2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın canım

aa sabahtan öğlene kadar artmışmı değerin yoksa herhangi birinde hatamı var nasıl olmuş öyle :uhm:

Valla canım eşime de babama da sordum.Artabilir,embriyoların hücreleri her an artıyor,bu sebeple beta hcg de yükseliyor dedi babam...kafamçokkarıştı

Ya da labratuvardan labratuvara fark var..ıkisinden biri ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar çok midem bulanıyordu azkahvaltı etmem ragmen
bende mis gibi az kahveli Türk kahvesi yaptımmmmmmmmm
Şükürler olsun geçti...

Valla canım eşime de babama da sordum.Artabilir,embriyoların hücreleri her an artıyor,bu sebeple beta hcg de yükseliyor dedi babam...kafamçokkarıştı

Ya da labratuvardan labratuvara fark var..İkisinden biri ...

Eşime bir daha sordum.labdan laba farkeder dedi...

aaa ilk defa duyuyorum ben o yüzden çok şaşırdımakannehir
neden lab.dan laba niye farkediyorki sonuçta bu senin kanında olan bir hormon
eğer öyleyse ben kandan gebelik testinede inancımı yitiririmkafamçokkarıştı

Günaydınn kızlar....
valla alın benden de okadar...
Midem çok fena...
Ne yesem sanki midem bulanıyor bi garip akşam çok fenaydım zaten elim ayağaım tutmadı..
Allah ne verdiyse çıktı midemdenn.....
inş.böyle devam etmezzz(((

tatlım doğum günün kutlu olsunn bebişinle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice mutlu yıllara inşallaha.s.

Papatya doğum günün mü ? Nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte ...

tatlım doğum günün kutlu olsunn bebişinle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice mutlu yıllara inşallaha.s.

Çok saol canım benim yaa hepberaber tatlım inş..:Saruboceq:Bebeğim bana en büyük hediye olmuş olduzemuszemus
papatya doktor işini naptın canım

Canım bugün kesinleştiricem artık bir arkadaştan haber bekliyorum doktor ile ilgili ona göre randevu alıcam artık çünkü bulantılarım falan da başladı kötü oluyorum artık..

Papatya'cım doğum günün kutlu olsun canım.

süprizzzzz
Bebişin ve tüm sevdiklerinle beraber nice mutlu seneler dilerim...

yumurta çatladıktan sonra 12.gun kanda 38 çıkmıştı.
ama sanırım o yüksek bhcg değerleri bebişler iki ayrı kesede olunca öyle yüksek cıkıyor.
ya ben akşam baktımda benimki en riskli ikiz gebelikmiş.
çünkü bebişlerin ikisi bir kesede
ödüm kopuyor bişi olursa diye.

yumurta çatladıktan sonra 12.gun kanda 38 çıkmıştı.
ama sanırım o yüksek bhcg değerleri bebişler iki ayrı kesede olunca öyle yüksek cıkıyor.
ya ben akşam baktımda benimki en riskli ikiz gebelikmiş.
çünkü bebişlerin ikisi bir kesede
ödüm kopuyor bişi olursa diye.

Papatyacım doğumgünün kutlu olsun canım. a.s.
Sanırım geçiridğin en güzel doğumgünündür, bebişinle
Nice güzel yaşlara canım opuyorumnanaktan

korkma canım korma allahın izniyle bişey olmaz. ama tabi tek gebeliğe göre daha dikkatli olmalısın,daha fazla dinlenmelisin.sen kendine besinine dikkat et onlar sağlıkla büyürler inşallah

iyi değilmi herkes?pek giremedim nete.hep uzanmak istiyorum bu aralar.tansiyonum düşük biraz..hep düşüktür benim normalde de ama bu hissettiriyor.demin ölçtüm 8,5 a 6,5 çıkıyor.yatınca biraz düzeliyor.dünden beri tuzlu ayran içmekten ögh geldi içime.

Justreader canım,

Akşam haberleri izlediysen bir ailenin dördüz bebekleri doğmuştu. ıki tanesi tek yumurta diğer ikisi de çift yumurta ikizleri idi. Ama dördü de hayatta ufak tefek sıkıntıları var ama sonuçta hayattalardı. Annelerine doktorlar çok düşük bir yaşam şansı vermiş bebişlerin yaşama şansının çok düşük olduğunu söylemişler ama kadın ben inandım onların beni bırakmayacaklarına ve şuanda dördü de hayatta diyordu. Demek istediğim veren Allah veriyor. Onlar doğmak istedikten sonra Allah'tan başka kimse bunu engelleyemez.
ınşallah senin de bebişlerin sağlıklı şekilde doğacaklar her zaman buna inanmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…