amin arkadaşım saol iyi geceler..inşallah dügün pastasını keser yakışıklı maşallahbizimki bir dakka durmuyor 11 aylıkdı yürüyordu şimdi ise koşuyor artık biz yoruluyor ama onda tık yok nasıl yorulmuyor anlmıyorum aman saglıklı olsunda koşsun dursun ne yapalım işimiz bu artık hadi ben kaçarım iyi geceler hepinize
benimkiler ellerinden tutunca adeta koşarcasına yürüyorlar..bir de ikisi de çok hareketli..koltuklara çıkıyorlar... bu gün gündüz göbüşümü çekmiştim koyayım :))Asil zorluk yuruduklerinde basliyor inanki daha cok yorulacaksin.simdilik tadini cikart:) 2 kilo fazlaligim vardi beray yurumeye baslayali 3 kilo vermisim:)))
Eki Görüntüle 262572 oğlumun yaş gününden geçte olsa ve eşim..
amin canım..hepbirlikte inşallah..almina sen 80-50 80 mi oldun
amin çok teşekkür ederim..nedenki arkadaşım üzüldüm şimdi..eşinle aranızda yapsaydınız keşke..
ben biraz daha uzunum canım..söylediğim zaman birileri rahatsız oluyor..hava atıp,övünüyormuşum... O yüzden hiç söylemeyeyim..amin canım..hepbirlikte inşallah..almina sen 80-50 80 mi oldun..bende boy 160 kilo 49 falan..tüm gün oğlanın peşinde mesai...yemin edrim çok bunalırsam ilk aklıma sen geliyorsun..onun iki tane diyorum hep başlarımızdan eksik olmasınlar..
kızdığım zaman içimden bir anne sabırlı olmalıdır diyorum..
Eki Görüntüle 262575 Eki Görüntüle 262574 Eki Görüntüle 262573 yine resimlerimiz..iki ay önce sanırım..
Alminacinar sen simdiden bu kadar zayifsan yuruduklerinde kurursun kesin:)
canım bayağı uzunsun belli...ben biraz daha uzunum canım..söylediğim zaman birileri rahatsız oluyor..hava atıp,övünüyormuşum... O yüzden hiç söylemeyeyim..baya uzun,iriyim diyeyim :)
Maşallah.Hiç zayıf değil bence..Baya toparlanmış oğlun..
canım bizde aileleri bekleseydik geç olucaktı..burada en yakın görümcem..oda bir iki gün sonraya erteleyin dediSonol yani esim ermeni.yinedr mevlut isine karismadi annemin saglik sorunlari vardi yoksa yapicaktil ailemin evinde.dogum gunu icinse ailelerimizde katilmak istiyo daha biturlu biraraya gelemedik ama gecte olsa yapicam ins
canım bayağı uzunsun belli...yüzünde yüreğinde güzel..
ben kafama hiç takmadım biliyormusun almina...çünki genetik değil dedi dr..önemli olan oymuş...
kızkardeşim olsaydı morga kaldırmıştık allah korusun çocuk kilo alana kadar okahrından ölürdü..
ben sabırlıyım..ve gönlümü ferah tutuyorum..allaha şükür...şu an herşey yolunda...
canım bizde aileleri bekleseydik geç olucaktı..burada en yakın görümcem..oda bir iki gün sonraya erteleyin dediprogramı varmış..tabii benim eşimde oğlak burcu hayatta ertelemez...biz eşimle kutladık..bir iki gün sonra görümcemler geldi..tekrar kutladık pastadan kalmıştı ondan ikram ettim..
bu arada anneciğine çok geçmiş olsun..sevdiklerinle kutlamakta başka tabiiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?