2010 Temmuz Anneleri : )

geçmiş olsun canım
biz öyle ilaç yanlısı değiliz ağrı kesiciyi bile zar zor verir eşim
antibiyotik hiç vermedi
ameliyat sonrası vermişti galiba doktor onu bile kullanmadık
çok çok zararlı diyor, çek gerekmedikçe vermeyelim diyor
bakalım inşallah uzun süre de kullanmayız

Evet canım biberon emziği de aynı sonuçta, emme dönemini tamamlamasına yardımcı olur. Biz de sonuçta tüm gün meme vermiyoruz, senin biberon verme sayın kadar emziriyoruzdur muhtemelen.

Evet canım biberon emziği de aynı sonuçta, emme dönemini tamamlamasına yardımcı olur. Biz de sonuçta tüm gün meme vermiyoruz, senin biberon verme sayın kadar emziriyoruzdur muhtemelen.

Günde 3 veya en fazla 4 kez biberon kullanıyoruz..Sabahtan 250 cc süt,akşam üzeri 250 cc süt,Günde 2 kez de su içiyorlar 400-450 cc kadar...Biberon tutuş sürem de 2 dakika en fazla..Gerisi katı gıda..Eskiye oranla daha çabuk içiyorlar...Sütünüz varken emsin yavrukuşlar bence de..

Son düzenleme:

günaydın herkese
bütün hasta bebeklere geçmiş olsun.
bizde aynı durumdayız edaxy. bende dün baya ağladım ya. çok bunaldım daha bir hafta oldu düzeleli. yine hasta burnu akıyor gece tıkanıyor. sadece emmek istiyor yemek istemiyor. ben ağladım yavrum da geldi bana sarıldı. gün içinde 3 defa falan geldi sarıldı öptü yavrum benim ya anlıyor annesinin morali bozuk olduğunu moral veriyor hastayken bile.

Günaydınlar olsun efendim herkese....
Umarım güzel bir hafta geçiririz...
Biz çok yoğun bir hafta sonu geçirdik sabah çok zor uyanıp işe geldim..
Hala da içim uyuyor yani..Bir kahve içeyimde biraz açılayım bari...
Cuma dan beri düğün mevlit koşturup duruyoruz...
Özgecikte sağolsun hiiiç durmadığı içinn...Geçen akşam kınada canımı çıkardı durduğu yerde durmuyor..
Gidip gidip gelinin koltuğuna oturuyor...Diğer çocuklardan gördü yerde ki konfetileri topladı ..
Masa masa dolanıyor ona bakmıyorlarsa eğer kafasını iyice eğip insanlara bakıyor...
Çook şımarık oldu çokkk...Zorla sevdiriyor yani kendini...
Bu arada hasta olan bebişlere allah şifalar versin geçmiş olsun...
Bizimde geçen hafta biraz kırgınlığımız oldu azı dişimiz çıkıyormuş birde midesi bozulmuşishaldi yavrucum çok şükür
şimdi daha iyi...

günaydın kızlar...

bizimki de her diş çıkarışında hasta olur malesef
8 dişinde de büyük eziyetler çektik. bağışıklık sistemi o dönemde zayıfladığı için hemen hasta oluyor doğa
ne antibiyotikler ne iğneler...
10 gündürde çok huzursuz 2 tane azı çıkardı kuzum
ilk defa hastalıksız
doktorun verdiği ilacı kullanma demek doğru olmaz sanırım
o konuda bişey demek istemem

herkeze günaydın...

bende haftasonunu grip olarak geçirdim halada halsizim...

sanırım klima maduru oldum....

oğluşa bulaşmadan atlatırsam rahat olurum...

hasta olan bebiklerimize geçmiş olsun diyorum..

papatyacım .. bizim zıprda aynı yürüme numaraları var
ama ısrarla yürümüor bizim kuzuda.. ellerini bırakıncaa 5-6 adım gdior
ama düşünce yürümek için geri uğraşmıor emekliyor..

bakalım ne zman yürücek.. ufak kız yeğenimi yürürken görünce heveslendi.. adımları attı ama bugun gittler.. bakalım ne yapıck sıpaa...

durum bu kızlar...

Günaydın canım..
Çok geçmiş olsun esmacım valla sorma gelince gitmek bilmiyor bu hastalıklar ya..
bende tam 1 aydır öksürüyorum içim çıktı ama emzirdiğim içinde ilaç kullanamıyorum..
Şimdi üzerinede burnum akmaya çalışıyor öyle leyla gibiyim..Birde bizlerin dinlenme gibi bir şansı olmadığı için...
Biraz daha geç atlatıyoruz...İnş.sende biran evvel toparlanırsın..
Oyy yerim ben o zıpırı...Okadar adım atmaya başladıysa devamı gelir canım ya merak etme...Özge de öyledi ama çok şükür şimdi heryere ulaşıyor...Yürüdükten sonra daha zormuş gerçekten...Kucakta durmak istemiyor yırtıyor kendini..

