2010 Temmuz Anneleri : )

[video]http://www.dailymotion.com/SerLinAdEg#videoId=xkx5jc[/video]

:)) sevimli kuzular

doğada geceleri salonda yerde yuvarlana yuvarlana genellikle luli tv izleyerek uyuyor
öpüşüp koklaşa koklaşa:109:
sonra yatağına alıyorum
gündüzleride dedesi arabasına koyup gezdirerek uyutuyor
biraz uğraşsalar aslında kendi kendine uyur ama demiyorum artık bişey :97:

Çınar da sallıyordu kendini :))ben kameraya çekerken sallamayı azalttı..

Zaten uyutmak için eee eee demiyordum..Espirisine eee dedim,hemen kendilerini sallamaya başladılar..Fış fış kayıkçı da da aynen öyle sallıyorlar kendilerini :))

Sallamadan kendiliklerinden uyuyorlar..Kreşte diğer çocuklara yapılanları taklit ediyorlar...

Son düzenleme:
Herkese kocaman bir günaydınn

Aynen benimkide ekmek hastası ve cicibebe..Fakat artık cicibebe vermeyi sonlandırdım..Yeter bütün gün yese doymayacak...Pütürlü gıdaları çok rahat yiyor oğlum..Eline köfte,armut(soyulmus bir dilim tabii),ekmek vs..verdiğimde çok rahat yiyor..Mesela dün taze fasülye yedi..Ben ekmeğine bandıra bandıra verdim ağzına ,o çatalına taka taka yedi..Maşallah çatalı vs.. çok rahat kullanıyoruz..
Bizim uyku işimiz o kadar değişiyorki..bazen ayakta sallanmak istiyor,bazen yanında yatıp sırtına hafif hafif vuruyorum öyle istiyor..Ama illaki beni istiyor..
Bizimde kabus olayımız asla ve asla mama koltugu -ana kucağı-oto koltugu-bebe arabası vs.. gibi yerlerde oturtamıyorum...İnanılmaz hareketli bir çocuk..İşin en kötüsüde oto koltugunun kilidini deneye yanıla açmayı öğrendi..Bir yere giderken çok zorlanıyoruz..Zaten bütün kemer olaylarına müthiş sinirleniyor..Hatta sinir krizleri yaşıyor..tv izlemeyi de hiç sevmiyor....Ehh dolayısıyla iş yükü bana 2 katına çıkıyor..bütün gün tepemde akılllı bıdıgım..
Babaannesinin yazlık evinde prizler biraz ağaşıda..yani onun boyu çok rahat yetiyor..bayramda düz duvara tırmanmak istediği için onlara tutunup bütün hepsini aşağı indirdi..Ev merdivenli tek başına inip çıkmak istiyor..başında refakatçi istemiyor."git " diyor....
Yaramazlıkları yazssaaam sanırım sayfalar yetmez
Bizimkide erken konusacak gibi geliyor bana....hemen hemen söylemesi gereken herşeyi söylüyor..Bana artık ismimle hitap ediyor..dudaklarımı öpmeyi çok seviyor
Aşığım aşık var mı ötesiii

Son düzenleme:
merhaba canlar:)
migrenim azdı, 3 gündür içtiğim ilacın haddi hesabı yok ama bir gelişme de yok
ilke de bu ara huysuz diş falan gelcek heralde...

ev konusu hala muallakta, para konusunda anlaşamıyoruz.
ev sahibi almanyadaymış güya arada emlakçı var o da komisyonunu düşünerek indirmeye yanaşmıyo.
1 ay daha bekliycez kış gelmeye yakın ev fiyatları düşer o zamana kadar satılmazsa tabi, kısmet.
ama üsküdardan bakıcaz yine.
efimcim biz de beylikdüzü düşünüyoduk hem annemler orda hem de yeni binalar sıfır daireler var diye ama yok problemi yüzünden vazgeçtik.
benim eşim ulusta çalışıyo 15 dkda işe gidiyo, vasıta bulamazsa yürüyerek bile gelir eve o derece yakın yani.
bu saatten sonra 4 saat yollarda perişan olur zaten mesaisi uzun 8de 9da ancak çıkıyo...
bu şubede de bi sürü emeği var başka şubeye geçmek de istemiyo o yüzden en makul üsküdar geldi.
eski köklü bir semt ortaköy gibi heralde sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum...
esmacım saol canım iyi dileklerin için...

