2010 Temmuz Anneleri : )

Merhabalar kızlar...
3-4 gündür giremedim...Haftasonu malum...
dünde işler yoğundu akşam 10 da çıktım işten hatta...
Eve bir gittim kızım kapıda bekliyor...
Arkadan da tabi şikayetler...
Bizde durumlar aynı Özge tam gaz yaramazlığına...
Eşim hastaydı hafta sonu ishal kusma nezle ateş ne ararsan vardı yani...
Hastanedeydik cumartesi günü...Allahım düşürmesin kimseleri...
Çok şükür şimdi iyi bugün işe başladı...
Bugün nedense başım ağrıyor...
Bir kahve içeyim belki doping etkisi yapar

Aile esrafimizz İstanbulda.Edirnede kimse yok mecburiyetten evde oturuyorum:)

bende öyleyim canım öyle nazımın geçeceyi kimse yok çevremde..anne yada kayınvalide bakabilir onlarda rahmetli zaten kızkardeşim istanbulda bir çocukla zor uğraşıyor..
burda görümcem var onun iki kızı var zaten..artık rahat etmek istyor...kreş falan hiç düşünmedim zaten şu an için insan en yakınına bile treddüt edebilir minik olduklarından...

Esine cok gecmis olsun canim
Bu arada herzaman derim cocuklarimiz hasta olmasinlar,istahlarida kesilmesin yeterki yaramazlik yapsinlar.

Evet canim haklisin.Esim bama birakti istersen krese ver dedi ama bu donemde istemem.konusmaya baslasin derdini anlatabilsin ondan sonra.simdi aklim onda kalir.Zaten burda maaslarda dusuk.istanbulda aldigimin yarisini veriyolar cok sukur su anda maddi sikintimizda yok bosuna kasinmim dimi:))

güvende olduğunu bilsen bebeğinin değişlik sosyallik çalışmak..ama farklı ise gerek yok şu an tabii.burada iş sahası yokki zaten...

güvende olduğunu bilsen bebeğinin değişlik sosyallik çalışmak..ama farklı ise gerek yok şu an tabii.burada iş sahası yokki zaten...

Bir kafamda diyoki hazir evdesin istanbula donene kadar yap ikinciyi aradan cikart:)))
Ama cesaret kismina gelince malesef henuz cesaretimde yok sabrimda:)

Bir kafamda diyoki hazir evdesin istanbula donene kadar yap ikinciyi aradan cikart:)))
Ama cesaret kismina gelince malesef henuz cesaretimde yok sabrimda:)
senin durumunda olsaydım yapardım...istanbulda yardım edecek kimsende var sanırım..zaman çabuk geçiyor....

senin durumunda olsaydım yapardım...istanbulda yardım edecek kimsende var sanırım..zaman çabuk geçiyor....

Hayirlis canim zaten tedaviyle hamile kalmistim anac degilmisim eger ikinciyi istersemki esim cok istiyo tekrat tedavi lazim olabilir.O surecte zor bir surec:)

Hayirlis canim zaten tedaviyle hamile kalmistim anac degilmisim eger ikinciyi istersemki esim cok istiyo tekrat tedavi lazim olabilir.O surecte zor bir surec:)

hacercim nasılsın canım eğer kocan çok istiyorsa ve hazır evdeyken bencede 2.yi doğur eğer benim kocamda çok istese doğururdum heralde

İyiyim bitanem sen nasilsin?cocuk meselesine gelince,Canim nasil bakicam tek basima:)

bende iyiyim canım eğer tek çocukla kalmak istemiyorsanız bir yerden başlamak lazım değil mi? tedavi gerekiyor diyorsun o zaman hem tedavi süresi hem inşallah hamile kaldığın zaman gebelik süreci derken şeker kızın en az 2 yaşında olucak ufaklıkta biraz büyüdüğü zaman zaten beraber oynicaklar olumlu bakmak istersen böyle :)

Haklisin fistik,az once cin takvimine baktim aralik ayina kadar hamile kalirsan erkek olcakmis.1 kiz 1 erkek tamamdir sezonu kapatiriz:)))) saka biyana bu ay kontrolum var kistim yok olduysa ikincisi icin karat vermis olucam insallah canim

Haklisin fistik,az once cin takvimine baktim aralik ayina kadar hamile kalirsan erkek olcakmis.1 kiz 1 erkek tamamdir sezonu kapatiriz:)))) saka biyana bu ay kontrolum var kistim yok olduysa ikincisi icin karat vermis olucam insallah canim

hakkında hayırlısı olsun canım bende Allah nasip ederse 1 sene sonra düşünüyorum 2.yi ama dediğim gibi eşim çok isteseydi hemen düşünebilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…