- 30 Kasım 2010
- 9.744
- 19.712
- 448
kızlar bebeğimin cinsiyeti hissettiğim üzere erkekmiş....
sadece 1kg aldım şimdiye kadar....
Bu da 2. güzel haber...
İnşallah 4 ay sonrada doğururum şehzademi...
2 kızım 2 oğlum var derim burdan size.....
Bana dua edin emiiii
Öptüm hepinizi
ayy canim hayirli olsun,saglikli bir gebelik dilerim.hayirlisiyla kucagina al yavrunu.
Amin canım benim...
İnsallah senin de gönlünde ne varsa Rabbim versin ...
HAmilenin duası tutar ya...
Günaydın canım...günaydın kızlar....
yaaa şu mevsim şeyisi bendede oldu herhalde bacaklarım ağrıor..
sanki hiçbi yerim tutmuyor gibi...
kızlaar benm paşa çok komikk yaa...
geceleri susuyor uyanıor suyu içior... ve arkaya doğru geri atıor kafayı uyuyorr sızmış gibi.. ama su içtikten sonra kafasını geriye bir atışı var..
şimdi diyorumki iii tahta almamışım yatağıbizim oğlan hergün bi yerini parçalardı valla....
günaydın kızlar....
yaaa şu mevsim şeyisi bendede oldu herhalde bacaklarım ağrıor..
sanki hiçbi yerim tutmuyor gibi...
kızlaar benm paşa çok komikk yaa...
geceleri susuyor uyanıor suyu içior... ve arkaya doğru geri atıor kafayı uyuyorr sızmış gibi.. ama su içtikten sonra kafasını geriye bir atışı var..
şimdi diyorumki iii tahta almamışım yatağıbizim oğlan hergün bi yerini parçalardı valla....
canım senin kız benm oğlandann daha akıllıymış baksana .. ikimizde butun gun işyerındeyiz ki sen bendende geç çıkıyorsun....Günaydın canım...
Ayyy yerim ben onu çok tatlı yaa...
Bizimki ne suyu hemen memeyi istiyor...
geçmiş olsun canım o halsizlik bende de var malesef...yerim ben o paşayı iyiki tahta almamışsın yatagını vallaminik kuzular git gide küçük canavarlara dönüştüler bizleri ele geçirdiler bizi çözmüş durumdalar onlara karşı ne kadar hassas oldugumuzu da etimizden sütümüzden yararlanıyor tosbagalar
canım senin kız benm oğlandann daha akıllıymış baksana .. ikimizde butun gun işyerındeyiz ki sen bendende geç çıkıyorsun....
bnmki memeyi görmediği için gündüzleri unuttu 13 ayda kendiliğinden bıraktı.. ama özgeden kaçmıyor baksana maşallah....:):) zeka küpü maşallah:):)
hehhe ayy ne doğru söylemişsinn.. etimizdenn .. sütü bıraktıı... beynizimdennn .. ayaklarımızdan yararlanıorlar valla... esir olduk ellerinde
canım senin kız benm oğlandann daha akıllıymış baksana .. ikimizde butun gun işyerındeyiz ki sen bendende geç çıkıyorsun....
bnmki memeyi görmediği için gündüzleri unuttu 13 ayda kendiliğinden bıraktı.. ama özgeden kaçmıyor baksana maşallah....:):) zeka küpü maşallah:):)
:
aynen öyle canım 3gündür tüketti beni çıldırmak üzereyim uzatmaları oynuyorum :92::92:
:1:Valla bilmiyorumki akıllımı ama memeyi bırakacağına dahada bağlanıyor...Gündüz benimkide aramıyor ama gece muhakkak aman yinede maaşallah diyeyim...
Esmacım sizin emmeyi bıraktıktan sonra uykunuz düzene girdimi canım ya...
Acaba diyorum bizim uyku sorunumuz memeden dolayımı..
gunaydin kizlarr
umutluu nerelerdesin? Bi varsin bir yoook,sinifta kalicaksiiiinnnnnnn
bizimkide beni resmen tuketiyyo kerata.kahvaltiya oturunca sinirleri bozuluyor
herseye aglamak falan.ne yapmak lazim ?acaba disiplin icin daha erken mi?
cnm bende senın gıbı çok çekiordum... memeyı bıraktı uykusu düzene gidi maşallah 2 kere kalkıor gece ama susuyor o yuzden su içip geri yatıor sabah 6 da kalkıor cnm..
ama gece uyku duzenim düzeldiği için rahatım cnm... memeyi bırakınca uyuyor sıpalar...
erkenmiş cnm.. anlamıorlarmış henüz.... ayy ne kötü demi sofrada en sona kalmak bebişler yüzünden
gunaydin kizlarr
umutluu nerelerdesin? Bi varsin bir yoook,sinifta kalicaksiiiinnnnnnn
bizimkide beni resmen tuketiyyo kerata.kahvaltiya oturunca sinirleri bozuluyor
herseye aglamak falan.ne yapmak lazim ?acaba disiplin icin daha erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?