2010 Temmuz Anneleri : )

savcılıkmışşş...

alla alla... insanlara neler yazıorlar.. kimse kendine bakmıyor...

insanları buraya yazmaya korkutuyorlar sindirmeye çalışıyorlar nasıl bir mantık anlamadım yaa..

burası sanal paylaşım ortamı ... bunu anlamıyorlar alla alla...

İyi dilekleriniz icin tsk ederim arkadaslar.cepten girdigim icin uzun yazilari alinti yapamiyorum.
Ask ve oglum cok sukur atesi yok.cocuk napsin edirne alanya istanbul surekli yollarda.bugunde edirneye doncez ama uzunbir sure evden cikmicam beray icin

Merhabalar..
Gunler sonra gireyim dedim zamanlamam supermis yani :)))
Nasilsiniz canlarim?
Ya kizlar benim kuzumun burnu cok tikaniyo uyurken yazik uyuyamiyo. Damla falan ise yaramadi. İlk defa bu kadar oldu. Tavsiyesi olan var mi?

çok geçmiş olsun hacercim
umarım en kısa sürede atlatırsınız
benimde aklım gidiyor hasta olacak diye bu havalar çok tehlikeli
haklısın esmacım ama gerilme boşuna
arkadaşalr tartışırken hakaret etmsek medenice tartışsak keşke almina savcılığa suç duyurusunda bulunacağını yazmış...umarım böyle bir şey olmadan anlaşırlar..
kötü bi niyetle bu olaydan bahsettiğini düşünmüyorum ama gereksiz bi konu
burada kimsenin onların anlamsız tartışmalarıyla ilgilendiğini düşünmüyorum

Merhabalar..
Nasilsiniz canlarim?
Ya kizlar benim kuzumun burnu cok tikaniyo uyurken yazik uyuyamiyo. Damla falan ise yaramadi. İlk defa bu kadar oldu. Tavsiyesi olan var mi?

gel şekerim gelll...

evet... sana denk gelior sanırım...

cnmm yakasına damlatılan damamı işe yaramadı...

froya paylaşmıştı adını unuttum yakasına yada yastığına damlatıorsun gece boyunca açık kalıor burnu...

Savciligin baska isi yok boyle basit olaylarami bakicak.burdaki bayanlar okadar olgunki objektif davranip iki kisinin munakasasina dahil olmadilar.cok cocukca seyler.davalarinda iki tarafinda haklilik payi vardir elbet ama byrasi paylasim yeri.artik ucuncu kisilerde kapanmis olaylar yemegi firina verir gibi onumuze sunmasinlar,ayiptir yaa

Ben ona ozelden yazar sorarim. Cok ihtiyacim var iyi bir tavsiyeye cunku. Bu aksam doktorada gidicez.
Kendi doktorumuz saolsun tam gun yasasindan sonra hastaneyi tercih etmis ve haber vermedi hicbir sekilde. Hafta sonu aradim ceren hasta randevu alcaz diye. O zaman haberim oldu. Bende baska doktor buldum. Bakalim hayirlisi...
Havalar cok sevimsiz, istedigin kadar koru hastalanabiliyorlar.
Bu arada hacer cok gecmis olsun arkadasim...

Merhabalar..
Nasilsiniz canlarim?

doğanında kışın tıkanırdı burnu
kaloriferin etkisinden sanırım
buhar makinasını çalıştırıyordum içinede bir kaç damla mentol
işe yarıyordu ama buhar makinası yoksa bi kaba su koyup deneyebilirsin

cnm selvada biliordu sanırım onada sor...

ben burda bulamamıştım.. istersen gönderim demiştii.. geçen kışş

aklımda kalmadı pek.. yastığa yada yakaya damlatılıordu...

çok geçmiş olsun

Kisin onu bizde yapiyorduk canim cunku bizde maalesef klimayla isiniyoruz. ama su an yattigi odanin nemi zaten cok yuksek. Onu acarsam iyice artacak nem oda ii degil. Aslinda bundanda caresiz kaldim biraz.

canım o damlanın adı cold mix .... şu an salgın var geçiş dönemiymiş.bizim kızda kusuyo sürekli hasta bebişlere allah şifa versin

Tubisim nazosan tskler canlarim.bu arada nazosan berayin burnudogustan tikali hala gecmedi.o ilacin ismini alirsan banada yazarmisin canim

evet evet cold mixx.. oh bee dilimin ucundaydı:))

geçen kış kullannlar çok memnun kaldılarr..

canım o damlanın adı cold mix .... şu an salgın var geçiş dönemiymiş.bizim kızda kusuyo sürekli hasta bebişlere allah şifa versin

Cok tesekkurler canim bugun esime soyleyeyim gelirken alsin. Gecelerimiz kabusa dondu cunku
Sizede cok gecmis olsun. Rabbim tum hasta bebeklere acil sifalar versin..

Cok tesekkurler canim bugun esime soyleyeyim gelirken alsin. Gecelerimiz kabusa dondu cunku
Sizede cok gecmis olsun. Rabbim tum hasta bebeklere acil sifalar versin..

rica ederim canım..burun tıkanıklıgına biz bile dayanamıyoruz minişler nasıl dayansın inşallah fayda görür.. bebekler hasta olunca annelerin içi nasıl da acıyor degil mi? onu öyle görmeye dayanamıyorum çok üzülüyorum

tüm hasta bebişlere geçmiş olsun bir an önce düzelirler inşallah bizimde hiç iştahımız yok bakalım ekimin ilk haftası aşılar için doktor amcanın yolunu tutunca balık yağı kullanmak istediğimi söylicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…