2010 Temmuz Anneleri : )

ya şöyle diyim,köyde yaşadıklarıı için bize arda sırada arabayla sebzesini meyvesini gönderirler sağolsun,ama eve gelirken bana bişey getirmemeleri değil sorun ben istemiyorum zaten lazım değil onların geitrecekleri şeyler...ama madem torunlarımda torunlarım diye gındağlıyorlar gelirken en azından sevinecekleri bişey alın oyuncaktır mamadır bezdir elbisedirr,nerdee bide bunlar niye bize yaklaşmıyolar sevdirmiyolar diye laf ediyolar banaa,sizce neden dicem bigün yaa boşveriyorum aman...

Son düzenleme:

amaaan sevse ne olur sevmese ne olur onlar....

yıllar geçince kaybedecek olan onlar olacak bu durumda. yaşlar ilerledikçe en sevgiye aç oldukları dönemde torunları sırt çevirecek onlara aralarında ba kuramadıkları için.

o zaman çocuklar için değil onlar için geç olacak.

inşallah böyle bir durum yaşamayız tabi. nede olsa atalarımızdır bizim onlar..

günaydınnn kızlar...

bu nedir yaa.. bir kendi hayatımızı yaşayamıyoruz demi.. hep dış mudahaleler...

amann sallayın gitsin..

sabah eşimle işe gelirken bizim evin orda çok güzel poğaça yapan yer var ordan alalım bu sabah poğaçamızı dedii..

bnde deli gibi düşünüyorum bizim evin orda nede güzel poğaça yapan yer var diyee..

bizim ev dediği annesinin eviymiş bende jeton sonra düştü..... tabii..

durum bu kızlar adam hala evinii annesinin evi sanıyor

günaydın anneler,öğretmen arkadaşların yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.Rabbim yavrularımızın mini mini birler olduğu günleri göstersin inşallah bizlere :)

günaydın canlar:)

esmacık aynı durum bizde de var benim eşim de bizim ev diye annesinin evinden bahseder.
ben de artık bizim ev deyince ortaköy mü diyorum:)

hey allahım ya, ne saçma getirme bişey eline bakan mı var?

benim ananemin bununla ilgili çok büyük bir devrilmiş çamı var:)
buraya gelirken dolabında pırasa varmış 1 kilo kadar, üst katta da kalabalık bir aile yaşıyo onlara vereyim yemek yapsınlar ziyan olmasın demiş çıkarmış vermiş.
kadın da ne gerek vardı zahmet ettin falan deyince ananem de size vermesem çöpe gitcekti demiş:))
bi de gelmiş gülerek anlatıyo.
gerçi artık onun kusuruna bakılmaz 85 yaşında kendisi:))

Selvacım senin kv'de çok fenaymış..
Sanırım kendine sizin yeni evinizde bir oda ayarlamaya çalışıyor..
Neredeyse yauu bu ev küçük çocuklar siz 3+1 alın diyecek de dili varmıyor..
Neyse sen boş polemiklere girme.. Ağırlığını koru canım..
Sonra haksız taraf biz çıkıyoruz.. Nasıl olsa eşin sen okey vermeden birşey almaz..
Sonuçta o borcun harcın altına beraber gireceksiniz.. Sıkıntıyı beraber göğüsleyeceksiniz..
Ne kadar az olursa olsun uzun vadede borç ödemek meşakkatli ve sıkıntılı bir iş..

Allah gönlünüze göre versin canım..
Allah yardımcınız olsun..

bugün çok halsizim. gözüm hep yatakta. evi bile toplayamadım daha. akşamada yemeğe misafir varmış....

offf offf hep halsiz olduğum günlere denk geliyor misafirde....

amin canım sağol güzel dileklerin için...
ben zaten oturmayı planlayacağımız bir ev olmasa çok da önemsemiycem söylediklerini ama biz burda oturmaı planlıyoruz be kadın bir hayırlı laf çıksın ağzından...
eşim tabi ki benim fikirlerim doğrultusunda hareket edecek dün akşam konuştuk, ben çalışıyorum zaten günün çoğunda dışardayım evi senin benimsemen daha önemli benim için dedi.
biz ikimiz de beğendikten sonra çok da fifi yani.
ben kendi annemleri götürmem gelin bakalım beğenecek misiniz diye.
bundan sonra da ev bakılacaksa ikimiz gidip bakcaz kimseye gel demiycez karar verdik...

Selam kızlar doktorumuzu değiştirmek zorundayız acil çocuk doktoru arıyorum tavsiye edebilirmisiniz avrupa yakası bu arada ...

