2010 Temmuz Anneleri : )

Bende hala kahvaltısını karışım olarak veriyorum mesela ben masaya oturunca hemen kucağıma geliyor ıh ıhh ne istediğini gösteriyor ama peynir falan verince yemiyor onun derdi ekmek ve domates öyle oluncada bende karışım yapmak zorunda kalıyorum...Muz,peynir,pekmez,yumurta,bebe bisküvisi bazen süt bazen ıhlamur yada suyla ezip yediriyorum...Pütürlü gıdalarla çok fazla aramız yok...Versemde kusuyor...

efim canım nasılsın?

bebğimiz ne kadarlık oldu. sağlığı nasıl cinsiyeti belli oldu mu?

hep soracağım fırsat olmadı....

İyiyim canım... Mide bulantılarımı saymazsak..
Yalnız canım acayip derecede et çekiyor..
Kuzu pirzola, köfte anacım et olsun da ne olursa olsun durumlarındayım..
Acayip et istiyorum.. Bir ocakbaşına gidelim bari akşam eşime söyleyeyim de..
Bebeğimiz 10 haftalık oldu.. Yarın doktora gidiyoruz ama sanırım daha erken cinsiyet için..
Hayırlısı olsun.. Allah kısmet eder de doğurursam tükkanı kapatmayı düşünüyorum yavaştan..
Geçenlerde eşime söyledim pek ses çıkarmadı.. Bakalım hayırlısı olsun..
Cinsiyetini öğrenir öğrenmez paylaşırım arkadaşım..

Geçmiş olsun canım.. Kısmet böyleymiş.. Bence üzülmene değmez..
Ya sonrasında veya çocuk olunca ayrılsalardı daha mı iyiydi..
Boşver onların hakkında demek ki böylesi hayırlı imiş..
Allah yardımcınız olsun, sabır versin.. Kendini üzme arkadaşım..

Selam kızlar bende uzun zamandır yazmaya fırsat bulamıyorum . BAyramda annemlerin yanında tatildeydik ıstanbula geldik daha o hafta yatılı misafırım geldi . Aydından kızı ıstanbulda calısmaya karar vermıs ıs bakıyorlar ıs gorusmesı dekabul oldu sımdı ev bakıyorlar .Cocuklu evde yatılı mısafır cekılmıyor akraba ve yakınlar dısında . Valla napıcam bılmıyorum..Hani samimi bırılerı olsa anlıycam da..

Seni gayet iyi anlıyorum, daral basınca evde iç çamaşırlarımla dolaşan bir insan olarak..
Yatılı misafir gerçekten zor.. Evinin rahatlığına alışanlar için daha da zor..
Allah kolaylık versin canım..

maaşallah canım ne güzel. ne güzel aynı heyecanı yeniden yaşıyorsun. yolda hamile birini görünce imreniyorum vallahi.

kendime hamileliği çok yakıştırmıştım, hatta her kadına hamileliği çok yakıştırıyorum farklı bir güzellik geliyor sanki.

ha ben biraz fazla yakıştırıyordum kendime 30 kilo almama rağmen hala kendimi sıfır beden sanıyordum ve hala karnım çıkmadı diyordum. şimdi tresimlere bakıyorumda ben yelkenli gibi açılmışta açılmışım.

üç yıl sonra inşallah bende aynı duyguyu tekrardan yaşarım. ama şimdi bu durumu kaldıramam herelde.

canım benim hiç sıkmayın kendinizi. ne yazıldıysa o önüne geçemezsiniz. hayırlı bir durum değilmiş demek ki allah sona bu kadar yakınlaşmışken vazgeçirdi tarafları.

kardeşin eminim yıkılmıştır, tabi sizde öğle ama derdi veren allah dermanı da verir.

kolaylıkla atlatırsınız inşallah bu tatsız durumu.

