selam kızlar...
umarım tüm anne ve bebişler iyidir. biz hastaydık ama toparlandık çok şükür. bugünde okula gitmedim kızım sabah okadar güzel uyuyorduki kıyamadım uyandırmaya, sevk aldım, napim aman seminer zaten önemlii değil... bu arada 1. sınıfları aldım, gönüllü oldum gerçi ama 1haftadır gelen minikleri görünce pişman oldum sanki:)) neyse hayırlısı...
ya birşey soracam, sizin minişler kahvaltı öğününde neler yiyor yani normal kahvaltımı yapıyor işte biraz peynir, zeytin reçel, bir yudum süt, yumurta tarzı mı yoksa direkt biberonda süt mü alıyorlar. benimki inatla normal kahvaltı yapmak istemiyor bende peyniri yumurtayı falan sütün içine karıştırıyorum napim aç kalmasından daha iyidir diyorum. bu arada aç bırakmayı denedim acıkınca nasıl olsa yer dedim ama o daha fena oldu ağlama krizine girdi benim inatçı kızım, çok merak ettim cevap yazarsanız sevinirim.
herkesi öpüyoruz....
efim canım nasılsın?
bebğimiz ne kadarlık oldu. sağlığı nasıl cinsiyeti belli oldu mu?
hep soracağım fırsat olmadı....
Kizlar ilgilenen soran arkadaslarima tesekkur ederim.
Aslinda tatile degil,ailemin yanina kardesimin dugunu icin gelmistik.
Dugune 1 hafta kala hersey tam takir,hazirliklar falan,ayrildilar...
Psikolojik olarak goctuk.moraller sifir.sikintidan midem bulaniyo.cok yazacak durumum yok.suan bile iyi degilim.ara ara okuyup moral bulmaya calisiyorum sizlerle.hoscakalin.
Selam kızlar bende uzun zamandır yazmaya fırsat bulamıyorum . BAyramda annemlerin yanında tatildeydik ıstanbula geldik daha o hafta yatılı misafırım geldi . Aydından kızı ıstanbulda calısmaya karar vermıs ıs bakıyorlar ıs gorusmesı dekabul oldu sımdı ev bakıyorlar .Cocuklu evde yatılı mısafır cekılmıyor akraba ve yakınlar dısında . Valla napıcam bılmıyorum..Hani samimi bırılerı olsa anlıycam da..
İyiyim canım... Mide bulantılarımı saymazsak..
Yalnız canım acayip derecede et çekiyor..
Kuzu pirzola, köfte anacım et olsun da ne olursa olsun durumlarındayım..
Acayip et istiyorum.. Bir ocakbaşına gidelim bari akşam eşime söyleyeyim de..
Bebeğimiz 10 haftalık oldu.. Yarın doktora gidiyoruz ama sanırım daha erken cinsiyet için..
Hayırlısı olsun.. Allah kısmet eder de doğurursam tükkanı kapatmayı düşünüyorum yavaştan..
Geçenlerde eşime söyledim pek ses çıkarmadı.. Bakalım hayırlısı olsun..
Cinsiyetini öğrenir öğrenmez paylaşırım arkadaşım..
Kizlar ilgilenen soran arkadaslarima tesekkur ederim.
Aslinda tatile degil,ailemin yanina kardesimin dugunu icin gelmistik.
Dugune 1 hafta kala hersey tam takir,hazirliklar falan,ayrildilar...
Psikolojik olarak goctuk.moraller sifir.sikintidan midem bulaniyo.cok yazacak durumum yok.suan bile iyi degilim.ara ara okuyup moral bulmaya calisiyorum sizlerle.hoscakalin.
bende ilaç kullanma taraftarı degilim senin gibi bizim doktorda aşıdan sonra ateşi çıkarsa ver ateş düşürücüyü yoksa verme diyo
diş kararmasının başlıca sebebi flor eksikligi degil kalsiyum eksikligidir .. ben doktorumuza bir kaç arkadaşım diş kararmasının önlemek için flor kullanıyolar dedim kullanmamıza gerek var mı dedim türkiye flor bakımından zengin bir ülke ama almanyada flor eksikligi mevcut ve orda bu ilacı kullanmak mecburi dedi ben tavsiye etmiyorum size onun yerine kalsiyum agırlıklı besleyin bebginizi dişleri kuvvetlenir kararıp dökülmez dedi
melis yüzünden bacım cee ee yapıyorum kaçıyorum :)beni protesto etmeyin anacım
maaşallah canım ne güzel. ne güzel aynı heyecanı yeniden yaşıyorsun. yolda hamile birini görünce imreniyorum vallahi.
kendime hamileliği çok yakıştırmıştım, hatta her kadına hamileliği çok yakıştırıyorum farklı bir güzellik geliyor sanki.
ha ben biraz fazla yakıştırıyordum kendime 30 kilo almama rağmen hala kendimi sıfır beden sanıyordum ve hala karnım çıkmadı diyordum. şimdi tresimlere bakıyorumda ben yelkenli gibi açılmışta açılmışım.
