Zor bir gece yarısıydı....Çınar ın ateşi 40.3 e dek çıktı...Neyseki sabaha karşı düşürebildik..............
sağolasın canım.eşim dr a götürdü..östaki borusu şişmiş ve ağzında aftlar çıkmış...geçmiş olsun.
aşoğlum sizede geçmiş olsun. sonrasında kötü olmaktansa, başlamadan bitmesi daha hayırlıdır belki üzülmeyin.
sağolasın canım.eşim dr a götürdü..östaki borusu şişmiş ve ağzında aftlar çıkmış...
Çok geçmiş olsun yaa,üzüldüm 40 derce ne demek,
allah şifa versin yavruya.
sağolasın canım..istersen köpüklü boyalardan al..uygulaması daha kolaymış...gerçi hamileyken saç boyamaya tepkili olanlar fazlaca ama evde olduğum dönemlerde boyamıştım bende..kafada yara bere vs yoksa sakıncası yokmuş...Kızlar herkese selam..
Almina'cım geçmiş olsun canım..
Uzun bir gece olmuştur sizin için..
Benim kızın da vurma kırma huyu yok ama huysuzluğu çok şu aralar..
Sabahtan beri gözünü kırpmadı.. Şimdi park yatağına koydum.. Bir yandan uzanıyor bir yandan tv izliyor..
Kendi uyumadığı gibi beni de uyutmadı..
Her günkü mesai saatimiz 06:30'dan beri ayaktayım.. 2-3 gündür ütü ile uğraşıyorum..
Sadece o olsa iyi.. Ütüsü, çamaşırı, kurutması, asması, yemeği, bulaşığı vs'i herşeyi offffff sıkıldım, imdat mümkünse..
İlk hamileliğimde ilk 3 ay 3-4 kilo falan almıştım.. Şimdi gram almadım..
Neden? Bilinçli olmamın yanı sıra mide bulantısı ve Zeynep'in peşine koşturmalarımdan..
İlkinin heyecanı başka oluyor.. Birde o zaman çalışıyordum ya, hep dışarıda yiyorduk..
Şimdi hafta sonları kahvaltı ve arada sırada yiyoruz ancak..
Çünkü Zeynep'le dışarıda yemek yiyeceğinize Afrika'da safariye çıkın daha iyi.. :-D
Haaa Zeynep'e yem olmuşsunuz haa aslanlara...
Yiyeceğiniz yemek burnunuzdan fitil fitil geri gelecektir.. :-D
Çocuklu kadının tatlı serzenişleri.. :97:
Kızlar bu arada size birşey danışacağım..
Belime kadar olan saçlarımı küt kestirdim..
Ve saçlarımda röfle var.. Ama çok iğrenç bir hal aldı..
Evde kendim boyayarak nasıl bir saç elde edebilirim?
Bu konuda çok cahilim, hep kuaföre gittim şimdiye kadar..
Fikirlerinizden ve deneyimlerinizden yararlanmak isterim..
Yardımcı olursanız sevinirim..
sağolasın canım..istersen köpüklü boyalardan al..uygulaması daha kolaymış...gerçi hamileyken saç boyamaya tepkili olanlar fazlaca ama evde olduğum dönemlerde boyamıştım bende..kafada yara bere vs yoksa sakıncası yokmuş...
sağolasın canım.eşim dr a götürdü..östaki borusu şişmiş ve ağzında aftlar çıkmış...
oy kıyamam yavrum benim. bizim kızda da gördüm 40 derce ateşi yürek dayanmıyor gerçektende o halde görmeye...çabucak iyileşir inşallah.
bugün biz dr.daydık öksürük ve burunakıntısı geçmedi henüz. neyseki cigerlere inmemiş. yine ilaç( verdi.
efim geçenki gafım için özür dilerim canım. 2. hamileliğinmiş. bazen inmreniyorum ikinci çocuğu yapanlara. Allah tamamına erdirsin. bende doğumdan 1 hafta önce kestirmiştim saçlarımı da herkes niye kestirdin demişti... bende inanmam batıl inançlara. ama boya önermiyor dr.ler ilk üç ay. bitkisel olanları denebilirsin hemde zamanla akıp gidiyor dip falan belli olmuyor. ben daha önce yaptırmıştım. sanırım benimde ihtiyacım var böyle bir değişikliğe...
ankarada patlama olmuş kumrularda( çok kötü oldum duyunca.
şu kitaptan bende alacağım ya ne zamadır hayvanları falan gösteren oyuncak bakınıyordum üye olayım bari bende akşam...
bizde aktivite yapalım oğluşumla. zira bende ki numaralar artık bitti.
evet canım ben üyeyim bahsetmiştim.
6. ayından beri üyeyim çok memnun kaldım.
