Canım ilk belirti olarak böyle mukuslu pembe bir akıntı geldi. Sonrasında iki gün çok hafif kanamam oldu. Şiddetli kasık ağrısıda oluyor. Yatıp dinlendim ama fayda etmedi. 3. gün bebeğimi düşürdüm. Araştırdım en önemli belirtisi kanlı akıntıymış. İnsan yaşadıkça öğreniyor işte.
Merhaba arkadaşlar,bu gün benim transferimin 17. muhtemel olması gereken adetimin de 5. günü. beta hcg 2120.00 çıktı.Haftaya çarşambaya kese görmek için çağırdılar..
Merhaba arkadaşlar,bu gün benim transferimin 17. muhtemel olması gereken adetimin de 5. günü. beta hcg 2120.00 çıktı.Haftaya çarşambaya kese görmek için çağırdılar..
hayırlısı olsun canım sağlıkla Allah gönlüne göre versin..Sadece 2 embriyo konmuştu arkadaşlar..İnşallah en fazla 2 dir..
Sadece 2 embriyo konmuştu arkadaşlar..İnşallah en fazla 2 dir..
ya arkadaşlar gerçekten kafam karıştı justreader sende yaptırmıştın testleri galiba rubella ıgG ne çıktı canım?
Günaydınn kızlar... papatya ve biricik inşallah güzel haberlerle gelirsiniz...
test sonuçlarım çıktı hepsi iyi çok şükür:Saruboceq:
ama önce rubella ıgG pozitif çıkınca korktum meğerse öyle çıkması gerekiyormuş çünkü hastalığa karşı bağışıklığım olduğunu gösteriyormuş ancak verilen referans aralığının üzerinde çıktı değerim dr endişe edicek bişey yok dedi ama kafam karıştı sizcede bi sorun yoktur dimi(Capricim özellikle sana soruyorum kızamıkcık aşısını yakın zamanda oldun senin değerlerin nasıldı?),rubella ıgM negatif olmalıymış...
şu elimdeki meyve tabağını bitireyimde hazırlanıp çıkayım kızlar, sınavdan önce son kez sınav sürüşü yapıcaz.ayy inşallah çok heyecanlanmam.
Hadi bakalım çubuk_kraker bebişine ilk heyacanını yaşatacaksın galiba...
Onun sana uğuruyla sen kolaylıkla başarırsın canım...
Kolay gelsin...
Liyadora canım hadi hayırlısı.
Allah gönlüne göre versin. İnşallah gönlünden geçirdiğin herşey gerçekleşir ve istediğin gibi olur.
oh ne güzel hayırlısıyla güzel habelerle geldin banbino gözün aydınn
ayy benimde yarın randevum çok heyecanlıyımmmmmmmmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?