2010 Temmuz Anneleri : )

cnm burdan br arkadaş daha üye idi ona

oda baya memnun kalmıştı setlerden..

aylık 29 tl sanırım...

bnde düşündüm bir ara sonra neden vazgeçtiğimi hatırlamıyorum..
evet canım ben üyeyim bahsetmiştim.
6. ayından beri üyeyim çok memnun kaldım.
29 tl ama oyuncakları eğitici seti çok güzel her ayı iple çekiyorum bu ay ne öğrenicez kızımla diye :)

Zor bir gece yarısıydı....Çınar ın ateşi 40.3 e dek çıktı...Neyseki sabaha karşı düşürebildik..............
ne kadar zor bir gecedir çok iyi biliyorum
bayağı yükselmiş ateşi yineleyedebilir canım çok geçmiş olsun

Güzel anneler herkese merhaba
Biz artık yavaş yavaş toparlanmaya başladık..Olacakla öleceğin karşısına geçemiyorsun..
İçten içe hala üzülsekte,yapılcak bişey yok...

Burda annemin evi çk geniş dolayısıyla oğlanın gezme alanı oldukca fazla..Yürümesine çok çok iyi geldi, artık neredeyse koşuyor..Zor ama eğlenceli :))

selvacım,kv'nin yaptıgını okudum...Boşver canım arkadaşım..Hiç kafana bile takma..üsküdara yerleşince inşallah bol bol konusmyaa vaktimiz olacak...

Baharcım,seninde araba maceranı kötü zamanlarımda okudum..O zaman bile gülebildim...Sen çoook yaşa :))

Hacer sanırım istanbuldasın...

Trendy bende kullanıyorum diş hapından..İlk önce temiz bir tülbentle ilaçlı suya batırıp dişlerini siliyorum sonra o suyu içiriyorum...

Çınar bebeğe geçmiş olsun..

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar...

canım gel artık yuvana bizde özledik seni.

yaşanan tatsız olayı iki tarafta en kısa sürede en az zararla atlatır inşallah.

canım az da olsa hikayeme zor zamanında güldüysen ne mutlu bana. hep gül hep mutlu ol arkadaşım.

gunaydınnn şekerlerimm...

bizim paşada paytak paytak yürüorrr...

henüz hızlandırmadı ama...

3 eylülde uzun uzun adımlarını atmıştı...

sonra emeklemeye devam ettii.. şidmi tekrar yürüorr..

ve gülüor yürürkenn paşa....

ama daha çabuk yetişmek istediği yere genede emekliyor...

aşkVeOğlum.. canımm hep söyledik yine söyluyorum hakkınızda hayırlı olan ne ise o olsun arkadaşım...

Baharım... bugun nasılsn.. yemek nasıl geçti.. atabildinmi halsizliğini...

Tubbiss ... evet şimdi hatırladım bakalım belki bende üye olurum... oyle aktiviteleri seviyorum..

yasmin06.. cnm maşallah yaa neler yapıormuş öylee.e.. yerim benn o bıcırığı

sağol canım aynı devam halsizlik. yemek güzeldi. zaten öğle protokol uyguladığım kişiler değildi.

ama gece saat üç gibi yataktan bir fırladım tıkırtıya hırsız zannettim. eşim diğer odada yatıyordu kuzey hasta çok ağlarsa yanıma alırım diye onu göndermiştim.

tıkırtıları duyunca bir fırladım kuzeyin odaya baktım kimse yok gittim eşimi kaldırdım zor bela uyandı kalktı sağa sola baktık kimse yok.

rüyamı gördüm yoksa komşudan falan mı geldi anlamadım ama çok korktum.

şu kitaptan bende alacağım ya ne zamadır hayvanları falan gösteren oyuncak bakınıyordum üye olayım bari bende akşam...

bizde aktivite yapalım oğluşumla. zira bende ki numaralar artık bitti.

ay cnm kıymam neydi acaba..

neyse kötü bişe olmamış yaa

eşimde bir gece rahatsız die diğer odada uyudu o gun bende tıkırtı duydum eşimi cepten arıorum uynasın diee... töbeee kalkmadı yanii bizim başımıza bişe gelse bizimki uyumaya devam edicek...

sağolun kızlar..
çınarımıza geçmiş olsun....hemencecik toparlansın inşallah....

haha bende beni alıp gidecekler haberin olmayacak sonra müge anlıya çıkacaksın diyorumda bana seni kimse kaçırmaz yaww belamı arıyorlar diyor.

merhaba kızlar:)
ilkenin yeni marifeti: kedi gibi geilip gerilip koşmak sonra da bana tokat falan atmak:)
napıcam bilmiyorum örnek alıyo desem babasıyla karatecilik falan oynamıyoruz evde yani:)
tepki vermiyorum ama canımı acıtıyo yani.
sabah da büyük ikea ayakkab çekeceğiyle totoma vurdu, kesin morarır akşama...