yaa 1 haftadır atıor okadr adım ama devamı gelmedi bir türlüü...üzülüorumm.. sorun varmıdır diee...

yaa 1 haftadır atıor okadr adım ama devamı gelmedi bir türlüü...üzülüorumm.. sorun varmıdır diee...

yok canım yaa merak etme gelir devamıı kolay birşey değil neticede onlar içinde cesaretlendirin demişti doktorumuz bize sürekli alkış aferin tarzı şeyler biz yararını gördük denemenizde fayda var...

yok canım öyle şeyler düşünüp üzme kendini
18 aya kadar normal kabul ediliyor
mama sandalyesi yürüteç bu tarz şeylerde çok vakit geçirmesin
bırak ortaya bacak kasları çalışsın

Hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun..Ben annemişn yanındayım..Çok güzel bir haftasonu geçirdik..Oğlum ilk kez denizle tanıştı..Çok sevdi...Şıp şıp ayaklarını çırptı durdu..
esmacım hiç merak etme 1-2 adımla başlayıp çoğaltıyorlar..Hiç üstüne gitme ,zorlama...O cesaretini toplayınca yürüyrcrk annesi

kızlar bi su çiceği aşısı yaptıramadım. hep hasta düzelsin öyle yaptırıyım diyorum ama 1 aydır böyleiz off... aşıdan sonra ateş vs oldumu yaptıran arkadaşlara soruyorum ?

yok canım yaa merak etme gelir devamıı kolay birşey değil neticede onlar içinde cesaretlendirin demişti doktorumuz bize sürekli alkış aferin tarzı şeyler biz yararını gördük denemenizde fayda var...

evet cnmm aynen yapıyoruzz... utanıyor öyle yapınca.... gülümsüyor... yürüyünce oda çok mtlu oluyor...
yok canım öyle şeyler düşünüp üzme kendini
18 aya kadar normal kabul ediliyor
mama sandalyesi yürüteç bu tarz şeylerde çok vakit geçirmesin
bırak ortaya bacak kasları çalışsın

inşallah canımm... yok yürüteç hoppala mama sandalyesi hepsi kalktı ortadan çok hızlı emekliyorr.. fır fır tırmanıor istediği yere tutunup zılıprr ama yürüme konusunda pek numarak yookk... inşallah yürücek zıprım...

yok cnm üstelemiorum zaten canı istemsse basmıor ayaklarını kaldırıyorr... bırak emeklicm dior...

senin adınada çok sevindm canm bol bol dinlen hakketin sen..

canım eşinle karşılıklı geçin ve gel gel deyin bu onun hem hoşuna gidicek hemde cesaretlenicek size doğru her geldiğinde alkışlayın aferim falan deyip öpün tekrar bırakın busefer babasına gitsin bisana bi babasına ,,biz öyle denedik ve başarmıştık oğlum 10 aylık 14günlükken başlamıştı,kızımda 11 ay 14günlükken yürümeye başladıı ne mutluki şimdii sokaklarda bile kendi başıma yürücem diyo elimi tutmuyo arabaya binmiyo zıpır,,heleki abisiyle(2yaşında oda) elele tutuşup bi gidişleri var ,bende arkalarında koşuşturuyorum yetişcem diye bebek arabasıylaa

selamm
gününüz güzel geçsin kızlar

oğlumu çarşamba kontrol ve aşı için doktora götüreceğim
su çiçeği aşısı yaptırmayan var mı

bir de hangi aşıyı aldınız eczaneden
birkaç farklı isimde aşı var

Merhaba...
Bizde yaptırmadık daha...
Bizede 2 tane aşı ismi verdi doktorumuz ikiside olur dedii...
Ama daha almadık işte bakalım babamızın uygun zamanını bekliyoruz..

benim kızım pek bir erkenci yürüme konusunda haziran mayıs ayında falan gayet güzel yürüyordu. ama doğru düzgün emeklemedi. 5 aylıkken sürünmeye başlamıştı sonra komanda gibi emekledi sonra 1 hafta normal emekedi sonrada yürüdü. tabi emeklemesine fırsat vermediler (dedesi) bende daha çok emeklesin isterdim.

bir soru sormuştum pek dikkat etmedi kimse galiba. su çiçeği aşısı yaptıran arkadaşlar ateş vs oldu mu ? iyileşsin kızım bende yaptırıcam. su çiçeği genellikle nisan mayıs aylarında oluyormuş.

kizlar herekese merhaba,
ben oglumu cuma gunu sutten kestim tam 14 aylik oldu, sutum o kadar azalmistiki mecbur kaldim.Saat basi da uyaniyordu emmek icin calisitigim icin cok uykusuz kaliyordum.Fakat baska hicbir sut icmiyor hatta tahilli mama veriyordum kahvaltisina sutle birlikte 1 aydir onuda yemiyor. Hicbir sekilde sut de icmiyor, degisik meyveli, balli sutler denedim ama hicbir sekilde icmiyor gecede acikip agliyor neyapacagimi bilmiyorum.Bana lutfen yardimci olun arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…