Kızlar merhabalar...
Herkes iyidir inş.geçmişe bakamadım..
Bugün yeni stajyerimiz başladı onunla ilgileniyoruz...
İşler falan derken geçiyor zaman...
Bizde güzel bir haftasonu geçirdik...
Şuana kadar kayınvalidemden bukadar ayrı kalmamıştık..
Değişik geldi bizede eşimle başbaydık...
Birde haftaiçi ADIM ADIM - EĞLENCELİ EĞİTİM, PLANLI GELİŞİM bu siteye üye oldum...
Bir yakınımızın tavsiyesi ile inceledik çok hoşumuza gitti...Abone olmaya karar verdik..
Cumartesi günü hemen geldi 15.ay setimiz içinden tahta bir köpek yine tahtadan renkli küpler...
Özge için faaliyet dergisi çok güzel gerçekten ve anne-babanın okuması için bir kitap...
Biz çok beğendik ilgilenen arkadaşlar olursa gözatmanızda fayda var derim...
Her ay ayına uygun olara kitaplar,oyuncalar,cd ler gelicek...
İşte bizden böyle...
evet canım ben üyeyim bahsetmiştim.cnm burdan br arkadaş daha üye idi ona
oda baya memnun kalmıştı setlerden..
aylık 29 tl sanırım...
bnde düşündüm bir ara sonra neden vazgeçtiğimi hatırlamıyorum..
ne kadar zor bir gecedir çok iyi biliyorumZor bir gece yarısıydı....Çınar ın ateşi 40.3 e dek çıktı...Neyseki sabaha karşı düşürebildik..............
Güzel anneler herkese merhaba
Biz artık yavaş yavaş toparlanmaya başladık..Olacakla öleceğin karşısına geçemiyorsun..
İçten içe hala üzülsekte,yapılcak bişey yok...
Burda annemin evi çk geniş dolayısıyla oğlanın gezme alanı oldukca fazla..Yürümesine çok çok iyi geldi, artık neredeyse koşuyor..Zor ama eğlenceli :))
selvacım,kv'nin yaptıgını okudum...Boşver canım arkadaşım..Hiç kafana bile takma..üsküdara yerleşince inşallah bol bol konusmyaa vaktimiz olacak...
Baharcım,seninde araba maceranı kötü zamanlarımda okudum..O zaman bile gülebildim...Sen çoook yaşa :))
Hacer sanırım istanbuldasın...
Trendy bende kullanıyorum diş hapından..İlk önce temiz bir tülbentle ilaçlı suya batırıp dişlerini siliyorum sonra o suyu içiriyorum...
Çınar bebeğe geçmiş olsun..
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar...
gunaydınnn şekerlerimm...
bizim paşada paytak paytak yürüorrr...
henüz hızlandırmadı ama...
3 eylülde uzun uzun adımlarını atmıştı...
sonra emeklemeye devam ettii.. şidmi tekrar yürüorr..
ve gülüor yürürkenn paşa....
ama daha çabuk yetişmek istediği yere genede emekliyor...
aşkVeOğlum.. canımm hep söyledik yine söyluyorum hakkınızda hayırlı olan ne ise o olsun arkadaşım...
Baharım... bugun nasılsn.. yemek nasıl geçti.. atabildinmi halsizliğini...
Tubbiss ... evet şimdi hatırladım bakalım belki bende üye olurum... oyle aktiviteleri seviyorum..
yasmin06.. cnm maşallah yaa neler yapıormuş öylee.e.. yerim benn o bıcırığı
sağol canım aynı devam halsizlik. yemek güzeldi. zaten öğle protokol uyguladığım kişiler değildi.
ama gece saat üç gibi yataktan bir fırladım tıkırtıya hırsız zannettim. eşim diğer odada yatıyordu kuzey hasta çok ağlarsa yanıma alırım diye onu göndermiştim.
tıkırtıları duyunca bir fırladım kuzeyin odaya baktım kimse yok gittim eşimi kaldırdım zor bela uyandı kalktı sağa sola baktık kimse yok.
rüyamı gördüm yoksa komşudan falan mı geldi anlamadım ama çok korktum.
Güzel anneler herkese merhaba
Biz artık yavaş yavaş toparlanmaya başladık..Olacakla öleceğin karşısına geçemiyorsun..
İçten içe hala üzülsekte,yapılcak bişey yok...
Burda annemin evi çk geniş dolayısıyla oğlanın gezme alanı oldukca fazla..Yürümesine çok çok iyi geldi, artık neredeyse koşuyor..Zor ama eğlenceli :))
selvacım,kv'nin yaptıgını okudum...Boşver canım arkadaşım..Hiç kafana bile takma..üsküdara yerleşince inşallah bol bol konusmyaa vaktimiz olacak...
