2010 Temmuz Anneleri : )

canım tavsiyen için çok sağol.şu anda ki evimizin yerleri soğuk ama allah nasip ederse en geç 1 aya kendi evimize geçeceğiz.orasının yerleri parke o konuda bir sorun olmayacak ama orda da kayar mı acaba diye düşünüyorum.o yüzden altları kaymayan ayakkabılardan alayım diye düşünüyordum ama tavsiyen üzerine çorapla gezdiririm artık.tabi bizimkiler karışmazsa.(anane babanne ve dedeler gibi)

Bilmiyorumki canim bende kutahyada satis elemaninin onerisiyle almistim.ben bir denim sonuc iyise alirsin okimi:)))

Canım merhaba,
Doktorlar evde ayakkabı giymeyi önermiyorlar evet,
Ben Rüzgara çok güzel bir patik çorap aldım hafta sonu ,
Süper bir şey,
Onun öncesinde ev ayakkabısı da almıştım hani şu panduf dediklerinden ,
ama ben de gördüm çocuk raraht değil,
Ne anlamı var ısrar etmek de ,
Şimdi giydirdiğim patik çoraplar süper hem ayakları sıcacık hem de rahat rahat yürüyor.
Benim oğluş da 21 numara giyiyor bu arada.

Yaa siz nasıl alıştırdınız süt içmeye bu bebeleri,
Benim oğlum hala gece gündüz beni emiyor,
Ben de artık başka şeyler içsin istiyorum,
Memeler döküldü valla artık:)))
Sütten de kesmek istemiyorum ama(

Biz bayadır 5 numara kullanıyoruz,
Rahat raht yapıor çişini:))

Canİm evde ben ya altii derili coraptan giydiriyorum carik gibi,yada bi coraplar var tabaninda plastik baskilar var kaymayi onluyor onlardan giydiriyorum.ayakkabi 2 yasina kadar mumkun oldugu kadar giydirme demisti dr

Bilmiyorumki canim bende kutahyada satis elemaninin onerisiyle almistim.ben bir denim sonuc iyise alirsin okimi:)))

tamam canım sağol.

canım aldığın patik çorap nasıl bişi nerden almıştın?
canım bende oğlumu emziriyorum ve geceleri emmeye çok sık kalktığı için, yatmadan önce biberonla süt veriyorum ama çok fazla içmiyor en fazla 100cc bazı geceler o kadar bile içmiyor.biz ilk verdiğimizde hiç itiraz etmedi gayet güzel içti.istersen sende bir dene rüzgarda içebilir belki.yanlız ben ramazanda aralıksız oruç tuttuğum için sütüm eskiye nazaran baya azaldı.eskisi gibi çok fazla olsaydı sanırım süt vermezdim.

bizde epeydir 5 numara kullanıyoruz.hiçbirşekilde ne çişimiz nede kakamız dışarı çıkmıyor.

Canİm evde ben ya altii derili coraptan giydiriyorum carik gibi,yada bi coraplar var tabaninda plastik baskilar var kaymayi onluyor onlardan giydiriyorum.ayakkabi 2 yasina kadar mumkun oldugu kadar giydirme demisti dr

canım çok sağol, bizede doğumda dediğin gibi altı plastik baskılı çorap gelmişti ve ben bunu oğluma giydirmem rahat edemez demiştim.demek ki kaymaması için o şekilde yapmışlar.bende onu giydiririm artık.

Evet evet benimki de altı derili çoraplardan.

