2010 Temmuz Anneleri : )

bende yumurtayı pek sevmem. kendi yediğim şekliyle yediriyorum. menemen gibi :) bol domatese bi yumurtayı iyice çırpıp , içine bolcada peynir varsa labne- atıyorum. keyifle yiyor oğluşum..

menemen,omlet,krep,denemediğim model kalmadı ....(

Ahh canım kıyamam yaa,
Öksürük nbüyük adamı bile uyutmuyor,
O kuzucuk nasıl dayansın,
Sana da yazık keşke yardımcı biri olsa da azıcık dinlenebilsen.
Rüzgar da geçirdi bu hastalığı,
Zorlu b,ir şey değil Allahtan,
Umarım ateşi çok daha fazla yükselmeden geçer hemencecik,
menemen,omlet,krep,denemediğim model kalmadı ....(

Benimki de yumurtayı yerken zorluyor,
Bende hergün yeni birşey deneyenlerdenim,
Benim oğlan tercih etmedi ama sana bir öneri sunayım,
Bir arkadaşım öyle yediriyor oğluna,
yoğurtunun içine karıştırıyor yumurta sarısını.

40.3 e dek çıktı ateşi..şimdi ara ara 39-39,5 oluyor..
yumurta sarısında sorun yok ama ben beyazını da yedirmek istiyorum...yoğurtlu da denedim olmadı...(

baharcım geçmiş olsun canım aylar önce bende bi su basması yaşadım ama benimkisi mutfak borusunun patlamasından dolayı olmuştu neyseki heryere yayılmadan yakalamıştım bebek varken bu tür şeyler kat kat daha zorluyo insanı Allah yardımcın olsun canım

ben gece bırsey yedırmıyorum canım bızımle aksam yemegı yıyor sonra uzum seftalı meyva ne yerse uykusu gelınce 150 cc sut ıkı cıcıbebe bır kasık bal karıstırıyorum sabaha kadar tok tutuyor eger uyanırssa su ıcırıyorum o kadar

teşekkür ederim canım keşke enesde süt içse ama naptıysam içiremedim

arkadaşlar cevap vermediniz ama yatmadan önce ne yediriyorsunuz bebişlerinize

akşam yemeği ancak 9 da yiyebiiyoruz zaten çorba vs.ne varsa yatarken de devam maması. sabah 5-6 gibi uyanıyor yine devam maması. çünkü gündüz süt içmiyor bende bu saatleri bu şekilde değerlendiriyorum. bi kaç gündür yatarken gece 1-2 gibi birde sabah 7 de. sabaha kadar 3 biboron içiyordu ama şimdi hasta bişiy istemiyor içsede kusuyor arada sırada geçe yatarken içine şu tahılılardan karıştırıyor ama bende bıktım onlardan artık şimdi muz bal ve devam maması yapıcam artık. daha tok tutyor muz.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım

tuvalet eğitimine ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben forumda araştırdım da 10 aylık bile bırakan olmuş gerçi havalar soğuyor kışın daha zor olur alıştırmak ama 18. ay iyi bi ay olabilir şöyle bi ürün buldum winner toys sifonlu sensörlü müzikli oturak fiyatı yüksek fakat çocuğa eğlenceli gelebilir her ne kadar yaza doğru başlamayı düşünsemde kafam karışmadı değil açıkcası:S

2 aya yakındır tuvalet egitimine başladık biz kaka ve çiş dio tuvaletin kapısına vuruyo açıyorumbezini klozete oturtuyorum ama yapmıyo sadece gülüyo..ben lazımlıga oturturamadım çıglık kıyamet kaçtı.bebekler için klozet kapagı var ondan aldım...yavaş yavaş alışacak tuvalete yapmaya inşallah denize gittigimizde bezini çıkardık eşimin dikkatini çekti geldigimizden beri çocuk tuvalet ihtiyacını gidermedi dedi baktım gerçekten yapmamıs bacakların tutup çömelttim çocuk işedi meger çişi varmış zavallımın beze güvendigi için bezine yapıyo belkı bezini takmasam wcye alısır ama güvenemiyorum riske atamam evi bizde durumlar böle :)

Merhabalar...
bugün yine bunalım takılıyorum...
havada kapalı zaten...Tam uyku havası var ve benim çook uykum var...
Deliksiz uyumayı çook özledim ben...
Uyku konusunda sinirlerim bozuk biraz akşam ağladım sinirden artık...
Yine gece 2 de uyudu ve sonrasında yine uyandı sürekli memede durmak ve uyumak istiyor...
Napıcam böyle bilmiyorum ben çok yoruluyorum bünyem dayanmıyor...
Birde hala regl olmadım 6 gün geçti kafam oraya takıldı acabamı acabamı diye yok hayır olamaz diyorum...
kafayı yemek üzereyim....

canımm yaa kıyamam ona sen yine bi yerden başlamışsın bende deneme yapmak istiyorum
genel olarak lazımlıktan çocuklar korkuyo korkulmicak gibide değiller nedense banada hep garip gelir şu lazımlıklar haklı yani çocuklar en iyisi küçük klozet kapakları galiba

aynen havadan dolayı bende sıkıntılıyım bebişin günde kaç kere uyuyo canım bide en son ne zaman uyuyo benimki uykuyu teke düşürdü gündüzde 4 gibi yatıyo 5 de kalkıyo eğer 6 ya kadar falan uyursa bende çok zor uyutuyorum
meme konusunuda ya karnı doymuyo yada senimi özlüyo acaba sen memeyi bıraktırdığın zaman rahat ediceksin galiba canım

gece yatarken pek bir şey vermiyorum..2 yaşında dek tuvalet eğitimini de düşünmüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…