- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
iyi akşamlar arkadaşlar , ben ilk kez burada yazıyorum,5 haftalıkken doktora gittim kesem göründü şükür bu salıydı, kan tahlili vermiştim toksoplazma rbelle pozitif şükür, ama progesteron 18 çıkmış, doktorum çok kötü değil 15 in altı sorun dedi, sorum şu progesteron ilacının bi etkisi var mı acaba biraz araştırdım pekte bir etkisi yokmuş,
liyadora ve rkyogn yaşadıklarınız gerçekten bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden biri,çok etkilendim..anne olduğum için sizi çok daha iyi anlayabiliyorum,insanın evladını kaybetmesi dayanılması en zor acı...
allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun ve özelliklede sizin yardımcınız olsun,inşallah aynı acıları tekrar yaşamazsınız,çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ve bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz:Saruboceq:
Allah gönlündekileri versin canım:Saruboceqgunaydın kızlar...
iyi dilekleriniz için tesekkur ederim..
inşallah sizden de guzel haberler alırız...
liyadoracım tek kese gordu...ama icinde henuz bisey gozukmuyo..bayram sonrası kontrolde kalp atışlarını duymamız lazım dedi..belki 2 kalp atışı duyar:))hadi inşallahh...cookk istiyorum ikizlerim olsun...
rkyogn;
liyadora;
Arkadaşlar çok üzüldüm...yazdıklarınızı okudum Allah bir daha yaşatmasın inşallah...
İnşallah canım
liyadora ve rkyogn yaşadıklarınız gerçekten bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden biri,çok etkilendim..anne olduğum için sizi çok daha iyi anlayabiliyorum,insanın evladını kaybetmesi dayanılması en zor acı...
allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun ve özelliklede sizin yardımcınız olsun,inşallah aynı acıları tekrar yaşamazsınız,çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ve bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz:Saruboceq:
soruma cevap verecek yok mu üzüldüm şimdi:sinifsinif:
Bende acaip gaz sorunu başladı...:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
canım gaz sorunu bendede var,bazen göğsümün bile sıkıştığını hissediyorum.birde arada kasıklarıma giren ağrılar,ne zaman geçer bu şikayetler bilmem,aslında ben tecrübeliym bu hamilelikte ama herşeyi unutmuşum:uhm:
Canım benim hiç bir yerim ağrımıyor..Karnımda da şişlik yok..Gaz sorunu derken alttan çıkan hani..:kedi:
bendede canım gaz sorunu derken bende onu kasdetmiştim.ama kasıklarımdaki ağrılarımda oluyor zaman zaman.sende kasık ağrısı olmuyormu,birde 2 gündür sabah bulantılarım başladı çıkartıyorum,bunuda unutmuşum çıkartırken çok zorlanıyorum.gözlerimden yaş geliyor ya.
selam kızlar ben 2009 temmuz annesiyim.bir oğlum var.hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.hepinize hayırlı paylaşımlar
liyadora çok sevindim canım.inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu yada yavrularını bizide habersiz bırakma canım.yaşadıklarını okuduğumda çok üzülmüştüm.
kızlarr bugün 6 haftalık oldum.ama bulantı yok bende.bir gariplik var mıdır?sadece bel ağrım oluyor.
kızlarr selamm bende 5+4 haftalık hamileyim.inşş temmuzda doğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?