2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bebeğimin cinsiyeti hissettiğim üzere erkekmiş....
sadece 1kg aldım şimdiye kadar....
Bu da 2. güzel haber...

İnşallah 4 ay sonrada doğururum şehzademi...
2 kızım 2 oğlum var derim burdan size.....

Bana dua edin emiiii

Öptüm hepinizi

ayy canim hayirli olsun,saglikli bir gebelik dilerim.hayirlisiyla kucagina al yavrunu.

Askveoglum canimcim alanyadayim.Ben nete cepten giriyorumya sansima alanyadada 3G var:) vakit buldukca giriyorum yazilanlari okuyup cikiyorum canim:)

Bu arada hasta olan bebislere acil sifa diliyorum.aysebahar canim tebrik ederim saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin ins.Darisi basima bu aralar ikinci cocuga sicak bakiyorum yasin gecmeden olsun diyorum tabiki Allah nasi ederse.
Efimim senide tebrik ederim bitanem.Saclarini bence dogumdan sonra boyatsan daha iyi olur canim ne olur ne olmaz.dr.um doguma kadar onermemisti.tabiki yinede sen bilirsin canim.
Hepinizi kocaman opuyorum,sevgiyle kalin

günaydın kızlar....

yaaa şu mevsim şeyisi bendede oldu herhalde bacaklarım ağrıor..

sanki hiçbi yerim tutmuyor gibi...

kızlaar benm paşa çok komikk yaa...

geceleri susuyor uyanıor suyu içior... ve arkaya doğru geri atıor kafayı uyuyorr sızmış gibi.. ama su içtikten sonra kafasını geriye bir atışı var..

şimdi diyorumki iii tahta almamışım yatağı bizim oğlan hergün bi yerini parçalardı valla....

Kızlar günaydınn....Sabah sabah midem bulandı...Kahvaltı yapamadan çıktım bir poğça aldım pastaneden...
tam yerken içinden bir kıl çıktı....Nasılll midem kalktı ya....Gidip adamın kafasına fırlatasım geldi yani...
Zaten uykusuzum,asabiyimmm adamdan alıcam hırsımı şimdi...
Özgecik gece 2 de uyudu yine sonra mıkır mıkır bir uyku ben yerlerde....

Günaydın canım...
Ayyy yerim ben onu çok tatlı yaa...
Bizimki ne suyu hemen memeyi istiyor...

geçmiş olsun canım o halsizlik bende de var malesef...yerim ben o paşayı iyiki tahta almamışsın yatagını valla minik kuzular git gide küçük canavarlara dönüştüler bizleri ele geçirdiler bizi çözmüş durumdalar onlara karşı ne kadar hassas oldugumuzu da etimizden sütümüzden yararlanıyor tosbagalar

Günaydın canım...
Ayyy yerim ben onu çok tatlı yaa...
Bizimki ne suyu hemen memeyi istiyor...

canım senin kız benm oğlandann daha akıllıymış baksana .. ikimizde butun gun işyerındeyiz ki sen bendende geç çıkıyorsun....

bnmki memeyi görmediği için gündüzleri unuttu 13 ayda kendiliğinden bıraktı.. ama özgeden kaçmıyor baksana maşallah....:):) zeka küpü maşallah:):)

hehhe ayy ne doğru söylemişsinn.. etimizdenn .. sütü bıraktıı... beynizimdennn .. ayaklarımızdan yararlanıorlar valla... esir olduk ellerinde

aynen öyle canım 3gündür tüketti beni çıldırmak üzereyim uzatmaları oynuyorum :92::92:

:1:Valla bilmiyorumki akıllımı ama memeyi bırakacağına dahada bağlanıyor...Gündüz benimkide aramıyor ama gece muhakkak aman yinede maaşallah diyeyim...
Esmacım sizin emmeyi bıraktıktan sonra uykunuz düzene girdimi canım ya...
Acaba diyorum bizim uyku sorunumuz memeden dolayımı..

aynen öyle canım 3gündür tüketti beni çıldırmak üzereyim uzatmaları oynuyorum :92::92:

gunaydin kizlarr
umutluu nerelerdesin? Bi varsin bir yoook,sinifta kalicaksiiiinnnnnnn
bizimkide beni resmen tuketiyyo kerata.kahvaltiya oturunca sinirleri bozuluyor
herseye aglamak falan.ne yapmak lazim ?acaba disiplin icin daha erken mi?

cnm bende senın gıbı çok çekiordum... memeyı bıraktı uykusu düzene gidi maşallah 2 kere kalkıor gece ama susuyor o yuzden su içip geri yatıor sabah 6 da kalkıor cnm..

ama gece uyku duzenim düzeldiği için rahatım cnm... memeyi bırakınca uyuyor sıpalar...

gunaydin kizlarr

erkenmiş cnm.. anlamıorlarmış henüz.... ayy ne kötü demi sofrada en sona kalmak bebişler yüzünden

Darısı benim başıma ozaman inş...
Akşam kaçta yatıyorda sabah 6 da kalkıyor Metin eren...

Evet maalesef masadan 40 kere kalkmak zorunda kalmak...En sona kalmak birde servis için kalkıyorsun zaten...Sonra yediğin yemekten hayır bekle....

gunaydin kizlarr

valla canım gelmeyi sizlerle birşeyleri paylaşmayı gerçekten çok özledim ama mahkumum melis beni mahkum etti sabah bi başlıyo aglamaya gece yarısına kadar gece yarısı susuyomu hayır sabaha kadar devam tükendim artık disiplini varmı bilmiyorum ama aglamasından çok yoruldugum için karnı tok altı temiz bırakıyorum kendi haline aglasın ne de olsa aglamaktan yorulucak susucak diyorum aglamaya doyuyo gerçekten ozaman rahatlıyor aman benim içim parça parça oluyo ben her istedigini yapmakla hata ettim şimdi herşeyı aglama ile ama artık akıllandım beni daha fazla ele geçirmesine müsade etmicem ilerde ben aglıyacagıma şimdi o aglasın bakalım bu taktigi ne kadar sürdürebilecegim

günaydın kızlar....

sabah sabah ev talan olmuş durumda. kuzey yattı da biraz toparladım. şimdi ütü yapacağım.

eşim dıgıturk ün fatgurasını yatırmamış galiba yayını kesmişler. sinir oldum en sevdiğim şey ütü yaparken magazin programı izlemikti oysa.

daha bavul yapacağım akşama istanbula gidiyorum. ablamın nişanı var hafta sonuna. yine telaşe bıktım ya....

havalarda çok soğudu birden ya... kuzeye giydirecek birşey bulamadım uzun kollu. çocuk zibidi gibi oluyor eskilerle. yine alışveriş yine alışveriş. birşeyler almam lazım oğlana...

herkese slm kızlar
bütün gece uyuyamadım dün akşam eşim göstermeseydi hayatta göremezdim tabi perde de bii örümcek
örümcek diil tarantula sanki canlı olarak ilk defa gördüğüm bişiii
off dedim bütün gece uyuyamam ben nerden girdi nasıl girdi daha fazlası warmı korkusuyla uyumaya çalışırken oğlum yatakta bi çığlık attı al beni bu yataktan der gibi çıkmaya çalıştı çıkardım emzirdim su falan derken uyudu yatağa koymak için yöneldim tam koyucakken yine çığlık birde sivri warmış odada acaba omu ısırdı yatakda dedim cibindiriğini taktım ama nafile sabaha kadar aynı dewam ettim ve benimde her tarafım ağrıyor çok halsizim of uykumda war uyusam daha beter olurummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…