- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
buradaki bebelrin çoğu galiba kendi kendilerine uyuyorlar
bizim uykuyla çok sorunumuz var malesef
hiç sevmiyor
illaki ben uyutacağım memede ya yada ayağımda
kendi kendine uyur mu bilmiyorum
bakalım sallayarak uyumaya da babası alıştırdı zaten
şimdi zorluğunu ben çekiyorum
gerçi gazlı bir bebekti biraz da mecbur kaldık
merhaba kızlar:)
heryeri karıştırma bizde de var.
ama ben dolapları kilitlemeye çok karşıyım.
evlerimiz onlar için keşfedilmeyi bekleyen bi sürü şeyle dolu.
onlar da çekmeceleri açıp içindekileri evirip çevirip ağzına alıp yerlere atıp öğrenecekler, keşfedecekler.
şimdi ortalık dağılacak evin düzeni bozulacak diye onları bundan mahrum etmek çok yanlış...
tamam kendine zarar verecek keskin, zehirli, ilaç vs gibi şeyleri kaldıralım ortadan gerisiyle oynasın bırakın cücükleri.
benim mutfağım küçücük, dolaplarım da sınırlı ama lavabonun altındaki dolaptan ilkeye zararı olcak herşeyi kaldırdım, plastik saklama kaplarını şişeleri faln koydum, ilke mutfağa geliyo ne çekmecelere ne başka biryere yöneliyo direk orayı açıp içindekileri alıyo onlarla oynuyo sonra da geri koyuyo...
hep anlatıyorum ilke öyle sakin sessiz bir bebek değil, aksine bayağı azman ama yasak koymadığım için orda sorun çıkarmıyo.
hem öyle heryeri kilitlersek hani şu hepimizin kınadığı başkasına gidince heryeri kurcalayan döken saçan bebeklerden olurlar haberiniz olsun.
özgür bırakın azıcık yavruları kendilerine zarar vermeden hayata hazırlansınlar...
unutmayın"büyüdüklerinde ne kadar kusursuz bir evde yaşadıklarını değil bizlerle geçirdikleri güzel zamanları hatırlayacaklar
hacercim bayıldım beraya, maşallah pek güzel:)
onlar da çekmeceleri açıp içindekileri evirip çevirip ağzına alıp yerlere atıp öğrenecekler, keşfedecekler.
şimdi ortalık dağılacak evin düzeni bozulacak diye onları bundan mahrum etmek çok yanlış...
tamam kendine zarar verecek keskin, zehirli, ilaç vs gibi şeyleri kaldıralım ortadan gerisiyle oynasın bırakın cücükleri.
benim mutfağım küçücük, dolaplarım da sınırlı ama lavabonun altındaki dolaptan ilkeye zararı olcak herşeyi kaldırdım, plastik saklama kaplarını şişeleri faln koydum, ilke mutfağa geliyo ne çekmecelere ne başka biryere yöneliyo direk orayı açıp içindekileri alıyo onlarla oynuyo sonra da geri koyuyo...
hep anlatıyorum ilke öyle sakin sessiz bir bebek değil, aksine bayağı azman ama yasak koymadığım için orda sorun çıkarmıyo.
hem öyle heryeri kilitlersek hani şu hepimizin kınadığı başkasına gidince heryeri kurcalayan döken saçan bebeklerden olurlar haberiniz olsun.
özgür bırakın azıcık yavruları kendilerine zarar vermeden hayata hazırlansınlar...