4cm'in avantajları diyim ozaman,,çünkü boyum 168 onun içindirr,sende 55 falan olsan görünürsün heralde ben gibii:26:mesela bi arkadaş var onunda boyu 168 kilosu 61miş ama benden ince görünüyoo yapı farkı var her insanda iştee
ben kızım doğduktan 6-7 ay sonra başladım sağlıklı yaşama diyim,,kendimce bişeyler yaptım ama çok araştırdım ve herşeyi öğrendim,,mesela gece hiç bişey yemiyceksin,,günde 3lt su içiceksin +3-4 bardak bitki çayı içiceksin metabolizmanı hızlandırıp yağ yakımı yapıyo,,mesela ben sabah yemekten sonra yeşil çay,,öğlenden sonra limonlu form çay,,aralarda yine limonlu form çay akşam yemekten kalktıktan sonra keyifliyken bi yeşil çay daha içiyorum,,sonra beyaz ekmek ve şekeri kesiceksin ben kepek yiyorum ama çavdar ve buğday ekmeğide olabilir,beyaz ekmek olmasında o çok kilo aldırıyoo,ve sadece sabahları 2-3 dilim yiyceksin ekmeği,,baka yok,,bide akşamlarıı karbonhidratlı yemek yemiyceksin çorba+salat+yoğurt---yada sebze yemeği salata yoğurt --yada et yemeği salata yoğurt böyle tek çeşit hafif geçiriceksin akşam en geç 7de bitmiş olucak,,sonrasında su ve yeşilçay içebilirsin başka bişey yemek yasak,,ben bazen acıkırsam yoğurt yerim yada meyve yerim,ama gece meyveninde zararı var yani tavsiye etmiyorlarr,,neyse ay yoruldum yazarken ,,şimdilik bukadar ben böyle böyle verdim,,sakın süt olsun diye yüklenme kendine ben yüklendimde noldu öküz gibi bişey olmuşum,şimdi eski hallerime bakınca anlıyorum noldunu,,pişman olma sende canım dikkatli ve sağlıklı yaşama geç,,ben yiyerek zayıfladım herşeyden yedim ama zamanını ve miktarını bilerek yedimm..

Canim cok iyisin boyle.ben 55 le hamile kaldim 78 le doguma girdim.simdi 54 kiloyum ama azda olsa sezeryan gobegim var hafif sarkik simdi at kestanesi kremide aldim edirneye gidince surup spor yapcam umarim duzelir gobegim:))(
ya normal doğumlardada oluyo genelde sarkıklık,onun çaresine bakıcaksın tabiki boş durmakla toplanmıyo göbek,,mesela ben hep mekik çekerim karnım için çokta faydasını gördüm,evde kendi yaptığım bir sürü egzersiz var sabah akşam yappıyorumkremin faydasını görürsün inş..
Trendy maşallah gobek diye bir şey kalmamıs . Sen sezoş mu olmustun normal dogum mu ?
Benım dogum oncesıne göre 5 kilo fazlam var ama hala emzırdıgım ıcın homini gırtlak yemege devam : ))

ikiside normal doğum canım,,hiç şaşmam,10tanede olsa hepsini normal doğururum ,herkezin fikri ayrıdır tabii,ama benim buucanım benim en büyük hatam süt olsun diye homili gırtlak yememdi gece gündüz demeden hemdee..

canım bende bu hafta azaltmaya başlayacağım bu süt olayını.

bezdede 4+ kullanıyorum bir dünyada var evde o bitsin bende 5 alayım bakayım.

bu arada burası neden bu kadar tenha...

günaydın kızlar...

bizde yoğunluk başladı çok sık takip edemiyorum...

sizde neler var bakalım....

günaydın anneler
benim oğlanın çişi de bu gece çıkmıştı
üzeri hep ıslaktı
çok korktum hasta olur diye
bizim de 4+ bitsin 5 e geçeceğim
daha yeni geçmiştim 4+ya ama kilo aldı boyu mu uzadı anlamadım

bu arada kızlar dün kötüydüm
kayınpederim hastalanmış
yoğun bakımda yatıyor
bir anda kusmaya başlamış ve menenjit teşhisi konmuş
eşim apar topar gitti hayati tehlikesi varmış
kayınvalidemi sevmem ama kayınpederimi çok severim
dua edin kızlar

allah şifa versin canım....

Geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin..

