- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
bu arada kv gelirken size birşey almıyor diye hayıflanmışsınız.
ben çok şanslıyım galiba.benim kayınvalidem bana gelirken dolabında kalmış bir adet patlıcanı iki adet domatesi ve bilumum tekleme ne varsa alır getirir.
bunu niye yapar çözemedim üç yıldır. ben ne yapacağım bunları sap gibi yemeğini yapsam olmaz tek başına patlıcanı yesem olmaz getirme hem istanbuldan tekirdağa bu taşınır mı diyorum ama anlatamıyorum.
kendince birşeyler yapmaya çalışıyor herelde ne bileyim yawww iyi mi düşüneyim kötü mü düşeneyim bilemedim.
bende o anki onlara karşı olan hislerime göre bazen iyi yorumluyorum bazen kötü.
benide dengesiz etmişler yahu bunlar...
ya şöyle diyim,köyde yaşadıklarıı için bize arda sırada arabayla sebzesini meyvesini gönderirler sağolsun,ama eve gelirken bana bişey getirmemeleri değil sorun ben istemiyorum zaten lazım değil onların geitrecekleri şeyler...ama madem torunlarımda torunlarım diye gındağlıyorlar gelirken en azından sevinecekleri bişey alın oyuncaktır mamadır bezdir elbisedirr,nerdee bide bunlar niye bize yaklaşmıyolar sevdirmiyolar diye laf ediyolar banaa,sizce neden dicem bigün yaa boşveriyorum aman...
günaydınnn kızlar...
bu nedir yaa.. bir kendi hayatımızı yaşayamıyoruz demi.. hep dış mudahaleler...
amann sallayın gitsin..
sabah eşimle işe gelirken bizim evin orda çok güzel poğaça yapan yer var ordan alalım bu sabah poğaçamızı dedii..
bnde deli gibi düşünüyorum bizim evin orda nede güzel poğaça yapan yer var diyee..
bizim ev dediği annesinin eviymişbende jeton sonra düştü..... tabii..
durum bu kızlar adam hala evinii annesinin evi sanıyor
bu arada kv gelirken size birşey almıyor diye hayıflanmışsınız.
ben çok şanslıyım galiba.benim kayınvalidem bana gelirken dolabında kalmış bir adet patlıcanı iki adet domatesi ve bilumum tekleme ne varsa alır getirir.
bunu niye yapar çözemedim üç yıldır. ben ne yapacağım bunları sap gibi yemeğini yapsam olmaz tek başına patlıcanı yesem olmaz getirme hem istanbuldan tekirdağa bu taşınır mı diyorum ama anlatamıyorum.
kendince birşeyler yapmaya çalışıyor herelde ne bileyim yawww iyi mi düşüneyim kötü mü düşeneyim bilemedim.
bende o anki onlara karşı olan hislerime göre bazen iyi yorumluyorum bazen kötü.
benide dengesiz etmişler yahu bunlar...
Selvacım senin kv'de çok fenaymış..
Sanırım kendine sizin yeni evinizde bir oda ayarlamaya çalışıyor..
Neredeyse yauu bu ev küçük çocuklar siz 3+1 alın diyecek de dili varmıyor..
Neyse sen boş polemiklere girme.. Ağırlığını koru canım..
Sonra haksız taraf biz çıkıyoruz.. Nasıl olsa eşin sen okey vermeden birşey almaz..
Sonuçta o borcun harcın altına beraber gireceksiniz.. Sıkıntıyı beraber göğüsleyeceksiniz..
Ne kadar az olursa olsun uzun vadede borç ödemek meşakkatli ve sıkıntılı bir iş..
Allah gönlünüze göre versin canım..
Allah yardımcınız olsun..
Kızlar merhabalar...
Herkes iyidir inş.geçmişe bakamadım..
Bugün yeni stajyerimiz başladı onunla ilgileniyoruz...
İşler falan derken geçiyor zaman...
Bizde güzel bir haftasonu geçirdik...
Şuana kadar kayınvalidemden bukadar ayrı kalmamıştık..
Değişik geldi bizede eşimle başbaydık...
Birde haftaiçi ADIM ADIM - EĞLENCELİ EĞİTİM, PLANLI GELİŞİM bu siteye üye oldum...
Bir yakınımızın tavsiyesi ile inceledik çok hoşumuza gitti...Abone olmaya karar verdik..
Cumartesi günü hemen geldi 15.ay setimiz içinden tahta bir köpek yine tahtadan renkli küpler...
Özge için faaliyet dergisi çok güzel gerçekten ve anne-babanın okuması için bir kitap...
Biz çok beğendik ilgilenen arkadaşlar olursa gözatmanızda fayda var derim...
Her ay ayına uygun olara kitaplar,oyuncalar,cd ler gelicek...
İşte bizden böyle...
cnm burdan br arkadaş daha üye idi ona
oda baya memnun kalmıştı setlerden..
aylık 29 tl sanırım...
bnde düşündüm bir ara sonra neden vazgeçtiğimi hatırlamıyorum..
bugün çok halsizim. gözüm hep yatakta. evi bile toplayamadım daha. akşamada yemeğe misafir varmış....
offf offf hep halsiz olduğum günlere denk geliyor misafirde....
iyi tatiller canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?