2010 Temmuz Anneleri : )

buda şimdiki evimizin hiç sevmediğim mutfağııdaha bugün çektim meleğimiii

[video=youtube;cqaS4SeXi3s]http://www.youtube.com/watch?v=cqaS4SeXi3s[/video]

maasallah canım gozdeye cok tatlılar sekerler de az da uslu olsalar bu kadar yaramazlıgı yuregım kaldırmıyor valla dun aksam bızımkı yıne cekyatın tepesıne cıktı ve arkaya dustu zıncır mı alsam ne baglayayım ben bu cadıyı

günaydın kızlar..
triendy21 maşallah kuzulara çok tatlılar
bizimkide hep bi yerlere tırmanma hevesinde hiç durduğu yok
çıkması dert değilde inerken bilinçsizce koşturup atıyor kendini
şimdilik her defasında yakaladım :)
biz yokken bakıyorum tedbirli hemen arkasını dönüp iniyor biz varken kendini
güvende mi hissediyor nedir :)
grip aşısı konuşulmuş doğa geçen yıl çok hastalandı yaptırmak istiyorum ama
kararsızım araştıran var mı kızlar?

Malesef güne kötü bir haberle başlayacağım..
Zeynep'i yatağına koymuştum 2 saat önce, park yatağın kapısını işaret ederek anne aç çıkmak istiyorum diye hareketleriyle ima etti..
Peki dedim bende uyumak istemiyorsa oynasın da yorulsun biraz..
Neyse tam mutfağa gitmek için yöneldim ki Zeynep bir anda dengesini kaybedip (ki nasıl olduğunu tam anlamış değilim)
ağzını oyuncak kutusunun kenarına vurdu ve kıyamet koptu sandım..
Hemen kaldırdım tamam annecim derken baktım ki ağzından kan geliyor, bir anda üst dudağı balon gibi şişti..
Tam bir felaketti benim için.. İlk defa bu kadar ağır birşey yaşadık..
Üst dudağı ile üst damağını birleştiren ön iki dişinin üzerindeki ince bağ birazcık yırtılmış ve üst dudaklarını da dişleri kesmiş..
Tabii ben kanı görünce ne oldu diye bakmak istedim ve böylece gördüm..
Canı yandığı için bakmam zor oldu biraz.. Çok ağlayınca bende banyo yaptırdım.. Neyseki iyi geldi..
Şimdi uyuyor.. Ama canı bayağı bir yandı, çok üzüldüm gerçekten..
Ne zormuş bebek olmak, ağzın var dilin yok, kendini ifade edemiyorsun..
Ne zormuş anne olmak ki, yavru kuşların yaralarını hemen dindiremiyorsun..

Allah kimseye yaşatmasın kızlar..
Dikkat edin..

Kaç numara bez kullanıyorsunuz arkadaşlar ??? Biz 5 numaradayız...4 + lar sızdırıyor artık.....

canım bende oğluma yaklaşık 1 aydır, 5 numara bez kullanıyorum.ebat olarak büyük gelmesine büyük geliyor ama sanki belinin yan kısımları 5 numarada daha rahat ediyor.oğlumun rahat edebilmesi için bezde, herzaman için olması gerekenden 1 numara büyük kullanmışımdır.

canım biz su çiçeği aşımızı olduk ama hepatit a aşısını 2 yaşından sonra olacağız ki hepatit a aşısı 2 yaşından sonra yaptırılıyor.bir araştır istersen.

Asil zorluk yuruduklerinde basliyor inanki daha cok yorulacaksin.simdilik tadini cikart:) 2 kilo fazlaligim vardi beray yurumeye baslayali 3 kilo vermisim:)))

ah canım inşallah.ağzından bal damlıyor.benimde hamilelik öncesi kiloma dönebilmem için yaklaşık 7 kilo kadar fazlam var.umarım dediğin gibi artık o kilolarda gider.

buda şimdiki evimizin hiç sevmediğim mutfağııdaha bugün çektim meleğimiii

[video=youtube;cqaS4SeXi3s]http://www.youtube.com/watch?v=cqaS4SeXi3s[/video]

canım maşallah kuzularına çok şirinler.

