2010 Temmuz Anneleri : )

çok çok geçmiş olsun canım
bol bol c vitamini al
zaten herkes hasta
birinden geçmiştir.

güncelledim tatlım rica ederim ne demek
Katreeee rica etsem benim notlarımıda yazabilirmiisn teşekkürler...

canımmmm senin notlar neydi atladım mı ki:uhm:

seni de ekledim canım listeye
ağrı bende de vardı şimdi geçti gibi bişey

ayyy öyle şaşırdım öyle sevindim ki anlatamam :teytey::teytey:
Allah hepinizin hakkında hayırlısını versin
ayyy çok heyecanlı gerçekten sırnaşık şeysırnaşık şey

Hakkında hayırlısı olsun
hangi şekilde sağlıklı doğup kucağında göreceksen o şekilde olsun canım
ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜMÜZE VERSİN
GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAYIRLI EYLESİN

Arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz? Benim de SAT 27 Eylül. Ben de kalp atışlarını duydum geçen hafta çok şükür.

Ekledim canım
hayırlı olsun hoşgeldin

Ben de bir tahminde bulunayım..Daha doğrusu eğer ikizseler kalbimden geçeni söyleyeyim..Abisi Ege gibi yaramaz düğme burunlu bir oğlum ve ablası Ada gibi utangaç,tatlı bir kızım olmasını hayal ediyor ve istiyorum....

Günayydııııın tatlı hamişler,

Hepinize mutlu mutlu, sağlıklı, güzel bir gün diliyorum.

Neşeniz eksik olmasın...

Güne iyi başlayalım iyi bitsin...

evet canım
aslında diğer arkadaşlar da bilgilerini güncellerse daha net karşılaştırırız

Katremm benimde papatya gibi sat 5 ekim diger tarihi unuttum papatyadan bakabilirmisin rica etsem
eklersen sevinirim kolay gelsin....

Günayydııııın tatlı hamişler,

Hepinize mutlu mutlu, sağlıklı, güzel bir gün diliyorum.

Neşeniz eksik olmasın...

Güne iyi başlayalım iyi bitsin...

Aminnnnnnn
Nasılsın Capriii dun görüşemedik

Çubuk_kraker, nerelerdesin canım dün bir kayboldun pir kayboldun. Merak ettim.

Randevu olayını naptın canım?

ooo
çubugummm
daha 1 aylıkkkkkkk
9 ay olunca ne yapıcan o zamannn
Bayramda ne giymeyi düşünüyosun allah isin verirse
Etek pantalon elbiseee

canım ilk aylarda böyle şişkinlik olabiliyormuş,sanırım şimdilik gaz bu kaydirigubbakcemile3
bayramda pantolon giyicem canım hiç etek elbise giyemem ki ben kendimi garip hissediyorum

canım valla yemek falan benimde canım istemiyor yemek ama ben bisküvi kurabiye falan yiyorumcokacimcoook ama dur demem lazım

anammmmmm süper bi haber bu hayırlı uğurlu olsun justreadercım sağlıkla alırsın kucağına inşallah meleklerini.senin normal yollamı ikiz oldu yoksa tedaviylemi.normal ise ailede varmıydı ikiz?
Temmuzun sonlarına doğru tek ben varım şu an galiba....

bende varım canım 20 temmuz benimde

Teşekkür ederim canım ben iyiyim seni sormalı sen nasılsın?

Biraz rahatsızdın. Umarım iyisindir. Sinirin dün biraz yatıştı mı canım?

Çubuk_kraker, nerelerdesin canım dün bir kayboldun pir kayboldun. Merak ettim.

Randevu olayını naptın canım?

günaydın capricim,dün annem geldi aniden çarşıya çıkıverdik haber veremedim sizlere.dr.dan randevuyu aldım cumartesi günü gidiyorum 13:40 ta randevum çok heyecalıyım.

Hadi gözün aydın canım.

ınşallah mutlu haberlerle bize gelirsin bizde mutluluğunu seninle beraber yaşarız.

ben elbise tarzı giymeyi düşünüyorum
bakalım belli olmaz belkide dediign gibi rahat edebilmek için pantalonda giyebilirim
bebişlerimisin Allahın isniyle ilk bayramları olucak....

Teşekkür ederim canım ben iyiyim seni sormalı sen nasılsın?

Biraz rahatsızdın. Umarım iyisindir. Sinirin dün biraz yatıştı mı canım?

Çok şükür bugun daha iyiym yataktan olumlu klaktım
kahvaltı edemedimcnaım hiççç istemiyor
Pekmesli süt içtim sadece
siz kahvaltı ettiniz mi cnaım hiç yemek istemiyor
sizde iştah duurmu nasıl

Canım ben de mide bulantısı yok denekcek kadar az ama müthiş bir iştahsızlık var.
Ben de sabah sadece bir bardak süt içtim evden çıktım. Onu da zorla içiyorum.
Canım ben kafamı takmıyorum kendimle konuşuyorum bak capri bu durum herkeste var kimisinde aşırı yeme isteği kimisinde iştahsızlık canını sıkma geçici bir durum deli gibi yiyeceğin dur diyeceğin günler gelecek diyorum.
Bir de kendime şöyle rahatlatıyorum. ılk 3 ay bebişlerimizin bizim yediklerimize çok ihtiyaçları yok biz kendi sağlığımız ve vücut direncimiz için yiyoruz. Dengeyi kuracak sağlıklı bişeler yersek problem olmaz. Sağlığımıza dikkat edelim şu dönemde bu yeter.