benim ilke 9 aylıktan beri yer yatağında yanına biri yatması suretiyle 10-20dk içerisnde uyuyo.
park yatağı kaldırdım sığmıyo ona döne döne uyuduğu için...
yemek konusunda da ben rahatım galiba sizden ilke hemen herşeyi yiyo pütürlü taneli farketmiyo.
yemeyen bebekler için önerimi yineliyorum
mama sandalyesinin altına örtü serin eline verin kendi yesin, bir de blenderı kaldırın artık ilkenin alttta sadece 4 dişi varken bile makarna yiyodu..
siz rahat olun arkadaşlar herşeyi damaklarında ezebilirler...

mrhb kızlar nasılsınız bakalım.bizim bu aralar işlerimiz biraz yoğun.o yüzden yazamıyordum...

oğluşun bugün su çiçeği aşısını yaptırdık.11 kg. 82 cm. olmuş.daha yürüme gibi bir faliyetimiz yok.konuşmaya gelince ne söylersek çoğu şeyi söylüyor.karpuzcuları çok seviyor.balkona çıkıp aapuzcu diye bağırıyor.

uyumaya gelincede, geceleri emerek uyuyup kalıyor.annemlerde, bebek arabasına bindirip gezdirerek uyutuyorlarmış, bazende ayakta sallayarak.

şimdilik bizden bu kadar,görüşürüz kızlar...

masallah ilkeme,akilli bidik
ben seni beklerim kuzum,ne zaman istersen gel.uskudar bana 15-20 dakika

masallah ilkeme,akilli bidik
ben seni beklerim kuzum,ne zaman istersen gel.uskudar bana 15-20 dakika

inşallah cicim hayırlısı olsun.
aslında bu baktığımız evin çok yakınında kuzenleri teyzesi falan oturuyo eşimin.
iyi mi olur kötü mü bilmiyorum.
öyle arsız yüzsüz insanlar değiller çatkapı gelecek laf söz edecek diye düşünmüyorum ama bilinmez de tabi.
amaan ne bileyim karar vermek de zormuş bu işlerde.
kısmet ne diyelim...

slm cancanlar...

selvacım... canm geçmiş olsun... ilke kuzumada maşallah...

aşkveoğlum .. bakkk kıskanırsamm evi hiç alamaz selva ona göreee beklerim falan deme :):):):):):):

işin şakası... allah gönlüne göre versin...

kuzuyada maşallah diyorum yaaa....neler yapıormuş öyleee...öpme konusunda bizimkiii işine gelince uyku düzenide çok değiştii... uyumukata zorlanır oldu.. bayram tatilinden sonra...

yemek konusunda... çok iştahsız bu aralar... ekmek yemeği sevior her yere bulaştırarak.. cicbebede seviyorr.. şimdide bizim bu yörenin adetlerinden olan bayram kömbesini çok seviyor.. döke döke yiyor kuşum...

cumartesi günü beni çok şaşırtttı kendi kendine yürüdü... baya hemde sonrada yürümekten vazgeçti şimdide yürümemek için direnior anlamdım..

sağol canım :)
kuzu da yürür bak bundan sonra cesaret topluyodur o şimdi...
ay hastasıyım sizin oranın yemeklerinin içine ne katarsınız bilmem:)

kızım da arada babasını dudaktan öpüyor :)))

[video=dailymotion;xkx7j0]http://www.dailymotion.com/video/xkx7j0_m2u00302_lifestyle[/video] Çınar dan ee eee :))

