Geçmiş olsun canım.. Kısmet böyleymiş.. Bence üzülmene değmez..
Ya sonrasında veya çocuk olunca ayrılsalardı daha mı iyiydi..
Boşver onların hakkında demek ki böylesi hayırlı imiş..
Allah yardımcınız olsun, sabır versin.. Kendini üzme arkadaşım..
biliyorum canım ama,bi sakıncası olsaydıda dr vermezdi kullanma derdi diye düşünüyorum,ve maşallah benimkiler peynir yoğurt vede süt mübtelasıı,önlerinde bi gıdım bırakmıyorlar gün içinde nekadar süt içiyorlar versem haddi hesabı yook,,oyüzden 500yüz cc içiyo ikisidee sonrası bizlerle yada cicibebe,,gözde zaten ekstra hala 1+ toz mama kullanıyo sabahları veriyorum geneldee 180cc okdar bencee bunlarda yeterlidir diş için ama,ne biliyim günde 1er tane veriyorum ikisine ,bununda yararı olsun çürümesine engel olsun,
evet üstündede öyle yazıyo yani ağzında ememeyen çoçocuklar yani küçük bebekleree kaşıkta az miktar suyla eritinde verin içirin yazıyoo,ama dediğin gibi benim kızın şuanda 6dişi var altta 2 üstte 4dişi var ve hapı kendi atıyo ağzına kıtır kıtır çiğniyoo,çokta iyi yapıyolariuğraştırmıyolar bizibide benim kız öyle bi hasta olduki hapa ne zaman kutusunu görse elimde dans ediyoo ver diyee,çok tatlı,veriyorum eline atıyo ağzına,abiside atıyo ağzına hapı alan arkasına dönüp gidiyoo uzaklaraa yüzümüze bakan yok sonraa
sor canım dr'a zaten banada dr demedi bişey,isteyenlere öneriyo sadece,,ben ablamın çocuklarında böyle bi kötü tecrübe yaşadığım için çok korktum,okadar dedim ilkinde çürüdü çocuğunun dişleri bari 5yıl sonra olan kızında dikkat edip kullansaydın ya hap dedim...çocuk elinde biberon 10saatte içiyo mamasını büyük ihtimal biberon çürüğü artıı,bide ben ablama dediydim versene hapı diyede gerek yok hergün süt içiyolar onlar hap gerekli değil dedi,benimkilerde içiyolar ama yinede veriyorum ne alaka yanii,deyip,gidip dr'a sormuştum dr bana bi kızdı öyle saçma şey olurmu nolursa olsun kullanması lazım onu dedii,öyle işte,herkezin biliceği iş ama benim yavrularımında çürüyüpte acı çekmesine razı olamam,sonra niye ii bakmadın dişlerimize demezlermii,yeğenlerimi her gördüğümde okadar içim acıyokii,çok büyük bi hata yaptıı ablam vede şuan 2sininde fırçalama alışkanlığı yok ama öğretmesi lazımdıı,,ne biliyim kızıyorum işte ona herşeyi oluruna bırakıyo benim kabahatim değil diyooo,,bilmiyorum valla
Hayır..bol süt ve süt ürünleri içirip yediriyorum ve florsuz bebek diş macunu ve diş fırçası ile fırçalıyorum..Ve mümkün olduğunca da sofra şekeri içeren yiyecekler vermiyorum..
Bu arada ikisi de ellerinde bez , yerleri siliyorlar harıl harıl..Sanırım beni taklit ediyorlar..
Ayrıca hala tam anlamıyla yürümüyorlar..Biz geç yürüyeceğiz ..Ancak zihinsel gelişimleri çok iyi gidiyor..Kedi ne der kızım diyorum..Mea mea mea diyor hemen..Çiçeğe çiç diyor...
