merhaba kızlar:)
bayram dönüşü herkeste yeni haberler var..
myline iyi olmuş bi yerde daha kötü bir durum olmadan bakıcıdan almışsın, ben de bakıcıdansa kreşi tercih ederdim.hayırlısı olsun...
bahar artık yuvana dön:))
esmacım kimler sıktı senin canını söyle dövelim onları:)
biz ilkeyi bayramın 3. günü anneme bırakıp üsküdarda ev baktık.
aslında yatırım amaçlı düşünüyoduk ama bir tane ev gezdik eşim de ben de beğendik.
eğer parada anlaşabilirsek taşınmayı düşünüyoruz.
biraz tadilat lazım 2+1 ama kullanışlı bir ev.
bizim evimiz de o kadar ama gerçekten çok kullanışsız...
hayırlısı olsun inşallah..
sağol canım bende ucuz atlattık diyorum. aynen emanet bir çocuk. nasıl rahat oluyor bu insanlar hayret edilecek bir durum.çok geçmiş olsun canım. ne rahat kadınmış çoçuk uyanıkken kendisi nasıl uyuyor.ii cesaret valla. ben cesaret edemiyorum. ii yapmışsın kreşe vermekle. nereye verdin.
sağol selvacım bana daha güvenli geldi bakıcıdansa 6 tane çocuk var 0-2 de 3 tane öğretmen başlarında hepside eğitimli öğretmelrin ve kreşte doktorda var aylık gelişimleri takip ediliyor. ne yiyeceklerini liste halinde veriyorlar. listeyi doktor yapıyor.merhaba kızlar:)
bayram dönüşü herkeste yeni haberler var..
myline iyi olmuş bi yerde daha kötü bir durum olmadan bakıcıdan almışsın, ben de bakıcıdansa kreşi tercih ederdim.hayırlısı olsun...
bahar artık yuvana dön:))
esmacım kimler sıktı senin canını söyle dövelim onları:)
biz ilkeyi bayramın 3. günü anneme bırakıp üsküdarda ev baktık.
aslında yatırım amaçlı düşünüyoduk ama bir tane ev gezdik eşim de ben de beğendik.
eğer parada anlaşabilirsek taşınmayı düşünüyoruz.
biraz tadilat lazım 2+1 ama kullanışlı bir ev.
bizim evimiz de o kadar ama gerçekten çok kullanışsız...
hayırlısı olsun inşallah..
kızlar günaydın. geçmiş bayramınızı kutlarım. uzun zamandır yoktum.
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
hacerşenol geçmiş olsun. allah korumuş.
kızlar en son kızımın ateşi var demştim bakıcıya bıraktıp işe gelmiştim ateşi aniden inip çıkıyor dengesizdi. doktor uyarmıştı zaten devamlı kontrol edin belli olmaz birden iner çıkar diye. 6 saatte bir kullanması gereken ateş düşürücü ve antibiyotiğini kullanıyorduk. bakıcıya hepsini anlatmıştım. olayın ciddiyetini. buraya bunları yazdıktan sonra bakıcıyı aradım nasıl ateşi indimi çıktımı diye kadın benimle zor konuşuyor telefonda. önce hasta zannettim dedim hastaysan izin alıp geleyim dedim sorduğum sorulara bi zahmet cevap veriyor yada anlamıyor iki üç defa tekrar ediyorum söylediklerimi. 11.30 du aradığımda en sonunda uyuyordum ben dedi. elif iyi ayakta dedi. ha öylemi dedim. uyuorsun iyi tamam dedim kapattım telefonu hemen izin aldım. tabi öyle hemen izin verirmi bizimkiler elindeki işi bitirince çıkabilrsini dediler bitirdim çıktım. gittiğimde kadın hala uyuyordu aldım kızımı. noldu dedi. sinirlerim bozuk dedim başkada bişiy demedim. çünkü konuşsaydım çok kötü şeyler söyleyebilrdim eşimle konuşmuştum gitmeden önce. önce kızın durumuna bak. hemen sinirlenme dedi. kızımın ateşi çıkmıştı ikiiside uyuyordu. kapıyı oğlu açtı beni görünce panikledi. ben açana kadar kapıyı vudum kadına da söyledim neden suratıma kapatıyor kapıyı diye tabi annesi toparlanacak ben uyuduğunu anlamıycam.
nihayetinde uykudan gözlerini açamıyor hala. aldım kızımı gittim eve. hemen duşa soktum. ilacını verdim. ateşi 39.5 tu geldigimizde. iyiki de gelmişsin dedi eşim bile.
fazla uzatmayacağım. malum tatil döüşü bir sürü iş var.
kızım bugün kreşe başladı umarım böyle daha iyi olur.
herkese hayırlı günler diliyorum. öpüyorum kuzucuklarınızı.
kimseler yok
neyse umarım herkes iyi bir bayram geçirmiştir
yeni eğitim-öğretim yılı yarın başlıyor
offf bakıcı da yarın başlıyor
1 hafta alıştırma turu yapacağız
sonra ben okula bebiş bakıcıya
alışmıştım böyle iyiydi
şura bura 14 aydır okula gitmiyorum
hiç de şikayetçi değildim
sanırım ben çalışmayı sevmiyorum
5 yıl üniversite çabam emeğim olmasa istifa bile ederdim galiba
kızlar günaydın. geçmiş bayramınızı kutlarım. uzun zamandır yoktum.
