2010 Temmuz Anneleri : )

bu arada capri ve justreader ı gördüm nasılsınız kızlar? iyisinizdir inşallah.

Yemeğe gitmiştim yeni gördüm yazını canım. Kendimi zorlayarak da olsa yedim.

Çok teşekkür ederim ben iyiyim çok şükür uyku hali ve iştahsızlık dışında...

İnşallah sen de iyisindir canım...

Amin kızlar teşekkür ederim.
Kalp atışını görmek de inanılmaz heyecan verici darısı hepinizin başına arkadaşlar.

Ay inanamıyorum sanki benimmiş gibi sevindim ikiz annesisin şimdi ölemi ah canım benim inanılmaz mutlu oldum. Darısı bizim başımıza. Allahım seni ve bebişlerini korusun öpüyorum çok sevindin:lepi::lepi::lepi:

afiyet olsun canım yarasın bebeğine, valla mide bulantısı dışında iyiyim bende sağol canım

ay arkadaşlar gerçekten cok güzel bir dugu tarifi mümkün değil, ama birşey olursa tedirginliğimde iki kat arttı.
dr uyardı zaten cok daha fazla dikkat etmelisin diye.
zor gececek gibi geliyor 7.5ay.

Ayyy canım nasıl sevindim...

Okuyunca o kadar mutlu oldum ki...

Gerçekten süper yaa... Hayırlı uğurlu olsun tekrar canım.

Allah her ikisinide sağlıklıca kucağına almak nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:

Çok teşekkür ederim. Ağzından bal damlıyor yaa. Heyecanlandım şimdi. Umarım öledir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay arkadaşlar gerçekten cok güzel bir dugu tarifi mümkün değil, ama birşey olursa tedirginliğimde iki kat arttı.
dr uyardı zaten cok daha fazla dikkat etmelisin diye.
zor gececek gibi geliyor 7.5ay.

Canım çok daha dikkat etmen gerekiyor.Benim de geçen sene ikizdi bu sene dr ikizden şüpheleniyor.Ben çok tedirginim..12. haftada muhakkak rahim ağzı boyunu ölçtür canım.Çoğul gebeliklerde genelde daha erken aylarda doğum oluyor..

Kızlarr ben eve gidip bir sıcak duş alıp yatmak istiyorummm yaa....
Bir an önce akşam olsunn ......

ay çook teşekkür ederim çok şeker sağol canımopuyorumnanaktan

:1hug:

Arkadaşlar ikiz çok güzel de bazan 4 üz falan olduğunu hayal ediyorum ödüm kopuyor..:çok üzgünüm: Mikro enjeksiyon hamileliklerde de konan embriyolar sonradan 2 ye bölünebiliyorlar..Allah korusun,hepsini kaybederim..Rahmim fazla müsait değil çoğul gebeliğe..İnşallah en fazla 2 olur..:çok üzgünüm:

Allah korusun öyle şeyler düşünme hiçbişey olmayacak allahın izniyle mutlu sona ulaşacaksın sağlıkla alacaksın kucağına:teselli:

Benim çok sevdiğim bir ablamın üçüzleri oldu 1 ay önce...
Ama nasıl güzeller 3 tane birden biri ağlıyor biri susuyor birinin altı açılıyor diğerinin karnı acıkıyor...
hep böyleler...Tüp bebekle onunda çok şükür allah nasip etti kavuştu yavrularına....

Canım ben ikizlerimi rahim ağız yetmezliği yüzünden kaybettim geçen sene.....Allah nasib etmedi diye değil,dr ihmal ettiği ve gerekli önlemi almadığı için.....

Kızlarr ben eve gidip bir sıcak duş alıp yatmak istiyorummm yaa....
Bir an önce akşam olsunn ......

Canım yaa ben de inan tam bunu düşünüyordum.

Duş alsam da şöyle güzelce dinlensem diye...

Nasıl ihtiyacım var anlatamam...

Çalışmak bu açıdan zor işte her istediğini her an yapamıyorsun maalesef...

Canım Allah kimseye göstermesin bende şimdi takvimime not alacağım hatırlatma 12.haftada dr a sormak için.
Canım seninde ikiz olabilir dimi?
Hepsi sağlıkla gelsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…