2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba kızlar:)
bayram dönüşü herkeste yeni haberler var..
myline iyi olmuş bi yerde daha kötü bir durum olmadan bakıcıdan almışsın, ben de bakıcıdansa kreşi tercih ederdim.hayırlısı olsun...
bahar artık yuvana dön:))
esmacım kimler sıktı senin canını söyle dövelim onları:)

biz ilkeyi bayramın 3. günü anneme bırakıp üsküdarda ev baktık.
aslında yatırım amaçlı düşünüyoduk ama bir tane ev gezdik eşim de ben de beğendik.
eğer parada anlaşabilirsek taşınmayı düşünüyoruz.
biraz tadilat lazım 2+1 ama kullanışlı bir ev.
bizim evimiz de o kadar ama gerçekten çok kullanışsız...
hayırlısı olsun inşallah..

selvaaaaa yaklasiyosunnnn banaaaaaa nasil sevinirim varyaaaa insallah yaaa

çok geçmiş olsun canım. ne rahat kadınmış çoçuk uyanıkken kendisi nasıl uyuyor.ii cesaret valla. ben cesaret edemiyorum. ii yapmışsın kreşe vermekle. nereye verdin.
sağol canım bende ucuz atlattık diyorum. aynen emanet bir çocuk. nasıl rahat oluyor bu insanlar hayret edilecek bir durum.
sevgim yetenek akademisi diye bir yer eğitimleri çok iyi. aktiviteler süper ama bizimki henüz küçük o kadar aktivite için. :)
sağol selvacım bana daha güvenli geldi bakıcıdansa 6 tane çocuk var 0-2 de 3 tane öğretmen başlarında hepside eğitimli öğretmelrin ve kreşte doktorda var aylık gelişimleri takip ediliyor. ne yiyeceklerini liste halinde veriyorlar. listeyi doktor yapıyor.
fiyatı konuşmadık henüz yeni dönem fiyatları değişmiş daha önce 550 tl ye indirmiştik pazarlıkla şuan ne olur bilemiyorum.

geçmişler olsun canım
ne rahatmış öyle bu emanet çocuk diken üstünde duracağına uyuyor
üstelik bu bebe hasta yuh yani

benim bakıcı da bugün başladı
umarım bizim iyi olur
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

bayram tatilinden dolayı sayfalar ilerlememiş burda geçmiş bayramınızı kutluyorum kızlar
bizim bayramımız çok güzeldi çook ii geldi burdan uzaklaşmak...we arada şartları zorlayıp bunu yapmamız gerektiğine karar werdik
16 aydır ewdeydim weeeee bugün başladım garip gelio git boş boş otur gel...yeni okulumda gruplaşma war o çok kötü yaaaa neyse
bugün aynı zamanda doktora gittik su çiçeği aşımızı olduk
boy:82 kilo:11.750 olmuşşş tosunummm

Cok iyi yapmışsın cnm kreşe vermekle kadındaki rahatlıga bak bir de pişkin uyuyorum diyor ustelik cocuk hasta bebiş zaten hasta oldugundan ateşten uyuyordur .Ne yala soyleyım ilk anlattıgından beri icime sinmemişti bu kadın ..Kreş o kadının evınden cok daha ıyı olacaktır emın ol . Sen yınede kreşe bir kolaçan et kucuk parcalı oyuncaklar tırmanacagı yuksek yerler fılan var mı ? Ben ıse baslayamıyorum sırf bu tip kadınlar yuzunden ...

Merhaba anneler,

Bizim tatilimiz de fena değildi. Burada değildik çok iyi oldu. Akraba ziyaretlerinden yırttık.

Birşey sormak istiyorum;su çiçeği aşısının belirli bir ayı yok değil mi ? 15. aya kadar diye biliyorum ama herkes yaptırdı mı bu aşıyı ?

Bir de bebişlerinize çatalla bir yiyeceği ezip verdiğinizde- suyun içinde yüzmeyen bir yiyecek- yiyor mu yoksa tükürüyor mu ? Bu yiyecek muz gibi ağıza takılmayan besinler değil örneğin taze fasulye, ornegin bezelye gibi ?

