Umutlum sagol kusum.cikti anjiodan cok guzel gecmis.en gec aksama dogru evimize gidebilcekmisiz.
selammmmmaaa kimseler yokkk
günaydııınnnn.
bugün hava çok güzel burada. belki öğleden sonra çarşıya giderim. hoş artık kuzeyle dışarı çıkmayı gözüm kesmiyor. oradan oraya saldırıyor. eve geldiğimde pert olmuş oluyorum.
dünde çok yoruldum iki sepet ütüm varmış gece onları yaptım. sonunda sepetin dibini gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam.
darısı sizlerin başına canlarım....
Başınız saolsun canım yaa..Rabbim yattığı yerde dinlendirsin inş...mrb kızlar kusura bakmayın gecmişi okumadan konuya daldım.benimde moralım cok kotu anneannemizi cumaa kaybettik(eşimin)cok iyi kadındı mekanı cennet olsun.sizler nasılsınız?
merhaba kızlar:)
esmacım seni başkalarıyla kıyaslayan kocanın kafasına kafasına çekiçle vurmak, uyurken kulağına kızgın yağ dökmek lazım
şaka bi yana al karşına konuş canım ama bunu yaparken hep ben mesajı vererek konuş yani böyle olunca BEN çok üzülüyorum, kırılıyorum beni üzmek istemezsin değil mi falan diye...oyacım başın sağolsun...
baharım ben de düşünüyorum bıraktırmayı, bizim 2 tane kauçuk emziğimiz var geçen çekmecede onları buldu hevesle ağzına attı ama sevmedi tükürdü geri.
ben 2 yaşına doğru bütün silikon emzikleri kaldırıp (yaklaşık 10 tane:)) onları vericem öyle bıraktırmayı düşünüyorum...tabi sancılı bir dönem olacak...
efim kv ve avanesine geçmiş olsun şimdi mi akılları başlarına gelmiş...
kiranızı verirlerse de hiç itiraz etme o evi siz yaptırmışsınız madem onları geri ödüyolar diye düşün hiç gereksiz gurur yapma bence yaramaz...
bizim miras paylaşılırken kvye düşen dairelerden biri için o ev sizin kirasını alın dedi kv.sonra araya başka şeyler girdi unutuldu geçen soruyo kirasını mı almak yksa üstünüze mi almak istersiniz diye. ben de atladım hemen şimdilik kiraya ihitiyacımız yok bence üstümüze yapın dedim, zaten orası ilkenin diyodunuz dedim:))
ister yüzsüzlük deyin ister başka birşey eşim bu miras olaylarında annesinin hakkı yenmesin diye kendinin olan birçok şeyden vazgeçti bu kadarı da hakkıydı yani...
ilke bugün daha iyi kızlar.
gece de kısmen de olsa uyuduk..
hafta sonu size bahsettiğim yeni bebeği olan esşimin kuzeni ve eşi geldiler bize kırk uçurmaya.
bebek de iyileşti toparlandı pek tatlıydı.
kimsede durmuyomuş bende uslu uslu durdu uyudu kucağımda annesi de yemek yiyip çayını içti yazık hiçbişey yapamıyomuş sürekli alarm halinde:))
ilke de kıskandı biraz:))
bi ara bebeğin emziğini çalmış kaşla göz arasında odasına gitmiş gizli gizli emiyo...
yani biliyo aslında onun kendine ait olmadığını gizli yapıyo şapşalcım:))
tabi kaynattık hemen dezenfekte ettik...
esmam bebişim yavru kuşum üzülme ne olur..erkekler hep aynı seni elalem taktir eder ama sor eşine akşama kadar oturuyorsun hiç bişe yapmıyorsun hizmet et önüne altın tabakla yemekler sun yine kötüsün yine kötüsüneşim bana gerçekten anlayışlı ama bazen bi sözler söylüyor diyorum bu adam o adammı şaşırıyorum önceden bana laf söylediginde aglardım bagırırdım tabi aglayıp bagırınca işler zıvanadan çıkardı şimdi bana laf söylediginde bazen gereksiz çıkışları olur yorgunluguna veriyorum nadir patlar bana patladıgı anlarda geçiyorum karşısına bende çıt yok o sayıyo ben kafa sallıyorum devam et dinliyorum seni diyorum haklısın diyorum hiç takmıyormuş gibi gülüyorum.ne oluyo hemen susuyor bu durumda bi bakıyorum 2 dk sonra hiç bişe olmamıs gibi muhabbet etmeye başlıyor benimle ben çözdüm ne bagırmak nede aglamak çözüm degil dinle ve gülll KÜTÜK KELİMESİNİ TERSTEN OKU DEGİŞMEZ KÜTÜK YİNE KÜTÜKerkek milleti ne yazıkkı kadınlar kadar hassas ve duygusal degil bekleyemezsin anlayıslı kibar olmasını vardır böyle erkekler ama çok nadir...sende sabırlı ol minik kuşum boşver konussun dursun seni kıyasladıgı kadın senin eline su dökemez çemkirsin dursun
hata bendeydi tmmm... haklıı ama...
