dimiii çok kıskançç bir hatun oldum ben yaa...
ama hep uzaklık yüzünden...
hataylı çok az kişi var topiktee yapayanlış kaldım.. kıskanç oldum işte......
metin erende huysuz arada ateşlenior bizim daha 4 dişimiz var üstler uzamadı bile küçük küçükler henüz....
yanıı benm önümde uzun bir yol var hala
hacer konusunda haklısın canım :)
geçecek tabi canım bizden bişeyler süpürerek ama olsun onlar için herşeye değer
bu sıralar bizdede huzursuzluk büyük özellikle geceleri..
şimdi azı dişlerini çıkarma zamanları
geçen hafta 1 tanesini çıkardı şimdi 2.de yolda belli
sonra üstler...
yaza kadar köpek dişleride çıkacak inşallah
artık dertlerini anlatmaya başlayacaklar bu kışıda atlatınca büyük ölçüde rahatlayacaklar gibi geliyor
(bunlar da benim avuntularım işte:))
benide sev benide sev....:)):)):):))
cnm vitagilll.... bende kullandım ve ciidden ii geldi.. iştahında iii bir artış oldu.......
sağlıklı olsunlarda demii nasıl olsa ilerde zayıflamak için uğraşıcaklar
vitagili nasıl kullandım esmacım 2 kaşık vereceksiniz dedi doktor (10mg)
sende öyle mi verdin?
benimkine 1 kaşık verebilmek bile çok zor 2 kaşık bakalım nasıl vericem
İnşallah tubisss,insan etkileniyor psikolojik açıdan da...Sürekli mızmız bir çocuk..Bir türlü mutlu edemiyorsun...üzülüyorsun da....Sağol arkadaşım..
canım bana 1 kaşk ded doktor...
1 kaşık verdik
Hacercim,
Bende bugün tam da eşime "bu huzursuz günler geçicek dimi" diye abuk subuk bissürü soru soruyordum...
O da çaresizce "hiç bilmiyorum,emin değilim" vs...cvplar veriyordu..
Şimdi senin bu cevabın bana ilaç gibi geldi...Supersonic rahatlatıcı bir insansın...Bence bu topiğin psikologu olmalısın..Seviyorum seni..
Bende seni seviyorum canimcim hatta arkadasligimizin sanaldan ote olmasini cok isterdim :)
Cogu zaman sizlerin yorumlari benim oksijenim oldu nefes almayi basardim sayenizde.hepinizi seviyorum ne mutlu Turk'um diyene:)
koptummmmmmmmmmmmmmmmm
çok yaşaa emi....
şimdi sen esmaya da "seni seviyorum" de bence...kıskanç kendisi birazzz
esmaaa kızmıyorsun dimi takılıyorum sanaaaa canım benim.............
Günaydın herkese.Uzun zamandır giremedim okudum biraz göz attım.Bizim de iki gün ateşimiz vardı 39.4 tü Calpol ve fitille düşürdük.Acaba su çiçeği aşısı etkisini 15 gün sonra gösterirmiş demişti dr biraz döküntü de yapar dedi dünden beri var.Allahtan ertesi gün kalmadı ateş neşesi yerine geldi kuzumun.Hastalanınca hiçbişey yemiyor zaten çok zor yediriyoruz.Bal arı sütü polen veriyoruz aç karına bir haftadır sabah bir tatlı kaşığı iştah açıyormuş veren var mı?Benim oğlum 8700.Zayıf bir bebek artık alıştım da bazen etraftan a zayıf denince canım sıkılıyor.Dr a götürdüm iyi bir dr Bandırma'da su çiçeği ve hepatit A aşılarını da olduk 25 ağustosta kilosu doğum kilosu ile orantılı dedi.Sizin kiloları nasıl?
merhabalar bayanlar
benim kızımda 2 haftadır inanılmaz huysuz, iştahsız, mızmız
bazı günler sadece 400-500 ml sütle geçiriyor günü
2 haftada tam 8 dişimiz çıktı ve çıkmaya devam ediyo köpek dişleri, azılar
ben de umuyorum ki bugünler geçecek kızımın iştahı düzelcek her şeyi yiyecek ve annesini hiç üzmeyecekkkk :)))
eşimin işi dolayısıyla yurtdışında olduğumuzu söylemiştim daha önce israildeyiz biz ve buralar fena karıştı...
koptummmmmmmmmmmmmmmmm
çok yaşaa emi....
şimdi sen esmaya da "seni seviyorum" de bence...kıskanç kendisi birazzz
esmaaa kızmıyorsun dimi takılıyorum sanaaaa canım benim.............
Heheheburadan hataydaki esmacima sesleniyorum bende seni sefiyorum yalniz degilsin aslaa gozlerini kapat edirne selimiye camisini hayal et he iste hemen onundeyim gordunmu:) kendini yalniz hissettiginde gozlerini kapaman yeter
uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayımmnasılsınız bebişler nasıl
napsın annesi 2 haftada 8 diş çıkarmak hiç kolay bişi olmasa gerek.canım çok dikkat edin kendinize.allahım sizi tüm kötülüklerden korusun inşallah.
ayyy yerim ben onu yaa ne şeker çıkmışşş...
canım metin eren memeyi kendıkendine bıraktı şimdi geceleri su içmek için kalkıyor..
emmeyi bırakınca sanırım rahat ediceksin...
arkadaşım göğsüne biber salçası sürmüştü...kızı
öyle bırakmış allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?