biliyorum canım ama,bi sakıncası olsaydıda dr vermezdi kullanma derdi diye düşünüyorum,ve maşallah benimkiler peynir yoğurt vede süt mübtelasıı,önlerinde bi gıdım bırakmıyorlar gün içinde nekadar süt içiyorlar versem haddi hesabı yook,,oyüzden 500yüz cc içiyo ikisidee sonrası bizlerle yada cicibebe,,gözde zaten ekstra hala 1+ toz mama kullanıyo sabahları veriyorum geneldee 180cc okdar bencee bunlarda yeterlidir diş için ama,ne biliyim günde 1er tane veriyorum ikisine ,bununda yararı olsun çürümesine engel olsun,

Çalıştığım dönemde daha pis boğazlı olduğum gerçekten kesin..
Şimdi evdeyim ve havuç, salatalık, meyve vs çok yiyorum..
Çalışırken dışarıda yediğimin haddi hesabı yoktu..
Birde o ilk hamilelik başkaymış canım.. İkincisi o kadar heyecanlı olmuyor..
Zeynep'le ilgilenmekten hamile olduğumu bile unutuyorum bak inan bana..
Ama ilkinde öyle değildi.. Hamilelik heyecanımı şu an sadece doktora gittiğimde hissediyorum..
Heyecandan tansiyonum bile fırlıyor 2-3 derece..
Allah seninde gönlüne göre versin canım..
Kilo konusuna gelince ilkindeki kadar hızlı kilo almıyorum canım bunda.. 65'ten 82'ye çıkmıştım bende..
Evdeyim ya sanırım sağlıklı besleniyorum ondan.. Abur cubur yemiyorum zaten içimde kaldırmıyor..

Sağol cnm normalde misafiri cok severim kimse olmadı mı daral basar arkadaslarım geldimi gitmesinler diye didinirim . gece 2 olur 3 olur fark etmez ama samımı olmadıgın insanlar oldu mu bır de yatılı baska oluyor . .
zaten evlendik balayından geldik ablam bızde kalıyordu o benım canım tabiki bekar hayatım gibi zevkli bir uc ay gecırdık evlendı gitti . Neyse tam yalnız kaldık derken benım ıs yerınde calısan Tunuslu bır kızcagız vardı ev arıyordu bende kalmaya basladı 1 ay kadar : )) Onu yolladım dayımla esı Istanbula tasınmaya karar verdı geldılar kaldılar : )) Bunlar yenı evlıyken oluyor tabıii : )) ..Derken hamılelık ve dogum o ara yalnız kaldık ıste derken bunlar geldi . esımde ne kadar anlayıslı degıl mı bu arada : DD

yok artık diyorum kız sizin ev hana dönmüş.

bende misafir severim ama kendi kendime kaldığım zamanlarda ki düzenimi özlerim hep.

tebrik edeim hem seni hem eşini....

Bu arada kızlar evden cıkmaya cıkmaya ınsan bır garıp oluyor . Tanıdıkların kızı iş gorusmesı yaparken bızde yanında gıttık evde sıkıldıgımızdan özenmedim degil .. tekrar calısmak ıstedıgımı fark ettım . Şöyle guzel bır ıs yerınde. Fakat bebegımı bakıcıya nasıl verıcem yoksa kreş mi olur bılmıyorum cok zor gelıyor . Bır sene daha beklesem zaten sıkılıyorum . napıcam bılmıyorum . Alısverıs merkezlerınede gomlekler etekler gorunce dıyorum sabah ıse gıtmek ıcın bunlardan alıp gıysem . : ((( Off napıcaz bız ...

yok artık diyorum kız sizin ev hana dönmüş.

bende misafir severim ama kendi kendime kaldığım zamanlarda ki düzenimi özlerim hep.

tebrik edeim hem seni hem eşini....

sagol cnm bana da bazen mülteci kampı gibi geliyordu : PPP
Napayım merkezi bir yerde oturdugumuz icin gelen bızde kalıyor .

canım geçenlerde benimde telefonum çaldı tanımadığım bri numara açtım baktım bir firma iş teklifinde bulunuyor.

nasıl heyecan yaptım konuşurken anlatamam. yok hayır çalışmayı düşünmüyorum kem küm. saçma sapan cümleler kurduğum o an ki sokla.

zaten telefonda ki adam benim konuşmaları duyunca iyiki okey demedi iki kelimeyi bir araya getiriemiyor diye düşünmüştür.

telefonu kapattıktan sonra acabalar kafamda uçuştu doğrusu....ama zor tabi....