unutmayın"büyüdüklerinde ne kadar kusursuz bir evde yaşadıklarını değil bizlerle geçirdikleri güzel zamanları hatırlayacaklar
haklısın canımdaa,benim 3tane çekmecem var içi küçük ve keskin zararlı olabilen malzemeler var ben oraları yapıştırdım açmasınlar diyee,çünkü her açtıklarında heryere dağılıyor vede okdar küçük ve zararlı eşyalar varki kendine zararlı diye onları öyle yaptım,tabikide evde daha birsürü çekmece ve dolap var ve onlarla hiç uğraşmıyolar,abisi zaten 2yaşını geçti akıllandı yapma dediklerimi açma dediklerimi yapmıyo şükür,,ama kızda öyle dokunmaz öyle herşeye evimde birsürü süs eşyaları var doluu heryer,hiç birine dokunmaz yerinden almaz alırsada koyar hemen,,neyse onun ve abisinin çok severek oynadıkları vede dağıtmaktan büyük bi zevk aldıkları bi dolu oyuncaklarıı var zaten,eğitici öğretici oyuncakları varken niye o zararlı yerleri karıştırsınlarkiii,,hem benim yükümde ağır evin işi ve iki çocuk bütün gün ev topluyorum zaten bide heryeri karıştırıp dökmelerine izin veremem çok çektim çünkü insan dayanamıyo ,bitane olsa neyse ama iki canavarla uüğraşmak inanki çok daha zorr hemde arada kıskançlıkları oluyorsaaa
Hacercim çok tatlı maşallahhyesinler o güzellikleri...
Cok tsk ederim canimcim.bebisindeki huysuzluk uyku duzensizligi bizdede var,surekli agliyo agzindan sular akiyo. Ama zamanla hersey yoluna girecek sakin uzulme hem onlar buyuduklerinde bunlari hatirlamicaklar bile :)
Herzaman derim ciddi hastalik olmasin yeter canim:)
Günaydın herkese.Uzun zamandır giremedim okudum biraz göz attım.Bizim de iki gün ateşimiz vardı 39.4 tü Calpol ve fitille düşürdük.Acaba su çiçeği aşısı etkisini 15 gün sonra gösterirmiş demişti dr biraz döküntü de yapar dedi dünden beri var.Allahtan ertesi gün kalmadı ateş neşesi yerine geldi kuzumun.Hastalanınca hiçbişey yemiyor zaten çok zor yediriyoruz.Bal arı sütü polen veriyoruz aç karına bir haftadır sabah bir tatlı kaşığı iştah açıyormuş veren var mı?Benim oğlum 8700.Zayıf bir bebek artık alıştım da bazen etraftan a zayıf denince canım sıkılıyor.Dr a götürdüm iyi bir dr Bandırma'da su çiçeği ve hepatit A aşılarını da olduk 25 ağustosta kilosu doğum kilosu ile orantılı dedi.Sizin kiloları nasıl?
Hacercim,
Bende bugün tam da eşime "bu huzursuz günler geçicek dimi" diye abuk subuk bissürü soru soruyordum...
O da çaresizce "hiç bilmiyorum,emin değilim" vs...cvplar veriyordu..
Şimdi senin bu cevabın bana ilaç gibi geldi...Supersonic rahatlatıcı bir insansın...Bence bu topiğin psikologu olmalısın..Seviyorum seni..
merhaba kızlar...
geçmiş olsun canım
doğada 2400gr doğmuştu hala minyon bi bebek
biz en son yaklaşık 1,5 ay önce gitmiştik 8800 kilosu boyuda 74 cm
pek kilo almamıştı. tahliller yapıldı herşeyine bakıldı şükür sağlığı yerinde
multitabs balık yağı katkılı olandan vermişti doktorumuz bu süreçte oldukça düzgün kullandık
iştahında güzel farketti. şimdi ben tartıyorum 9400 olmuş boyununda farkettiğini anlıyorum
ay sonunda kontrole gidicez bakalım.
şimdi başka bi doktor vitagil vitamin önerdi doktorumuz uygun görürse onu vericem
sende bi doktoruna sor bakalım uygun görürse tavsiye ederim
benide sev benide sev....:)):)):):))
Sende topiğimizin en kıskanç ve taş fıstıgısın :=)))))))))))) senide seviyorum tabiiikii
Hacercim,
Bende bugün tam da eşime "bu huzursuz günler geçicek dimi" diye abuk subuk bissürü soru soruyordum...
O da çaresizce "hiç bilmiyorum,emin değilim" vs...cvplar veriyordu..
Şimdi senin bu cevabın bana ilaç gibi geldi...Supersonic rahatlatıcı bir insansın...Bence bu topiğin psikologu olmalısın..Seviyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?