2010 Temmuz Anneleri : )

bizim cımcıme de cok seker oluyor konusurken..anne baba,dede ,aneanne,haydı,gel,piştdıyor.en sevımlısı de her gordugu adama aga dıyordu.tam trakyalı oldu
neysekı bırhaftadır abı demeyı ogrendı sımdı genclere abı yaslılara aga dıyor

kimseler yok
neyse umarım herkes iyi bir bayram geçirmiştir
yeni eğitim-öğretim yılı yarın başlıyor
offf bakıcı da yarın başlıyor
1 hafta alıştırma turu yapacağız
sonra ben okula bebiş bakıcıya
alışmıştım böyle iyiydi
şura bura 14 aydır okula gitmiyorum
hiç de şikayetçi değildim
sanırım ben çalışmayı sevmiyorum
5 yıl üniversite çabam emeğim olmasa istifa bile ederdim galiba

kimseler yok
neyse umarım herkes iyi bir bayram geçirmiştir
yeni eğitim-öğretim yılı yarın başlıyor
offf bakıcı da yarın başlıyor
1 hafta alıştırma turu yapacağız
sonra ben okula bebiş bakıcıya
alışmıştım böyle iyiydi
şura bura 14 aydır okula gitmiyorum
hiç de şikayetçi değildim
sanırım ben çalışmayı sevmiyorum
5 yıl üniversite çabam emeğim olmasa istifa bile ederdim galiba

günaydın kızlar herkese iyi haftalar
ne güzel tatildi ya kuzucumla doya doya vakit geçirdik çok iyi geldi :109:
bayramın 1 günü akşamı büyükleri gördükten sonra kuşadasına arkadaşlar gittik
2 gün orada kaldık ama ilk gün doğa mızmızdı gece uyumadı hepimizi ayağa dikti
ertesi gün bi baktım azı dişi çıkmış kuzumunn
çok üzüldüm ne acı çekti kimbilir sabaha kadar
3 gündür de gece 1den önce uyumuyor çok sıkıntı diğer azı da geliyor sanırım sürekli kaşıyor
uykusundan ağlayarak uyanıyor
gece ateşi yoktu ama ağrısı hafifleyip rahat uyusun diye biraz calpol verdim.
hep de gece tututyor ağrısı sanırım gündüz bişey yok :44:
ağrısını hafifletecek önerisi olan var mı arkadaşlar?

kızlar günaydın. geçmiş bayramınızı kutlarım. uzun zamandır yoktum.
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
hacerşenol geçmiş olsun. allah korumuş.

kızlar en son kızımın ateşi var demştim bakıcıya bıraktıp işe gelmiştim ateşi aniden inip çıkıyor dengesizdi. doktor uyarmıştı zaten devamlı kontrol edin belli olmaz birden iner çıkar diye. 6 saatte bir kullanması gereken ateş düşürücü ve antibiyotiğini kullanıyorduk. bakıcıya hepsini anlatmıştım. olayın ciddiyetini. buraya bunları yazdıktan sonra bakıcıyı aradım nasıl ateşi indimi çıktımı diye kadın benimle zor konuşuyor telefonda. önce hasta zannettim dedim hastaysan izin alıp geleyim dedim sorduğum sorulara bi zahmet cevap veriyor yada anlamıyor iki üç defa tekrar ediyorum söylediklerimi. 11.30 du aradığımda en sonunda uyuyordum ben dedi. elif iyi ayakta dedi. ha öylemi dedim. uyuorsun iyi tamam dedim kapattım telefonu hemen izin aldım. tabi öyle hemen izin verirmi bizimkiler elindeki işi bitirince çıkabilrsini dediler bitirdim çıktım. gittiğimde kadın hala uyuyordu aldım kızımı. noldu dedi. sinirlerim bozuk dedim başkada bişiy demedim. çünkü konuşsaydım çok kötü şeyler söyleyebilrdim eşimle konuşmuştum gitmeden önce. önce kızın durumuna bak. hemen sinirlenme dedi. kızımın ateşi çıkmıştı ikiiside uyuyordu. kapıyı oğlu açtı beni görünce panikledi. ben açana kadar kapıyı vudum kadına da söyledim neden suratıma kapatıyor kapıyı diye tabi annesi toparlanacak ben uyuduğunu anlamıycam.

nihayetinde uykudan gözlerini açamıyor hala. aldım kızımı gittim eve. hemen duşa soktum. ilacını verdim. ateşi 39.5 tu geldigimizde. iyiki de gelmişsin dedi eşim bile.

fazla uzatmayacağım. malum tatil döüşü bir sürü iş var.
kızım bugün kreşe başladı umarım böyle daha iyi olur.
herkese hayırlı günler diliyorum. öpüyorum kuzucuklarınızı.

canim cok gecmis olsun yaa.ne uyukusuymus bu boyle.mesai saatinde uykuda neymis!!en guzelini yapmissin krese vererek cnm.hakkinizda hayirlisi.

günaydın kızlar..

tatil bitti... iş başladı...

