slm kızlar
nasılsınız
uzun suredir okuyup çıkıyodum.
hasta bebişlere geçmiş olsun.
dün çok kötü bi gün yaşadım.
kayınvalidelerin binasından 9 kattan 2.5 yaşında çocuk camdan düştü vefat etti ..
sabah kahvaltısı yapmış camdan aşağa bakarken dengesini kaYbetmiş.annesi babası çalışıyomuş.anneanne ve dedesi bakıyomuş.annnee nasıl yıktı ortalığı keşkelerle dolu cümleler...doyamadım sana oğlummmmmm...
Allah kuzularımızı korsun..
bizim balkonun demirlerini yükseltmiştik camlardan korkuyorum biraz.
ALLAH kimseye evlat acısı göstermesin ALLAHIM...
slm kızlar
nasılsınız
uzun suredir okuyup çıkıyodum.
hasta bebişlere geçmiş olsun.
dün çok kötü bi gün yaşadım.
kayınvalidelerin binasından 9 kattan 2.5 yaşında çocuk camdan düştü vefat etti ..
sabah kahvaltısı yapmış camdan aşağa bakarken dengesini kaYbetmiş.annesi babası çalışıyomuş.anneanne ve dedesi bakıyomuş.annnee nasıl yıktı ortalığı keşkelerle dolu cümleler...doyamadım sana oğlummmmmm...
Allah kuzularımızı korsun..
bizim balkonun demirlerini yükseltmiştik camlardan korkuyorum biraz.
ALLAH kimseye evlat acısı göstermesin ALLAHIM...
Simdi yolculuk zamani.bugun sarkoy crs ya kadar ordayiz crs aksami istanbul pazar edirneye donus:)
Bayramda sizlerin planlari ne kizlar?
edirnede mı yasıyorsunuz canım?
herkeze iyi bayramlar kızlar bu benim babamsız ilk bayramım ewimiz ilk defa bayramda kapalı olucak çok zormuş allahım kimseye zaman sız öüm wermesin ....sabah yola çıkıcam babama bayramlaşmaya qidicem bu sefer elini deqil topraqını öpmek warmış kabul etmiyorum edemiyorum .....oqlum dedesini bilmiyo o dede dedikçe ben aqlıyorum ..( çok zor bi bayramm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?