arkadaşlar bişey sormak istiyorum bebişlerinize yatmadan önceki öğünde ne yediriyorsunuz ben hala muhallebi yapıyorum bebelac sütlü pirinçli olanı ama artık oğlum yemekten bende onu yedirmekten bıktım siz neler veriyosunuz merak ediyorum artık başka bişey yedirmek istiyorum yatmadan öncede en iyi ne olur bilemedim açıkcası
Selam canim bende yatmadan once bebelacin sutlu pirincli yada sutlu muzlu pirincli mamadan veriyorum tok tutuyo ve gecede uyanmiyo canim:) sabahta uyandiginda balli sut veriyorum.bikana kadar devam:))
canım benim eet tok tutuyo ama bıktı artık oğlum büsküvili yulaflı veriyorum ondan da bıktı öğüre öğüre yiyo hep bide asla süt içmiyo peynir yemiyo yoğurt çok zorla yiyo artık napıcam bilmiyorum
olmaz böyle şey ya....
evimizi su basmış kızlar.... mutfak salon koridor her yer su olmuş. halılar falan batmış. sabah altıdan beri eşim suları çıkarmaya çalışıyormuş. bende istanbuldayım canım çok sıkıldı.
ne talihsiz başım varmış yawwww. battı heryer...
olmaz böyle şey ya....
evimizi su basmış kızlar.... mutfak salon koridor her yer su olmuş. halılar falan batmış. sabah altıdan beri eşim suları çıkarmaya çalışıyormuş. bende istanbuldayım canım çok sıkıldı.
Kızlaaar bugun benim doğum günüm : )) sabah eşim kocaman bir cicek yaptırıp geldi oglumla bana verıcekmıs ama benı uyanık gorunce kapıda kala kaldı : DD
Aksama da ne ıstersem onu alıcak bakalım gezerken bulurum alıcak bır seyler : ))
olmaz böyle şey ya....
hepi börtdey tu yuuuuu primera:))))))
Mutlu yillar primeracimm
primoş mutlu yıllar dilerim:)
eşinle yavrukuşunlar güzel sağlıklı yıllar gör inşallah:))
nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara primera
arkadaşlar bişey sormak istiyorum bebişlerinize yatmadan önceki öğünde ne yediriyorsunuz ben hala muhallebi yapıyorum bebelac sütlü pirinçli olanı ama artık oğlum yemekten bende onu yedirmekten bıktım siz neler veriyosunuz merak ediyorum artık başka bişey yedirmek istiyorum yatmadan öncede en iyi ne olur bilemedim açıkcası
olmaz böyle şey ya....
olmaz böyle şey ya....
Canım çok üzüldüm,olmaz böyle şey ya....
hekese mehabalar kızlar ogluma bronşit başlangıcı var dediler bogazını rahalatmak için ne yapabilirim çok öksürüyor birde hasta olan bebişlere geçmiş olsun diyorum en kıssa zamanda iyileşirler uzun zamandır okuyup çıkıyordum eşim izinde oldugu için fırsat bulamıyorum umarım herkes iyidir
geçmiş olsun canım...(
Sonunda pes ettim...Yumutayı beyazı ve sarısıyla birlikte hiç bir değişik versiyonla yediremiyorum...... (((((
Canım çok üzüldüm,
Geçmiş olsun yaa,
Allah kolaylık versin,
Cana zarar gelmesin de gerisini halledersiniz napalım.
Çok geçmiş olsun canım,
Toz zencefille bal karışımı yap 1 tatlı kaşığı içir,biraz limonda sıkabilirsin yoksa içemeyebilir bu hem bronşlarına hem de boğazına çok iyi gelecektir.
Tadı biraz acı ama içebilirse çok rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?