2010 Temmuz Anneleri : )

Selam kizlar,
Bugun Alanyada hava guzel diye kizimla deniz keyfi yaptik aksama kadar.Sanirim kizimi usuttum cunku aksam burnu akmaya gozleri sulanmaya basladi..Hemen peditus verdim ins sabaha duzelir.yoksa Alanya donusumuz cok zorlu olacak

fulik..
senin süt meselesine takılmanı anlıyorum...
kimse kızkardeşim kadar takmış olamaz oda oğlunun yemesine takmıştı..yemek yemezse zorlar baktı olmadı ikisi ana oğul ağlamaya başlar...
banada gittiğimiz her doktor ilk çocukmu dedi...
herşeyi en ince ayrıntısına kadar sorduğum için...
bizde kan testi yaptırmıştık değerleri normalmi diye ..sanki sınav sonucu açıklanıcak gibi heyecanlıydık eşimle...neyseki normalmiş dr aynen devam..demişti...
yumurta için çiğ olmadıktan sonra nasıl yerse yesin yeterki yesin dedi....

Selam kizlar,
Bugun Alanyada hava guzel diye kizimla deniz keyfi yaptik aksama kadar.Sanirim kizimi usuttum cunku aksam burnu akmaya gozleri sulanmaya basladi..Hemen peditus verdim ins sabaha duzelir.yoksa Alanya donusumuz cok zorlu olacak

Geçmiş olsun.İnşallah fazla ilerlemez...

2 gündür kaynattığım yumurtaları sütün içinde blendırla eziyorum..içine muz,bal ilave ediyorum..Bu gün ekstradan 1 tane kurabiye ilave ettim..bal ilavesi ile de biberonla içirdim..Oğlan içti..bir kısmını bıraktı..Kız hiç içmedi..ona da enjektörle verdim..itiraz etmedi..tabi kız da bıraktı biraz...Onu da dolaba koydum..Öğlen hazırladığım ballı irmikli kaşık maması ve üzümlü yoğurtlu kavanoz maması karışıma dolaptaki sütü ilave ettim..O şekilde yediler...Sonra 2-3 saat kadar uyudular..yoğurtlu makarna yediler..:)

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar umarım bebişler düzelmişdir oglum daha iyi birde grip aşısı yaptıracakmısınız ne düşünüyorsunuz ben pazartesi yaptırmayı düşünüyorum. birde arı sütü veren varmı bagışıklık sistemini güçlendiriyormuş ben başladım vermeye bende 5 numara kullanıyorm kilomuz 11oldu ama hasta olunca boyunu ölçmedik.

Son düzenleme:
benim oğluşumunda boy 79kilo 10 buçuk...ayaklar 20 numara...her çocuk birbirinden farklı hiç karşılaştırmamak lazım..
evet canım haklısınnnmaşallah seninkide gayet iyi durumdaa
Selam kizlar,
geçmiş olsun canım geçer inşallah dikkat edin havalara güven olmuyoo..

bizde koca ayaklı yok demekki oda böyle kalacakkneyse canım valla yesinler yesinlerr ne güzell,benimkişerde iştahlılar allahtan ne versem yerler tabi ne yiyceklerini biliyorumda ondaan,mesela yeni bi tat gelir eve onu veriyimmi diye sorar babası bana bende verme yemez bence derim ve yemez ler,ne biliyim sanırım ağız tatlarını az çok öğrendim,,dünde yoğurtlu makarna bizimkiler yemişti çokta bayılıyorlar valla veriyorum tabaklarını çatallarını önlerine hapur hupur bitiriyorlar,,en basit ve tatlı olanda o sanırım pek dökme ve batırma gibi sorunu yok çünkü makarnanın temiz iş

bende uygulayayım almina süt bal muz kurabiye güzele benziyor...ballı irmikli mamadan eşimde almış..birde rutin kullandığım sütlü pirinçli var...
bugün kendime peynirli yumurta yapmıştım..tahada ondan yedi kahvaltı..150ml de formül sütten verdim..

evet,yaptırmayı düşünüyoruz grip aşısını da ..henüz vermedim arı sütü..arada kefir veriyorum şimdilik..ama arı sütünü de verebilirim..neden olmasın :)

Selam kizlar,
çok geçmiş olsun ılık duşta iyi gelir..havalar değişti akşam ben süveter giydiriyorum artık..

Sagol canim . Bu arada bizde ayakkabi sorunu yasiyoruz ayak numarasi 18 ama ayaklarinin ustu etli tombul:) mecburen 19 aliyorum.

çok geçmiş olsun ılık duşta iyi gelir..havalar değişti akşam ben süveter giydiriyorum artık..

Tskler.burdada dun yagmur yagdi ama sicaktida.bugunde son gunumuz diye denize soktum kizi(iyi halt ettim) arti fena isilik oldu simdi rahat uyuyor yarinki durumuna gore hareket edicem

benim oğlan koca ayak ama henüz yürümüyor..sanırım geç yürüyecek..kızım 4-5 adım atıyor sadece..ama o da emeklemekten yana :))
ikisi de sıralıyorlar hala..bunun dışında zihinsel gelişimleri iyi gidiyor şimdilik...

oğlumun yaş gününden geçte olsa ve eşim..

Asil zorluk yuruduklerinde basliyor inanki daha cok yorulacaksin.simdilik tadini cikart:) 2 kilo fazlaligim vardi beray yurumeye baslayali 3 kilo vermisim:)))

maaşallah kuzucuklara
benimkinide iyi gidiyor bence bir şeyi istiyor saklıyorum yinede farkdeyor hemen..şimdiden kaprisler kullanmalar başladı..

Adiyla saglikla uzun bir hayat yasasin.
Biz ne dogumgununu yapabildik ne mevludini yapabildik icimde uhdedir
amin çok teşekkür ederim..nedenki arkadaşım üzüldüm şimdi..eşinle aranızda yapsaydınız keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…