Canım bemim yemekten şimdi geldim. Mesajını yeni okudum.
İçin rahat olsun. Merak etme bir problem yok. IgG pozitifse bu daha önceden hastalığı geçirdiğini ve bağışıklık kazandığını gösteriyor ki bu gebeliğin açısından da iyi bişey çünkü gebelikte bu hastalığı geçirme riskin yok ve bu durumda hastalığa bağlı oluşabilecek komplikasyonlarda gelişmediği için bebeğin bu açıdan sağlıklı olacaktır. (Yani bu hastalıkla oluşabilecek komplikasyonlara karşı hem kendini hem bebeğini korumuş oluyorsun.)
IgM negatif çıkması güzel bir durum çünkü bu da şu anda hastalı geçirmediğini gösteriyor.
Benim sonuçlarım da her ikisi de pozitifti o nedenle avidite testi yapıldı. Gebelik oluşmadan önce geçirmişsem sorun yok ama eğer gebelikle beraber geçirmişsem onu düşünmek bile istemiyorum. Allah hayırlısını versin. :Saruboceq::Saruboceq:
Canım sen gönlünü ferah tut. Bir problem yok. Olsa zatem doktorun şüphelenir gerekeni yapardı.
kızlar şu alyansı saç telimize takıp göbeğin üstünde tutunca aşağa yukarı hareket etmesi erkek,yuvarlak çizmesi kız olurmuş...buna inanıyormusunuz?annemde denedim ben tuttu.öyle yapıca benim ki kız çıkıyor..bakalım doğrumu çıkacak..zamanla öğreneceğim.siz ne düşünüyorsunuz?
Alyansı ipe mi bağlıyoruz ,nasıl yani ? Ya ikizse ve cinsiyetleri farklıysa..?
İp o zaman feleğini şaşıracak galiba aşağı yukarı ve yuvarlak çizicek..sarhoş gibi..:))
İp o zaman feleğini şaşıracak galiba aşağı yukarı ve yuvarlak çizicek..sarhoş gibi..:))
:kedi: kaydirigubbakcemile3ay ne komiksin liyadora kaydirigubbakcemile3harbiden ikizse ne olacak?
bende çin takviminden baktım kız gözüküyor ama ilk hamileliğim tutmamıştı..
evet canım seni hesaba katmamışlar..bilmiyorum burda cinsiyet tahmimleri bölümünde yazıyor.ordan okudum bende...tabiki önce sağlıklı olsunlarda....gerisi boş.
Benim de çin takvimine göre erkek diyor ama benim içime hep kız doğuyor nedensee:)))
bakalım hangimiz yanılacağız:))
kızlar ben hemen karnım büyüsün istiyorum sizdede varmı öyle bişey :))
Canım o ne ki benimki 124 tü:)sen rahat ol canımsağolun kızlar,evet dr da bişey demedi zaten pozitif çıkması gerekiyormuş ama benimki verilen referans aralığının bayağı üstünde çıkınca korktum..(0-11,benimki 64,7).
Canım o ne ki benimki 124 tü:)sen rahat ol canım
bu durumda tek yumurta ikizi avantaj oluyor sanırım:))
Canım o ne ki benimki 124 tü:)sen rahat ol canım
bu durumda tek yumurta ikizi avantaj oluyor sanırım:))
SAT 08.10.2009 benimde arkadaşlar akşamları mide bulantılarım oluyor çok kötü ve hep uykum geliyor ilk oğlumda sabahları bulanırdı be sefer akşam et kokularına falan dayanamıyorum siz ne alemdesiniz?bu arada 7.ayda ben de kızamık aşısı yaptırdım riski mi var 1 ay korun dedi hemşirem..
kızlar ben çıkıyorum şimdilik
gelince görüşürüz
mrb cubuk_kraker.senınle cok yakın hamılelıklerımız.ben gecen hafta salı gunu gıttım doktor alttan bakmasına rağmen çok minik gorunmuyor pek dedı.salı günü tekrardan gidicem kese görünüyor dedi ama iki yumurtan çatlamış dedi acaba ikiz mi dedim olabilir dedi.bakalım salı günü öğrenicem.neyse sormak istediğim sen en son en zman gittin yani kaç haftalıktı kese net gözükmüşmüydü?
Ben de hiç bulantı yok..Ne zamandır var bulantı sizlerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?