çok özledim oğluşumu...harika vakit geçirdik..

canımı sıkan olaylar oldu ama takmıyorum artık...

çünkü insanlar çok iki yüzlüü dahada iyi anladım bunu....

günaydın herkese....

ben hala istanbuldayım ya çok sıkıldım. inşallah bu gece döneceğim evime.

bayram tatilimizde fena değildi. Yalovaya gittik oradan çınarcığa denize falan girdik iyi geçti.

bu akşamda ablama söz keseceğiz galiba arkadaşının ailesi gelecek tanışmaya. onları sepetleyelim hemen düşeceğim yollara bende.

canim cok gecmis olsun yaa.ne uyukusuymus bu boyle.mesai saatinde uykuda neymis!!en guzelini yapmissin krese vererek cnm.hakkinizda hayirlisi.

sagol canım. çocuk havale geçirse haberi olmayacak. benden çok onunla vakit geçiriyor. düşünmesi lazım böyle şeyleri... çok fazla pohpohlamışım ben bu kadını ki hiç çekinmeden uyuyorum diyor.

Selam bayram sekerleri.umarim herkes iyidir.Bende asiri bunaldim hala istanbuldayim bugun insallah bizde donucez evimize daha 1 gun bile durmak istemiyorum. Gecen cmt sarkoye giderken kesanda yedigimiz yemekten esimle zehirlendik Allahtan Beray yememisti.Sarkoy devlet hastanesi zaten feci otesi.cok sukur bir igneyle kurtulduk:) ama iki gun yataktan kalkamadik su bile gorsem tiksiniyodum.hastayiz dite pzt istanbula donduk aslinda edirneye evime gelmek istedim ama bayrammis buyuklere ayip olurmus diye o halde geldik istanbula.su bayramlari hic sevmiyorum buyuklerimiz sanki kabe,her bayram gidio gormek mecburiyeindeyiz sanki.İki gun annesi iki gun annemler derken bugunu bulduk ama perisan olduk gocebeler gibi ordan oraya.ama aklim basima geldi kismetse kurbanda evimden cikmicam kim gelmek isterse evime gelsinler

sagol canım. çocuk havale geçirse haberi olmayacak. benden çok onunla vakit geçiriyor. düşünmesi lazım böyle şeyleri... çok fazla pohpohlamışım ben bu kadını ki hiç çekinmeden uyuyorum diyor.

Canım en doğrusunu yapmışsın..İşte ben de bu gibi nedenlerle bakıcı olayına hiç sıcak bakmadım..Geçmiş olsun tekrar...

Boşşşver şekerim o insanları sen.....
Konusmustuk...tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hayırlı olsun canımcım şimdiden..

Sanırım birde evine götürüyordun dimi öyle aklımda kalmış benim..
Bakıcı bakacaksa ve imkanlar varsa evde bir kamera olmasından ve kendi evimde bakılmasından yanayım..
Mevcut şartlarınla en iyisini yapmıssın canım..en azından emin ellerde oldugunu biliyorsun..

of canım çok geçmiş olsun nedir böyle sizin başınıza gelenler...

Canım en doğrusunu yapmışsın..İşte ben de bu gibi nedenlerle bakıcı olayına hiç sıcak bakmadım..Geçmiş olsun tekrar...

çok sağol alminacığım. bu gün ilk günümüz bakalım inşallah iyi olur. en son etrafı keşfetmek ve bütün oyuncakları alıp atmakla meşguldu. biraz sonra tekrar arayacağım bakalım. uyumuşmu bizim bızdık.

aşkoğlum onuda düşündüm ama tekrar bir bakıcıya güvenmek çok zor geldi. evin heryerine kamera koyamam ya. ne biliyim farkeder kamera önünde iyi davranır. yokken başka odada sıkıştırır. diye

aşkoğlum onuda düşündüm ama tekrar bir bakıcıya güvenmek çok zor geldi. evin heryerine kamera koyamam ya. ne biliyim farkeder kamera önünde iyi davranır. yokken başka odada sıkıştırır. diye

ah canım haklısın korkmakla..allah iyi insanlarla karşılaştırsın...
Kamerada ses düzenide oldugu için sıkar biraz sıkıştırması...zaten gelen evde kamera oldugunu bilecek ..kendine güvenen gelecek..
Ablam 3 senedir evinde bakıcı çalıştırıyor ...tecrübelendim bende bu konuda...Çok şükür kötüsüne hiç rastlamadık..
senin dediğin gibi sen buna çok yüz vermissin..boşveeeerrr en iyisini yapmıssın..

çok geçmiş olsun canım. ne rahat kadınmış çoçuk uyanıkken kendisi nasıl uyuyor.ii cesaret valla. ben cesaret edemiyorum. ii yapmışsın kreşe vermekle. nereye verdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…