çok geçmiş olsun hacercimBerayi gribe yakalatmadigimi zannederken gece yogun bir sekilde grip oldu.az once geldik dr.dan.Durumu hafif degilmis,bronsite egilimliymis cok iyu korumalisin dedi
3 cesit surup verdi.ilk kez kullancaz.ventolin,oxxa,croxolex.insallah bronsit olmadan atlatiriz bu durumu
Bu arada boyu 76.5 cm mis.15 aylik bebegin sahip olmasi gereken boyda dedi.tek aldigim iyi haber bu ama su anda buna bile sevinemiyorum.
haklısın esmacım ama gerilme boşunasavcılıkmışşş...
alla alla... insanlara neler yazıorlar.. kimse kendine bakmıyor...
insanları buraya yazmaya korkutuyorlar sindirmeye çalışıyorlar nasıl bir mantık anlamadım yaa..
burası sanal paylaşım ortamı ... bunu anlamıyorlar alla alla...
kötü bi niyetle bu olaydan bahsettiğini düşünmüyorum ama gereksiz bi konuarkadaşalr tartışırken hakaret etmsek medenice tartışsak keşke almina savcılığa suç duyurusunda bulunacağını yazmış...umarım böyle bir şey olmadan anlaşırlar..
Merhabalar..
Gunler sonra gireyim dedim zamanlamam supermis yani :)))
Nasilsiniz canlarim?
Ya kizlar benim kuzumun burnu cok tikaniyo uyurken yazik uyuyamiyo. Damla falan ise yaramadi. İlk defa bu kadar oldu. Tavsiyesi olan var mi?
gel şekerim gelll...
evet... sana denk gelior sanırım...
cnmm yakasına damlatılan damamı işe yaramadı...
froya paylaşmıştı adını unuttum yakasına yada yastığına damlatıorsun gece boyunca açık kalıor burnu...
Merhabalar..
Gunler sonra gireyim dedim zamanlamam supermis yani :)))
Nasilsiniz canlarim?
Ya kizlar benim kuzumun burnu cok tikaniyo uyurken yazik uyuyamiyo. Damla falan ise yaramadi. İlk defa bu kadar oldu. Tavsiyesi olan var mi?
Ben ona ozelden yazar sorarim. Cok ihtiyacim var iyi bir tavsiyeye cunku. Bu aksam doktorada gidicez.
Kendi doktorumuz saolsun tam gun yasasindan sonra hastaneyi tercih etmis ve haber vermedi hicbir sekilde. Hafta sonu aradim ceren hasta randevu alcaz diye. O zaman haberim oldu. Bende baska doktor buldum. Bakalim hayirlisi...
Havalar cok sevimsiz, istedigin kadar koru hastalanabiliyorlar.
Bu arada hacer cok gecmis olsun arkadasim...
doğanında kışın tıkanırdı burnu
kaloriferin etkisinden sanırım
buhar makinasını çalıştırıyordum içinede bir kaç damla mentol
işe yarıyordu ama buhar makinası yoksa bi kaba su koyup deneyebilirsin
Ben ona ozelden yazar sorarim. Cok ihtiyacim var iyi bir tavsiyeye cunku. Bu aksam doktorada gidicez.
Kendi doktorumuz saolsun tam gun yasasindan sonra hastaneyi tercih etmis ve haber vermedi hicbir sekilde. Hafta sonu aradim ceren hasta randevu alcaz diye. O zaman haberim oldu. Bende baska doktor buldum. Bakalim hayirlisi...
Havalar cok sevimsiz, istedigin kadar koru hastalanabiliyorlar.
Bu arada hacer cok gecmis olsun arkadasim...
cnm selvada biliordu sanırım onada sor...
ben burda bulamamıştım.. istersen gönderim demiştii.. geçen kışş
aklımda kalmadı pek.. yastığa yada yakaya damlatılıordu...
çok geçmiş olsun
canım o damlanın adı cold mix .... şu an salgın var geçiş dönemiymiş.bizim kızda kusuyo süreklihasta bebişlere allah şifa versin
seni sıkıntıya sokmak istemedim söyleyeyim de rahatlasın esmam dedimevet evet cold mixx.. oh bee dilimin ucundaydı:))
geçen kış kullannlar çok memnun kaldılarr..
Umutlu canim ilac ismini vermen cok iyi oldu cok sagol arkadasim
Cok tesekkurler canim bugun esime soyleyeyim gelirken alsin. Gecelerimiz kabusa dondu cunku
Sizede cok gecmis olsun. Rabbim tum hasta bebeklere acil sifalar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?