merhaba canlar:)
ben de kayda değer bir tek banyo yaptım:)
ilke uyuyo az sonra uyanır.
tuvalet eğitimi için alıştırma yapanlara başarılar diliyorum.
2 yaşında kaslar gelişiyomuş ama bazı bebekler erken sinyal verirmiş bunu da değerlendirmek lazım.
bir de uzmanlar lazımlığı önermiyolar önce lazımlığa sonra klozete alıştırma iki kere aynı süreçten geçme demekmiş klozet adaptörünü öneriyolar...
baharım yazım geçmiş olsun gidince bir kadın tut kendini paralama büyük işleri ona yaptır sen ince işleri yap bence...
hasta bebişler tez zamanda şifa bulsunlar inşallah...
Baharcım nasılsın canım?
Evde durumlar nasıl?
Evine gidebildin mi?
Ben bazı gecelerARInın muhallebisi var ondan yapıp yediriyorum,mesela dün gece soslu kek vardı ondan yedi bir dilim,arkadaşlar cevap vermediniz ama yatmadan önce ne yediriyorsunuz bebişlerinize
İnşallah alışır çabucak,tuvalet eğitimi içinde görümcem kuzeye oturak almıştı şimdilik oyun için kullanıyoruz. ama ben kuzeye soruyorum sen buna ne yapacaksın diye çişş diyor. arada kapıların eşiğine oturup çiş diyor neden yaptığını bilmiyorum. çiş sözcüğünü söylüyor ama kelime anlamını biliyor mu bilmiyorum. laf olsun diye konuştuğunu düşünüyorum ben. tabi bir kaç ay içinde tuvalet eğitimi vermeye başlayacağım zorlamadan tabi.
doktorlar iki yaştan önce başlanmamalı diyor ben yinede şansımı deneyeceğim bakalım.
Sağolasın canım..Evet Çınar ım hasta....almina canım hep yazacağım unutuyorum geçmiş olsun yavrulardan biri hastaymış sanıyorum anlamdım kim ama kısaa zamanda toparlanır inşallah.
ben de şimdi giyinmeye gidiyorum arkadaşım geliyor birkaç parça birşeyler alacağım kuzeyide anneme bırakacağım.
MERHABA ARKADAŞLAR
2011 temmuz annesiyim kızım nerdeyse 3 aylık
bi soru sormak istiyorum ücretli yapılan rotavirüs aşısını yaptırmayan varmı?yaptıranlar faydasını gördümü?
bu arada siz faceye taşınmamışsınız tebrik ederim biz herkesi kaybettik hemen hemen
Daha iyi bu gün .. Sağolasın canım :)tuvalet eğitimi vermeye başlayanlar mı var maaşallah ben ancak iki yaşına yakın başlarım heralde
arı sütünü nasıl ve ne kadar veriyorsunuz kullanan arkadaşlar merak ettim bende kullanmak isterim
alminacım geçmiş olsun nasıl oldu kuzun
bu arada su çiçeği aşısı yaptırmayan var mı geriye bakamadım bizim doktor 15. ayında dedi
MERHABA ARKADAŞLAR
2011 temmuz annesiyim kızım nerdeyse 3 aylık
bi soru sormak istiyorum ücretli yapılan rotavirüs aşısını yaptırmayan varmı?yaptıranlar faydasını gördümü?
bu arada siz faceye taşınmamışsınız tebrik ederim biz herkesi kaybettik hemen hemen
fulıkcigim yanlış hatırlamıyorumdur umarım çocuguma süt içiremiyorum diyen sendin degil mi ?bende kızıma uzun süre süt içiremedim her yolu denedim soguk sıcak ılık ballı aklına ne gelirse en son nesquıkle denedim ve içti çok şükür toz nesquıkler varya onlardan 1 çay kaşıgından biraz fazla koyuyorum süt ne sıcak ne soguk ikisinin ortası severk içiyo istersen bir dene canım belki içer minigin
evet canım bendim çok teşekkür ederim kesin denicem
evet canım bendim çok teşekkür ederim kesin denicem
fulikçim ,biberonla verilen şekerli içecekler diş çürüğüne neden olabilir..biberon çürüğü deniyor...bunu da göz önünde bulundur öyle ver canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?