Bu aylarda sanırım çorbalardan bu tip yemeklere geçmemiz lazım diye biliyorum. Benim kızım ekmek koparıp verdiğimizde, üzüm vs. verdiğimizde çiğniyor ve yutuyor ama kuru fasulyeyi ezip kaşıkla verdim diyelim anında tükürüyor. Ama kuru fasulyeyi elimle verdiğimde yiyor.

Ben hafif sulu catalla ezilmiş verıyorum . ama bazı posalı seylerı yıyemıyor kuru fasulyenın dıs kabugundan cekinmiş olabilir bebişin . Ben mesela taze fasulyeyı ezıyorum herseyı mınık ve ezilmiş verıyorum rondadan gecırmeyı azalttım dıye bılırım ama yınede baya bır ezıyorum cunku sadece 4 dısı var zaten cıgneyemezse agzından cıkarıyor ..

bende çatalla iyice ezip veriyorum ama susuz isi çıkarıyor hafif sulu yemesi daha kolay sanırım benim derdim hiç ekmek yememesi yemiyor asla

bu arada Kaanım henüz konuşmuyor endişelendim valla söyleyebildiği hiç birşey yok kimi bebekler açılmışlar maaşallah dediği tek şey 'şiş şiş' duyan herkes gülüyor laf mı atıyor bu diyorlar

benimkiler de yumurtanın sarısını yiyorlar ama beyazını yemiyorlar...((

Myline gecmis olsun canim.Kres daha guvenli ve faydali bencede.
Benim arkadasta calistigi icin kizina komsusu bakiyodu.3 sene kadat bakti kizi 5 yasina gelince krese verdi.Kizi simdi 7 yasinda ve psikolojik tedavi goruyor.sebepse kadinin oglu varmis 17 yaslarinda kizi surekli taciz edermis tabi bunu daha annesine yeni soledi abim altimi acip elliyodu demis arkadasim su anda perisan esinede soleyemedi olay cikar diye gizli gizli psikatriye goturuyor.Dilerim unutur.Allah kimseye boyle birsey yasatmasin.

yaa işte hep derim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye
kızı erkeği kalmadı artık bu işlerin
insanoğlu 5 yaşından öncesini tamamen unuturmuş
ama cinsellikle ilgili kötü anılar unutulmazmış

yaaa var ya okurken bile kan beynime sıçradı
o 17 yaşındaki oğlanı var ya gebertirim ya mümkün değil kimse elimden alamaz
ömür boyu huzur bulamam yoksa
insanlarda ne sabır var nasıl susabiliyorlar
ahh allahım yavrularımız sona emanet

biz galiba bu fındıklardan çok şey istiyoruz
ben yesin de nasıl yerse yesin görüşündenim
iştahsız bebek zor malum
o yüzden elimle veriyorum baktım yemiyor kaşıkla baktım yemiyor çatalla
her yöntem var bizde
benim oğluş taneli yiyor çok şükür ama ben blenderliyorum
çünkü daha fazla yemiş oluyor
taneli ise daha az yiyor uzun süre çiğniyor

Çok sinirliyim..Verdiğim yemeği 1 saat ağzı açık olarak tutan ve etrafa bulaştıran Almina hanım ilk dayağını yedi benden..Poposuna bir kaç şaplak attım....

Sanmıyorum ya ben en erken 2 yaşında yaşadığım olayları bölük pörçük de olsa hatırlıyorum...2 yaş öncesini hatırlayamıyorum sadece....

slm kızlar işe donusler zor olmus keske benımde bır ısım olsa donebılecegım evde takılmaktan cok sıkıldım ev sureklı dagınık kızım sagolsun butun gun temızlık bunaldım valla ozellıkle halı sılmekten bakıcı secmek guvenmek cok zor ben hep kresten yanayım sosyallesme acısından daha ıyı ama yınede kontrol etmek lazım kuzenım kızını vermıstı kırklarelınde cocuk hıc gıtmek ıstemıyordu meger kızı dovuyorlarmıs altıne kacırmıs dıye bırkac defa kolundakı kızarıklık ve morluktan farkettık dun aksam kızım sehpanın uzerınde laptopun ustune atladı cekyattan dudagı patladı yetısemıyorum artık sureklı koltuktan asagı atıyor kendını sehpanın uzerıne tezgahın uzerıne tırmanıyor kazasız belasız atlatsak su donemı valla yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…