oo sölediği laflar varyaaa... neysemm çok konuştum bugun...
ama bundan sonra... herkez silahını kuşanır evde.. ondada nasıl bir evlilik çıkarsa.. kendısinide ben silahıyla vurucam bakalım..
papatyacım. hep cvp veren biz olurzz onlar masummm körpeeckler... neler edioruz adamlara demii...
Başınız sağolsun canım..Nur içinde yatsın rahmetli..
benim de şu sıralar taktığım bi konu bu baharcım
benim ki gün içinde de çok düşkün emziğe
bende artık sadece yatarken kullanma aşamasındayım bu bile benim için zor
tamamen bıraktırırken hiç düşünemiyorum:96:
bende araştırırken kesme yöntemini duymuştum
ucunu zamanla azar azar kesin diyordu artık zevk almamaya başlayarak kendisi bırakırmış
bende bu şekilde yapmayı planlıyorum ama henüz değil
2 yaşını beklemeyi düşünüyorum biraz daha dediklerimi anlasın
şimdi inatlaşıp onu üzmek istemiyorum
başınız sağolsun canım
Canım çok geçmiş olsun..Acil şifalar diliyorum anneciğine..Onlar en değerlilerimiz...
Denizcim hoşgeldin..Özlettin kendini nerelerdesin yaa...
Günaydınn Baharcım..
ohh ne güzel burda da aynı güzellikte bir hava var gerçekten..
Bu minnoşlarla dışarıya çıkmakmıValla benimde bütünnn pilim bitiyor...
Şu ütülerle başım dertte zaten kafayı yicem..bende dün baya bir azalttım ama neye yarar yine 2 makina çamaşır yıkandı yine ütü çıktı
Başınız saolsun canım yaa..Rabbim yattığı yerde dinlendirsin inş...
Sizlere de sabır ihsan eylesin..
cok sagolun kızlar.dostlar sagolsun.hayat işte doguyoruz yaşıyoruz zamanımızı doldugunda ölüyoruz.merhaba kızlar:)
esmacım seni başkalarıyla kıyaslayan kocanın kafasına kafasına çekiçle vurmak, uyurken kulağına kızgın yağ dökmek lazım
şaka bi yana al karşına konuş canım ama bunu yaparken hep ben mesajı vererek konuş yani böyle olunca BEN çok üzülüyorum, kırılıyorum beni üzmek istemezsin değil mi falan diye...
oyacım başın sağolsun...
baharım ben de düşünüyorum bıraktırmayı, bizim 2 tane kauçuk emziğimiz var geçen çekmecede onları buldu hevesle ağzına attı ama sevmedi tükürdü geri.
ben 2 yaşına doğru bütün silikon emzikleri kaldırıp (yaklaşık 10 tane:)) onları vericem öyle bıraktırmayı düşünüyorum...tabi sancılı bir dönem olacak...
efim kv ve avanesine geçmiş olsun şimdi mi akılları başlarına gelmiş...
kiranızı verirlerse de hiç itiraz etme o evi siz yaptırmışsınız madem onları geri ödüyolar diye düşün hiç gereksiz gurur yapma bence yaramaz...
bizim miras paylaşılırken kvye düşen dairelerden biri için o ev sizin kirasını alın dedi kv.sonra araya başka şeyler girdi unutuldu geçen soruyo kirasını mı almak yksa üstünüze mi almak istersiniz diye. ben de atladım hemen şimdilik kiraya ihitiyacımız yok bence üstümüze yapın dedim, zaten orası ilkenin diyodunuz dedim:))
ister yüzsüzlük deyin ister başka birşey eşim bu miras olaylarında annesinin hakkı yenmesin diye kendinin olan birçok şeyden vazgeçti bu kadarı da hakkıydı yani...
ilke bugün daha iyi kızlar.
gece de kısmen de olsa uyuduk..
hafta sonu size bahsettiğim yeni bebeği olan esşimin kuzeni ve eşi geldiler bize kırk uçurmaya.
