2010 Temmuz Anneleri : )

inşallah dügün pastasını keser yakışıklı maşallah bizimki bir dakka durmuyor 11 aylıkdı yürüyordu şimdi ise koşuyor artık biz yoruluyor ama onda tık yok nasıl yorulmuyor anlmıyorum aman saglıklı olsunda koşsun dursun ne yapalım işimiz bu artık hadi ben kaçarım iyi geceler hepinize

amin arkadaşım saol iyi geceler..

Asil zorluk yuruduklerinde basliyor inanki daha cok yorulacaksin.simdilik tadini cikart:) 2 kilo fazlaligim vardi beray yurumeye baslayali 3 kilo vermisim:)))
benimkiler ellerinden tutunca adeta koşarcasına yürüyorlar..bir de ikisi de çok hareketli..koltuklara çıkıyorlar... bu gün gündüz göbüşümü çekmiştim koyayım :))

2 sıpa peşinde olmanın sonucu :))

Eki Görüntüle 262572 oğlumun yaş gününden geçte olsa ve eşim..

Maşallah,nice doğum günlerine...

yine resimlerimiz..iki ay önce sanırım..

amin canım..hepbirlikte inşallah..almina sen 80-50 80 mi oldun..bende boy 160 kilo 49 falan..tüm gün oğlanın peşinde mesai...yemin edrim çok bunalırsam ilk aklıma sen geliyorsun..onun iki tane diyorum hep başlarımızdan eksik olmasınlar..
kızdığım zaman içimden bir anne sabırlı olmalıdır diyorum..

amin çok teşekkür ederim..nedenki arkadaşım üzüldüm şimdi..eşinle aranızda yapsaydınız keşke..

Sonol yani esim ermeni.yinedr mevlut isine karismadi annemin saglik sorunlari vardi yoksa yapicaktil ailemin evinde.dogum gunu icinse ailelerimizde katilmak istiyo daha biturlu biraraya gelemedik ama gecte olsa yapicam ins

ben biraz daha uzunum canım..söylediğim zaman birileri rahatsız oluyor..hava atıp,övünüyormuşum... O yüzden hiç söylemeyeyim.. baya uzun,iriyim diyeyim :)

Maşallah.Hiç zayıf değil bence..Baya toparlanmış oğlun..

canım bayağı uzunsun belli...yüzünde yüreğinde güzel..
ben kafama hiç takmadım biliyormusun almina...çünki genetik değil dedi dr..önemli olan oymuş...
kızkardeşim olsaydı morga kaldırmıştık allah korusun çocuk kilo alana kadar okahrından ölürdü..
ben sabırlıyım..ve gönlümü ferah tutuyorum..allaha şükür...şu an herşey yolunda...

Şimdi de kurudan biraz halliceyim..:)) 1 ay önce çekmiştim...Kilo değişikliğim olmadı...

Sonol yani esim ermeni.yinedr mevlut isine karismadi annemin saglik sorunlari vardi yoksa yapicaktil ailemin evinde.dogum gunu icinse ailelerimizde katilmak istiyo daha biturlu biraraya gelemedik ama gecte olsa yapicam ins
canım bizde aileleri bekleseydik geç olucaktı..burada en yakın görümcem..oda bir iki gün sonraya erteleyin dediprogramı varmış..tabii benim eşimde oğlak burcu hayatta ertelemez...biz eşimle kutladık..bir iki gün sonra görümcemler geldi..tekrar kutladık pastadan kalmıştı ondan ikram ettim..
bu arada anneciğine çok geçmiş olsun..sevdiklerinle kutlamakta başka tabiiki

Sağolasın..Valla annem sen şöyle iriydin 1 yaşında böyle uzundun dedikçe moralim bozuluyordu..Benimkiler malum prematüre....Ama ne zaman öğrendim kki teyzemin kızının 1 yaşında anca 8,5 kg olduğunu ( şu an 170 lerde 1 çocuk annesi ve oldum olası kilo sorunu vardır..yani azcık kilolu...) ve kızkardeşimin eşinin sadece 2,900 kg ve 49 cm doğduğunu öğrenince ( şu an 1.90 boyunda iri yarı adam ) takmayaya başladım....:)

Son düzenleme:
Şimdi de kurudan biraz halliceyim..:)) 1 ay önce çekmiştim...Kilo değişikliğim olmadı...

bu saç rengi çok yakışmış sana
benimde gözüm korktu bakalım yürüdüklerinde ne yapıcaz..asıl o dönemde kilo veriliyormuş

almina az kalmış zaten sarı çok yakışıyor sana..
benimde uzun süre açık bakır kahve idi nasıl oluyorsa...:44:
şimdi kademe kademe açmaya çalışıyorum..ama orta kumral düşündüğüm renk..senin kadar açık tenli değilim bana sarı gitmez..canım oğluşa bakayım..görüşmek üzere...

Neyse saat 2 oldu..Yatalım..Yarın kuzuları kahvaltı sonrası babamız dışarı çıkarıp gezdirerecek..Ben de evi temizlemeye fırsat bulucam..İkisinin peşinde yapamıyorum....iyi geceler ,tatlı rüyalarr...

Cok sagol canimcim.dogumgunu olayinida olmadi basbasa yapicam :)

merhabalar
aklımda kaldığı kadarıyla cevap yazayım
almina çok zayıfsın, hem de 2 çocuk çıktı oradan
ben normal doğurdum oğlum yürüyene kadar göbüş vardı
hatta hamile misiniz diyen bile vardı
şimdi göbüş gitti ama 4 kilo fazlam kaldı
okul da başladı vereceğim inşallah

bir arkadaş vermiş veriştirmiş
çok basit sözlerle kendi çapını ortaya koymuş
tebrik ederim ki onun seviyesine düşülmemiş

benim oğluş da koca ayak
babasına çekmiş
22 giyiyoruz ama spor ayakkabızı var 21 o da oluyor

biz 4+ beze yeni geçtik
5 büyük olur galiba
boyumuzu bugün ölçeyim en son 82 idi 2 aydır ölçmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…