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
hacerşenol geçmiş olsun. allah korumuş.
kızlar en son kızımın ateşi var demştim bakıcıya bıraktıp işe gelmiştim ateşi aniden inip çıkıyor dengesizdi. doktor uyarmıştı zaten devamlı kontrol edin belli olmaz birden iner çıkar diye. 6 saatte bir kullanması gereken ateş düşürücü ve antibiyotiğini kullanıyorduk. bakıcıya hepsini anlatmıştım. olayın ciddiyetini. buraya bunları yazdıktan sonra bakıcıyı aradım nasıl ateşi indimi çıktımı diye kadın benimle zor konuşuyor telefonda. önce hasta zannettim dedim hastaysan izin alıp geleyim dedim sorduğum sorulara bi zahmet cevap veriyor yada anlamıyor iki üç defa tekrar ediyorum söylediklerimi. 11.30 du aradığımda en sonunda uyuyordum ben dedi. elif iyi ayakta dedi. ha öylemi dedim. uyuorsun iyi tamam dedim kapattım telefonu hemen izin aldım. tabi öyle hemen izin verirmi bizimkiler elindeki işi bitirince çıkabilrsini dediler bitirdim çıktım. gittiğimde kadın hala uyuyordu aldım kızımı. noldu dedi. sinirlerim bozuk dedim başkada bişiy demedim. çünkü konuşsaydım çok kötü şeyler söyleyebilrdim eşimle konuşmuştum gitmeden önce. önce kızın durumuna bak. hemen sinirlenme dedi. kızımın ateşi çıkmıştı ikiiside uyuyordu. kapıyı oğlu açtı beni görünce panikledi. ben açana kadar kapıyı vudum kadına da söyledim neden suratıma kapatıyor kapıyı diye tabi annesi toparlanacak ben uyuduğunu anlamıycam.
nihayetinde uykudan gözlerini açamıyor hala. aldım kızımı gittim eve. hemen duşa soktum. ilacını verdim. ateşi 39.5 tu geldigimizde. iyiki de gelmişsin dedi eşim bile.
fazla uzatmayacağım. malum tatil döüşü bir sürü iş var.
kızım bugün kreşe başladı umarım böyle daha iyi olur.
herkese hayırlı günler diliyorum. öpüyorum kuzucuklarınızı.
Myline gecmis olsun canim.Kres daha guvenli ve faydali bencede.
Benim arkadasta calistigi icin kizina komsusu bakiyodu.3 sene kadat bakti kizi 5 yasina gelince krese verdi.Kizi simdi 7 yasinda ve psikolojik tedavi goruyor.sebepse kadinin oglu varmis 17 yaslarinda kizi surekli taciz edermis tabi bunu daha annesine yeni solediabim altimi acip elliyodu demis arkadasim su anda perisan esinede soleyemedi olay cikar diye gizli gizli psikatriye goturuyor.Dilerim unutur.Allah kimseye boyle birsey yasatmasin.
benimkiler de yumurtanın sarısını yiyorlar ama beyazını yemiyorlar...((
Myline gecmis olsun canim.Kres daha guvenli ve faydali bencede.
Benim arkadasta calistigi icin kizina komsusu bakiyodu.3 sene kadat bakti kizi 5 yasina gelince krese verdi.Kizi simdi 7 yasinda ve psikolojik tedavi goruyor.sebepse kadinin oglu varmis 17 yaslarinda kizi surekli taciz edermis tabi bunu daha annesine yeni solediabim altimi acip elliyodu demis arkadasim su anda perisan esinede soleyemedi olay cikar diye gizli gizli psikatriye goturuyor.Dilerim unutur.Allah kimseye boyle birsey yasatmasin.
Merhaba anneler,
Bizim tatilimiz de fena değildi. Burada değildik çok iyi oldu. Akraba ziyaretlerinden yırttık.
Birşey sormak istiyorum;su çiçeği aşısının belirli bir ayı yok değil mi ? 15. aya kadar diye biliyorum ama herkes yaptırdı mı bu aşıyı ?
Bir de bebişlerinize çatalla bir yiyeceği ezip verdiğinizde- suyun içinde yüzmeyen bir yiyecek- yiyor mu yoksa tükürüyor mu ? Bu yiyecek muz gibi ağıza takılmayan besinler değil örneğin taze fasulye, ornegin bezelye gibi ?
Bu aylarda sanırım çorbalardan bu tip yemeklere geçmemiz lazım diye biliyorum. Benim kızım ekmek koparıp verdiğimizde, üzüm vs. verdiğimizde çiğniyor ve yutuyor ama kuru fasulyeyi ezip kaşıkla verdim diyelim anında tükürüyor. Ama kuru fasulyeyi elimle verdiğimde yiyor.
yaa işte hep derim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye
kızı erkeği kalmadı artık bu işlerin
insanoğlu 5 yaşından öncesini tamamen unuturmuş
ama cinsellikle ilgili kötü anılar unutulmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?