Kimsenin sana muhalefet olduğu yok..Hatta kimsenin kimseye muhalefet olayım diye özel çaba harcadığını sanmıyorum..Herkes paylaşım yapıyor..Ve herkesin de kendi doğrusu farklı.Elbette bildiklerimizi paylaşacağız,uyaracağız birbirimizi....İsteyen istediği gibi büyütür,besler vs . vs...Bu gereksiz alınganlıkların can sıkıyor....
muhalefet olanlardan biri kendini belli etti nasıl da biliyorsun herşeye maydonoz oldugunu geçmişe dön biir bak kaç konuya gereksiz çıkışlar yapmıssın her konuda gereksiz ve can sıkıcı bilmişliklerinn var .. ben seni muhatap almam almıcam da insanları satan arkalarından dolap döndüren ve en önemlisi yalancı insanlarla işim olmaz benim .çok entrikalı bir kadınsın hala biri hakkında attıgın mesajlar saklı bende neler söledin ona ama tekrar barıstınız beni ilgilendirmez yag bal oldunuz insan o söledigi lafların arkasında durur ama sen ikiyzülüsün bi daha bana bulaşma olur mu
benim yalaka ve klavye kabadayısı dediğim insanın site ile uzak yakın alakası yok.....face de birine kızdım ve ona yazdım.seni ilgilendirmeyen ve hiç tanımadığın birine söylediğim sözlerden sana nedir ???bunu daha önce de açıkladım....
şu an bana ettiğin hakaretlerin ilgililerce görüleceğini düşünüyorum..
kızlar geçen ay su çiçeği aşısını yaptırırken başka aşımız varmı dedim. 1,5 yaşında sağlık ocağında yapılacak olandan hariç, 2 dozdan oluşan hepatit a aşısı varmış özelde yapılan. siz biliyormuydunuz ve yaptıracakmısınız? ben yaptırıp yaptırmamakta karar vermiş değilim daha.
umutlu arkadaşım...görülmesinin bir sakıncası yok dogruları söylemek banlanma sebebim olacaksa olsun farketmez......sen haber ver de görülmesi kolay olsun yapmadıgın bişey degil
umutlu arkadaşım...
hepimiz artık anneyiz...artık olgun davranmamız gerekiyor bunu senin için değil hepimiz için yazıyorum...
hepimiz farklı kültürlerden insanlarız...
herkezin hayat tarzı görüşü farklı..
fulik arkadaşımız soru sormuş almina ve sen naçishane görüşlerinizi bildirmişsiniz..
gerisi fulik arkadaşımıza kalmış..
hangi yöntem aklına yatarsa onu şeçer..
burada ben daha iyi bilirim seninki tu kaka..demenin lemi yok bence ..
ozaman burada tartışmalar hiç bitmeyecek..
kk ile temmuz anneleri topiğyle tanıştım..ve hayata tutunduğum bir yer oldu..
şuda vardı tecrubesiz ve geç anne olmuş ve çevremdede pek kimim kimsem olmadığında yanlızlık çektim ve bir ara bunalmıştım..
annelerin başına gelen şeyler..
hoş görümü yitirmiştim o sıralarda..
daha makul olup ortayı bulabilseydik keşke..
hepimiz artık çocuk değiliz..
alminada çok yoruluyordu ve oda hepimiz gibi çok özverili bir anne..
hiç kimse çocuğunun kötülünü istemez zannetmiyorum..
osıralarda tartştık evet şu an olsa buna mahal vermezdim...
kendisi ile görüştüm kendisi bende bayağı büyük o nedenle ilk adımı attım...
zaten kendisi öyle kinci bir insan değil..uzatılmış eli çevirecek kadar...
geçmişte oda kızıp söylemiş yada yazmış olabilir..
fark etmez..
kızgınlık anında o an için yazılan şeyler önemsemiyorum..
özünde iyi birisi..
keşke hepimiz olumlu düşünmeye çalışsak ...
mantıklı bir şeyler yazmanı beklemek hata zaten ama umut dünyası işte
sizin gibi birbirine yalakalık yapanların sözlerine malesefki mantıklı söz ekleyemiyorum sadece gülüyorumalminanın bir sözüyle geldin kesin o esnada kkye gözz atıyodun ben sizin ne çevirdiginizi ne oyunlar oldugunuzu çok iyi biliyorum oyununuza düşenler oldu ben düşmücem zavallısınız acınacak haldesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?