bebek de iyileşti toparlandı pek tatlıydı.
kimsede durmuyomuş bende uslu uslu durdu uyudu kucağımda annesi de yemek yiyip çayını içti yazık hiçbişey yapamıyomuş sürekli alarm halinde:))
ilke de kıskandı biraz:))
bi ara bebeğin emziğini çalmış kaşla göz arasında odasına gitmiş gizli gizli emiyo...
yani biliyo aslında onun kendine ait olmadığını gizli yapıyo şapşalcım:))
tabi kaynattık hemen dezenfekte ettik...
hata bendeydi tmmm... haklıı ama...
oo sölediği laflar varyaaa... neysemm çok konuştum bugun...
ama bundan sonra... herkez silahını kuşanır evde.. ondada nasıl bir evlilik çıkarsa.. kendısinide ben silahıyla vurucam bakalım..
papatyacım. hep cvp veren biz olurzz onlar masummm körpeeckler... neler edioruz adamlara demii...
mrb kızlar kusura bakmayın gecmişi okumadan konuya daldım.benimde moralım cok kotu anneannemizi cumaa kaybettik(eşimin)cok iyi kadındı mekanı cennet olsun.sizler nasılsınız?
allah rahmet eylesin.
ofeliyabaşınız sagolsun.rabbim mekanını cennet etsin allah sizlere sabırlar versin
esmacımm bu erkeklerin hepsi aynı canım malesef ben seni çok iyi anlıyorum. çünkü benim eşimde aynı hatta 10 kat fazlasını düşün.1 senedir ben çekiyorum. beni tanıyan arkadaşlarım iyi taşıyorsun(! ne demekse) gerçekten diyordu. çünkü birçok itici özelliğini tölere ediyordum ben. ama ne zaman elif oldu. benim gözüm açıldı. oda gerçek yüzünü gösterdi.
sana tavsiyem hiç umursama bin insana vereceğin en büyük ceza umursamamak.
bir büyüğümde bana demiştiki böyle durumlar için bir taktik tutmuyorsa asla tekrar deneme demişti.bunu ben anlayamadım. çünkü benim ilişkimde taktik(futbol sanki) yok. sanırım biz bu yüzden kaybeden taraf oluyoruz.
efim desteğim için teşekkür ederim. sen iyi çözdüm bu adamı... hatta benim düşünmediğim şeyleri sen söyleyince aa olabilir diyorum. tam da dediğin gibi..hiçbir zaman bana karşı dürüst olmadı. olmayacakta. neden dediğim zamanda benden korkuyormuş doğru söyleyemiyormuş ya yalan söylüyormuş yada saklıyormuş. aslında tammen kendi kişiliği ile ilgili bunu anlayabilse... bu arada daha güzel bir gelişme bu konu ile ilgili, kardeşinden sonra annesi ve babasıda taşınacakmış bu şehire... damatlarını kopardılar ailesinden gözünü korkutarak alırız kızımızı diyip.. harika bir aileye gelin gelmiş. herşey plan ve düzen...
benim başedebileceğim türden değil malesef.
allah bomasın çok şanslısın canım eşin yanında destekcin oluyor ne güzel. kayınvalidende bundan sonra daha iyi olur canım. anlamış en azından şuan bişeyleri.
Kızlar yaa..Cumartesi akşamı günümüz var ama ne yapacağıma karar veremiyorumeğişik birşeyler olsun istiyorum..
Öyle değişik tarifleriniz varmıdır..Salata ve tatlı olarak...Paylaşırsanız sevinirim..
valla canım benim evime gelen giden pek olmadığından yapmam ben. birde eşim tatlı falan yemez sadece kendimede yapmıyorum.
ama en son profiterol yapmıştım ben. malzeme az biraz uğraştırıcı ama kolay.
internette var tarifi düşünürsen.
Kızlar yaa..Cumartesi akşamı günümüz var ama ne yapacağıma karar veremiyorumeğişik birşeyler olsun istiyorum..
Öyle değişik tarifleriniz varmıdır..Salata ve tatlı olarak...Paylaşırsanız sevinirim..
havuçlu kek canım
benim favorimdir hem çok güzel oluyor hemde kolay
malzemeleri koy hop karıştır
Malzemeler:
4 yumurta,
3 su bardağı un,
2 su bardağı tozşeker,
1 su bardağı sıvı yağ,
1 paket kabartma tozu,
2 su bardağı havuç rendesi,
1 tatlı kaşığı tarçın,
1 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi ya da fındık,
1 paket vanilya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?