ben de çalışan bir anneyim ve küçük bir ilçeye taşındık bu yaz.tavsiye üzerine bir bakıcıyla anlaştık ama o bize haber vermeden başkasıyla anlaşmış bizde kaldık ortada.şimdi evime gelecek bakıcı bulamıyorum çünkü herkes bakıcılık yapanları biz gelinceye kadar kapmışbugün kreşe bakmaya gittim ama pek gözüm tutmadı.7-8 çocuğun başına bir genç kız koymuşlar öğretmenler balkon keyfi yapıyordu.kreşin içinde 2 adam gezip duruyordu.biri öğretmenin kocasıymış.apartmanda daha önce çocuk bakmış bir kadınla görüştük bu akşam.eşlerimiz iş arkadaşı.herhalde o bakacak ama o da kendi evine istiyor.
bir de burada okuma yazma bilen bakıcı bulmak mesele.geçen gün bir kadın geldi.3 gün evime gelecek ve ev işlerine de yardım edecek.ben 300 lira teklif ettim.az buldu.birde şartları var,eşim eve gelirse rahatsız olurmuş,çarşamba günleri erken çıkarmış pazara gidecekmiş.okuma yazma bilmediğini duyunca zaten olmaz dedim.
pazartesi okula başlayacağım ama hala okur yazar bir bakıcı bulamadım.
ben de çalışan bir anneyim ve küçük bir ilçeye taşındık bu yaz.tavsiye üzerine bir bakıcıyla anlaştık ama o bize haber vermeden başkasıyla anlaşmış bizde kaldık ortada.şimdi evime gelecek bakıcı bulamıyorum çünkü herkes bakıcılık yapanları biz gelinceye kadar kapmışbugün kreşe bakmaya gittim ama pek gözüm tutmadı.7-8 çocuğun başına bir genç kız koymuşlar öğretmenler balkon keyfi yapıyordu.kreşin içinde 2 adam gezip duruyordu.biri öğretmenin kocasıymış.apartmanda daha önce çocuk bakmış bir kadınla görüştük bu akşam.eşlerimiz iş arkadaşı.herhalde o bakacak ama o da kendi evine istiyor.
bir de burada okuma yazma bilen bakıcı bulmak mesele.geçen gün bir kadın geldi.3 gün evime gelecek ve ev işlerine de yardım edecek.ben 300 lira teklif ettim.az buldu.birde şartları var,eşim eve gelirse rahatsız olurmuş,çarşamba günleri erken çıkarmış pazara gidecekmiş.okuma yazma bilmediğini duyunca zaten olmaz dedim.
pazartesi okula başlayacağım ama hala okur yazar bir bakıcı bulamadım.
Gunaydin sekerlerimmmmm.evet bugun 11.00 ucagiyla alanya yolcusuyum.ananem cok hasta diye berayida goturuyoruz umarim guzel bir tatil gecirme sansim olur:)
Beni seven sevmeyen herkesi kocaman opuyorum,Allah'a emanet olun.
efim 2.ye hamilesin sanırım hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah:))
askveoğlum geçmiş olsun canım zararın neresinden dönersen kar olur mantığıyla bakmak lazım hayırlısı, evlenip ayrılmaları daha kötü olurdu belki...
gece elifin ağlamasıyla bir uyandım benim kaburgalar batıyor resmen, nefes almakta bile güçlük çekiyorum. kızımı bile kucağıma alamıyorum çok kötü şu anda.. eve hiç dokunmayı düşünmüyorum haftalık temizlik yapacaktım güya ama hiç niyetim yok pazartesi okula sakat bel ve sırtla gidemem. gidip uzanacam biraz kızım uyuyorken.. herkese iyi haftasonları...
benim de içim şişti
çünkü hiç sevmediğim kadın evime geliyor
kaynanadan bahsediyorum
offffffff annemler geldi gitti ya bu gelmeden olmaz
illa gelecek kıskanç şey
2 haftadır gelmek içinuğraşıyor geliş biletini de eşim alır bu kez alamdı dolu hep
siz alın dedi oradan daha bulursunuz
biz para vermeyelim sen al demez mi
eşim yine bulamadı da almak zorunda kaldı cimri şey
oğluma bir çorap almış kul değildir
ancak kuru kuru seviyor
ay istemem bir şeyini de zaten
ayyyyyy ben içimi döksem sabahı bulur artı sinirlerim yerinden hoplar
en iyisi susayım da kendi kendimi yemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?