2010 Temmuz Anneleri : )

Papatyacım doğumgünün kutlu olsun canım. a.s.
Sanırım geçiridğin en güzel doğumgünündür, bebişinle
Nice güzel yaşlara canım opuyorumnanaktan
Teşekkür ediyorum canım evet yaa en güzel doğum günümm iki kişiyim artık bir beden de çok güzell yaa... Bende öpüyorummmopuyorumnanaktan
papatya doğum günün kutlu olsun...nice yaşlara inşallah

saol İzmirli inş..tatlımmm:Saruboceqpuyorumnanaktan

İzmirli canım çok geçmiş olsun.

Tuzlu ayranın dışında şekerli su veya ondan miden bulanırsa şekerli içecekler, yiyecekler de tansiyonunu dengede tutar. Sadece bişeye bağlı kalıp mideni bulandırma.
Tavsiye ederim canım.

Papatya nicesenelere çok güsel bir dogumgünü dimi
Bebişinlebirlikte
ınşallah bir daha ki dogum gününde bebeşin ((( kızınla yazmak geldi içimden nedense ))) le olucaksınnn

öglen yemegi yiyen var mı
Benim canım hiç istemiyor
Siz neler yapıosunuz

merheba kızlar herkese iyi günler hastaneden geldim şimdi kan verdim yarın çıkacak sonuçlar inşallah iyidir..
Doğumgünün kutlu olsun papatyacım bebeğinle,ailenle, ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yılların olsunopuyorumnanaktan

Canım benimm çok saolasınnopuyorumnanaktan
Evet çok güzel bir doğum günü geçiriyorumm saolsun herkes çok mutlu etti beni...
tlf.susmuyorum sabahtan berii...
Canım valla ağzın bal yesin emiii benimde gönlümden kız geçiyor ama tabi önemli olan hayırlı ve sağlıklısı inş....
Bende daha yemek yemedim midem de sürekli bir bulantı var kötüyüm yanii:bbo:

Sağol Capricim, doğru diyorsun tabi, Allah ol dedikten sonra oluyor.
Akşam izlemedim ama çok enterasan bir örnek ya, iki tane tek yumurta ikizi, iki tane de çift yumurta ikizi -tatlicadiarzu-
Ya bende dün anneme şöyle dedim: bir kesede 2bebiş var ama etrafta başka kese varmı bakmadı dr dedim:)))
Annem düşüp bayılıyordu.
Ya umarım sağlıkla gelsin meleklerimizin hepsi.

banbino slm canım, sen ne testi yaptırıyorsun canım??

canım benim sen dr başka kese varmı bakmadı demişsin ama ultrasonda içerisi olduğu gibi görünüyor zaten olsa söylerdi. sen içini ferah tut hiç bişey olmaz sağlıkla alırsın bebişlerini inşallah..

Papatya ailenle sevdiklerinle ve bebişinle sağlıklı mutlu yıllar dilerim sana. Şimdi doktordan geldim bende, 6+4 günlük son adet tarihime göre ama doktor vajinal muayenede şu an için küçücük bir kese gördü önümüzdeki hafta tekrar gel dedi...Umarım bir sorun yoktur. ıkinci çocuk fikrine iyicene alıştım çünkü...

Öyle tabi canım ben şaka olarak dedim, olsa dr görürdü.
Sağol canım, burada yazıştıkça rahatlıyorum valla.

banbino slm canım, sen ne testi yaptırıyorsun canım??

canım valla 6 tüp kan verdim bide idrar testi, daha öncede demiştim bitanesi tiroid problemim olduğu için tiroid hormonuma bakılacak(en çok korktuğum),bide hemogram var diğerlerinide anlamadım yarın çıkınca belli olur ne olduğu...

canım valla 6 tüp kan verdim bide idrar testi, daha öncede demiştim bitanesi tiroid problemim olduğu için tiroid hormonuma bakılacak(en çok korktuğum),bide hemogram var diğerlerinide anlamadım yarın çıkınca belli olur ne olduğu...

Banbino inşallah sonuçların güzel gelir canım. Kan tahlili denildiği zaman hemen aklıma kendim geliyorum. Allah gönlümüze göre versin. :Saruboceq:

rubella, toxoplasma, hemogram, demir, demir bağlama, tsh falan vardır
umarım tiroid değerin iyi çıkar canım.
bence iyi cıkacak, çünkü iyi olmasa hamile kalamazdın gibi geliyor.
benim bildiğim hamile kalmaya engel olabiliyor tiroid.

ben şimdi kaçıyorum görüşürüz sonra kızlar

Banbinocum tiroid hormonları için korkma bence..3 haftada bir endokrine ya da dahiliye gidersin hormon sonucuna göre ilaç yazar dr..Çok korkulacak bir şey değil..Ben 14 sene önce tiroid kanseri başlangıcı nedeniyle aldırdım tüm tiroid bezimi..Papiler CA idi..Yıllardır tefor veya leva tiron kullanıyorum.En ufak bir rahatsızlığım da olmuyor..Gayet sağlıklıyım..

Eğer dr kontrolünde tiroid hormonları ayarlanırsa hamile kalmakta sakınca yok tatlım..

Ben geçen sene de hamile kaldım,bu sene de..gerçi tedavi ile ama eşimin sperm sayısı sebebiyle...

inşallah iyi çıkar sağol canım,evet hamile kalmam mucize gibi zaten dr larda şaşırdı,ama zaten ilç kullanıyorum buna rağmen bozulma ihtimali var Allah korusun çok tehlikeli çünkü en önemlisi direk bebeğin zekasını etkiliyor 15 gün önce bakıldığında tsh normaldi ,tiroid antikorlarım yüksekti onlarda 3.aydan sonra düşmesi lazım dedi inşallah onlarda düşer rahatlarım biraz yoksa bunu aklıma bile getirmek istemiyorum ama gebeliği sonlandırabiliriz dedi.Allah korusun böyle olmayacak inşallah onlarda düşücek:Saruboceq:

liyadoracım sağol sanada geçmiş olsun,bende kızımın doğumundan sonra çıktı hasimoto,hipotiroid im var ayrıca sayıları 6-8 arasında irili ufaklı hetorojen reaktif lenf nodları mevcut,6 ayda bir kontrollerim vardı.tabi şimdi 15-20 günde bir bakılacak

Banbino inşallah sonuçların güzel gelir canım. Kan tahlili denildiği zaman hemen aklıma kendim geliyorum. Allah gönlümüze göre versin. :Saruboceq:

Amin:Saruboceq:capricim sağol

arkadaşlar bu arada ya benim bilgisayarımda ya da sitede bir sorun var sayfalar çok geç açılıyor ve alıntı yaparak cevap yazmakta zorlanıyorum bu yüzden biraz geç yazabilirim kusura bakmayın.

kızlar bacaklarım ve karnım regl olacakmış gibi ağrıyor...2 ci regl zamanım ondan yaparmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…