arkadaşım senin derdin nedir anlamadım nedi bu kinin..birde insanların kaç ay önce yazdığı şeyleri kayıt ediyorsun..neden amacın nedir bu mu samimiyet bunları paylaştık kayıt edeyimde bir gün kötü olursak yüzüne vururum düşüncesimi temiz kalplilik samimiyet..bizim derdimiz evimiz çocuklarımızda senin derdin nedir bunu anlamadım :44:
buradan insanları karalamakla eline hiçbirşey geçmez..yaptığın liseli kızların yaptıkları hareketler...
hoşgeldin denizcimselam milletttt......
nabersinizzzzz??
Gecenin bu vaktinde uzun aralardan sonra gireyim dedim..
umarım herkes iyidir..
Biz de çok iyiyiz şükür...
Kızımı 2 gün önce sütten kestim..
Daha doğrusu mecbur kaldım çünkü süt bağmlısı olmuştu..
son 2 aydır ne kahvaltı ne yemekhiçbirşey yoktu varsa yoksa dakka başı emsin..
normal süt içmez, her türlü mamayı denedik almaz sadece emiyordu.
Gece emmek için abartısız 4-5 kere kalkıyordu artık uykusuzluktan sinir-uyku sistemi diye birşey kalmamıştı bende..
eee ben de 15 ay emmesi yeter dedim ve babaannemizin katkılarıyla bıraktırdık..
3 gece babaannesinde kaldı(çok çok yakınız) gece mama verdi babaannesi..
ilk gün kabus gibiydi üstümü başımı yırttı meme diye :84:su haricinde birşey yemedi içmedi ama 2.gün inadını kırdı.
bugün 3.gün bitti aptamil mama içmeye başladı bugün hafif de yemek yiyor..
gece de 2 kere kalkıyor meme istemiyor ben de mamayı dayıyorum..
inş düzene girer..
Artık tamamen yürüyor kendi başına.
çok çenebaz vıdı vıdı anlatıyor karman çorman kelimelerle..
Ben de bu şekilde evde onla uğraşıyorum işte..
Allaha çok şükür sağlıkla büyüyorlar.
Herkesi öperim sizleri ve buradaki sohbetleri çok özledim..
hoşgeldin denizcimDüzene girer muhakkak...
Bu arada ben nesguikli süt de denedim, muzlu , bilmem ne li birkaç kez,2 yudum aldı biberon itti ..
sütü sevmiyor ama bir şekilde alışacak...
Kaç numara bez kullanıyorsunuz arkadaşlar ??? Biz 5 numaradayız...4 + lar sızdırıyor artık.....
Kız yarım kilo farkla mı dana oluyorlar...kız benim oğlan(2yaşını 3ay geçtii) 5takıyoo sadece geceleri ama gerçii,,çünkü 4+lar aynen sızdırıyoo sabaha kadar işemeyen çocuk iki gündür hava soğuk diyemi nee altına yapıyoo vede 4+yetmiyoo oluk oluk akan nehree
ama şu var benim kız daha 3 takıyoo bidahikine 4 takıcam çünkü sızdırmaya başladıı,ya geçen ay 4aldıydık biraz bol gibi geldi pof pof oluyo diye bu sefer 3aldık genee.yaa şu aralar 9kilo gösteriyo tartıı,hiç zayıf gibi değildee boyu uzun sanki kızınmanken olcak sankii,ne biliyim öle işte seninkiler maşallah dana kadar olmuşlar sanırsamkii 5e geçmişin hayırlı olsuun
ben de çocukluğumdan beri sade süt içemem..midem bulanıyor..illa kakao,nesquick vs olucak( çocuklarımın bu huyuma çekmemesi için elimden geleni yaptım..çok şükür sade içiyorlar...süte baya düşkünler..biberonu gördüklerini an çıldırıyorlar...:))
Ama yumurtayı beyazıyla yediremiyorum ben de..derdim yumurtayla...(
Kız yarım kilo farkla mı dana oluyorlar...Yok öyle kilolu değiller..Kızım 9,5 kg..Oğlum 10 kg sadece..80 cm ler..uzun da değiller...
arkadaşım burada kendi herkez belli ediyor seviyesinide...kötü söz sahibine aittir diyorum tekrar..ve hiç kızmadım bile sana sadece saçmalık diyorum...ben bazı sazanların oltayı gelmesini bekledim ve geldiler azcıkta ben entrika yapıyım dedim.hiç işim gücüm yok mesajını kayıt altına alıcam..ben bazıları gibi konusmaları kayıt altına alıp yada birini tuzaga düşürüp telefon dinlemeleride yapmadım yapmam da bu konuyuda iyi biliyorsunuz..benim derdm sadece çocugum ve evim buraya sık girmemin sebebi de o zaten gerektigi kadar ilgiliyim bundan şüpheniz olmasın.. benim derdim kimseyi karalamak degil elimede bişe geçmez siz zaten kendi kendinizi karalıyorsunuz..neyse bundan sonra tabir-i caizse kıçınızı yırtsanız sizi ben muhattab almam ne demişler it ürür kervan yürür..
aaa ciddenmii,ee normal ozaman benimkide,acep niye 5 takıyolarkii,nasıl denk geliyo kız düşmüyomuu,ben bi ara kalmamıştı bezde ogün abisinin 5i takmıştımm ohaa yani dersin çıtçıtlı atleti olmasa bez yerlerde olurdu herhaaal
Ayakları biraz büyük sanırım..Oğlum 23 numara,kızım 22 numara..Çok değil 1,5-2 ay evvel oğlum 20 numara,kızım 19 numara giyiyordu..Koca ayaklıyız ailecek..
benim oğluşumunda boy 7923müü anaaa harbidende koca ayaklı olmuşlaar daha benimki 19 giyiyoo teyzesii manken ayağı gibi maşallah bak korktum şimdi 2 ay sonra gelip burdaa demiyim kızın ayakkabı numarası 23 oldu diyeee gülme komşuna gelir başına hesabııı
Valla dediğim gibi çok kısa süre önce 20 idi :)) Eh anne baba da koca ayak..Geleneği bozmuyoruz :))23müü anaaa harbidende koca ayaklı olmuşlaar daha benimki 19 giyiyoo teyzesii manken ayağı gibi maşallah bak korktum şimdi 2 ay sonra gelip burdaa demiyim kızın ayakkabı numarası 23 oldu diyeee gülme komşuna gelir başına hesabııı
benim oğluşumunda boy 79kilo 10 buçuk...ayaklar 20 numara...her çocuk birbirinden farklı hiç karşılaştırmamak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?