Ama 3 aydan sonra iyi beslenmek gerek. O zamana da zaten bu şikayetlerimiz kalmaz canım.

günaydın capricim,dün annem geldi aniden çarşıya çıkıverdik haber veremedim sizlere.dr.dan randevuyu aldım cumartesi günü gidiyorum 13:40 ta randevum çok heyecalıyım.

hadi hayırlısı olsun c tesi gelmez artık
sen keseyi görüceksin inşallah dimi bir de kalp atışlarını

inşallahcanım
sevindim sizinde iştahsız oldugunuza tek benmiyim beslenemiyorum die üzülüyordum...
Kendi kendine telkinlerinde harika.

Hadi gözün aydın canım.

İnşallah mutlu haberlerle bize gelirsin bizde mutluluğunu seninle beraber yaşarız.
canım benim çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle gelicem:1hug:
sanki bugün karamsarlığmı endişelerimi üzerimden attım biraz rahatladım valla

ben elbise tarzı giymeyi düşünüyorum
bakalım belli olmaz belkide dediign gibi rahat edebilmek için pantalonda giyebilirim
bebişlerimisin Allahın isniyle ilk bayramları olucak....

bende dün hamile pantolonu aldım kızlar
gülmeyin ama haaa
şimdi ben hamile kaldığımı öğrenene kadar diyetisyene gidiyordum ve 6,5 kilo verdim
ee şimdi hiç bir pantolonum olmuyor hepsi belimden düşüyor, mecburen bi pantolona ihtiyacım vardı bende almışken hamile pantolonu alayımda zaten 2-3 aya kadar karnım büyüyücek dedim. gittim annemle araştırdık dün,beli ayarlanabilir şu anda tam karnıma göre oluyor içinde lastiği var lastiğindede ilikleri,karnın büyüdükçe lastiği gevşetiyorsun.akşam eşimede gösterdim oda illaki kadife al bu soğukta kot giyilmez dedi bi tane kadife hamile pantolonu aldım yani :kedi:

canım bilmiyorumki galiba henüz sadece keseyi görücem,kalp atışları için erken biraz.ama keseyi görebilirim galiba.
bu arada aslına bakarsanız benimde iştahım yok aklıma hiç yemek yemek gelmiyor ama şimdi diyetten çıktığım için ne zamandır bisküvi çikolata yemiyordum öle şeyleri özlemişim hep canım öle şeyler yemek istiyor ama onları yememem lazım,azcık kısmalıyım yani

günaydın kızlar.

cubukcum benim ailede yok ikiz ama bu normal yolla oldu.
zaten tedaviyle olan ikizler çift yumurta oluyor, benimki tek yumurta ikizi olacak kısmetse.
bizde çok şaşırdık ikiz olunca.

bu arada benim mide yanmam var, bulantım yok Allaha şükür.
dün gece uykumun arasında acıktım ama yemedim birşey.
benim iştah yerinde ama kilo almamak için kendimi frenliyorum.

ben şimdi kaçıyorum kızlar, sonra görüşürüz.

sevdalika nasılsın hem bebek hem hamilelik nasıl gidiyor seni gördüğüme sevindim ne de olsa aynı durumdayız

Benimde iyi canım şu an pek hamileliğe alışabilmiş değilim bende senin gibi garip geliyor. İkinci defa hamile olma hali. Çalışıyorum akşam 5 gibi evde oluyorum bebeğime annem bakıyor ama benim bebeğim beni sanırım teyzesi sanıyor ( Annemi de annesi...Genelde sürekli annemin kucağında olmak istiyor. Bu durum da bazen beni çok üzüyor. Eğer bir aksilik olmazsa 1 ay sonra istiifa edip eşimin yanına gitmeyi düşünüyorum. O da İstanbul dışında görev yapıyor. Böyle akşamları bazen çok yorgun oluyorum ki benim oğlan sabahın 6 sı dedi mi cinno gibi uyanıyo :)) Bunun dışında yarın doktor kontrolüne gidicem. Kalp atışları ve kese için.

ayy canım ne güzel yaa
hani hep derler ya illa ailede olması lazım diye ama bak demekki olunca oluyor
hayırlı uğurlu olsunn
canım sen beta hcg yi ne zaman yaptırmıştın ve kaç çıkmıştı değerin

Arkadaşlar hepinize günaydın...:1hug:

Dün sabahtan gittiğim hastanede yaptırdığım sonuç 676 idi,aynı gün öğlene doğru başka bir yerde yaptırdığım sonu. 841 çıkmış ....Bu sabah arayıp sordum ikinci ölçtürdüğüm yerdeki sonucu..
Dün transferimin 14. günüydü...

günaydın canım

aa sabahtan öğlene kadar artmışmı değerin yoksa herhangi birinde hatamı var nasıl olmuş öyle :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…