2010 Temmuz Anneleri : )

canım geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına

Merhaba arkadaşlar,bu gün benim transferimin 17. muhtemel olması gereken adetimin de 5. günü. beta hcg 2120.00 çıktı.Haftaya çarşambaya kese görmek için çağırdılar..

Merhaba arkadaşlar,bu gün benim transferimin 17. muhtemel olması gereken adetimin de 5. günü. beta hcg 2120.00 çıktı.Haftaya çarşambaya kese görmek için çağırdılar..

o maşallah maşallahh hadi bakalım hayırlısı olsun canım, bakalım kaç kese göreceksin bir iki üççdelikafadulden

ya arkadaşlar gerçekten kafam karıştı justreader sende yaptırmıştın testleri galiba rubella ıgG ne çıktı canım?

rubella lardan biri pozitifti ki bu benim daha önce hastalık gecirdiğimi gösteren dğer ama igg mi igm mi hatırlamıyorum, diğeri negatifti ki buda şuanda gecirmediğimi gösteren değer canım
sonuçlarım evde canım bir ara yazarım.

Teşekkür ederim arkadaşlar,Allah hepimizin gönlümüze göre versin inşallah :)

Canım bemim yemekten şimdi geldim. Mesajını yeni okudum.

ıçin rahat olsun. Merak etme bir problem yok. IgG pozitifse bu daha önceden hastalığı geçirdiğini ve bağışıklık kazandığını gösteriyor ki bu gebeliğin açısından da iyi bişey çünkü gebelikte bu hastalığı geçirme riskin yok ve bu durumda hastalığa bağlı oluşabilecek komplikasyonlarda gelişmediği için bebeğin bu açıdan sağlıklı olacaktır. (Yani bu hastalıkla oluşabilecek komplikasyonlara karşı hem kendini hem bebeğini korumuş oluyorsun.)

IgM negatif çıkması güzel bir durum çünkü bu da şu anda hastalı geçirmediğini gösteriyor.

Benim sonuçlarım da her ikisi de pozitifti o nedenle avidite testi yapıldı. Gebelik oluşmadan önce geçirmişsem sorun yok ama eğer gebelikle beraber geçirmişsem onu düşünmek bile istemiyorum. Allah hayırlısını versin. :Saruboceq::Saruboceq:

Canım sen gönlünü ferah tut. Bir problem yok. Olsa zatem doktorun şüphelenir gerekeni yapardı.

Son düzenleme:

Liyadora canım hadi hayırlısı.

Allah gönlüne göre versin. İnşallah gönlünden geçirdiğin herşey gerçekleşir ve istediğin gibi olur.

şu elimdeki meyve tabağını bitireyimde hazırlanıp çıkayım kızlar, sınavdan önce son kez sınav sürüşü yapıcaz.ayy inşallah çok heyecanlanmam.

Hadi bakalım çubuk_kraker bebişine ilk heyacanını yaşatacaksın galiba...

Onun sana uğuruyla sen kolaylıkla başarırsın canım...

Kolay gelsin...

Hadi bakalım çubuk_kraker bebişine ilk heyacanını yaşatacaksın galiba...

Onun sana uğuruyla sen kolaylıkla başarırsın canım...

Kolay gelsin...

evet capricim ilk heycanı yaşatayım tosunuma :))
inşallah başarırımda gelirim :) teşekkür ederim

merhaba anneler wede anne adayları..bende yepyenı bır anne adayıyım sadece 5 haftalık .allah sağlıkla kucağımıza alamamızı nasip etsin inş..herkese hayırlı olsun

oh ne güzel hayırlısıyla güzel habelerle geldin banbino gözün aydınn
ayy benimde yarın randevum çok heyecanlıyımmmmmmmmdelikafadulden

mrb cubuk_kraker.senınle cok yakın hamılelıklerımız.ben gecen hafta salı gunu gıttım doktor alttan bakmasına rağmen çok minik gorunmuyor pek dedı.salı günü tekrardan gidicem kese görünüyor dedi ama iki yumurtan çatlamış dedi acaba ikiz mi dedim olabilir dedi.bakalım salı günü öğrenicem.neyse sormak istediğim sen en son en zman gittin yani kaç haftalıktı kese net gözükmüşmüydü?

kızlar şu alyansı saç telimize takıp göbeğin üstünde tutunca aşağa yukarı hareket etmesi erkek,yuvarlak çizmesi kız olurmuş...buna inanıyormusunuz?annemde denedim ben tuttu.öyle yapıca benim ki kız çıkıyor..bakalım doğrumu çıkacak..zamanla öğreneceğim.siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…