üç yıl sonra inşallah bende aynı duyguyu tekrardan yaşarım. ama şimdi bu durumu kaldıramam herelde.
Seni gayet iyi anlıyorum, daral basınca evde iç çamaşırlarımla dolaşan bir insan olarak..
Yatılı misafir gerçekten zor.. Evinin rahatlığına alışanlar için daha da zor..
Allah kolaylık versin canım..
Sağol cnm normalde misafiri cok severim kimse olmadı mı daral basar arkadaslarım geldimi gitmesinler diye didinirim . gece 2 olur 3 olur fark etmez ama samımı olmadıgın insanlar oldu mu bır de yatılı baska oluyor . .
zaten evlendik balayından geldik ablam bızde kalıyordu o benım canım tabiki bekar hayatım gibi zevkli bir uc ay gecırdık evlendı gitti . Neyse tam yalnız kaldık derken benım ıs yerınde calısan Tunuslu bır kızcagız vardı ev arıyordu bende kalmaya basladı 1 ay kadar : )) Onu yolladım dayımla esı Istanbula tasınmaya karar verdı geldılar kaldılar : )) Bunlar yenı evlıyken oluyor tabıii : )) ..Derken hamılelık ve dogum o ara yalnız kaldık ıste derken bunlar geldi . esımde ne kadar anlayıslı degıl mı bu arada : DD
yok artık diyorum kız sizin ev hana dönmüş.
bende misafir severim ama kendi kendime kaldığım zamanlarda ki düzenimi özlerim hep.
tebrik edeim hem seni hem eşini....
Bu arada kızlar evden cıkmaya cıkmaya ınsan bır garıp oluyor . Tanıdıkların kızı iş gorusmesı yaparken bızde yanında gıttık evde sıkıldıgımızdan özenmedim degil .. tekrar calısmak ıstedıgımı fark ettım . Şöyle guzel bır ıs yerınde. Fakat bebegımı bakıcıya nasıl verıcem yoksa kreş mi olur bılmıyorum cok zor gelıyor . Bır sene daha beklesem zaten sıkılıyorum . napıcam bılmıyorum . Alısverıs merkezlerınede gomlekler etekler gorunce dıyorum sabah ıse gıtmek ıcın bunlardan alıp gıysem . : ((( Off napıcaz bız ...
canım geçenlerde benimde telefonum çaldı tanımadığım bri numara açtım baktım bir firma iş teklifinde bulunuyor.
nasıl heyecan yaptım konuşurken anlatamam. yok hayır çalışmayı düşünmüyorum kem küm. saçma sapan cümleler kurduğum o an ki sokla.
zaten telefonda ki adam benim konuşmaları duyunca iyiki okey demedi iki kelimeyi bir araya getiriemiyor diye düşünmüştür.
telefonu kapattıktan sonra acabalar kafamda uçuştu doğrusu....ama zor tabi....
Çalıştığım dönemde daha pis boğazlı olduğum gerçekten kesin..
Şimdi evdeyim ve havuç, salatalık, meyve vs çok yiyorum..
Çalışırken dışarıda yediğimin haddi hesabı yoktu..
Birde o ilk hamilelik başkaymış canım.. İkincisi o kadar heyecanlı olmuyor..
Zeynep'le ilgilenmekten hamile olduğumu bile unutuyorum bak inan bana..
Ama ilkinde öyle değildi.. Hamilelik heyecanımı şu an sadece doktora gittiğimde hissediyorum..
Heyecandan tansiyonum bile fırlıyor 2-3 derece..
Allah seninde gönlüne göre versin canım..
Kilo konusuna gelince ilkindeki kadar hızlı kilo almıyorum canım bunda.. 65'ten 82'ye çıkmıştım bende..
Evdeyim ya sanırım sağlıklı besleniyorum ondan.. Abur cubur yemiyorum zaten içimde kaldırmıyor..
kızlaarr bebişlerinize diş hapı içiriyorsunuz dimiii,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?