merhaba arkadaşlar
uzun zamandır yoktum umarım herkesin bebişleri iyidir
bu arada benimki hala yürümüyo
bugün tam 13 aylık oldu
tek elinden turatsam koşuyo resmen
tay tay duruyo
hatta elimden çok kuvvet almıyo istese yürüyecek ama henüs tam cesareti yok sanırım
acaba nasıl yardımcı olabilirim bebişime bilmiyorum
ooooo temmuz anneleri sevgi yumağı olmuşsunuz
birbirini seven sevene
Allah bozmasın BENİ DE SEVİİİİİN :)))
ben sizlere görmesem de içim ısındı
off ptesi iş başı yapıyorum
bakalım bakıcıya alıştı gibi
nasıl bir yıl beni bekliyor çok merak ediyorum
ya kızlar sınırımden cıldıracam arkadasa oturmaya gıttım gıderken bebek arabasına bındırdım ceylını bınmek ıstemedı gıdene kadar agladı gıttıgımız yerde hıc durmadı zır zır baska cocuk geldı o da oyuncaklarından falan vermedı oynamadı yıne agladı uykusu var uyumadı sınırden kalktım geldım yol boyunce yıne agladı bende sınırlendım yolda agzına vurdum ıkı tane hemen uyudu arabada neden boyle huysuzluk yapıyor anlamıyorum uykusu gelıyorr uyumuyor cocuk yok etrafında hıc cocuk gordumu sevınıyor kendınce sevıyor ama karsı tarafın annesı kızın dovuyor cocugumu dıyor kızıp duruyor 2 yere gıttım ıkısındede aynısını yaptılar kızımla oynatmıyorlar ne yapayım ya bu cocugu ben zıncırleyım mı eve cok uzuluyorum ya zaten gurbetteyım cocuk evde sureklı bırısıyle goruseyımde cocuk yuzu gorsun dıyorum ama karsı taraf cınslık yapıyor hep sınırımden aglıyacam ya
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır yoktum umarım herkesin bebişleri iyidir
bu arada benimki hala yürümüyo
bugün tam 13 aylık oldu
tek elinden turatsam koşuyo resmen
tay tay duruyo
hatta elimden çok kuvvet almıyo istese yürüyecek ama henüs tam cesareti yok sanırım
acaba nasıl yardımcı olabilirim bebişime bilmiyorum
4. yılımızı ikizlerimizle dışarda osmanlı yemekleri yapan bir yerde kutlayacağız..çok mutluyum...:)
benim oğlum tam 13 aylıkken yürüdü
merak etme annesi o hazır olunca yürür
Allah yardimcin olsun,kolayliklar dilerim canimm.
canim suan en inatci olduklari donemler.canini sikma lutfen.daha cooook muzmizliklar bizi bekliyor.hacerin terapisi iyi geldi bana galiba
canim benimkide ilk adimlarini 12 aylikken atti,simdi kosuyor resmen.usteleme tek elinden tutarak yurutmeye de devam.merak etme cesaretini toplayinca yuruyecek.
tebrik ederim.nice guzel senelere
ya kızlar sınırımden cıldıracam arkadasa oturmaya gıttım gıderken bebek arabasına bındırdım ceylını bınmek ıstemedı gıdene kadar agladı gıttıgımız yerde hıc durmadı zır zır baska cocuk geldı o da oyuncaklarından falan vermedı oynamadı yıne agladı uykusu var uyumadı sınırden kalktım geldım yol boyunce yıne agladı bende sınırlendım yolda agzına vurdum ıkı tane hemen uyudu arabada neden boyle huysuzluk yapıyor anlamıyorum uykusu gelıyorr uyumuyor cocuk yok etrafında hıc cocuk gordumu sevınıyor kendınce sevıyor ama karsı tarafın annesı kızın dovuyor cocugumu dıyor kızıp duruyor 2 yere gıttım ıkısındede aynısını yaptılar kızımla oynatmıyorlar ne yapayım ya bu cocugu ben zıncırleyım mı eve cok uzuluyorum ya zaten gurbetteyım cocuk evde sureklı bırısıyle goruseyımde cocuk yuzu gorsun dıyorum ama karsı taraf cınslık yapıyor hep sınırımden aglıyacam ya
4. yılımızı ikizlerimizle dışarda osmanlı yemekleri yapan bir yerde kutlayacağız..çok mutluyum...:)
selam kızlar,
umarım herkes iyidir. geçmişi çok okuyamadım ama eminim hepimizin sorunları ortaktır. tüm çocuklar aynı mı ne:)))
biz biraz hastayız. hava değişimi nedeniyle soğuk almışız. doktor önemli birşeyi yok dedi. antibiyotik ve soğuk algınlığı için şurup verdi. ama çok huzursuz. gece uyuyamıyor burun tıkalı olduğu için. spreyide sıktırmıyor sıpa, yarı içe yarı dışa sıkmaya çalışıyoruz. bugünlerde geçecek elbet. anne şuram ağrıyor, ben acıktım, susadım vs deyip kendi yemeğini kendisinin yediği günlerde gelecek elbet(inşallah).
tüm sıkıntılara, olumsuzluklara, sinirden veya üzüntüden ağlamalara inat hepinizi sevgi ve mutlulukla öpüyoruz:))))
Merhabalar...
Dün ne güzel rahat bir gündü ama burada kimsecikler yoktu((
Bugün daha iyi ...
Uykusuz bir geceden sonra ben pek iyi değilim boynum tutulmuş sırtım ağrıyor...
Özge'nin bu hali ne zaman sona erecek acaba....
Sürekli memede durmak istiyor yatağına yatırıyorum başlıyor ağlamaya...
Allahım yardım et lütfen ben ve benim durumumda olan annelere...
Bu da Özgeciğin en son ki yaramazlık hali annesi ütü yaparken oda selenin içinde oturuyor...
Eki Görüntüle 253665
Papatya benim kız da aynı. Acayip memeye düşkün yollarda filan direkt tshirtümü açıyor meme diye tutturuyor :) Gece de meme almadan asla uyumaz. Kalktığında her seferinde emmek ister. Her gece 2-3 kez uyanıyoruz. Dişlerimiz de çıkıyor onun da etkisi var. Ben de süt varken emzireyim diyorum senin gibi, anne sütünün üzerinde bir besin yok çünkü. Neden mahrum bırakalım ki bu besinden diye düşünüyorum. Bir de tabi memeye çok düşkün kesmeye çalışsam uyuması da problem olacak gece kalktığında filan. Emzik de almadığı için 1,5 yaşına kadar zaten emmesi lazım. ( meme veya emzik)
canım birlikte nice mutlu yıllara evlilik yıldönümümüz aynı mı 09.09 bizimkide bizimde altıncı yıldönümümüzdü dün oğluşumuzla ikinci kutlayışımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?