- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
sevgili hacer,çok sevindim miniğinin iyi olmasına canım.insanın tatili kısıtlı olunca değerlendirmek istiyor değilmi..kızkardeşim yazın oğluyla gelmişti..1 hafta lığına..istediği gibi bronzlaşamadı bir türlü..son günden bir gün önce kako ve havuç yağı zeytin yağı sürdü bronzlaştı bronzlaşmasınasına ama cildide yandı..sonuç a kutu bepanten sürdük vücuduna...Nerdesiniz milleet ben geldim:)))
İstanbuL baya sogukmus yahu..Kizim cok sukur sabah iyiydi grip olmadanda su grip asisini yaptirmak istiyorum.Sizlerden yaptiran oldumu canlarim
almina pazar ımız bizimde yoğun geçti..eşimle yatağın bazasını çektik sildik süpürdük tüm eve halıları yydık taha gezindiği için...sonra çarşıya yürüyerek gidelim dedik spor olsun diye..orda bir şeyler yedik çayımızı içtik dönünce tüm aile sıradan duş aldık onlar uyudular şimdi...Selvacim,beni gercekten tanisaydin guzellikle ilgili bir takintim olmadigini bilirdin..guzelim,alimliyim diye bir mesajim da olmadi..mimikler gorulmeyince sanaldan bu kadar oluyor iste..hem 38 yasindaki bir insanin guzelliginden ne olucak..cogunuzdan epey yasliyim...herneyse pc den giremiyorum ..telefondan yazmak ta zor..yorucu bir gundu benim icin...iyi geceler....
günaydın cnm afiyet olsungünayydınnn......
bir simit yedim çayımı hüplettim ve geldimm....
merhaba kızlar:)
pat diye gireyim burdan:))
birilerinin sen yeri geldi de boyundan bahsettin diye övündüğünü düşünmesi ne kadar anlamasızsa senin de bunu burda belirtmen o kadar anlamsız..
ben polemik insanı değilim ama alakasız bir yerde gereksiz ima ve laf sokuşturmaları anlamıyorum.
burda kimse senin boyundan posundan bahsetmenden rahatsız olmaz-yeri gelmişken fiziğin güzel bayağı da alımlısın- ama ben bunu ortada bişey yokken belirtmenden rahatsız oldum...
günaydın cnm afiyet olsun
Nerdesiniz milleet ben geldim:)))
İstanbuL baya sogukmus yahu..Kizim cok sukur sabah iyiydi grip olmadanda su grip asisini yaptirmak istiyorum.Sizlerden yaptiran oldumu canlarim
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.oğlum artık yürümeye başladı.yanlız arada emeklemiyorda değil.sanırım yavaş yavaş emeklemeyide bırakır.herşeyin bir zamanı varmış ve bizim zamanımız bu zamanmış.darısı yürümeyen bebişlerimizin başına inşallah.
canım hoşgeldin.benim oğlumunun burnu akıyor ve gece çok huzursuzdu.umarım daha fazla ilerlemez.ama bizim gündemimizde grip aşısı yaptırmak gibi bir durum söz konusu değil.şu en son toplu yapılan grip aşısından sonra, ki o zaman hamileydim yaptırmadım iyice soğudum.şu anda toplu olmadığı için öyle bir sorun olmaz biliyorum ama annelik duygusu işte... tabi eşim ne düşünüyor bilmiyorum.belki yaptıradabiliriz.
tşk ederimmm...
kızlarr.. metin eren artık dur durak bilmior merdiven gördüğü yerde inip çıkmak istiyor..
düşecek die aklım çıkıyorr..
bizimki emeklerdende her yere yetiştiği için yürükende zor emeklerkende
Alakasız yerde laf sokuşturup hakaretler etmekten,tartışma çıkarmaktan geri kalmayan,seviyeyi düşüren biri bir başkasına yönelik cümleler oldu mu alkış yapıyor ,hayret........
alakasız hakaret edilmiyor... sürekli sana birileri birşey söylüyorsa hatayı kendinde ara tekrar söylüyorum geçmişş konulara dön bir bak ne kadar gereksiz konusmaların ve kendini övmelerin var ..sadece bizim topıkte degil her topıkte parmagın var ve millet senden illallah etmiş durumda kkye üye oldugundan beri banlanma sayın 100ü aşmıstır..afaroz edildin başka isimle geldin şimdi düşün bakayım kim seviyesiz.ama dogrudur senin gibi seviyesiz biriyle muhattab olmak bizim seviyemizi düşürüyo olabilir ama bazı seviyesizlere de haddini bildirmek gerekiyor ...eger bu lafları söyleyen yanımda olsaydı alnını öperdim ama malesef sanal ortamdayız alkışlamakla yetiniyorum
Beni takibe devam et....Ama iyi takip edememişsin...Bu sitede biri banlanmışsa illa kavga vs ettiği için değildir.. Site yöneticileri bile defalarca isim değiştirmişken ve üyelerin de isim değiştirme hakları varken ...Ben kimsenin ailesine çocuklarına ,eşine dil uzatmamışken,ki sen bana uzattın...Kimin seviyesiz olduğu ortada........Sana laf anlatmakla uğraşmak bile gereksiz..Bir zamanlar gereksiz ve anlamsız yere face de beni öven sendin..Bu övmelerden sıkılan da ben...Sonra ne oldu da değiştin....180 derece döndün..Benim face de ne senle ne de siteden herhangi biri ile olan serzenişlerimi defalarca söylememe rağmen üzerine alındınNeyse...Allaha havale...........
Hepiniz annesiniz. Annelikle ilgili paylaşımlar için bu topiktesiniz. Birbirinizle alıp veremediğiniz nedir anlayamıyorum. Günlerdi konunuzla ilgili gelen kötü içeriğin haddi hesabı yok. Lütfen paylaşımlarınızda kimseyi hedef almayın ve imalarda bulunmayın..
Güzel paylaşımlar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?