2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba kızlar:))
2. çocuklar konuşulmuş:)
ben istemiyorum başka çocuk hep tek çocuğum olsun istedim, Allah isteyen herkese nasip etsin.
isteseydim eğer ben de arka arkaya yapardım zor olur ilk birkaç sene ama bir arada büyürler arkadaş olurlar birbirlerine diye düşünüyorum.
ben de bu hazirana kadar yalnızdım burda kv var ama hayrı kendine biliyosunuz.
annemler geldi gerçekten biraz nefes aldım tek başına bebek büyütenlerin Allha yardımcısı olsun gerçekten zor...
kardeşim izmirde ama ayda bi kere kaçıyo buraya hafta sonu bile olsa 2 günlüğüne geliyo hatta direk annemleri görmeden bana geliyo bütün yorgunluğuna rağmen bana yardım olsun diye uğraşıyo canım..
annemler de öyle orda kaldığımızda sabah alıyolar ilkeyi kahvaltısını yedirip parka çıkarıyolar hatta beni evde uyur vaziyette bırakıp alışverişe falan gidiyolar ilkeyle:))
sağolsunlar çok yardımcılar gerçekten onlar yokken napıyomuşum hiç bilmiyorum.

aynen bende öyle diyorum esmacım hayırlısı artık napalımm...benden biraz uzak kalsınlarda başka bişey istemiyorum....

sezlong ,deniz ,oğlun ,yemek ve biz :))))))))))

canım sevindim kardeşinin durumuna olur öyle düğün arasında herkes stresli, baban da haklı ama ne diyelim.hayırlsı olsun.
üsküdara gelmem daha zaman alır cicim biz havalar soğumadan buluşalım mesela haftaya falan:))

haftaya kadar ben dayanamam şekerim cuma gününe plan yapıldı :))))))))))))))) yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aşkveoğlum canım kardeşinin nişanlısı ile baroşmasına sevindim.

bizde hafta sonu ablamın nişanını yapmıştık evde oldu. akşamda kumkapıya eğleneceye gittik. orada damat bey abim hakkımda ileri geri konuştu, benim de tepem attı, orada tartışmaya girdim. o da bana ters yaptı biraz. alllaaaa allaaah nidalarıyla bayağı bir çemkirdim.

öğle böyle derken yüzükler çıktı parmaktan hadi iş tatlıya bağlansın diye kahve içmeye biryere gittik orada olay dahada büyüdü. damat efendi küfür falan edince eşimde atlayıverdi üzerine. ablam bayıldı orada haydi hastaneye bu kez. eve geldik ben yattım damat bey gelip annmlerden falan özür dilemiş. sonrasında iş tatlıya bağlanmış. bizdende dileyecekmiş evime gelip. ablama dedim gelmesin evime istemiyorum. bundan sonra evime giremez diye. çok tatsız günler geçirdik bizde.

hayırlısı diyorum artık.

canım ne diyeceğimi bilemiyorum... çook üzüldüm çook.. hayırlsıı olsun ama..

şimdi özür dileyen adam evlendikten sonra dilemez.. aileyi yok sayar şimdiden böyle yapıorsa..

allah ablanın yardımcısı olsun diyim ne diyim...
aaaa kız ne olsu böyle formdan düştün sen.

çok arabesk olacakkk şekerim ama

"ben Böyle Değildim Yaşarken Oldum... "

valla çok sıkıldım herşeyden... bunaldımm... hemde feci bir şekilde...

çok zor zmanlar... allah yardımcımız olsun...

Slm kızlar naber nasılsınız
Yine bir kaç gün uğrayamadım,
Olanlar olmuş burda,
Çok da okuyamadım vakit hiç yk bende:)))
Kızlar bebişlere balık yağı hapı kullanıyor musunuz,
Bizim dr. ben pek önermiyorum diyor,
Ama ben kullanmak istiyorum,
Varsa kullandığınız bir şey bana yazar mısınız,

Bebikler nasıllar,
Benim Rüzgi artık tamamen yürüyor hatta koşturuyor,
Canıma da okuyor kereta,
Konuşma çabalarımız var bu aralar,
Sürekli birşeyler anşlatıyor,
Onu dinlemeyince de gelip bir tane çakıyor neymiş efendim hep onu dinleyecekmişiz,
Eğer o konuşurken sen olduki birine bir şey deme cesaretinde bulundun vay haline o zaman:))
Yemeklerimiz hala problem,
Bin takla atarak yemek yediriyoruz,

Ben artık eski kilomdayım bu arada,
Koşturmaktan hiç bir şey kalmadı,

2. çocuk muhabbetine ben de yorum yapayım,
Çocuk çoooook güzel bir şey,
Ben tekrar tekrar tekrar yaşamak isterim ama büyük sorumluluk ve fedakarlık,
Biraz zaman var Allah herkese istediği zamanda nasip etsin inşallah.