Baharcım,seninde araba maceranı kötü zamanlarımda okudum..O zaman bile gülebildim...Sen çoook yaşa :))
Hacer sanırım istanbuldasın...
Trendy bende kullanıyorum diş hapından..İlk önce temiz bir tülbentle ilaçlı suya batırıp dişlerini siliyorum sonra o suyu içiriyorum...
Çınar bebeğe geçmiş olsun..
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar...
çınarımıza geçmiş olsun....hemencecik toparlansın inşallah....
ay cnm kıymam neydi acaba..
neyse kötü bişe olmamış yaa
eşimde bir gece rahatsız die diğer odada uyudu o gun bende tıkırtı duydum eşimi cepten arıorum uynasın diee... töbeee kalkmadı yanii bizim başımıza bişe gelse bizimki uyumaya devam edicek...
haha bende beni alıp gidecekler haberin olmayacak sonra müge anlıya çıkacaksın diyorumda bana seni kimse kaçırmaz yaww belamı arıyorlar diyor.
sağol canım aynı devam halsizlik. yemek güzeldi. zaten öğle protokol uyguladığım kişiler değildi.
ama gece saat üç gibi yataktan bir fırladım tıkırtıya hırsız zannettim. eşim diğer odada yatıyordu kuzey hasta çok ağlarsa yanıma alırım diye onu göndermiştim.
tıkırtıları duyunca bir fırladım kuzeyin odaya baktım kimse yok gittim eşimi kaldırdım zor bela uyandı kalktı sağa sola baktık kimse yok.
rüyamı gördüm yoksa komşudan falan mı geldi anlamadım ama çok korktum.
merhaba kızlar:)
ilkenin yeni marifeti: kedi gibi geilip gerilip koşmak sonra da bana tokat falan atmak:)
napıcam bilmiyorum örnek alıyo desem babasıyla karatecilik falan oynamıyoruz evde yani:)
tepki vermiyorum ama canımı acıtıyo yani.
sabah da büyük ikea ayakkab çekeceğiyle totoma vurdu, kesin morarır akşama...
protokol uygulayınca napıyosun bahar merak ettim:)
bende herkese fiks menü çıkar da:))
esmaaa naber kız görüşemiyoruz ne zamandır:)
paşacan yürüyomuş, hayırlı olsun mu diyim geçmiş olsun mu bilemedim:))
merhaba kızlar:)
ilkenin yeni marifeti: kedi gibi geilip gerilip koşmak sonra da bana tokat falan atmak:)
napıcam bilmiyorum örnek alıyo desem babasıyla karatecilik falan oynamıyoruz evde yani:)
tepki vermiyorum ama canımı acıtıyo yani.
sabah da büyük ikea ayakkab çekeceğiyle totoma vurdu, kesin morarır akşama...
protokol uygulayınca napıyosun bahar merak ettim:)
bende herkese fiks menü çıkar da:))
esmaaa naber kız görüşemiyoruz ne zamandır:)
paşacan yürüyomuş, hayırlı olsun mu diyim geçmiş olsun mu bilemedim:))
bu arada nasılsınız kızlar direk giriş yaptım kusura bakmayın :)
kızlar kusura bakmayın ama canımı aşırı sıkan ve beni daraltan bir konuyu açmak istedim ..facedeki börek kısır muhabbeti her faceyi açtıgımda bin tane mesaj görüyorum ama kimseye bana gönderme konusmadan çıkar demiyorum.bu konunuın geçerliliginide biliyorum daha öncede yapılan bu tarz şeyler çantanı nereye bırakırsın iç çamaşır rengi vs vs.bunlar tvde de gazetelerde de yer aldı hatta kozmetik kataloglarında gögüs kanserine ilgi çekilmesi açısından broşlar satılıyor..neyse bu konuyu olay haline getirenler benim canımı aşırı sıkıyor ya istemıyorsan eger sakla içinde gelsin mesaj ne olmş yapılan yorumuna bildiri gelmiş gibi say ve geç bu kadar duyarsız olmakta nedir canım cicim dedigimiz insanları kırmak ne kadar yersiz ve saçma.. ve bu konu kadınlarla ilgili kadınlar birbirine destek olsun kampanya ses getirsin diye bu tarz ilgi çekici şeyler yapılıyor ...ama bunları yersiz bulup konuyu tartışma haline getirenleri ben vicdansız duyarsız olarak nitelendiriyorum..hem cinsine saygısı olmayanın anasına babasına eşine ve çocuklarına da saygısı yoktur..konu tartışma haline geldigindede bazılarının yalaka demesi umrumdışı çünkü o kişi kendi bencilligiyle tükenmekte sataşacak yer aramaktadır.
cnm hoşgeldin.. takılma sen öyle şeylere.. boşverr sen burayı aksatmaa cicimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?