2010 Temmuz Anneleri : )

Önemli olan uzaklık değil paylaşımlar esmacım..Gönülleriimiz bir bizim..
demek herkesde var bu sıkıntı.....allah yardımcımız olsun..

İnşallah tubisss,insan etkileniyor psikolojik açıdan da...Sürekli mızmız bir çocuk..Bir türlü mutlu edemiyorsun...üzülüyorsun da....Sağol arkadaşım..

vitagili nasıl kullandım esmacım 2 kaşık vereceksiniz dedi doktor (10mg)
sende öyle mi verdin?
benimkine 1 kaşık verebilmek bile çok zor 2 kaşık bakalım nasıl vericem

Kızım uzun zamandır yanağımdan öpüyordu..Oğlum da bu gün bana evliliğimizin 4.yıl dönümü hediyesini verdi,yanağından öptü annesinin

Son düzenleme:

Bende seni seviyorum canimcim hatta arkadasligimizin sanaldan ote olmasini cok isterdim :)
Cogu zaman sizlerin yorumlari benim oksijenim oldu nefes almayi basardim sayenizde.hepinizi seviyorum ne mutlu Turk'um diyene:)

Bende seni seviyorum canimcim hatta arkadasligimizin sanaldan ote olmasini cok isterdim :)
Cogu zaman sizlerin yorumlari benim oksijenim oldu nefes almayi basardim sayenizde.hepinizi seviyorum ne mutlu Turk'um diyene:)

koptummmmmmmmmmmmmmmmm
çok yaşaa emi....
şimdi sen esmaya da "seni seviyorum" de bence...kıskanç kendisi birazzz

esmaaa kızmıyorsun dimi takılıyorum sanaaaa canım benim.............

merhabalar bayanlar
benim kızımda 2 haftadır inanılmaz huysuz, iştahsız, mızmız
bazı günler sadece 400-500 ml sütle geçiriyor günü
2 haftada tam 8 dişimiz çıktı ve çıkmaya devam ediyo köpek dişleri, azılar
ben de umuyorum ki bugünler geçecek kızımın iştahı düzelcek her şeyi yiyecek ve annesini hiç üzmeyecekkkk :)))
eşimin işi dolayısıyla yurtdışında olduğumuzu söylemiştim daha önce israildeyiz biz ve buralar fena karıştı...

koptummmmmmmmmmmmmmmmm
çok yaşaa emi....

Hehehe buradan hataydaki esmacima sesleniyorum bende seni sefiyorum yalniz degilsin aslaa gozlerini kapat edirne selimiye camisini hayal et he iste hemen onundeyim gordunmu:) kendini yalniz hissettiginde gozlerini kapaman yeter

canım bizde çarşamba günü, su çiçeği aşımızı yaptırdık.ama hepatit a aşısı 2 yaşından sonra imiş.oğlum 11 kilo ve boyuda 82 cm olmuş.

napsın annesi 2 haftada 8 diş çıkarmak hiç kolay bişi olmasa gerek.canım çok dikkat edin kendinize.allahım sizi tüm kötülüklerden korusun inşallah.

koptummmmmmmmmmmmmmmmm
çok yaşaa emi....

hehehehe kızmıorum cnmm... kıskanç olabulurumm yaneee:):):) ama çok değül accıık

Hehehe buradan hataydaki esmacima sesleniyorum bende seni sefiyorum yalniz degilsin aslaa gozlerini kapat edirne selimiye camisini hayal et he iste hemen onundeyim gordunmu:) kendini yalniz hissettiginde gozlerini kapaman yeter

hehehe kızz durma ayakta geç bir yere söyle kahveleri... geliorum ben
uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayımm nasılsınız bebişler nasıl

hoşgeldin şekerimm... çok boşluyorsun ona göreeeeee

Merhabalar...
Dün ne güzel rahat bir gündü ama burada kimsecikler yoktu((
Bugün daha iyi ...
Uykusuz bir geceden sonra ben pek iyi değilim boynum tutulmuş sırtım ağrıyor...
Özge'nin bu hali ne zaman sona erecek acaba....
Sürekli memede durmak istiyor yatağına yatırıyorum başlıyor ağlamaya...
Allahım yardım et lütfen ben ve benim durumumda olan annelere...
Bu da Özgeciğin en son ki yaramazlık hali annesi ütü yaparken oda selenin içinde oturuyor...

ayyy yerim ben onu yaa ne şeker çıkmışşş...

canım metin eren memeyi kendıkendine bıraktı şimdi geceleri su içmek için kalkıyor..

emmeyi bırakınca sanırım rahat ediceksin...

arkadaşım göğsüne biber salçası sürmüştü...kızı

öyle bırakmış allah yardımcın olsun canım

Teşekkürler esmacım...
Bizimki gitgide bağlanıyor memeye ona kalsa hiçbirşey yemiyecek sadece emecek yani...
Bıraktırayım diyorum ama kıyamıyorum da hadi süt varken emsin diyorum ama benim için çok çok zor olmaya başladı...
Kısmet bakalım artık önümüzdeki günler ne göstericek..

ya kızlar sınırımden cıldıracam arkadasa oturmaya gıttım gıderken bebek arabasına bındırdım ceylını bınmek ıstemedı gıdene kadar agladı gıttıgımız yerde hıc durmadı zır zır baska cocuk geldı o da oyuncaklarından falan vermedı oynamadı yıne agladı uykusu var uyumadı sınırden kalktım geldım yol boyunce yıne agladı bende sınırlendım yolda agzına vurdum ıkı tane hemen uyudu arabada neden boyle huysuzluk yapıyor anlamıyorum uykusu gelıyorr uyumuyor cocuk yok etrafında hıc cocuk gordumu sevınıyor kendınce sevıyor ama karsı tarafın annesı kızın dovuyor cocugumu dıyor kızıp duruyor 2 yere gıttım ıkısındede aynısını yaptılar kızımla oynatmıyorlar ne yapayım ya bu cocugu ben zıncırleyım mı eve cok uzuluyorum ya zaten gurbetteyım cocuk evde sureklı bırısıyle goruseyımde cocuk yuzu gorsun dıyorum ama karsı taraf cınslık yapıyor hep sınırımden aglıyacam ya

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır yoktum umarım herkesin bebişleri iyidir
bu arada benimki hala yürümüyo
bugün tam 13 aylık oldu
tek elinden turatsam koşuyo resmen
tay tay duruyo
hatta elimden çok kuvvet almıyo istese yürüyecek ama henüs tam cesareti yok sanırım
acaba nasıl yardımcı olabilirim bebişime bilmiyorum

ooooo temmuz anneleri sevgi yumağı olmuşsunuz
birbirini seven sevene
Allah bozmasın BENİ DE SEVİİİİİN :)))
ben sizlere görmesem de içim ısındı

off ptesi iş başı yapıyorum
bakalım bakıcıya alıştı gibi
nasıl bir yıl beni bekliyor çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…