğrenç bi aspiratör kullandım o kesinlikle çıkarmıyor
bende çok çaresiz kalınca serum fizyolojik sıkıyorum geçici rahatlatıyor
komşulara sordum chico nunkini önerdiler onada baktım bebedorunkinden farkı yok gibi (kullanmadım ama)
sizin tecrübelerinize ihtiyacım var
slm kızlar
nasılsınız
uzun suredir okuyup çıkıyodum.
hasta bebişlere geçmiş olsun.
dün çok kötü bi gün yaşadım.
kayınvalidelerin binasından 9 kattan 2.5 yaşında çocuk camdan düştü vefat etti ..
sabah kahvaltısı yapmış camdan aşağa bakarken dengesini kaYbetmiş.annesi babası çalışıyomuş.anneanne ve dedesi bakıyomuş.annnee nasıl yıktı ortalığı keşkelerle dolu cümleler...doyamadım sana oğlummmmmm...
Allah kuzularımızı korsun..
bizim balkonun demirlerini yükseltmiştik camlardan korkuyorum biraz.
ALLAH kimseye evlat acısı göstermesin ALLAHIM...
hacersenol arkadaşım eşine çok geçmiş olsun. allah korumuş doğrusu şu mübarek günerde.
misscapris canım küçük keltoşada geçmiş olsun. daha geçen konuştuk şükür hasta olmadılar diye galiba nazar değdirdik. neyseki çok yüksek ateş değilmiş.
selvacım sende beni amma şımarttın yahu. nasıl bir tarif etme o öğle beni. teşekkür ederim. beni böyle gören senin o güzel gözlerin:)))
aşkveoğlum seninle tanışamadığıma ayrı üzüldüm. neyse mutlaka birgün karşı karşıya geliriz seninlede. şimdilik nede olsa kalplerimiz bir.
esma kuşum senin oralarda bizi kıskanmaktan başka yapacak birşeyin yok. :):)))
slmm nasılsın Barış halının üstünde uyudu bende nette takılıyorum
ben kumbağdayım bu arada sen nezaman döneceksin evine :))
bizde burda bi mini buluşma yapalım :))
hasta tüm bebeklere acil şifalar dilerim
ne zamandır yazacağım vakit olmuyor benim bırıcıktan
aklıma gelenler
efim ; gerçekten de haketmediğin şeyler yaşamışsın arkadaşım. öyle bir aileden nasıl iyi bir eş çıkmış o da enteresan. ama sabır etmen sonucunda iyi sonuca varmış olman sevindirici. bazen çünkü tam tersi de olabiliyor, sen sustukça tepene çıkıyorlar.
istanbul buluşması gerçekleşmiş , benim haberim yoktu ama iyi geçtiğine sevindim.
bir dahaki seferlere biz de katılırız inşallah.
aslında en baştan ikili buluşmalar bana da daha mantıklı geliyor çünkü benim kız zaten kalabalığı sevmiyor. doğumgününde bile ortalığı bize dar etti, pastasını üfleyip dışarı kaçtı :)) parti bittiğinde eve döndü ( dedesi ile )
merhaba kızlar:)
sabah su çiçeği aşımızı olduk geldik...
bu sefer çok bağırdı ilke,biraz da mızmız uyudu şimdi...
allah bağışlasın canım bebeğini:)
otribebe süper canım en iyisi o biz çok memnunuz..
ay çok üzüldüm içim yandı resmen...
biz de 6. kattayız demirlerimiz de yüksek ama ben kapının önüne bariyer yapıyorum minderlerden çok korkuyorum balkondan...
güzel olduğun kadar mutevazisin de şekercim:))
kuzucuk halının üstünde mi uyumuş:))
canım sen yazmıştın gelirim diye ama bir daha topikte göremeyince vazgeçtin sandım..
baharla ben buluştuk, bir dahakine inşallah sen de gel:)
canm hayırlı uğurlu olsun bebeğin.. allah analı babalı büyütüsnn....
otri bebe burun aspiratörü çok iii bu konuda... temmuz anneleri olarak bir çoğumuz onu kullandı ve çook memnun kaldık...
sanada tavsiye ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?