Hadi yaa : ))Sende yalnız bakıyorsun bende cocugu tek basına bakıcya yada kreşe vs yollamakcok zor gelıyor dıy mi : (( Ben de ılanlara baktım mezun oldugum bölümle alakalı ıkı tane ıs ilanı var . Bırı ithalat digeri ise deri firmasında bır iş . Iksınde de mezun oldugum bolumde ogrendiğim yabancı dili kullanabılecegım . fakat iş gorusmesi kısmı zor geliyor : ( ( hatta ıs gorusmesı ne gıtmek ıcın oglumu bırakabılecegım bır yer bile yok durum o kadar vahim .. Artık bır krese bırakırım yada esım ızın alır bılmıyorum . AMa insan bende ıkı lafı bır araya nasıl getırırım mulakatta onu bilmiyorum : ))

canım yaa allah tamamına erdirsin,,işin çok zor ,,tabi şimdi değil doğduktan sonraaiki canavarla uğraşmayıı yaşamayan bilemez:84:,herşeyi güzel hoştaa,bunun kıskançlığı var birbirini çekemediği var herşeyden bende isterimi var ,anne onunla değil benimle ilgilen demesi var kardeşini çok sevsede çekemiyor bazen ama o daha küçük biliyorum ama oğlumda daha küçük onunda ilgiye oyuna eğlenmeye ihtiyacı var benimlee,başlarda yani 2.ciye hamileyken bi kalbe 2 bebek sığdırabilirmiyim,nasıl olur falan derken:26: inanılmıycak bi duygu ,,ikisininde yeri aynı kalpte nasıl bişey allahım,iki ayrı bebek tek yürek, tek can, tek kan,çok muhteşem bi duygu ve bunu sende yaşayarak görüceksin,mutlu ve rahat bi hamilelik geçirmeni diliyorum ve sana katılıyorum ilk hamilelik bambaşka bi duyguyduu,daha anne olalı 3ay olmuştuki gebe olduğumu öğrendim tekrar,,:26:ama zor karardı verdiğim,, doğurucaktım,bebeğim ufacıktı ama ona tek başıma baktım,, hemde hamileliğimi çok güzel bi şekilde tamamladım,şükürler olsunki iki canımda yanımda ve sağlıklılar,birbirlerini okadar çok seviyorlarki,gözde uyanıp gelince ve odada abisini görünce nasıl gülüyo neler söylüyyo ona bilmem, seviniyoo,gidip sarılıyo daha neler,abiside öyle oda uyanıpta kardeşini görünce çıldırıyoo sevinçten,ömür boyu hisleri aynı olsun canlarımın inş..darısı başına canımm ,,

merhabalar bugün çok yoruldum
sınıfımı düzenledim, ayağıma sıra düşürdüm, çok canım yandı
bir veli camları yerleri sildi sağolsun
öğrencilerin kitaplarını poşetledim
dolabımı boşalttım
ama bittim
neyse okula hazırım artık
umarım iyi bir sene geçer, hem oğlum hem benim hem de öğrencilerim için

kızlaarr bebişlerinize diş hapı içiriyorsunuz dimiii,,

Hayır..bol süt ve süt ürünleri içirip yediriyorum ve florsuz bebek diş macunu ve diş fırçası ile fırçalıyorum..Ve mümkün olduğunca da sofra şekeri içeren yiyecekler vermiyorum..

Bu arada ikisi de ellerinde bez , yerleri siliyorlar harıl harıl.. Sanırım beni taklit ediyorlar..

Ayrıca hala tam anlamıyla yürümüyorlar..Biz geç yürüyeceğiz ..Ancak zihinsel gelişimleri çok iyi gidiyor..Kedi ne der kızım diyorum..Mea mea mea diyor hemen..Çiçeğe çiç diyor...

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız ya ben kızımla eğitici birseyler yapmak ıstıyorum sız neler yapıyor oynuyorsunuz benım kız kosuyor yurumesı super ama hıc konusmuyor kendınce bıdı bıdı sureklı konusuyor ama anlamlı seyler soylemıyor anne baba bıle demıyor ne yapsam kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…