2010 Temmuz Anneleri : )

Hmmmmm yine baslanmis gezmelere tozmalara
ben herzamanki gibi evi bekliyorum
pazartesi buyuklerin ellerini opmeye esimin ailesinin tarafina dogru gidiyoruz.
Bu bayram gezme planimiz yok anlayacaginiz,saglik olsun.

biz evdeyiz gerçi eşim gidelim felan dedi ama
sen git ben 1 mt bile kıpırdamayı düşünmüyorum dedim
zaten annemler bugün gitti

Nasıl üzüldüm bende şimdi : (( kelimeler yetersiz ..Mekanı zaten cennet kucuk meleğin ..
Camları ustten acılır yapmak gerekiyor bebekler büyüyene kadar . .

merhabalar tatil ve sonrasında eşimin memleketine gidiş dönüş derken bir ay evimden uzak kaldım bu arada oğluşum hastalandı iki kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldık çok zayıfladı yavrum yatağını aradı uyumadı yemedi hala da iştahsız napacağımı şaşırdım kabus gibiydi resmen insanın evi gibi yok eve geldik ama bir hafta sonrada okulum başlıyor yaz tatilim bitti ben hiç dinlenemedim bu ay bizim Kaan da yürümeye başladı Allaha şükür fakat henüz söyleyebildiği hiç bir sözcük yok bu arada hasta bebeklere geçmiş olsun hepinize selamlar

çok üzüldüm Allah hiçbirimize yaşatmasın böyle bir acı ve o aileye de sabır versin

Selamlar herkese.....

nerelerde herkescikler kimseler yok...

ben annemlerdeyim şimdi temizlik yaptık yeni oturdum.

yarın akşamda çınarcığa tatile gideceğiz.....

sizler erken çıktınız galiba tatile....

bız de bu bayramda ızmıre gıtmıyoruz annemler daha yenı gıttıler sayılır.edırnedeyız ılk gun.kayınvalıdemlere,halalara vs gıdecegız.2.gunu ıcın yunana gıdıyoruz kısmetse..:81:dedeagaca.otelden yerımızı ayırttık.bakalım mınık kusla otelde nasıl bır gun gecırecegız?:86:

herkes tatil ve bayram teleşında sanırım kimsecikler yok.
herkese iyi bayramlar iyi tatiller diliyorum

temmuz anneleri hepinizin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim bebekleri öpüyorum sevgilerimle selam ve dua ile...

günaaayyydddıınnn hanımmlaaarr MERHABAAAAA!!!

yarın bayram erken yatın hanımlar,giyelim en güzel elbiseyi,:87:yüzümüzde bir tebessüm ile,üzmeyelim yarın kocişimiziii
yarın bayram erken kalkın hanımlarr:87:,giyelim en güzel cicilerii,elimizde taze kır çiçekleri üzmeyelim bugün annemizii
yarın bayram erken kalkalım hatunlarr,giyelim en çıtır cicilerii,ellerinde taze kır çiçeklerii,üzmesinler sevdiklerimiz biziii:87::87:
yarın bayram erken kalksın bıdıklargiydirelim en güzel elbiseyi:87:yüzlerinde bayraam sevinçlerii,üzmesinler yarın bizleriii:118:

herkezin yarınkii ramazan bayramı kutlu olsunn ,ne mutlu bizekii hepberaber ramazanı geçirdik,hala inanamıyorum nekadarda çabuk bitti29gün
buda ben size armağan olsunn,

http://www.youtube.com/watch?v=BQ58Q4oXH9Q

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

Son düzenleme:
herkeze iyi bayramlar kızlar bu benim babamsız ilk bayramım ewimiz ilk defa bayramda kapalı olucak çok zormuş allahım kimseye zaman sız öüm wermesin ....sabah yola çıkıcam babama bayramlaşmaya qidicem bu sefer elini deqil topraqını öpmek warmış kabul etmiyorum edemiyorum .....oqlum dedesini bilmiyo o dede dedikçe ben aqlıyorum ..( çok zor bi bayramm

herkese iyi bayramlar biz seninanlatıgın duyguları 16 senedir yaşıyoruz allah sabı versin metanetini koru canım

iyi bayramlar
bugün oğlum bana bayram hediyesi verdi durdu
öpmeyi öğrendi nihayet
gelip gidip öpüyor
offf öyle güzel ki o öpünce insanın onu yiyesi geliyor
tosdiğim benim

Arkadaşlar sizlerin ve ailenizin bayramı kutluyor ve iyi bayramlar diliyorum.Bayram şekerlerimizle daha birçok bayramı görmeyi nasip etsin Allahım.
HOŞÇAKALINNNN

Herkese merhabalar...
Uzuun bir ara vermiş oldum işlerden ve bayram telaşından dolayı...
Herkes iyidir umarım...
Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...Sanırım herkes hala tatilde site boş kalmış..
maalesef ben bugün iş başı yaptım((
Özgecik çok yaramaz oldu...Bir saniye yerinde durmuyor koltuklara ve sandalyelere çıkıyor artık...
Yürüdüğü için ben içeri götürsemde bir bakmışım yanı başımda tekrar...
İnş...bugünleri atlatıcaz diyorum ama baya zorlanıyoruz...Hem iş hem çocuk hem ev...
Öpüyoruz herkesi...

Selam arkadaslar.
Herkesin gecmis bayramini kutluyorum.Cok guzel ve yorucu bir bayram gecirdim.Esimin ailesinin yanindaydik.Erken doncektik ama cok rahattim orda o yuzden dun donduk.
Bugun de ablama gidiyorum.Birkac gun orda kalcam.
Bugun temizlik vs.derken cok yoruldum,ayagimda oglus, biryandan dinleniyorum.
Asil is yurumeye basladiktan sonraymis meger.Surekli ordan oraya modundayiz.Konusmasida baya gelisti."anne bak,hadi,oyku,sut,hayir" vs. biseyler soyluyor.Son zamanlarda da ismimi soylemeye basladi.
Bizden haberler boyle,opuldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…