29 tl ama oyuncakları eğitici seti çok güzel her ayı iple çekiyorum bu ay ne öğrenicez kızımla diye :)
Ohh geçmiş olsun neyse atlatmışsın misafirlerini canım..O bahsettiğin halsizlikten bende de var nedense bilmiyorum.Şurada zoru zoruna çalışıp duruyorum vallahi..sağol canım aynı devam halsizlik. yemek güzeldi. zaten öğle protokol uyguladığım kişiler değildi.
ama gece saat üç gibi yataktan bir fırladım tıkırtıya hırsız zannettim. eşim diğer odada yatıyordu kuzey hasta çok ağlarsa yanıma alırım diye onu göndermiştim.
tıkırtıları duyunca bir fırladım kuzeyin odaya baktım kimse yok gittim eşimi kaldırdım zor bela uyandı kalktı sağa sola baktık kimse yok.
rüyamı gördüm yoksa komşudan falan mı geldi anlamadım ama çok korktum.
Evet neyse şimdi üye olduğuma daha çok sevindim ve emin oldum memnun olan birilerini daha görünce...
Bizde yeniyiz ve memnunuz şimdilik...
Ohh geçmiş olsun neyse atlatmışsın misafirlerini canım..O bahsettiğin halsizlikten bende de var nedense bilmiyorum.Şurada zoru zoruna çalışıp duruyorum vallahi..
Akşam bende gece bir sesle uyandım sanki ev telefonu çaldı ödümm koptu vallahi ya...Zaten uykusuz bir gece geçirdim iyice tuz biber oldu bana..Sonra bir ara kalktım baktım telefon mu çalmış acaba diye çünkü çalıpta bizde açmayaınca lambası yanıp sönüyor görüyoruz kimin aradığını ama lambasıda yanmıyordu neydi anlamış değilim hala...
Alminacım sizede çok geçmiş olsun...Ateşten çok korkuyorum inş.şimdi daha iyidir Çınar...
baharcım öyle bişey arıyorsan ya-pa yayıncılığın merhaba kitap dizisi var
internetten bi araştır istersen int. üzerinden satışı var mı bilmiyorum
kızıma teyzesi almıştı
deniz hayvanları kara hayvanları ev eşyaları çalgılar...
çok öğretici resimler büyük olduğundan ilgisini çekiyor
kızımın en sevdiği oyuncakları haline geldiler
aradığım bu bak benim. bir inceleyeyim inşallah satış yapıyorlardır internet üzerinden.
Evet neyse şimdi üye olduğuma daha çok sevindim ve emin oldum memnun olan birilerini daha görünce...
Bizde yeniyiz ve memnunuz şimdilik...
Ohh geçmiş olsun neyse atlatmışsın misafirlerini canım..O bahsettiğin halsizlikten bende de var nedense bilmiyorum.Şurada zoru zoruna çalışıp duruyorum vallahi..
Akşam bende gece bir sesle uyandım sanki ev telefonu çaldı ödümm koptu vallahi ya...Zaten uykusuz bir gece geçirdim iyice tuz biber oldu bana..Sonra bir ara kalktım baktım telefon mu çalmış acaba diye çünkü çalıpta bizde açmayaınca lambası yanıp sönüyor görüyoruz kimin aradığını ama lambasıda yanmıyordu neydi anlamış değilim hala...
Alminacım sizede çok geçmiş olsun...Ateşten çok korkuyorum inş.şimdi daha iyidir Çınar...
118 tl fiyatı YA-PA YAYIN PAZARLAMA set fiyatı ayrı ayrı 12 tl
selam kızlar gırıp okuyorum sureklı ama pek yazamıyorum tartısma yapmayalım kızlar surda destek ıcın takılıyoruz buraya.bende dun kızımı doktora goturdum burnu akıyor oksuruyor burası cok soguk bogazı ıltıhaplanmıs ılaclarımızı aldık doktor amcası hıc hasta gıbı degıl maasallah dıyor hastaneyı bırbırıne kattı bebek arabasında durmuyor kosturdu durdu korıdorda herkes allah yardımcın olsun hıperaktıf galıba dıyor.oncekı gece carsıdan gelıyorduk babası yurutuyırdu yolda bebek arabasında durmadıgı ıcın bır anda yola fırladı motorun altında kalıyordu adamın yonunu degıstırmesıyle ucuz atlattık cok kotu oldum bende dun geceden berı oluyorum karın agrısından ınsan su ıcmedıgı ıcın hasta olurmu ben oluyorum valla susuzluktan gaz sıkısması yasıyorum dun gece kılıtlendım kaldım resmen neysekı 3 saat sancıdan sonrakı dogum sancısından beter sımdılık ıyıyım ıcemıyorum ya ne yapayım hıc susamıyorum almına sıze de gecmıs olsun face dekı vıdeoya da bayıldım benım cadı hıcbırsey ogrenmıyor oturtuyorum bu el bu burun falan anlatmaya calısıyorum hemen kacıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?