Merhabalar..
Gunler sonra gireyim dedim zamanlamam supermis yani :)))
Nasilsiniz canlarim?
Ya kizlar benim kuzumun burnu cok tikaniyo uyurken yazik uyuyamiyo. Damla falan ise yaramadi. İlk defa bu kadar oldu. Tavsiyesi olan var mi?
İyi dilekleriniz icin tsk ederim arkadaslar.cepten girdigim icin uzun yazilari alinti yapamiyorum.
Ask ve oglum cok sukur atesi yok.cocuk napsin edirne alanya istanbul surekli yollarda.bugunde edirneye doncez ama uzunbir sure evden cikmicam beray icin
efim geçmiş olsun bebişine. oluyor böyle kazalar benim kızda düşüp kanatmıştı dudağını...
arada bakıyorum ama bişiy yazamıyorum.
benim kızda hala iyileşemedi öksürük, burun akıntısı. aşılarımız ertelendi bu sebepten. bol bol temizleyin burnunu diyor dr. serum fizyolojikla yıkayın diyor. yoksa iyileşmez. kızda kreşe gidecek nasıl olacaksa.
hayatımdaki herşey tersyüz şuan. oyüzden kötüyümbir kenarda oturdum geçmesini bekliyorum. sanki en az bu şekilde yara alırım.Hayırlısı diyelim.
bende iyileşemedim bronşit mi faranjit mi neyse azdı. dün gece 3 ten saat 5e kadar hatta ezan okunuyordu o saate kadar öksürdüm aralıksız. artık oturdum ağladım ne yaptıysam geçmedi 1-2 saatlik uyku ile duruyorum. offf bırak yakamızı hastalık artık. ve hastalıklı bütün kötü düşünceler, kötü ne varsa düşsün yakamızdan. artık huzur istiyorum.
Allahım tüm hasta bebeklere şifa versin inşallah...
biz ilke ile parka gittik geldik.
havalar serinledi akşamüstü gidiyorduk normalde ama bugün erken gittik.
benim kızım resmen dötüyle kavga ediyo resmen kızlar yaa
güneş geliyo sinirleniyo, uyurken üstünü örtüyoruz örtüyle dalaşıyo, buzdolabındaki magnetleri aşağı indirdim onları alıp yapıştırıyo, düşenlere elini kolunu sallaya sallaya küfür ediyo:)
parkta merdivenin başına geçmiş kimseyi geçirmiyo deli dumrul gibi bi de parmağını sallıyo bebeee gelme gelme diye:))
napıcaz bilmiyorum 2 yaş asabiyeti mi başladı nedir, gerçi erken ama...
evde de iyiyiz bu aralar şükür kavgamız gürültümüz yok zaten o uyanıkken asla sesimizi yükseltmiyoruz birbirimize..
sizde de var mı böyle şeyler?
Canım çok geçmiş olsun.. İnşallah en yakın zamanda iyileşirsiniz..
güneş geliyo sinirleniyo, uyurken üstünü örtüyoruz örtüyle dalaşıyo, buzdolabındaki magnetleri aşağı indirdim onları alıp yapıştırıyo, düşenlere elini kolunu sallaya sallaya küfür ediyo:)
parkta merdivenin başına geçmiş kimseyi geçirmiyo deli dumrul gibi bi de parmağını sallıyo bebeee gelme gelme diye:))
evde de iyiyiz bu aralar şükür kavgamız gürültümüz yok zaten o uyanıkken asla sesimizi yükseltmiyoruz birbirimize..
İlke eli maşalı olmuş desene Selva'cım.. Bence bir sıkıntısı olabilir, dişler gibi mesela ve geçicidir canım..
Bizim kız bu kadar asabi değil açıkçası.. Gayet mülayim, babası gibi..
Ama istediği olmadığı zamanlarda dikkatini başka şeye çekemezsem bayağı da söylenir..
Bağırtısı çağırtısı, ani hareketleri vs'i yok denecek kadar az..
Tek bağırdığı zamanlar mutlu olduğu anlar, mutluluktan çığlık atmaya bayılıyor..
Özellikle apartmanda çığlık atmak çok hoşuna gidiyor..
Bir alışveriş merkezine gittiğimizde elini falan bırakıyorum, her tarafı elliyor,
özgürce koşturuyor.. Çocukların boynuna sarılıyor..
Peşlerinden koşturup onlara dokunmak istiyor, ellerine dokunuyor..
Ama elini kim tutmak isterse, onu tahakküm altına alacak herşeyi reddediyor..
Mesela bir mağazaya girdik birşey alacağız.. Asla mağazada durmak istemiyor..