protokol uygulayınca napıyosun bahar merak ettim:)
bende herkese fiks menü çıkar da:))

esmaaa naber kız görüşemiyoruz ne zamandır:)
paşacan yürüyomuş, hayırlı olsun mu diyim geçmiş olsun mu bilemedim:))

kızz hayırlı olsun de şimdilikkk yürüyene kadar neler çektimm

ayy fix menüüyüde merak ettim haaa:):)

benmde bağrım açık oluncaa şapp şap vuruyorrr paşaa.. babası kılıklı kıskanç ne olcakkk

bu vurma kendilerini yere serme huyu bizdede var. en sinir olduğum çocuk tipi istediği olmayınca paspas olanlardı benim ki paspası geçti el emeği göz nuru el dokuması kilim oluyor.

canım protoklol olunca menüde meze desteği oluyor, iste tatlısı zımbırtısı falan. e birde masa düzeni kumaş peçetesi falan koyuyorum.ama dün akşam masada kağıt peçete bile yoktu almayı unutmuşum tuvalet kağıdı ile yetindik.

kızlar kusura bakmayın ama canımı aşırı sıkan ve beni daraltan bir konuyu açmak istedim ..facedeki börek kısır muhabbeti her faceyi açtıgımda bin tane mesaj görüyorum ama kimseye bana gönderme konusmadan çıkar demiyorum.bu konunuın geçerliliginide biliyorum daha öncede yapılan bu tarz şeyler çantanı nereye bırakırsın iç çamaşır rengi vs vs.bunlar tvde de gazetelerde de yer aldı hatta kozmetik kataloglarında gögüs kanserine ilgi çekilmesi açısından broşlar satılıyor..neyse bu konuyu olay haline getirenler benim canımı aşırı sıkıyor ya istemıyorsan eger sakla içinde gelsin mesaj ne olmş yapılan yorumuna bildiri gelmiş gibi say ve geç bu kadar duyarsız olmakta nedir canım cicim dedigimiz insanları kırmak ne kadar yersiz ve saçma.. ve bu konu kadınlarla ilgili kadınlar birbirine destek olsun kampanya ses getirsin diye bu tarz ilgi çekici şeyler yapılıyor ...ama bunları yersiz bulup konuyu tartışma haline getirenleri ben vicdansız duyarsız olarak nitelendiriyorum..hem cinsine saygısı olmayanın anasına babasına eşine ve çocuklarına da saygısı yoktur..konu tartışma haline geldigindede bazılarının yalaka demesi umrumdışı çünkü o kişi kendi bencilligiyle tükenmekte sataşacak yer aramaktadır.

Slm kızlar
Hepinizi çok özledim
Girmeye vaktim olmuyor hiç,
Rüzgar resmen kuyruğum oldu,
Yürüyor,
Hep başına bir işler açm potaqnsiyelinde,
Okul başladı,
Karmakarışık bir durumdayım okulda,
Norm fazlasıyım,
Okulumu değiştirecekler,
ama hala belli, olmadı,
Uğraşıyorum
Sizleri çok merak ediyorum
Fırsat bulamıyorum,
Umarım herkes iyidir,

Ben birilerine yalaka dedim..Klavye kabadayısı da dedim..Daha neler neler dedim..İşin tuhafı konu ile ve dediğim şeyle uzak yakın alakası olmayan kişiler üzerine alınmış durmuş..Ki siteden herhangi birine laf çarpmamıştım...Aaaa ne alaka dediğim insanlar gereksizce alınmışlar...Herkesin vicdanı kendine...Kimse kimsenin vicdanını ,duyarlılığını sorgulayacak kadar tanımıyor burada..Ayrıca facedeki bir olayı buraya yazıp polemik çıkarmak için yer aramanı doğru bulmuyorum...Evet bu olayı saçma buluyorum..Bana göndermeyin dediğim halde hala gönderenlere de anlam veremiyorum...Saçma dedim diye bana sataşan insanların da önyargılarını umursamıyorum..Ne yani ben 3 hafta onu yemedim yazınza kanser olanlar mı iyileşiyormuş ?? Ben ne anlarım..Hem vicdansız,hem bencil ,hem de duyarsızım...Allah biliyor kimin ne olduğunu...Herkes katılmak zorunda değil,katılmayanlara da böyle hakaret edenler kendi iç dünyalarını çok iyi yansıtıyorlar..Bu konu hakkındaki çirkin yakıştırmaları söyleyenleri de Allah a havale ediyor ve susuyorum.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…