Canım ben ikizlerimi rahim ağız yetmezliği yüzünden kaybettim geçen sene.....Allah nasib etmedi diye değil,dr ihmal ettiği ve gerekli önlemi almadığı için.....
Canım yaa ben de inan tam bunu düşünüyordum.
Duş alsam da şöyle güzelce dinlensem diye...
Nasıl ihtiyacım var anlatamam...
Çalışmak bu açıdan zor işte her istediğini her an yapamıyorsun maalesef...
Canım Allah kimseye göstermesin bende şimdi takvimime not alacağım hatırlatma 12.haftada dr a sormak için.
Canım seninde ikiz olabilir dimi?
Hepsi sağlıkla gelsin İnşallah
dr da eşim de kimle konuşsam çoğul olabilir diyor..ama boğazımda düğümler oluşuyor..kalbimden geçen ikiz yine ama tekrar bebek mezarı kazmak düşüncesi beni çok üzüyor....mafoldumben mafoldumben benim rahmim çoğul gebeliği zor taşıyor..Allahım ne olur yardım etsin de bebeklerimi zamanında sağlıkla göreyim diyorum.Bu hamilelik beni böyle yaptI.Ağlamak için sanki bahane arıyorum,yutkunamıyorum,boğazımdaki düğümden....mafoldumben
dr da eşim de kimle konuşsam çoğul olabilir diyor..ama boğazımda düğümler oluşuyor..kalbimden geçen ikiz yine ama tekrar bebek mezarı kazmak düşüncesi beni çok üzüyor....mafoldumben mafoldumben benim rahmim çoğul gebeliği zor taşıyor..Allahım ne olur yardım etsin de bebeklerimi zamanında sağlıkla göreyim diyorum.Bu hamilelik beni böyle yaptI.Ağlamak için sanki bahane arıyorum,yutkunamıyorum,boğazımdaki düğümden....mafoldumben
canım benim sakın kötü şeyler getirme aklına,ama bende senden farksız değilim inan,hep aklıma geliyor ikizlerimi bende kaybettim biliyorsun,ardından 2 kez ikizlerime düşük yaşadım,bu benim 4.hamileliğim,iana herşeyden gözüm korkar oldu.şimdiden panikteyim dr.çok önemli dr.kim olacak hastane acaba hangisi daha donanımlı diye,,,,,,oooooooooooofffffffffffffff anlayacağın bende bu düşünceler içindeyim,ama bazende kızıtorum kendime iyi düşün iyi olsun diye,dua ediyorum tüm hamileler için.
Hatırlıyorum canım senin durumunu da..mafoldumbenEğer ilk hamilelikse ve ikiz ise insan çok seviniyor ama daha önceden ikiz hamileliği kötü bir şekilde sonlanmışsa içi buruk ve endişeli oluyor insanın..Tam olarak sevinemiyor bile ......Dr takibinde hep en iyilerini tercih etmeye çalışacağım bu hamileliğimde..Allahım lütfen sağlıklısıyla nasib etsin...:Saruboceq: :Saruboceq:Senin doğal yoldan mı tedaviyle miydi bu son hamileliğin?
evet canım aynen katılıyorum sana.ilk ikiz olduğunu öğrendiğimde delirmiştim sevinçten,ama insan yaşadıkça tecrübe ediyor herşeyi korkuları dahada artıyor.ama bu sefer daha tecrübeliyiz eşimle daha dikkatli olucaz inşallah.canım benimde malesef tedavi ile oluyor.mikro enjeksiyon yöntemiyle.bebeğini kaybetmek her anne için çok zor ama birde bizim gibi zor anneliğe kavuşunca dahada dayanılmaz oluyor.
Ay canım çok zor tabi senin için, hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.
Allah bir daha yaşatmasın, bebişlerin sağlıkla nasıl gelecekse öyle gelsin canım.
Ya arkadaşlar ben bu kadar duygusal değilim, sadece biraz daha sinirli oldum sanki??
Gerçi liyadoracım sende keseyi kalp atışını görünce için daha rahat olacak eminim?
tez zamanda inşallah
beta hcg değerlerin nasıl çıktı canım ?
canım 12.gün 741,14.gün 1346 çoktı.
Tebrikler canımArkadaşlar beni de listeye ekler misiniz? Benim de SAT 27 Eylül. Ben de kalp atışlarını duydum geçen hafta çok şükür.
Canım dışarı çıkarken giyimine dikkat et daha fazla hasta olma...
Mesela bayrama az kaldı kendine yeni bişeler bakabilrisin. Ama çok kalabalık mağazalara da girme çünkü toplu ortamlarda hastalık bulaşma ihtimali daha fazla canım...
Aslında alış verişte haftasonuna kalmamak lazım çünkü kuru kalabalık olacaktır eminim ki bu da bizim için çok tehlikeli bence...
Benim de çok az varla yok arası bişe aslında ama ben de müthiş derecede iştahsızlık başladı. Hamile olmadan önce daha çok yiyordum. Bu hafta oldu bu durumda... Canım hiç bişe istemiyor.
Bir yandan da üzülüyorum iyi beslenmediğim için dün annem çok kızdı ama elimde değil ki.. İlk başlarda böyle değildim herşeyim düzenliydi.
hepimize iyi günler arkadaşlar, vişnesuyu çok geçmiş olsun canım...midem çok bulanıyor doğru dürüst kahvaltı edemedim canım sıkılıyor
canım kıyamam inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatlidir..benim ilk bebeğim :)) o yüzden bende çok heyecanlıyım...
selam kızlar
kalp atışlarını Allah çok şükür gördüm, inanılmaz güzel bir duygu.
ama halaşoktayım çünkü bir tane değil İKİ taneydileri.
Kızlar Allah izin verirse ikiz geliyor hemde tek yumurta ikiziiiii.
AY İNANAMIYORUM HALA alkisalkisalkis
:CüvCüv:
Kızlar iyi akşamlar...
Yarın görüşmek üzere...
Öptüm sizi...
selam kızlar
kalp atışlarını Allah çok şükür gördüm, inanılmaz güzel bir duygu.
ama halaşoktayım çünkü bir tane değil İKİ taneydileri.
Kızlar Allah izin verirse ikiz geliyor hemde tek yumurta ikiziiiii.
AY İNANAMIYORUM HALA alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?