ya kızlar 1 yaş disiplini diye birşey warmı warsa bana acıyıp anlatın yoksa bunalıma gircem ewde oğlum beni öldürüyo o kadar hareketliki hareketli olması zarar değil her yasak olan şeye gidiyo ortalığı çok dağıtıyo yapma dediğim şeyden anlamıyo daha çok gidiyo mesela bulaşık makinesi artık pes edicek açılıp kapanmaktan çekmecelei açıyo bardak tabak ne warsa yere indiriyo peşimden bi dak ayrılmıyo waktimin çoğu mutfakta geçiyo yaa annem şurda rahat raht iş yapsın ben de oyuncaklarımla oynayayım yok aksine onun döktüklerini toplamaktan yoruluyorm artık yaa off naapcam bilmiyorum çok fena oldum ben yaa
Aynen yasmincim bizde aynı şeyleri yaşıyoruz..Valla varsa bilen beri gelsin diyorum..
sabah erkenden kalkıyorum internette araştırıyorum araştırıyorum ilgisini başka yere çekin diyolar yapıyuorum yok nafile inatla dewam ediyo kesinlikle ilgisini başka bi yere çekemiyorum dediğin dedik ilgilenmeyin yasağa daha çok gider diyolaar yine aynı yine aynı off büyüdükçe dertler çoğalıyormuş
günaydın kızlar....
sabah sabah ev talan olmuş durumda. kuzey yattı da biraz toparladım. şimdi ütü yapacağım.
eşim dıgıturk ün fatgurasını yatırmamış galiba yayını kesmişler. sinir oldum en sevdiğim şey ütü yaparken magazin programı izlemikti oysa.
daha bavul yapacağım akşama istanbula gidiyorum. ablamın nişanı var hafta sonuna. yine telaşe bıktım ya....
havalarda çok soğudu birden ya... kuzeye giydirecek birşey bulamadım uzun kollu. çocuk zibidi gibi oluyor eskilerle. yine alışveriş yine alışveriş. birşeyler almam lazım oğlana...
aynen cnm yaaa pazar günü babası ewdeydi we anneni çıldırtacaksın sen oğlum napıyosun demeye başladıEvet söylenenler dediğin gibi ilgilenmeyin sakın şaşkınlıkla tepki vermeyin ki o tekrar yapmasın...Ama yapsamda yapmasam da gidip mesela telefonun fişini pirizden çıkartıyor tekrar takıyor anlatıyorum kızım yapma cızz olursun ben ağlarım sonra diyorum yok...O yapacağından kusur kalmıyor...Şu sıralarda inadımız daha da çoğaldı gibi...
Zeynep'te günde 100 defa tv'yi kapatıp açıyor..
100 defa uydu alıcısının ayarlarıyla oynuyor..
100 defa çamaşır makinasının düğmelerine basıyor..
100 defa bulaşık makinasını karıştırıyor.. Yakında onu içine kapatacağım.. :-D
100 defa çekmeceleri boşaltıyor..
100 defa pc'yi açıp kapatıyor, nerde bir priz görse parmağını sokuyor..
Şimdi yeni birşey keşfetti.. Parmağını burnuna sokup öylece bekliyor.. Çok komik..
Bende görmezden geliyorum, ilgilenmiyorum..
Ev savaş alanı gibi.. Bir yerde ütüler, bir yerde Zeynep'in dağıttıkları..
Tek derli toplu yerler WC ve mutfak.. O da babamız akşam evdeyken topluyorum..
Çünkü Zeynep'le gerçekten birşey yapmak mümkün değil..
Ayrıca bu ağlama huyu benimkinde de var.. Alığ hemen dışarı kaçıyorum, birşeyciği kalmıyor..
Sabah 06:30 da uyandı hala bıdır bıdır dolanıyor..
Zeynep'te günde 100 defa tv'yi kapatıp açıyor..
100 defa uydu alıcısının ayarlarıyla oynuyor..
100 defa çamaşır makinasının düğmelerine basıyor..
100 defa bulaşık makinasını karıştırıyor.. Yakında onu içine kapatacağım.. :-D
100 defa çekmeceleri boşaltıyor..
100 defa pc'yi açıp kapatıyor, nerde bir priz görse parmağını sokuyor..
Şimdi yeni birşey keşfetti.. Parmağını burnuna sokup öylece bekliyor.. Çok komik..
Bende görmezden geliyorum, ilgilenmiyorum..
Ev savaş alanı gibi.. Bir yerde ütüler, bir yerde Zeynep'in dağıttıkları..
Tek derli toplu yerler WC ve mutfak.. O da babamız akşam evdeyken topluyorum..
Çünkü Zeynep'le gerçekten birşey yapmak mümkün değil..
Ayrıca bu ağlama huyu benimkinde de var.. Alıp hemen dışarı kaçıyorum, birşeyciği kalmıyor..
Sabah 06:30 da uyandı hala bıdır bıdır dolanıyor..
aynen cnm yaaa pazar günü babası ewdeydi we anneni çıldırtacaksın sen oğlum napıyosun demeye başladı
walla oğlumu anlatmışsın cnm aynı şeyleri yapıyo ewdeki bütün elktronik eşyaları sıradan geçiryo off napmalıyız acaba eşm anlamadığı için yapıyo o daha çocuk işte anlamıyo diyo ama herkesin taklidini yapıyo ozaman çouk olmuyo diyorum bendebu arada bebeğin hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına inş uslumu uslu olur sana hiç eziyet etmez şu an yapableceğim en güzel dua sanırım
Efim allah hepimize kolaylık versin...