Son düzenleme:
yerde de oynasınlar diye ellerine verdiğim boş ıslak mendil paketi var :)) dolusunu açıp içindeki mendilleri dışarı çıkartıyorlar tek tek...

sağol canım :)
kuzu da yürür bak bundan sonra cesaret topluyodur o şimdi...
ay hastasıyım sizin oranın yemeklerinin içine ne katarsınız bilmem:)

kuzum sen gel ben sana ne yemekler hazırlarım.. 85m2 minnak evimdeeee ...acılı ezmeler içli köfteler.. dolma sarmaa.. dövmee... neler neler...

Hiiibensiz sohbet he:))
Selvacim cok gecmis olsun canim migren beter bisi esimden biliyorum tuttugu anda kafasini vuruyo oraya buraya.tez zamanda gecer insallah.
Bizdiklarinizada masallah daha neler gorucez bakalim:)
Bugun bittim okey donuyorum resmen.ev baya tozlanmisti bana yardima gelen ablada bugun temizlige gitmis yarin gelecekti ama birgun bekleyemedim.kizim supurgeden inanilmaz korkuyo kucagimda evi zor supurdum halilari silkeledim tozlari alirken bir beZde beraya verdim beraber bitirdik isleri cok sukur simdi kizim uyudu bende kahve keyfi yapiyorum gelmek isteyen varsa ismarlarim:)

afiyet olsun şekerimm
çok severim yorgunluk kahvesini :)

Sadece paylaşmak istedim..... Çok eskiden okuduğum bir yazıydı.....

Bülent avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. 50 yaşlarında gösteren adam görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere benzemiyordu. Üzerindeki giysiler eski fakat temizdi. Eli yüzü temiz ve sağlıklı görünüyordu. Zaten canı çok sıkkındı, bir de sinirlenmişti. Alaycı bir ses tonuyla, “Ekmek parası mı istiyorsun?” diye sordu.