Maşallah Benim oğlum henüz yürümüyor..Niyeti de yok şimdilik :))
Kızım hem yürüyor,hem de emekliyor ....

sağol canım.biliyor musun ben de senin gibi diyordum oğlumun yürümeye hiç niyeti yok diye.biranda oluverdi nasıl olduğunu anlamadım.darısı Çınarının da başına inşallah.

Son düzenleme:

canım çok çok geçmiş olsun allahım beterinden korusun inşallah.ben okurken bile çok garip oldum.ben böyle durumlarda napacağımı bilemiyorum.allahım yavrularımızı tüm kötülüklerden korusun inşallah.

canmm büyük geçmiş olsunn..

oluyorr düşe kalka büyüorrlar..

çok tehlikeliler...

canmm büyük geçmiş olsunn..

oluyorr düşe kalka büyüorrlar..

çok tehlikeliler...

Saolun kızlar, teşekkür ederim..

merhabalar

triendy bebişler çok şekerler
özellikle minik nasıl çıktı o tezgaha şaştım
ben biraz korumacıyım galiba ödüm kopardı
böyle olmak lazım tebrik ediyorum seni
ayrıca yazılarından anladığım kadarıyla uçuk kaçıksın e çocuklarda biraz analarına çekmiş gibi:)

hacersonol geçmiş olsun

ben de bu ayın sonuna sünnet mevlüdü yapacağım
doğum günü olsun istiyorum
doğum günümüz pek içime sinmemişti
bakalım merak ediyorum nasıl olacak

bu arada oğlumun saçları gözlerine giriyordu
şimdiye kadar 3-4 kez traş olduk ama uzuyor
eşim de kısaltayım derken çocuğun saçıcı 4 numara kesti
ne şeker oldu anlatamam
köy çocukları gibi oldu:))))

grip aşısı ben yaptırmayı düşünmüyorum...
drumuza sormadım ama eğer çok gerekli ben tavsiye ediyorum derse yaptırabilirim:)

trendy 21,
arkadaşım allah çocuklarını sana bağışlasın
inşallah kendi evinize taşınmanızda nasib olur...

triendy iki kuzuna maşallah
sağol canım
aynen güvende hissettiklerinden hemfikirim çünkü bende büyükte yaşamıştım ben varken atar gibi yapardı gider tutardım ben yokken oh arkayı dön in...ama kız öyle değil ben olsamda kendi iniyo olmasamdaaa.
ah ah haddi hesabı yokki bu düşmelerin ,bağlasakta durmazlar,ben bidefa denedim örümceğe biniyodu ozamanlar yanımıza gelemesin diye bağladım ama naptı örümcekten kendisi indii geldii,sıkıya gelemiyoo,ve ogünden sonra örümcekte durmadı öğrendiya nasıl inilicenii,8aylıkmı neydi dahada ufaktı belki bilmiyorum:44:
ay çok kötü olmuş geçmiş olsunn,ama canım eğer yara açıktıysa keşke suya sokmasaydıın,ne biliyim su dahada acıtır sanırım,zararı olur belkidee,ben hayatta su değiremem,,kötü olmuş yaa cıss dedi valla içim..bidaha yaşatmasın allah sende dikkat et canımm,

valla doğru ikiside bana çekmişler,,ya şöyle söyliyim burda etraftaki herkez imrenerek bakıyo bana,,nazar değcek diye korkuyorum maşallah diyin diye kızıyorum bideeçok üstlerine düşmemek lazım,şu söze inanırım sakınılan göze çöp batar,,okadarda evhamlı olmayın,herşeyi yaşayarak öğrencekler,,düşe kalka büyüycekler,,okadar ciddi bi düşme olmadığı sürece çocuğu yerden asla kaldırmam,,vede bunu yapanlarada çok kızıyorum ben dahil uzmanlarda hemfikirçünküüşöyle bişey var o çocuğu bikez düştüğü için ay yavrum dur jkaldırıyım dediğiniz anda,artık size bağlanmıştır kendi asla kalkmaz siz kaldırana kadar bekler çok yanlış bu...yapmayın ,,ben mesela düşüyolar hadi kalk oğlum gelde öpiyim acıdıysa diyorum kalkıp gelip öptürüyoo,,zaten canı azda olsa çokta olsa acıdığındaa gelir mutlaka orasını öptürür,,geçmez yoksa mızıldamasıı,çok hoşuma gidiyo öpünce anında susuyoo,,alıştı iyiceebiyere tırmanırken de panik olmayın,çıksın öğrensin zor gelirse çıkmaz zaten,,hem sizin paniğiniz onu olumsuz etkiler..ben nereye çıkarsa çıksın uzaktan seyrederim korkum yok ,,düşünce tehlike yaratabilecek bişey olmadığı sürece rahatım yanii,tavsiyem buu,,rahat bırakın çocuklarrıı leeeeyyyynnn:76:

