Eveeet geldim sonunda,aaaa rüzgarın annesi gelmiş.....
Canım hamişliğin hayırlı olsun,Kızlar herkese selam..
Almina'cım geçmiş olsun canım..
Uzun bir gece olmuştur sizin için..
Benim kızın da vurma kırma huyu yok ama huysuzluğu çok şu aralar..
Sabahtan beri gözünü kırpmadı.. Şimdi park yatağına koydum.. Bir yandan uzanıyor bir yandan tv izliyor..
Kendi uyumadığı gibi beni de uyutmadı..
Her günkü mesai saatimiz 06:30'dan beri ayaktayım.. 2-3 gündür ütü ile uğraşıyorum..
Sadece o olsa iyi.. Ütüsü, çamaşırı, kurutması, asması, yemeği, bulaşığı vs'i herşeyi offffff sıkıldım, imdat mümkünse..
İlk hamileliğimde ilk 3 ay 3-4 kilo falan almıştım.. Şimdi gram almadım..
Neden? Bilinçli olmamın yanı sıra mide bulantısı ve Zeynep'in peşine koşturmalarımdan..
İlkinin heyecanı başka oluyor.. Birde o zaman çalışıyordum ya, hep dışarıda yiyorduk..
Şimdi hafta sonları kahvaltı ve arada sırada yiyoruz ancak..
Çünkü Zeynep'le dışarıda yemek yiyeceğinize Afrika'da safariye çıkın daha iyi.. :-D
Haaa Zeynep'e yem olmuşsunuz haa aslanlara...
Yiyeceğiniz yemek burnunuzdan fitil fitil geri gelecektir.. :-D
Çocuklu kadının tatlı serzenişleri.. :97:
Kızlar bu arada size birşey danışacağım..
Belime kadar olan saçlarımı küt kestirdim..
Ve saçlarımda röfle var.. Ama çok iğrenç bir hal aldı..
Evde kendim boyayarak nasıl bir saç elde edebilirim?
Bu konuda çok cahilim, hep kuaföre gittim şimdiye kadar..
Fikirlerinizden ve deneyimlerinizden yararlanmak isterim..
Yardımcı olursanız sevinirim..
Aaa çok güzel bir bilgi saolasın ben de arıyorum şu anda böyle şeyler.baharcım öyle bişey arıyorsan ya-pa yayıncılığın merhaba kitap dizisi var
internetten bi araştır istersen int. üzerinden satışı var mı bilmiyorum
kızıma teyzesi almıştı
deniz hayvanları kara hayvanları ev eşyaları çalgılar...
çok öğretici resimler büyük olduğundan ilgisini çekiyor
kızımın en sevdiği oyuncakları haline geldiler
Evet neyse şimdi üye olduğuma daha çok sevindim ve emin oldum memnun olan birilerini daha görünce...
Bizde yeniyiz ve memnunuz şimdilik...
Ohh geçmiş olsun neyse atlatmışsın misafirlerini canım..O bahsettiğin halsizlikten bende de var nedense bilmiyorum.Şurada zoru zoruna çalışıp duruyorum vallahi..
Akşam bende gece bir sesle uyandım sanki ev telefonu çaldı ödümm koptu vallahi ya...Zaten uykusuz bir gece geçirdim iyice tuz biber oldu bana..Sonra bir ara kalktım baktım telefon mu çalmış acaba diye çünkü çalıpta bizde açmayaınca lambası yanıp sönüyor görüyoruz kimin aradığını ama lambasıda yanmıyordu neydi anlamış değilim hala...
Alminacım sizede çok geçmiş olsun...Ateşten çok korkuyorum inş.şimdi daha iyidir Çınar...
Aaaa emmeyi bıraktınız mı,günaydın kızlar....
yaaa şu mevsim şeyisi bendede oldu herhalde bacaklarım ağrıor..
sanki hiçbi yerim tutmuyor gibi...
kızlaar benm paşa çok komikk yaa...
geceleri susuyor uyanıor suyu içior... ve arkaya doğru geri atıor kafayı uyuyorr sızmış gibi.. ama su içtikten sonra kafasını geriye bir atışı var..
şimdi diyorumki iii tahta almamışım yatağıbizim oğlan hergün bi yerini parçalardı valla....
Zeynep'te günde 100 defa tv'yi kapatıp açıyor..
100 defa uydu alıcısının ayarlarıyla oynuyor..
100 defa çamaşır makinasının düğmelerine basıyor..
100 defa bulaşık makinasını karıştırıyor.. Yakında onu içine kapatacağım.. :-D
100 defa çekmeceleri boşaltıyor..
100 defa pc'yi açıp kapatıyor, nerde bir priz görse parmağını sokuyor..
Şimdi yeni birşey keşfetti.. Parmağını burnuna sokup öylece bekliyor.. Çok komik..
Bende görmezden geliyorum, ilgilenmiyorum..
Ev savaş alanı gibi.. Bir yerde ütüler, bir yerde Zeynep'in dağıttıkları..
Tek derli toplu yerler WC ve mutfak.. O da babamız akşam evdeyken topluyorum..
Çünkü Zeynep'le gerçekten birşey yapmak mümkün değil..
Ayrıca bu ağlama huyu benimkinde de var.. Alıp hemen dışarı kaçıyorum, birşeyciği kalmıyor..
Sabah 06:30 da uyandı hala bıdır bıdır dolanıyor..
Kızlaaar bugun benim doğum günüm : )) sabah eşim kocaman bir cicek yaptırıp geldi oglumla bana verıcekmıs ama benı uyanık gorunce kapıda kala kaldı : DD
Aksama da ne ıstersem onu alıcak bakalım gezerken bulurum alıcak bır seyler : ))
Doğum günün kutlu olsun canım..Eşin ve çocuğunlanice güzel yaşlar diliyorum...
Kızlar akşama ne yemekler yaptınız eve gidine yemek yapıcam daha da ne yapsam diye düşünüyorum....
Kızlar akşama ne yemekler yaptınız eve gidine yemek yapıcam daha da ne yapsam diye düşünüyorum....
Ben dün akşam ;mısır ununa bulanmıs tavuk yapmıstım . Oglusa aynı tavuktan unlu tavuk suyu corbası yaptım . Yanına makarna salatası ve arpa sehrıye pilavı ( bunu Bahar1 den esınlendim o yapmıtsı daha önce ) .
Bugun ise ; mercımek corbası ve bıber dolması yaptım .
sende pratık bırseyler yaparsın cnm yorgun gelıyorsundur işten ..
primera doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle Eki Görüntüle 260258
doğum günün kutlu olsun primera...:)
Doğum günün kutlu olsun Primera ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?