2010 Temmuz Anneleri : )

Bende kadın tutmasından yanayım ama benim bildiğim Bahar kadın tutmaz

Baharcım nasılsın canım?
Evde durumlar nasıl?
Evine gidebildin mi?

canım eşim yapmış birşeyler. zaten sular akmıyormuş anons yapmış belediye üç gün yokdiye. gitsemde birşey yapamam. zaten yarın akşam ablamın nişanı var bırakıp gidemem.

gidince yapacağız birşeyler. işte.

kadın tutma işi aklımdaan geçiyor aslında ama bakalım gidince ne yaparım. zaten evde kaab iş kalmamış eşim suları temizlemiş.

aman ben yaparım herelde kendim şimdi elaleimn kadınları ile durduk yere papaz olmayayım.

almina canım hep yazacağım unutuyorum geçmiş olsun yavrulardan biri hastaymış sanıyorum anlamdım kim ama kısaa zamanda toparlanır inşallah.

ben de şimdi giyinmeye gidiyorum arkadaşım geliyor birkaç parça birşeyler alacağım kuzeyide anneme bırakacağım.

arkadaşlar cevap vermediniz ama yatmadan önce ne yediriyorsunuz bebişlerinize
Ben bazı gecelerARInın muhallebisi var ondan yapıp yediriyorum,mesela dün gece soslu kek vardı ondan yedi bir dilim,
ne denk gelirse yani,
bazen de erken uyuyor o zaman sadece akşam yemeğiyle yatıyor,
ama o zaman gece çok uyanıyor.
İnşallah alışır çabucak,
ama bu eğitimi verirken baskıcı olmamak çok önemli ,
Ayy çok dikkat etmemiz lazım,
Beni en çok korkutan şeylerden biri o.

merhabalar arkadaşlar nasılsınız mama konusunda cevaplayan herkese teşekkürler
tuvalet konusunda kapı açık bırakma konuşulmuş benim oğlumda beni hiç wc de görmedi hep kapatırım kapıyı sadece
1-2 kere denk geldi oda dalgındım heralde onda da kafasını hiç kaldırmadı yavrum:S
annem hep bana çok erken bıraktın bezi her seni gören şaşırırdı derdi oda wc de beni yanına alırmış öyle alışmışım galiba
doğru bi taktik birde benim oğlumda çişini yaparken bezine dalıyor çıkartmak istiyor gibi böyle kakasıda gelince tenhalara kaçıyor acaba sinyal mi veriyor bana

Sağolasın canım..Evet Çınar ım hasta....

kızlar zencefil çok iyi geldi bebişime bayya rahatladı artık çok yoruldum hasta olmasından dr bagışıklık sistemi çok zayıf diyor ne söylediyse kullandım ama karda etmedi balık yagı,umka diye bitkisel bir ilac ama olmadı yinede en son çare araştırdıgım kadarıyla arı sütü diye birşey varmış bugünde ondan aldım bakalım işe yarayacakmı inşallah yarar sizler neler yapıyorsunuz merak ediyor cevap verirmisiniz? çınarcık nasıl oldu inşallah bütün hasta bebişler iyidir allah yardımcımız olsun bebeklerde şifa versin

tuvalet eğitimi vermeye başlayanlar mı var maaşallah ben ancak iki yaşına yakın başlarım heralde
arı sütünü nasıl ve ne kadar veriyorsunuz kullanan arkadaşlar merak ettim bende kullanmak isterim
alminacım geçmiş olsun nasıl oldu kuzun
bu arada su çiçeği aşısı yaptırmayan var mı geriye bakamadım bizim doktor 15. ayında dedi

bizde haftaya hem grip aşısı hemde su çiçeği aşısı olacağız. dr. umuz öyle dedi. iyileşsin diye bekleye bekleye 14.aya geldik

gunaydın kızlarr...

yineee yorgun bitkin bir gündeyim ...

hiç halim yok nedense... kendimi tanıyamıorum yaa bi hal oldu bana 2 gündür..

MERHABA ARKADAŞLAR
2011 temmuz annesiyim kızım nerdeyse 3 aylık
bi soru sormak istiyorum ücretli yapılan rotavirüs aşısını yaptırmayan varmı?yaptıranlar faydasını gördümü?
bu arada siz faceye taşınmamışsınız tebrik ederim biz herkesi kaybettik hemen hemen

cnm burda yaptıran anneler oldu..

yaptırmayan annelerde.. yaptırmayan anneler arasında biride benm..

doktorum gerek görmedii... çocukk her tür mikrobu alıor hepsindende ishal olabılıyor dedi..

birine karşı koruyabileceksin peki diğerleri dedi...

bende doktoruma güvendiğim için yaptırmadım.. sorun yaşamadım allaha şükür..

oğlum ishalde oldu... götürdük ama ondan olmadığını tespit etti.. başka nedenlerden dolayıydı hemen atlattık şükür..

ilerleyen zmanlarda ne olur... rota virüs ne zmana kadr koruyor tam bilemiorum cnmm..

sen doktoruna danış ... önmli olan doktora güvenmek...

Daha iyi bu gün .. Sağolasın canım :)

Ben yaptırdım canım... İshal olmadık pek..Muhakkak faydası olmuştur...Bizim de face gurubumuz var..2010 temmuz anneleri olarak...Ben de zaten genelde face de kk. ikiz anneleri gurubundayım....

fulıkcigim yanlış hatırlamıyorumdur umarım çocuguma süt içiremiyorum diyen sendin degil mi ?bende kızıma uzun süre süt içiremedim her yolu denedim soguk sıcak ılık ballı aklına ne gelirse en son nesquıkle denedim ve içti çok şükür toz nesquıkler varya onlardan 1 çay kaşıgından biraz fazla koyuyorum süt ne sıcak ne soguk ikisinin ortası severk içiyo istersen bir dene canım belki içer minigin

evet canım bendim çok teşekkür ederim kesin denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…