Kızlar merhabalar...
Herkes iyidir inş.geçmişe bakamadım..
Bugün yeni stajyerimiz başladı onunla ilgileniyoruz...
İşler falan derken geçiyor zaman...
Bizde güzel bir haftasonu geçirdik...
Şuana kadar kayınvalidemden bukadar ayrı kalmamıştık..
Değişik geldi bizede eşimle başbaydık...
Birde haftaiçi ADIM ADIM - EĞLENCELİ EĞİTİM, PLANLI GELİŞİM bu siteye üye oldum...
Bir yakınımızın tavsiyesi ile inceledik çok hoşumuza gitti...Abone olmaya karar verdik..
Cumartesi günü hemen geldi 15.ay setimiz içinden tahta bir köpek yine tahtadan renkli küpler...
Özge için faaliyet dergisi çok güzel gerçekten ve anne-babanın okuması için bir kitap...
Biz çok beğendik ilgilenen arkadaşlar olursa gözatmanızda fayda var derim...
Her ay ayına uygun olara kitaplar,oyuncalar,cd ler gelicek...
İşte bizden böyle...

cnm burdan br arkadaş daha üye idi ona

oda baya memnun kalmıştı setlerden..

aylık 29 tl sanırım...

bnde düşündüm bir ara sonra neden vazgeçtiğimi hatırlamıyorum..

cnm burdan br arkadaş daha üye idi ona

oda baya memnun kalmıştı setlerden..

aylık 29 tl sanırım...

bnde düşündüm bir ara sonra neden vazgeçtiğimi hatırlamıyorum..

Aaa öylemi ben duymamışım canım...
Evet bizde inceleyip gördüğümüz kadarı ile memnunuz iilk setimizden...
Tavsiye ediyoruz yani canım...
özge'nin ilgisini çekti kitabını elinde dolaştırıyor bakıyor resimlerine çeviriyor sorunca gösteriyor...

bugün çok halsizim. gözüm hep yatakta. evi bile toplayamadım daha. akşamada yemeğe misafir varmış....

offf offf hep halsiz olduğum günlere denk geliyor misafirde....

cnm yaa kıyamm geçmiş olsun...

çok zorlama kendni dinlene dinlene halletmeye çalış.. paşayla ne kadar oolursaaa

ay kızlaar şimdi gözde önümdee mızıklıyoduu kızım baybaya gidelimmi dedim elini salladıı,sonraa ayakkabıların nerdee dedim bakalım anlıycakmı diye inanmıyorumyaa mızıklayarak aayaklarını gösterdi yok ayakkabım dermiş gibbiiii,nasıl şaşırdım ve sevindim anlatamam,ve dediğim şeyleri tekrarlamaya çalımasıda çok güzel,anneyi diyo artık sabahtaa abisi baba diye bağırdıkça oda baba baba diye bağırıyodu koştum geldim eşime hangisi bağırıyo baba diye dedim gözdede bağırdı dedi çok sevindimyaaa..he bide acıkınca mamaa diye çığırıyooo kızarak
sizde durumlar nasıl bugünlerde bakalım

Son düzenleme:
anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm şimdidee kızım kaka yaptınmı dediiimm bezini avuçluyoo gösteriyoo ay ne diyem ben bunaa ne ara kaptıı öğrendi bunları bu cadıışaşırtığ duruyoo beniiiiii,,ne göstersem kapıyoo,sabahtaa aaaaaayyyyyyy diyorum saçımı okşuyooruum oda aynısını kendi saçını okşayııpp aaaaaaayyyyyyyy diyoo çok tatlıyaaa,,maşallah diyin nazar olmasın

benim oğlum bayadır söylediklerimi anlıyor zaten
11 aylık felandı galiba
ben genelde şunu getir şunu yap su iç felan derim o da yapar
hatta geçen yere erik atmış oyuncak var bir de suluğu var
eriği anneye ver dedim aldı verdi, su içi dedim içti, oyuncağı yerine koy oğlum dedim sepete attı
normal zaten bunları yapması, gelişiminin özellikleri sanırım,
Allah sağlıklı evlatlar versin

bizimki herkesin taklidini yapıyo naapcaz bilmiyorumm :S kuzeni ağlıyo nasıl ağladı diyoruz
hemen aynısnı yapıyo yengen nasıl hapşırdı amcan ne dedi hepsi yaa ve 11 aylıktan beri yapıyo
unutmadı hala yapıyoo böyle dewam ederse çok kavga edebilir
ayakbılarını ve kıyafetlerini bulup getiriyo giydir diyo net bir şekilde bütün mamaların yerini biliyo canı ne isterse ona gidip mama diyo çok fena yaa

Zor bir gece yarısıydı....Çınar ın ateşi 40.3 e dek çıktı...Neyseki sabaha karşı düşürebildik..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…