Slm milllet kimseler yok.
Ben de çok az girebiliyorum zaten artık,
Evde girme imkanım yok,
Okulda da ders saatlerim çok az şimdilik,
Pek uğrayamaz oldum,
Faceteki sayfayı takip etmek daha rahat oluyor benim için artık,
Tel.den de girebiliyorum oraya,
Ama buraya tel.den girdiğimde gözlerim ağrıyor sayfalar çok büyük tabi,
Tel. ekranında bit kadar çıkıyor yazılar,
Ama burdaki sohbetin tadı da başkadır özlüyorum,

Bu sabah oğluşla başbaşaydık,
bakıcımız geç geldi ben okula geç gidiyorum diye,
Halamızın bahçesine gittik,
Organik organik ağaçtan incir koparıp yedi tosbacan,
Bir de halayla evimiz yakın sayılır giderken elele tutuştuk bi güzel yürüdü,
Tabi dönüşte kucak istedi,
Belim kopuyor,
Mesafe az da olsa adamı öldürüyorlar yafff,
Halaaaaa diye bağırarak girdik bahçeye,
AHalamız da bayılıyor,
Ayy bunların en tatlı zamanları herhalde,
Ve bilmiyorum sizinkiler de öyle mi,
Rüzgarı at açık havaya tamamdır,
Evin içinde asi yaramaz ama dışarda çok keyifli,
Bende yazın sonlarını hep değerlendirmek için sürekli dışarı çıkarıyorum,
Gölgeler de soğuk oluyor ama,
Umarım hasta etmeyiz bebikleri:))

bizim kuzuda bayılıyor dışarda gezmeye...

çıtı çıkmıyorr... gezim tozim.. millete bağırayım...

ilgi çekmek için kahkaha atıyor yok yere.. ona bakınca da gözlerini kısarak gülümsüyorr...

dişlerde aralıklı çıktı.. allahım nasıl komık oluyor..

nasıl gülüorum şebeğe....

yatağında ytamaz ise gece çok sık uyanıyorr.. yatak seçior sıpam benmm

yemek konusunda çok zor yemek yıyor deperek nerdeyse..

ablam her türlü yedirior ama eşim azıcık ağlatsam yemek yerken..

ki çoğunda sıpa bilerek ağlıyorr....

"aç değil demekki yedirmee" diyorr eşim ona kalsaa çocuk zaafiyet geçirir....

yemek yedirme ve üstünü değiştirrken çok zorluyor benii... altını değiştirmek için cambaz oluyorum..

iki buklum kalıorum değiştirme işlemi bitince....

Ayy resmen benle Rüzgarın halini anlatıyorsun Esma,
Bizim gibi bi ana-oüğul daha varmış Allahtan:)))
Üzülsemmi sevinsemmi bilemedim:))

temmuz annelerinin kaderi şekerimm...

nerdeysee tüm topiktekiler aynı dertte...

birde evde sıpa varsa gidip tvyı kapıor
onunla ilgilenilmesini istiyor...

canım çok geçmiş olsun.umarım kayınpederin tez zamanda iyileşir.

kızlar bizde de durum aynı.giyinmeyi hiç ama hiç sevmiyor.kavga dövüş giyiniyoruz.yemek konusuna gelincede önceden iştahımız çok güzeldi maşallah herşeyi yerdi.ama şu an önceden yediği çoğu şeyi yemiyor.iştahımız baya bir azaldı.mesela önceden yoğurda ve peynire bayılırdı ama şu an her ikisini de kesinlikle yemiyor.ara ara deniyorum belki tekrar yemeye başlar diye ama nafile.allahtan meyvelere bayılıyor.çekirdeksiz üzüm en keyifle yediği meyve.bunun yanında karpuzu çok seviyor.muzuda seviyor ama yarım muz anca yiyiyor.ama yemek konusuna gelince çok seçici.eti hiç sevmiyor mesela normalde çorbayı çok sever ama içinde kıyma varsa hemen anlıyor ve yemiyor.bizde durumlar böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…