Genelleme böyle sanırım...yapacak birşey yok...En zor zamanlarımız sanırım...
Birde çevreden sürekli laf duyunca insanın sinirleri bozuluyor...
Bilmem kim böyle değildi böyle yapmazdı...
Kayınvalidem görümcemin kızına da bakmış küçükken o hiç böyle yapmıyordu o otururdu oyun oynardı uyurdu hiç ağlamazdı...
Çok usluydu bu canavar valla bununla bir iş yapılmaz...
İŞte böyleee:95:
Ya şimdi insanların karşılaştırmalarına sinir olurum ama kadıncağız da senin çocuğunun kahrını çekiyor..
İnan birşey diyemeyeceğim.. Yani o yaşta bir kadının bu yaştaki bir çocuğa yetişmesi inan zor..
Her zaman söylüyorum ananelerin, babanelerin enerjisi yetmez arkadaşlar..
Bakın ben sabah 06:30'dan beri ayaktayım.. Eşime kahvaltısını yaptırdım gönderdim ve hala Zeyno ile uğraşıyorum..
Deli gibi bir uykum var ama şimdi kızımı alıp dışarı çıkacağım..
Keyiften değil.. Pazara çıkıp sebze ve meyve almam şart.. Çünkü marketlerde pazardaki gibi taze ve güzel meyve bulamıyorum..
Allah yardımcın olsun canım..
Bu arada çocuğun yaramazı da sevimli olur, akıllı olur yau.. Birazda bu taraftan bakın..
Çocuğunuz ileride al başına vur ekmeğini olmasın, bırakın da uyanık olsun biraz :-D
merhaba kızlar:)
bahsettiğiniz azmanlıkların hepsi ve dha fazlası ilkede de var:)
ben zarar vermeyecek herşeyle oynamasına izin veriyorum çekmeceleri karıştırmasına vs.(tabi ki mutfaktakileri değil...)
arkasından sürekli topluyorum ama nasıl olsa bi süre sonra ilgisini kaybedecek...
papatyacım kayınvaliden görümcenin kızına bakarken daha gençti heralde direnci de daha fazlaydı şimdi daha fazla yorulduğu için ona öyle geliyodur.
yeni nesil çocukların hiçbiri öyle oturduğu yerde durmuyo baksana bizim hepimizinkiler öyle...
sen hiç takma karşılaştırma yapanları, hem meraklı çocuk iyidir gözüaçık olur:))
merhaba kızlar:)
bahsettiğiniz azmanlıkların hepsi ve dha fazlası ilkede de var:)
ben zarar vermeyecek herşeyle oynamasına izin veriyorum çekmeceleri karıştırmasına vs.(tabi ki mutfaktakileri değil...)
arkasından sürekli topluyorum ama nasıl olsa bi süre sonra ilgisini kaybedecek...
papatyacım kayınvaliden görümcenin kızına bakarken daha gençti heralde direnci de daha fazlaydı şimdi daha fazla yorulduğu için ona öyle geliyodur.
yeni nesil çocukların hiçbiri öyle oturduğu yerde durmuyo baksana bizim hepimizinkiler öyle...
sen hiç takma karşılaştırma yapanları, hem meraklı çocuk iyidir gözüaçık olur:))
Evet Selva'cım fikrine katılıyor ve bir fikir de ben üretiyorum..
13 yıl önce baktığı kendi kızının kızıydı, şimdi ise gelinin kızına bakıyor ondan da olabilir.. :-D
Neyse Papatya'cım seni gayet iyi anlıyorum.. Boşver takma kafana.. Kim ne derse desin..
Sen kızını biliyorsun ya gerisi çok da fifi :-D Bu fifi lafını da geçen Selva'dan öğrendim..
Kayınvalidesi Selva'yı örgütlerken o da çok da fifi diyordu.. :-D
Gülmekten yerlere yattım resmen..
Bu arada ben pazara gittim.. Bir dolu meyve aldım..
Onları dolaba koymanın vakti geldi sanırım..
Efim ya iyi güldürdün beni doğru söylüyorsun çokta fifi aslında ama işte insan yine kafasına takıyor...Selvacım alem zaten
Evet söylediklerinin hepsi olabilir ama birşey söyleyince yanlış anlamayın bana bakmak zor gelmiyor diye tekrarlıyor arkasından da...
maaşallah çok hamaratsın ne ara pazara gittin geldin yahu...
Hamaratlık değil aslında...
Atasözü bile var.. İş başa düşünce baş pehlivan kesilirmiş..
Bence kayınvaliden sıkılmış biraz sen öyle demesine bakma..
Durumunuz olduğunda sende biraz kreşe yollasan senin kız kurtlarını dökerdi emin ol bak..
Bende bebeğim doğduğu zamanlarda düşünüyorum Zeynep için..
Haftada 3 gün bile gitse yeter.. Zaten o zamana kadar da yaklaşık 2 yaşına geliyor..
Bakalım hayırlısı..
Birde çocuklar evde sıkılıyor.. Dışarıya özlem duyuyorlar..
Benim kızla az önce pazara çıktık.. Pazarcılarla kanka oldu geldi eve..
Dışarısı olsun da parkmış, pazarmış, AVM imiş hiç farketmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?