efim çok geçmiş olsun arkadaşım..
ben yaptırmayacağım sanırım..çok dışarı çıksak yaptırırdım ama..
ılık banyo iyi geliyor..hava lar değişti artık bende kalın pijama altı giydiriyorum...
almina allahın izni ile sağlığına kavuşur inşallah.....

kocaman bir maşallah canım sana.aslında çok doğru söylüyorsun ben oğlum düştüğü zaman telaşlanıverirsem başlıyor ağlamaya, ama oralı olmazsam ki bu çok nadirdir(genelde hafif vurmalarda bu tutumu sergileyebiliyorum.), bana bakıyor, bende tepki yok yoluna devam ediyor.
belkide senin yaptığın çok doğru bir tutum ama benim pek becerebileceğim birşey değil.

Son düzenleme:

sıhhatler olsun canım.eminim çok şeker olmuştur oğluşun.bizde geçen hafta ilk defa oğlumun saçlarını kestirdik onada kestirmek denilirse sadece, uçlarından aldırdık.uçları kıvırcıktı onlar gitti. zaten oğlumun saçları çok fazla değil birde tüy gibiler babamızda bende zor karar verdik kestirmeye ama çokda şirin oldu.

merhaba herkese çok geçmiş olsun canım benimde ödüm patlardı heralde bu ara hiç biri bıraktıgımız yerde durmuyorlar çok dikkat etmemiz lazım allahım korusun onlar.. geçen sene biz çok hasta olduk ve dr tavsiye etmişdi yaptır diye grip aşısını bugün yaptırdım allahım umarım birdaha hasta olmaz dah iki gün önce ignelerimiz bitti düşünün öok çabuk kapıyor biz bakalım ne olacak

İyi dileklerde bulunan siz degerli arkadaslarima tesekkur ediyorum.

Efim cok gecmis olsun canim.Senin canin daha cok acimistir eminim aynisi bizimde basimiza geldi sarkoyde agzi kanlar icinde kalmisti ust dudagindaki on iki disinin ustundeki et kopmus sallaniyodu cigligimla herkesi ayaga kaldirmisim simdi cok sukur o et toparladi seninkide toparlicaktir merak etme canim.

Kuzeynep hayirli olsun kuzun yurumeye baslamis tamam artik sende 7 kilo fazlaligini en kisa zamanda aticaksindir:)

Trendy ozellikle kizina bayildim:) cok tatlilar masallah.Bende kizim dustugunde gel opim gecsin diyorum geliyo yanima uzatiyo kafasimi optukten sonra bisi olmamis gibi oyununa devam ediyo:)

Esmacik nezamandir konusamiyoruz:) bizsiz simit cayi gotur bakalim:)

Cryiptic sagol canim bu son gidisimde zaten kizim var diye guneslenmedim hic:) Ana haziranda berayi anneme birakmistim ozaman bronzlastirici kreminde etkisiyle kapkara olmustum simdi rengim baya acildi:) seneye kismetse daha uzun tatil imkanim olucak.

Simdilik bukadar sevgiyle kalin

aslında ben de düşünce felan çok tepki göstermem
öperim sadece
geçen düştü ayağını gösteriyor açıtı açıtı (acıdı)diyor
öpeyim de geçsin dedim öptüm
baktım kendisi de öpmeye çalışıyor
ıkına ıkına öptü
ama yüksek bir yerden tekrar yüksek bir yere çıkıyorsa ki senintosdik buna örnek
paniklerim galiba

aaaaa aşk olsun cnmm gel sanada alırım benn... hemde sana yanına peynirde alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…