Teşekkür ediyorum canım evet yaa en güzel doğum günümm iki kişiyim artık bir beden de çok güzell yaa... Bende öpüyorummmopuyorumnanaktanPapatyacım doğumgünün kutlu olsun canım. a.s.
Sanırım geçiridğin en güzel doğumgünündür, bebişinle
Nice güzel yaşlara canım opuyorumnanaktan
papatya doğum günün kutlu olsun...nice yaşlara inşallah
iyi değilmi herkes?pek giremedim nete.hep uzanmak istiyorum bu aralar.tansiyonum düşük biraz..hep düşüktür benim normalde de ama bu hissettiriyor.demin ölçtüm 8,5 a 6,5 çıkıyor.yatınca biraz düzeliyor.dünden beri tuzlu ayran içmekten ögh geldi içime.
Papatya nicesenelere çok güsel bir dogumgünü dimi
Bebişinlebirlikte
İnşallah bir daha ki dogum gününde bebeşin ((( kızınla yazmak geldi içimden nedense ))) le olucaksınnn
öglen yemegi yiyen var mı
Benim canım hiç istemiyor
Siz neler yapıosunuz
Justreader canım,
Akşam haberleri izlediysen bir ailenin dördüz bebekleri doğmuştu. İki tanesi tek yumurta diğer ikisi de çift yumurta ikizleri idi. Ama dördü de hayatta ufak tefek sıkıntıları var ama sonuçta hayattalardı. Annelerine doktorlar çok düşük bir yaşam şansı vermiş bebişlerin yaşama şansının çok düşük olduğunu söylemişler ama kadın ben inandım onların beni bırakmayacaklarına ve şuanda dördü de hayatta diyordu. Demek istediğim veren Allah veriyor. Onlar doğmak istedikten sonra Allah'tan başka kimse bunu engelleyemez.
İnşallah senin de bebişlerin sağlıklı şekilde doğacaklar her zaman buna inanmalısın.
merheba kızlar herkese iyi günler hastaneden geldim şimdi kan verdim yarın çıkacak sonuçlar inşallah iyidir..
Doğumgünün kutlu olsun papatyacım bebeğinle,ailenle, ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yılların olsunopuyorumnanaktan
Sağol Capricim, doğru diyorsun tabi, Allah ol dedikten sonra oluyor.
Akşam izlemedim ama çok enterasan bir örnek ya, iki tane tek yumurta ikizi, iki tane de çift yumurta ikizi -tatlicadiarzu-
Ya bende dün anneme şöyle dedim: bir kesede 2bebiş var ama etrafta başka kese varmı bakmadı dr dedim:)))
Annem düşüp bayılıyordu.
Ya umarım sağlıkla gelsin meleklerimizin hepsi.
canım benim sen dr başka kese varmı bakmadı demişsin ama ultrasonda içerisi olduğu gibi görünüyor zaten olsa söylerdi. sen içini ferah tut hiç bişey olmaz sağlıkla alırsın bebişlerini inşallah..
banbino slm canım, sen ne testi yaptırıyorsun canım??
merheba kızlar herkese iyi günler hastaneden geldim şimdi kan verdim yarın çıkacak sonuçlar inşallah iyidir..
Doğumgünün kutlu olsun papatyacım bebeğinle,ailenle, ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yılların olsunopuyorumnanaktan
rubella, toxoplasma, hemogram, demir, demir bağlama, tsh falan vardır
umarım tiroid değerin iyi çıkar canım.
bence iyi cıkacak, çünkü iyi olmasa hamile kalamazdın gibi geliyor.
benim bildiğim hamile kalmaya engel olabiliyor tiroid.
ben şimdi kaçıyorum görüşürüz sonra kızlar
rubella, toxoplasma, hemogram, demir, demir bağlama, tsh falan vardır
umarım tiroid değerin iyi çıkar canım.
bence iyi cıkacak, çünkü iyi olmasa hamile kalamazdın gibi geliyor.
benim bildiğim hamile kalmaya engel olabiliyor tiroid.
ben şimdi kaçıyorum görüşürüz sonra kızlar
Banbino inşallah sonuçların güzel gelir canım. Kan tahlili denildiği zaman hemen aklıma kendim geliyorum. Allah gönlümüze göre versin. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?