İlla dışarı çıkıp çocukların peşinden koşmak istiyor.. Vurması yok, kırması yok, asabiyeti yok.. (burası da şeye benzedi içkisi kumarı yok)
Tek sinir olduğu şey engellenmesi ve park yatağının fermuarının kapalı olması..
En bayıldığı eğlence şu aralar Torium'daki lunapark.. Atlı karıncaya binmekten çok zevk alıyor bacak kadar boyuyla..
Babasıyla beraber biniyorlar ama bizimkindeki sevinci, şaşkınlığı, mutluluğu tarif edemem..
Çocuklarla birşey yapmaktan, onlarla içiçe olmaktan çok mutlu oluyor..
Birinin elinde bisküvi varsa hemen elini uzatıyor..
Onunla bir yerlere gitmekten inanılmaz mutlu oluyorum bende herkes gibi..
Bazen düşünüyorum.. 17-18 yaşında yanımda neredeyse boyuma gelmiş bir yetişkin olacak..Sanırım onunda zevki bambaşka olacaktır..
Allah çocuklarımıza ve onların koruyucusu olan bizlere sağlık sıhhat versin..
Herkese günaydın...
gunaydın cnmm
yaaa inan bende ogunlerin hayaliini kuruyorum...
tabii bugunlerinde değeri başkaa... iiki çocuk sahibi olmuşum yaa...
her anı bana mutluluk verior uykusunu izlemeye bayılıyorum..
allah çocuklarımızın acısını göstermesin bizlere...
efim geçmiş olsun bebişine. oluyor böyle kazalar benim kızda düşüp kanatmıştı dudağını...
arada bakıyorum ama bişiy yazamıyorum.
benim kızda hala iyileşemedi öksürük, burun akıntısı. aşılarımız ertelendi bu sebepten. bol bol temizleyin burnunu diyor dr. serum fizyolojikla yıkayın diyor. yoksa iyileşmez. kızda kreşe gidecek nasıl olacaksa.
hayatımdaki herşey tersyüz şuan. oyüzden kötüyümbir kenarda oturdum geçmesini bekliyorum. sanki en az bu şekilde yara alırım.Hayırlısı diyelim.
bende iyileşemedim bronşit mi faranjit mi neyse azdı. dün gece 3 ten saat 5e kadar hatta ezan okunuyordu o saate kadar öksürdüm aralıksız. artık oturdum ağladım ne yaptıysam geçmedi 1-2 saatlik uyku ile duruyorum. offf bırak yakamızı hastalık artık. ve hastalıklı bütün kötü düşünceler, kötü ne varsa düşsün yakamızdan. artık huzur istiyorum.
Kizimi doyurdum,İlaclarini verdim,cold mix dende yastigina ve kiyafetine damlattim uyuttum.umarim sabaha kadar rahat rahat uyur.Babasi bizi istanbulda birakti.kontrole kadar yani 1 hafta daha istanbuldayim.aslinda iyi oldu en azindan boylesine onemli bir donemde annemin yanindayim insallah bronsit olmadan atlaticaz Allahin izniyle.Kizlar bebislerinize bu havalarda cok dikkat edin,dr mumkun oldugunca evden cikmayin dedi yine salgin baslamis.ve hastaliktan kurtuldugu zaman grip asisi yaptirmamizi onerdi.1 doz
Bu ay yapiliyosa 1 dozda oteki ay yapiliyomus haberiniz olsun.
Her işten istifa edilebilir; annelikten asla! Ama?
· Ev hanımları haftada 40 saat iş yapıyor. Çalışan anneler haftada 40 saat ofiste çalışıp 20 saat mesai de ev işlerine harcıyorlar.
· Bu yoğun hayat temposu öncelikle annenin enerjisini alıyor; onu yorgun, vitaminsiz, hevessiz, uykusuz ve bunca koşuşturmaya rağmen hareketsiz ve sağlıksız kılıyor.
· Bir yandan yoğun iş temposu; öte yandan çocuğa yeterli zaman ayıramama? Çalışan anneler iş yaşamında verimli olamayabildikleri gibi çocuklarına karşı kendilerini suçlu da hissedebiliyorlar. Kendisini yetersiz hisseden annenin iş hayatındaki stresi de artar. Yabancılar boşuna bu sendromun adını "Tükenmiş Anne Sendromu" koymamışlar.
· Bu sendrom, annelere zarar verir; ancak çocuklara olumsuz etkileri daha çoktur. Çünkü çocuklar sizin neşesizliğinizden ve stresli ruh hâlinizden tahmin edemeyeceğiniz kadar çok etkilenebilirler. Unutmayın; önemli olan çocuğunuzla geçireceğiniz vaktin verimli geçmesi ve sizin moralinizin ve keyfinizin yerinde olmasıdır
beni anlatmıyşlar... şuçluluk hissi hat safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?