- Hayır çikolata parası lazım!
Bülent’in kızgınlığı şaşkınlığa döndü.
- Niye siz ekmek bulamayınca çikolata mı yiyorsunuz?
- Hayır. Ekmek bulamadığımız günler genellikle bulgur pilavı yeriz onu da bulamadıysak aç yatarız.
- Bu bir kamera şakası mı yoksa sen iş bulamamış stendapçı mısın?
- Hiçbiri değil. Sadece fakirim. Bugün karımın doğum günü ona çikolata götürmek istiyorum.
- Doğum gününde pasta alınır bildiğim kadarıyla.
- O bizim için değil zenginler için. 30 yıllık evliliğimiz boyunca ona bir kez bile pasta alamadım. Ama her doğum gününde mutlaka çikolata götürdüm. Çikolatayı çok sever.
Adamın söyledikleri Bülent’in dikkatini çekmişti. O akşam karısıyla kavga etmiş kapıyı çarpıp kendini sokağa atmıştı. Dilenciyle konuşurken biraz kafası dağılmıştı. “Acaba söyledikleri gerçek mi yoksa uyduruyor mu?” diye düşündü.
- Cebinde bir çikolata alacak para yok mu şimdi?
Bülent’in sorusu üzerine adam ceplerini boşalttı bir nüfus cüzdanından başka bir şey çıkmadı.
- Ben dilenci değilim. Günlük çalışırım, ne iş bulursam yaparım. Fakat bugün hiçbir iş bulamadım.
- Dilenecek kadar çok mu seviyorsun karını ?
- Hem de çok seviyorum. 30 yılımı aydınlattı o benim.
- Söyle o zaman nedir evlilikte mutluluğun sırrı?
- Ben ilkokulu bile bitirmedim. Öyle formül falan bilmem.
- Formül dediysem kimya formülü sormuyorum canım. Bende 6 yıllık evliyim. Sevdiğim kadınla evlendim fakat mutlu değilim. Sürekli kavga ediyoruz. Daha 2 saat önce kapıyı çarptım çıktım. Evimiz, arabamız, işimiz gücümüz, her şeyimiz var ama mutlu değiliz. Senin hiçbir şeyin yok ama mutlusun. Para mı acaba bizi mutsuz eden?
- Hiçbir şeyim yok mu? Hayır benim her şeyim var. Benim karım her şeyim. Sevgilim, eşim, arkadaşım, hayat yoldaşım. Hayatımı paylaştığım insandan daha değerli ve daha önemli ne olabilir ki dünyada? Sizin ev, araba, iş diye her şey dediğiniz şeylerdir aslında, hiçbir şey olan.
- Öyle deme şu kadar varlığın içinde bile karım her şeyden şikayet ediyor. Bir de fakir olsam kim bilir ne olur?
- Altın tasın kan kusana faydası yoktur beyim. Sen kadın ruhunu hiç anlamamışsın. Hiçbir kadın, iyi bir evde oturduğu ve her gün çeşit çeşit yiyecekler yediği için mutlu olmaz. Bir kadın kocasının her şeyi olduğunu bildiğinde ancak mutlu olur. Ben karıma değerli şeyler alamıyorum ama ona benim için ne kadar değerli olduğunu hissettiriyorum. O da çok mutlu oluyor.
- Bir kadına değerli olduğu nasıl hissettirilir?
- Yaşı kaç olursa olsun her kadının içinde hiç büyümeyen bir küçük kız vardır. O kızı ne kadar çok sever ne kadar çok mutu edersen o kadını da o kadar mutlu edersin. Küçük kızlar hep beğenilmek ilgi görmek isterler. Güzel olduklarını duymaya bayılırlar. Kendilerine prensesmiş gibi davranılmasını beklerler. Küçük kızlar hep prenses olmayı hayal ederler. Sürprizlerden hoşlanırlar. Biraz şımartılmak isterler. Sevilmek ve sevildiklerini hep duymak isterler. İltifata doymaz küçük kızlar. Öyle değil mi?
- Benim eşim çok ciddi kadındır. Hiç küçük kız havası yok onda.
- Küçük kızlar büyüdükleri zaman artık sevgi ilgi istemeye utanırlar. En ciddi yada en yaşlı kadının bile içindeo küçük kız mutlaka vardır. Yeter ki sen o tatlı kızı sevindirmeyi mutlu etmeyi bil.
Ve o küçük kızı asla aldatma. Yoksa bir daha sana güvenmez ve ne yaparsan yap hep kuşkuyla bakar. Küçük kızlar hem çabuk mutlu olurlar
hem de çabuk kırılırlar. Çok narindir onlar. Hoyrat elleri sevmezler. Yumuşak dokunuşları severler...

Bu tavsiyeni deneyeceğim. Her zaman yapabilir miyim bilmiyorum. Bazen işlerim yoğun oluyor eve çok yorgun dönüyorum.

- Bu sadece bir bahane. O küçük kızı mutlu etmek dünyanın en kolay işi. Çoğu zaman birkaç tatlı söz yeterli olur. O da seni rahat ettirmek için elinden gelen gayreti gösterir. Karısı mutlu olmayan erkek de mutlu olamaz.

- Haklısın da, ben de bütün gün ailem için çalışıp yoruluyorum.

- Yine para. Evet para önemli ve gerekli ama para geçici mutluluklar verir. Kadınlar hediye almayı severler. Paran varsa hediye al tabii. Ama sadece hediyeyle mutlu olmasını bekleme.

Bülent, Seni tanıdığıma çok memnun oldum, hadi gel, eşin için şuradan çikolatalı pasta alalım dedi.

