İyi dileklerde bulunan siz degerli arkadaslarima tesekkur ediyorum.
Efim cok gecmis olsun canim.Senin canin daha cok acimistir eminim aynisi bizimde basimiza geldi sarkoyde agzi kanlar icinde kalmisti ust dudagindaki on iki disinin ustundeki et kopmus sallaniyodu cigligimla herkesi ayaga kaldirmisimsimdi cok sukur o et toparladi seninkide toparlicaktir merak etme canim.
Kuzeynep hayirli olsun kuzun yurumeye baslamis tamam artik sende 7 kilo fazlaligini en kisa zamanda aticaksindir:)
Trendy ozellikle kizina bayildim:) cok tatlilar masallah.Bende kizim dustugunde gel opim gecsin diyorum geliyo yanima uzatiyo kafasimi optukten sonra bisi olmamis gibi oyununa devam ediyo:)
Esmacik nezamandir konusamiyoruz:) bizsiz simit cayi gotur bakalim:)
Cryiptic sagol canim bu son gidisimde zaten kizim var diye guneslenmedim hic:) Ana haziranda berayi anneme birakmistim ozaman bronzlastirici kreminde etkisiyle kapkara olmustum simdi rengim baya acildi:) seneye kismetse daha uzun tatil imkanim olucak.
Simdilik bukadar sevgiyle kalin
hayır dileklerin, için çok sağol canım.umarım atarım o 7 kiloyuda yakışıklı oğlumun, manken annesi olurum
eh her çocuk bir olmadığı gibi her annede bir değil şekil a da görüldüğü üzereaslında ben de düşünce felan çok tepki göstermem
öperim sadece
geçen düştü ayağını gösteriyor açıtı açıtı (acıdı)diyor
öpeyim de geçsin dedim öptüm
baktım kendisi de öpmeye çalışıyor
ıkına ıkına öptü
ama yüksek bir yerden tekrar yüksek bir yere çıkıyorsa ki senintosdik buna örnek
paniklerim galiba
ya şöyle bişey var abisinin o huyu vardaa,yalnız gözdenin yok,o düşşede ağlasada hiç gelip öptürmez ,zaten çok nadirdir düşünce falan ağlaması,o ne hikmetse uykusu gelince vede acıkınca ağlıyoo,normalde hiç ağlamaz canım yandı diyee,tabi aşırı olmamak kaydıylaa,,hani düşerse veya başını kendi çarparsa ,,hele koltuktan nasıl düşerse düşsün,eyvah şimdi ağlar dediğim durumlarda hiç ağladığını görmedim,aksine gülüyooo,,düştüm diye yine çıkıyoooİyi dileklerde bulunan siz degerli arkadaslarima tesekkur ediyorum.
Trendy ozellikle kizina bayildim:) cok tatlilar masallah.Bende kizim dustugunde gel opim gecsin diyorum geliyo yanima uzatiyo kafasimi optukten sonra bisi olmamis gibi oyununa devam ediyo:)
BEnimki daha koltuklara cikamiyor boyu yetmiyo henuz:) o koltuga cikmayi basarana kadar benim uzun atlamayi ogrenmem lazim:)))
geçmişim okuduğum kadarıyla bütün bebişler birer tazmanya canavarı olmuş sadece benimki değil.
trendy videodaki bebeği ben büyük olan sandım izleyince minik olduğunu anladım. maşallahbaya büyük geldi gözüme. benim kız hala karınca kadar.
efim geçmişler olsun.
bahar evine döner, kendini temizliğe adar, işlerini bitirir ve sahalara geri döner.....
siz neler yaptınız bakalım?
geçmişim okuduğum kadarıyla bütün bebişler birer tazmanya canavarı olmuş sadece benimki değil.
trendy videodaki bebeği ben büyük olan sandım izleyince minik olduğunu anladım. maşallahbaya büyük geldi gözüme. benim kız hala karınca kadar.
efim geçmişler olsun.
çok sağol canım hepimizinkineeKuzummm selamm..Yazıp yazıp siliiyorum çünkü oğlan hiç yazımı bitirmeme yardımcı olmuyor maleseef :))fırsat bulamıyorum ..okuyup çıkıyorum ..
annen mi rahatsız kuzum,geçmiş olsun...Kuzunun fotosunu gördüm süper süperrr :) yerim onu beeeeeennn
Efimcim sanada çok geçmiş olsun,allah beterinden saklasın korusun kuzularımız..
Trendyydemek istiyorummmmm
Baharcımmmm sende yoksun sanırım uzun zamandır benim gibi .....gel sende gell topic şenlensinn.
Olumsuz mesajları okuyorum..can sıkıcı konusmalar oluyor..burda herkesin doğrusu kendine...Herkesin anneliği,bilgeliğide kendine..kimse kimseden üstün değil...Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama lütfen topiğin huzuru kaçmasın..
tatil beldesinde yaşayıp tek tatil yapamayan beimdir herhalde:44: hoşgeldin bahar...bahar evine döner, kendini temizliğe adar, işlerini bitirir ve sahalara geri döner.....
siz neler yaptınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?