2010 Temmuz Anneleri : )

BEnimki daha koltuklara cikamiyor boyu yetmiyo henuz:) o koltuga cikmayi basarana kadar benim uzun atlamayi ogrenmem lazim:)))

hayır dileklerin, için çok sağol canım.umarım atarım o 7 kiloyuda yakışıklı oğlumun, manken annesi olurum

eh her çocuk bir olmadığı gibi her annede bir değil şekil a da görüldüğü üzereneysee ne biliyim ben böyle yapa yapa özgüvenleri oluştu zaten,,korkmadan daha neler yapıyolar bi görsen,,mesela ütü masasına oturtmuştum abisiyle,sallanıyo tabi masa başlarındayım ben,,sonra ne cesaret gözde kalktı ayağa dikildi nasıl hoşuna gidiyo sallanması masanın ama,neyse baya dikildi sonra oturdu,batuya hadi sende kalk bakalım bak kardeşin hiç korkmadan kalktı dedim ama kalkmak üzere şöyle bi doğruldu ,baktı sallanıyoo hemen korkup oturduu,tüü bak gözde bile kalktı abi olcan bide dedim,,ne korkuyosun,,güldük sonradaaa
ya şöyle bişey var abisinin o huyu vardaa,yalnız gözdenin yok,o düşşede ağlasada hiç gelip öptürmez ,zaten çok nadirdir düşünce falan ağlaması,o ne hikmetse uykusu gelince vede acıkınca ağlıyoo,normalde hiç ağlamaz canım yandı diyee,tabi aşırı olmamak kaydıylaa,,hani düşerse veya başını kendi çarparsa ,,hele koltuktan nasıl düşerse düşsün,eyvah şimdi ağlar dediğim durumlarda hiç ağladığını görmedim,aksine gülüyooo,,düştüm diye yine çıkıyooo
BEnimki daha koltuklara cikamiyor boyu yetmiyo henuz:) o koltuga cikmayi basarana kadar benim uzun atlamayi ogrenmem lazim:)))

trendy21 videonun altındanmutfağım dağınık kusura bakmayın demişsin. arkadaşım bizim tek çocukla ev savaş alanı gibiyken senin 2 çocukla öyle olması çok normal . inanılmaz yaramaz, 1 dk yerinde durmayan bir afacanda bende var. artık ayaak tabanlarımın altı, topuklarım acıyor üstüne bastıkça. onun peşindeyken. bunada şükür beterin beteri vardır.

akşam vakti bahar iş başında tazmanya canavarı gibi dağıtıyor..

herkese selamlar...

ben gelince kimse olmuyor

geçmişim okuduğum kadarıyla bütün bebişler birer tazmanya canavarı olmuş sadece benimki değil.

trendy videodaki bebeği ben büyük olan sandım izleyince minik olduğunu anladım. maşallah baya büyük geldi gözüme. benim kız hala karınca kadar.

efim geçmişler olsun.

sonbahar senin kız sarı papatya olmuş maaşallah..

bahar evine döner, kendini temizliğe adar, işlerini bitirir ve sahalara geri döner.....

siz neler yaptınız bakalım?

ay öyle gibi ama maşallaholsun yaa benimkidee pek büyük sayılmaz oğluma göre daha zayıf şuan batuhan onun yaşındayken maşallahı vardıı,,kızım manken olucak teyzesi ondan kilosuna dikkat ediyoo
çok sağol canım hepimizinkinee

AsKVeoglum canim tsk ederim.bu arada temmuz 2010 anneleri grubuna dahil edildim sendr o gruptaysan beni ekle kuzum:)))

bahar evine döner, kendini temizliğe adar, işlerini bitirir ve sahalara geri döner.....

siz neler yaptınız bakalım?
tatil beldesinde yaşayıp tek tatil yapamayan beimdir herhalde:44: hoşgeldin bahar...
kış hazırlıkları yaptım dondurucuya barbunya ve bamya koydum..domates konservesi ve turşu yaptım..daha yapmayı tasarladıklarım var

Kızlar herkese günaydın..
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim..
Herkese güzel bir gün diliyorum..

günaydın kızlar...

bugun uykusunu almışşş tam havasında bir esma varr...

maşallah

baharım... hoşgeldin canım...

gecelerde uzadı miss gibi... havalrdaaa tam bahar havasıı ohhh

nerdesinizz temmuzz kuzularının anneleri...

tatilde bitti havalrda soğuyorr.. toplaşın artık..

selam kızlar...
haklısın esmacım toplaşın gari :)
bugünde ben uykusuzum
gece 1de yattı bende arkasını topla,çamaşır as,biberon kaynat,mutfağı toparla
saçlarımı düzleştirdim bayağı oyalanmışım
doğa geceleri çok zor uyuyor. nasıl uykusu var ama uyumak istemiyor sanki.
acaba bizden mi ayrılmak istemiyor diyorum
bugünlerde daha da özler oldum kuzumu hiç ayrılmak istemiyorum
ama ben evde çalışmadan da yapamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…