Pastayı aldılar. Adam hayatında ilk defa karısına yaş pasta götürmenin mutluluğuyla, binbir teşekkür ederek evinin yolunu tuttu. Bülent de yan taraftaki manavdan karısının en sevdiği meyvelerden aldı. Evine geldiğinde karısı şişmiş gözlerle mutfak masasında oturmuş su içiyordu. Bülent hiç konuşmadan meyveleri büyükçe bir tabağa döküp yıkadı. Sonra eşinin önüne koydu. Bunlar dünyanın en şanslı meyveleri dedi. İnci kızgın kızgın Niye diye sordu. Çünkü dünyanın en güzel ve en tatlı kadınının midesine gidecek dedi çok ciddi bir ses tonuyla.

İnci şaşırmıştı. Bir anda yüzünün ifadesi yumuşamıştı. Hayret bir şey! Her zaman kendi sevdiğin meyveleri alırdın. Benim hangi meyveleri sevdiğimi hatırlamazsın sanırdım. Ama kıymeti yok. Çünkü sana çok kırgınım.Bülent, Özür dilerim seni kırdığım için dedi ve yere diz çöktü. Cezam neyse razıyım. Ama seni delice seven bu adamı senden mahrum etme. Bülent yere çömelmiş, boynu bükük bir vaziyette çok komik görünüyordu. İnci kıkır kıkır gülmeye başladı. Affetmek o kadar kolay değil. Bakalım hangi cezalara katlanabileceksin.

Bülent işte o zaman ona muzip muzip bakan eşinin içinde saklanan küçük kızı gördü ve bundan sonra her şey daha farklı olacak, diye düşündü.

Son düzenleme:
bayanlar eklediğimiz resmi nasıl siliyoruz hızlı resim yükleden resim ekleyeceğim bende.sonra silmek istiyorum forumdan bunu yapma sansım varmı

bayanlar eklediğimiz resmi nasıl siliyoruz hızlı resim yükleden resim ekleyeceğim bende.sonra silmek istiyorum forumdan bunu yapma sansım varmı
imkansız ve yasak zatenn,banlanmana bile sebeb oluyomuş yaniii,,en iisi albüme koyucaksın fotolarıı ben öyle yaptımm,ordan istediğin zaman silebiliyosun
valla benimki hem normal süt içiyo hemde +1 junnior mama içiyo,,sabah uyanınca ballı irmikli kahvaltı maması var 180cc içiyo,,sonra gün içindede 1-2kez cicibebe,aralardada normal süt ayran yada meyve suyundan birini içer ,her uykusu geldiğindede birinden kuyar veririm yatağında uyayakalır,allaha şükür yer aramaz benim kızım,nerde olursa uyur yerlerde uyuduğu bile oluyo,götürüp yatırıyorum,,yatağında benimkide zıpır nezaman baksam başı ayak ucunda dönüp duruyookıpırdak şey,,neyse sabaha kadar uyur saat 7-8de uyanır +1mamasını veririm uyur yine tabi bende,,sonrada öğlen 11-12de falan kalkarız artık,:95:
ay söylediğin herşey benimkide yapıyo ,hatta geçen 5dk gelmediler yanıma meğerse yatak odasında,gardrobun kapaını açıp bütün katlı elbiselerimi yere saçıp ,içine girip oturmuşlar,nasıl sinir oldum,neyse güzelce katladım koydum aynı günün akşamı yine dökmüşler,offf,bende kapağını bağladım açamıorlar artık,,artı ben evdeki tüm çekmeceleri bantladım,ve mutfaktaki dolaplarıda bağladım artık pek uğraşmıyorlar ,rahatladım yahuu,birde tv'yi çocuk kilidini aktif yaptık basamıyorlar,ondanda vazgeçti,uydu zati tvnin üstünde ona ulaşamaz rahatız yanii,tavsiye ederim
[video]http://www.dailymotion.com/SerLinAdEg#videoId=xkx5jc[/video]

allahım bukadar tatlı gülebilirmi bi bebek çok tatlılar,heleki 2adamım da çok tatlı gülüyo ve halleri var,,birde ikisi yatak uçlarından bakıp birbirlerine glüyolarya bittim ona ben maşallah,,,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…