2010 Temmuz Anneleri : )

sağolun kızlar,evet dr da bişey demedi zaten pozitif çıkması gerekiyormuş ama benimki verilen referans aralığının bayağı üstünde çıkınca korktum..(0-11,benimki 64,7).

Alyansı ipe mi bağlıyoruz ,nasıl yani ? Ya ikizse ve cinsiyetleri farklıysa..?
ıp o zaman feleğini şaşıracak galiba aşağı yukarı ve yuvarlak çizicek..sarhoş gibi..
:))

İp o zaman feleğini şaşıracak galiba aşağı yukarı ve yuvarlak çizicek..sarhoş gibi..

ay ne komiksin liyadora kaydirigubbakcemile3harbiden ikizse ne olacak?
bende çin takviminden baktım kız gözüküyor ama ilk hamileliğim tutmamıştı..

İp o zaman feleğini şaşıracak galiba aşağı yukarı ve yuvarlak çizicek..sarhoş gibi..

evet canım seni hesaba katmamışlar..bilmiyorum burda cinsiyet tahmimleri bölümünde yazıyor.ordan okudum bende...tabiki önce sağlıklı olsunlarda....gerisi boş.

Benim de çin takvimine göre erkek diyor ama benim içime hep kız doğuyor nedensee:)))
bakalım hangimiz yanılacağız:))

ay ne komiksin liyadora kaydirigubbakcemile3harbiden ikizse ne olacak?
bende çin takviminden baktım kız gözüküyor ama ilk hamileliğim tutmamıştı..
:kedi: kaydirigubbakcemile3
evet canım seni hesaba katmamışlar..bilmiyorum burda cinsiyet tahmimleri bölümünde yazıyor.ordan okudum bende...tabiki önce sağlıklı olsunlarda....gerisi boş.

Aminnn inşallah canım:Saruboceq:

Benim de çin takvimine göre erkek diyor ama benim içime hep kız doğuyor nedensee:)))
bakalım hangimiz yanılacağız:))

paptyacım valla benimde gönlümden geçen yine kız,kızmda öyle diyor,tabi hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsun allah sağlıkla almamızı nasip etsin ama ne biliyim öyle bir his işte..

merhaba temmuz anneleri 6 haftalık hamileyim bende keseyi gördüm kalp atışları inşallah bayramdan sonra çok heyecanlıyım ama benim midem sürekli şiş biraz kilomda var kilolu anne adayları nelere dikkat ediyo

sağolun kızlar,evet dr da bişey demedi zaten pozitif çıkması gerekiyormuş ama benimki verilen referans aralığının bayağı üstünde çıkınca korktum..(0-11,benimki 64,7).
Canım o ne ki benimki 124 tü:)sen rahat ol canım

bu durumda tek yumurta ikizi avantaj oluyor sanırım:))

SAT 08.10.2009 benimde arkadaşlar akşamları mide bulantılarım oluyor çok kötü ve hep uykum geliyor ilk oğlumda sabahları bulanırdı be sefer akşam et kokularına falan dayanamıyorum siz ne alemdesiniz?bu arada 7.ayda ben de kızamık aşısı yaptırdım riski mi var 1 ay korun dedi hemşirem..

iii akşamlar kızlar ya ben tickeri yapıyorum ama kabul etmiyooo formata uygun degil diyoo siz nasıl yaptınızzz yardm edinnn :sinifsinif:

canım benmde bulantılarım var çook kötü özellkle sabahlarııı daha fazla ama gün boyu devm ediyoo
bende etten tiksindim yiyemiyorumm

merhaba canım,ben henüz gitmedim hiç dr.a ilk randevum yarın. yarında 5+3 olucaz inşallah görürüm keseyi.
canım senin beta hcg değerin kaçtı ve ne zaman yaptırmıştın adetten ne kadar sonra?
Ben de hiç bulantı yok..Ne zamandır var bulantı sizlerde ?

canım seninle günlerimiz yakın biraz ama benimde öyle çok yok sadece ara ara gelip gidiyor mide bulantım ama çıkaracak kadar değil şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…