Bahar yaa ben seni hiç sinirli bir şekilde hayal edemiyorum,

sen sanki hep sakin tatlı bir hatunsun,
demekki çok sinirine dokunmuş,
Bazen olmadık zamanlarda olmadık şeyler yaşanır,
Belki karşınızdaki kişinin de kötü sitresli bir halidir,
İnşallah düzelir yaa,
Benim de düğün öncesinde annemle eşim çok gerilmişti,
ama şimdi can ciğer kuzu sarmasılar:)))
Belki sizin de öyle olur.

Berayi gribe yakalatmadigimi zannederken gece yogun bir sekilde grip oldu.az once geldik dr.dan.Durumu hafif degilmis,bronsite egilimliymis cok iyu korumalisin dedi
3 cesit surup verdi.ilk kez kullancaz.ventolin,oxxa,croxolex.insallah bronsit olmadan atlatiriz bu durumu
Bu arada boyu 76.5 cm mis.15 aylik bebegin sahip olmasi gereken boyda dedi.tek aldigim iyi haber bu ama su anda buna bile sevinemiyorum.

Geçmiş oolsun canım,
Dikkat edersin annesi,
Geçer inşallah çabucak,
bu mevsim en zor mevsim zaten hep hastalanıyor çocuklar,
İlaçlarını da düzenli ver düzelir fıstık en kısa zamanda inşallah,
Boyunuza da maşallah...

canım çok üzüdüm...

ama pekte güvenmedimm... hemen bronşite nasıl çevirsin.. tedbirinide aldın..

doktorlar korkutuor arada canm...

sen ilaçlarını kullan gönlünü ferah tut... tekrar geçmiş olsun beraya..

ayyy baharcimm sizede cok gecmus olsun yaa.insallah hayirliysa olsun bu isiniz,yoksa engel ustune engel ciksin olmasin.valla cok zor isler yasa.dugun ne zaman dusunuyorlar.

sana neler oluyor canim.seni boyle gormeye alisamam ben.topla kendini.
Bak kiskanmiyorsun bileeee ,ben findik kurdu esmayi isterimmm

oy canim cok cok gecmis olsun.ihlamur falan icir canim,cigerleri yumusatir biraz.

atesi var mi?

ben kullaniyorum.balik yagli vitamin.
Biraz istahi bile acildi.doktor soylemisti zaten acilacagini.

Benim oglanda resmen kosuyor yetisemiyorum arkasindan keratanin.

ay ne bilim şekerim ...ya kızlar size söyle anlatım ben çook severek evlendim.. çok probelm yaşadık düğüne yakın...

ama düğün oldu falan... yüz göz olmuş oluyorsun bu kadar sorundan sonra.. sağlıklı bir evlilik olmuyor malesef...

hep başa kalkılıyorr... aşkVeoğlm baharım ikinizin kardeşleri içinde hayırlısı olsun rabbim kimseye yuvasında huzursuzluk vermesin çok zorr çook

arkadaşalr tartışırken hakaret etmsek medenice tartışsak keşke almina savcılığa suç duyurusunda bulunacağını yazmış...umarım böyle bir şey olmadan anlaşırlar..

arkadaşım senin niyetin ne durup durp burda bişeler paylaşıp insanların huzurunu kaçırıyorsun..

sanal bir ortamdaa... ne yapmaya çalışıyorsun...

alla alla yaaa senin ona yazdıklarınıda veriyormu savcılığaa... tövbe yarabbim yaaa...

ayıp ama yaaa...

Topicte bu tarz yazılar artık istemiyoruz.Israrla kapattıkça açmaya çalışanlar var..nedir amaç anlamış değilim!!!
Herkes kendi problemini kendi çözebilir..Buraya taşımayınız lütfen..temennilerinizi özelden paylaşırsanız seviniriz..

sen ne yapmaya çalışıyorsun bende senin gibi 2010 temmuzannelerinin bir üyesiyim..bu yazıda ne bir itham ne küfür nede hakaret var..
hepimiz dikkatli olalımki olay ciddi boyutlara gelmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…