canım çok geçmiş olsun.umarım kayınpederin tez zamanda iyileşir.
kızlar bizde de durum aynı.giyinmeyi hiç ama hiç sevmiyor.kavga dövüş giyiniyoruz.yemek konusuna gelincede önceden iştahımız çok güzeldi maşallah herşeyi yerdi.ama şu an önceden yediği çoğu şeyi yemiyor.iştahımız baya bir azaldı.mesela önceden yoğurda ve peynire bayılırdı ama şu an her ikisini de kesinlikle yemiyor.ara ara deniyorum belki tekrar yemeye başlar diye ama nafile.allahtan meyvelere bayılıyor.çekirdeksiz üzüm en keyifle yediği meyve.bunun yanında karpuzu çok seviyor.muzuda seviyor ama yarım muz anca yiyiyor.ama yemek konusuna gelince çok seçici.eti hiç sevmiyor mesela normalde çorbayı çok sever ama içinde kıyma varsa hemen anlıyor ve yemiyor.bizde durumlar böyle.
senınki gurme olucak desenekıymayı bile seçiorr...
valla çok şirin oldular..
koştur koştur dur peşlerinde.
kızlar ölüyorummmmmm15o kilo üzüm toplandı bahçeden 150 kılo üzümü ayıkladık pekmez ve üzüm suyu yaptık elim belim kopuyorrrr..bari bu kadar işe girişmişken eşime söleyeyımde domates sivribiber alsın kasa kasa menemenlık konserve hazırlıyım hamlarsam bir daha imkanı yok yapamam ara vermemk lazım ..bu arada bahçesinde kara üzümü olanlara üzüm suyu ve pekmezinin tarifini verebilirim kara üzüm kansızlıga birebir çok sevmesemde kansızlıgım dolayısıyla pekmezini yiyip suyunu içiyorum..her sene geleneksel bag bozumu yapılıyor.... her sene pekmez ve üzüm suyu seromanisi bu yazıda atlattık kısmet bir dahakı seneye
ay ne guzel kendınız yapıyorsunuz zahmetlı ama yemesı guzeldır organık organık ben coktan yaptım domates konserve menemenlık corbalık pahalanmadan domates tekrar yapmalısın bence kolay gelsın efıyetler olsun sımdıden
kızlar ölüyorummmmmm15o kilo üzüm toplandı bahçeden 150 kılo üzümü ayıkladık pekmez ve üzüm suyu yaptık elim belim kopuyorrrr..bari bu kadar işe girişmişken eşime söleyeyımde domates sivribiber alsın kasa kasa menemenlık konserve hazırlıyım hamlarsam bir daha imkanı yok yapamam ara vermemk lazım ..bu arada bahçesinde kara üzümü olanlara üzüm suyu ve pekmezinin tarifini verebilirim kara üzüm kansızlıga birebir çok sevmesemde kansızlıgım dolayısıyla pekmezini yiyip suyunu içiyorum..her sene geleneksel bag bozumu yapılıyor.... her sene pekmez ve üzüm suyu seromanisi bu yazıda atlattık kısmet bir dahakı seneye
bende cok severım kalabalıkta oyle ısler yapmak zevkli oluyor . benım kayınvalıde yaptı sagolsun verdı bıze koylerinde yapıyor o rahat oluyor orda bırde domatesı fılan kendı yetıstırıyor . Gecenlerde seftalı recelı yaptım bende..
umutlu canım ellerinize sağlık.
bende domates yaptım. yarında kırmızı biberleri közleyip dolaba atacağım. başka ne yapsam diye düşünüyorum.
kışın elimin altında hazır birşeyler bulunsun istiyorum.
Selam kizlar bende kafayi yedim desem yeridir.dun gece edirneye geldik cok sukur.camasir yikadim astim arkama dondugumde baktimki camasirlar yerde,beray hanim hepsini indirmis asagi:) birara beraydan ses cikmayinca killandim bir baktim elinde zeytinya sisesi ters cevirmis Allahtan kapagi acamamis.kaba bi temizlik yaptim ama prs ye abla gelecek ince temizlige cam cerceve dip kose.bide bos ardiye odam var orayi bosaltip beraya oda yapicaz nasil yapicam bilmiyorum bisuru ivir zivir var.bugun ust kata hirsiz girmis sinirlerim bozuldu..
Son olarak keci suti nerde bulabilirim siz bebislerinize keci sutu verdinizmi hic cok iyi diyolar
benım kızda aynısını yapıyor camasırları yukarı asıyorum cekıp dusuruyor balkona cıkarmasam aglıyor yaramazlıkta sınır tanımıyor valla.benımde oyleydı canım tayıncıyım cok ıvır zıvır var benımde bos odadaydı berra olunca herseyı bır yerlere tıkıstırdım cekyat altına kıler a bazaya falan.aman dıkkat edın sızede gırmesın.kecı sutu mıgrosta var canım ben bır ara baya verdım ama sulandırdım bıraz cocuklara agır gelebılıyormus
günaydın arkadaşlar...
bir kaç gündür kırgınlık var üzerimde. akşam saat dokuzda yatıyorum. kafam hep sepet gibi.
kuzey beni perişan ediyor. efim senin gibi bizde wc ye beraber gidiyoruz. artık orada ne yapıldığını biliyor hep başımda çiş çiş diye söylenip duruyor.
hatta dün balkonda sigara içiyordum tüp vardı onun üzerine oturdum oda yanımda dikiliyordu. tüpün üzerinde beni otururken görünce hemen çiş diyor.
benimde yalnız yaptığım hiçbir aktivite yok kuzey hep dibimde. mutfakta, banyoda, salonda....
bugün bizimde paaraımız var kuzeyle pazara gideceğim bakalım üstesinden gelebilecek miyim?
gunaydın kızlar...
ayy pazarlar konserveler..
ben ne yaptım hiçbişee...
off offf offf .... evde hiçbir faaliyetim yok...
otelden farksız... tv bile açmıorum yatak odası mutfak banyooo...
misafir gelirsee... kek çay meyve işlerii...
çamaşır yıka ser toplaa..
kızlarrr... özlüyorum ben ev hallerimi yaaa... kışlık hazırlıklar falan...
pert oldum valla.. ordan oraya...
gunaydın kızlar...
ayy pazarlar konserveler..
ben ne yaptım hiçbişee...
off offf offf .... evde hiçbir faaliyetim yok...
otelden farksız... tv bile açmıorum yatak odası mutfak banyooo...
misafir gelirsee... kek çay meyve işlerii...
çamaşır yıka ser toplaa..
kızlarrr... özlüyorum ben ev hallerimi yaaa... kışlık hazırlıklar falan...
pert oldum valla.. ordan oraya...
Günaydınn Esma..
çalışırken zor be canım haklısın haklıyız yani...
Aynen şikayetler yakın yani..
Evden zor çıkıyorum eve zor atıyorum kendimi...
Akşam ekstradan bir kek yapayım dedim kayınvalidem istiyordu...
hem özge de yer dedim...Ayy zor çıktım mutfaktan...
Kışlık içinde dolaba zar zor birşeyler koyduk çoğunuda kayınvalidem yaptı koydu zaten...
Yoksa benim yapmam bu tempoyla zor yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?