misskapris; Haa bu arada [COLOR="#FF0000" .!.:Umutlu[/COLOR] bebek bakacakmışsın,ben de cidden söylüyorum yakın olsan ben de gözümü kırpmadan teslim ederdim oğlumu saol canım.
[/COLOR][/B]
Kızlar yaa..Cumartesi akşamı günümüz var ama ne yapacağıma karar veremiyorumeğişik birşeyler olsun istiyorum..
Öyle değişik tarifleriniz varmıdır..Salata ve tatlı olarak...Paylaşırsanız sevinirim..
bu arada miiisss hayırlı olsun cnmmm çook sefindim iyi bir bakıcı bulmana..
neysemm senın cezayı beğendim akşam bende verdim o dediğinden
evet rüyamı gerçekmi ama bilemedim sabah eşim saat 5:30 da uyanmışş... bana mükkemmel bir omlet yapmışş sıcak ekmek v çayı demlemiş..
kızlar yemın ediorummm şook oldum rüyamı diye acaba kendımı cimcirdim iki üç defa.. yıllar sonra...
çok şamşırdım.... neysemm affedim bari dedim....
ilk defaaa kendını haklı görmedi ve adım attı...
miiisss 70 inde düzelecek mi kız bu acaba yoksam ümitlen meyim mi ?
hehehe gözlerimi kapatıp kapatıp açtım kahvalltıyı görünce...
hayır birde adam o kadar tıkırtı yapmış gitmiş gelmiş benim ruhum duymadı.... bu adam beni uyutup bi yerlere gitse ben evde uyuklarım sanırım....
ve kızlar kirtlettiği tezgahı bile toplamış beni uyandırana kadar... bugun ruyadayım sankiii
çok sevinmeyim en iyisi... akşama kadar uslu durur inşallah
tabi kahvaltı bitince bugun ben hazırladım yarında senden aynı performansı bekliyorum dedi...bendee ya bıraktaa butun gun sevineyım dedimm..
görügüsüz gibi ekledim nazarlarııı.. allahımm eşim eskiye dönsünnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
esma dilini ısır poponu kaşı allah bozmasın yavrum ya çok mutlu oldum senin adına hep böyle devam eder inşallah..senin elini ayagını öpüp başına taç etmesi lazım bu bütün çalısıp evine ek gelir getiren bayanlar için geçerli.sabah erkenden kalk işe git gel evle bebekle yemekle bulaşıkla ugraş kolaymı bide üstüne laf işit isyan bayragı çekilir valla.ama şu an çok mutlyum karadenizli oldugum için göbek atasım degil de halay çekesim var 9::
kız yoksa rüyamı...............
allahım bitmesinnnnnnnnnnnnn..
kocem düzelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bacım eger bu bir rüyaysa hiç uyanma sen çok güzel bir rüyavalla çok mutluyum kuzum ya dualr kabul mu oluyor neeeee ben hala şoklardayım amannn aman nzar degmesin kimseye demeee
kız umutluu tavuk göğsü diince aklıma sütlü irmik tatlısı geldii...
oda hemen donuyor çok güzel oluyorr... tavuk göğsü gibi...
malzemeler
1 litre süt
1 s.b şeker
1 s.bardağı irmik
1 ç.kaşığı kakao..
1 paket vanilya..
hindistan cevizi... yada normal ceviz üzerini süslemeyee...
süt, şeker,irmik vanilya tencere atılır.. karıştırılarak puding kıvamına kadar pişirilir...
sonra bir borcam hafif nemli oluck.. yarısı dökülürr , tencerede kalan yarısına kakao eklenir.. karıştırılır oda üzerine eklenir..
üzeri için hindistan cevizi, yada normal ceviz de ne varsa eklenir dolaba at... yarım saattee.... dilimleee.. harikaa.. bişey oluyorr... tavuk göğsü gibi iki renkli tadıda süper...
yaaa derim ama...................
yıllar sonramm kocam bana jest yapmış içimdemi saklayım
hamile iken favorimdi sütü irmik tarifi bir tabak tatlıyı 1 kılo dondurmayla yerdim.sonra akşama kadar sancılanırdım pis bogazım yüzünden .valla irmik tatlısıda dondıurma ile süper oluyr..yalandan almadım ben o 20 kıloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?