2010 Temmuz Anneleri : )

herkese güzel hafta sonları diliyorum arkadaşlar........herkesin eşler evde galiba kimsecikler yok,bebişler nasıl herşey yolunda maşallah.

soruma cevap verecek yok mu üzüldüm şimdi:sinifsinif:

amin canım çok sağol...

Allah gönlündekileri versin canım:Saruboceqpuyorumnanaktan
rkyogn;
liyadora;

Arkadaşlar çok üzüldüm...yazdıklarınızı okudum Allah bir daha yaşatmasın inşallah...

İnşallah canım

Amin,Allah bir daha yaşatmasın kimseye inşallah..:Saruboceq: Bolu ya gider gitmez evet bile gitmeden( eşimin işi gereği Bolu da yaşıyoruz,ben şu an kendi memleketimde izmir'de ailemin yanındayım ) Meleklerimin mezarına kardeşini ya da kardeşlerini getirmek olucak...Onlar her an aklımda ve kalbimde...

slm kızlar nasıl gidiyo hamişlik inş.sorun yoktur kimsede ben daha kalp atışlarını duyamadım çarşamba gidecem inş

Bende acaip gaz sorunu başladı...:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

Bende acaip gaz sorunu başladı...:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

canım gaz sorunu bendede var,bazen göğsümün bile sıkıştığını hissediyorum.birde arada kasıklarıma giren ağrılar,ne zaman geçer bu şikayetler bilmem,aslında ben tecrübeliym bu hamilelikte ama herşeyi unutmuşum:uhm:

Canım benim hiç bir yerim ağrımıyor..Karnımda da şişlik yok..Gaz sorunu derken alttan çıkan hani..:kedi:

Canım benim hiç bir yerim ağrımıyor..Karnımda da şişlik yok..Gaz sorunu derken alttan çıkan hani..:kedi:

bendede canım gaz sorunu derken bende onu kasdetmiştim.ama kasıklarımdaki ağrılarımda oluyor zaman zaman.sende kasık ağrısı olmuyormu,birde 2 gündür sabah bulantılarım başladı çıkartıyorum,bunuda unutmuşum çıkartırken çok zorlanıyorum.gözlerimden yaş geliyor ya.

Bende henüz bulantı yok canım..1 hafta var aramızda..bakalım bekliyorum neler olucak :kedi:

gaz sorunu bende de var dr oğluma hamieyken bana folik asit kullanmaktan kaynaklı demişti hatta kabızlık da bundan o nedenle fazla ıkınmamayı tavsiye etti gebelikte çünkü hemoroid çok sık görülürmüş..

selam kızlar ben 2009 temmuz annesiyim.bir oğlum var.hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.hepinize hayırlı paylaşımlar

liyadora çok sevindim canım.inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu yada yavrularını bizide habersiz bırakma canım.yaşadıklarını okuduğumda çok üzülmüştüm.

İnşallah canım,amin çok sağol:Saruboceq:

hey gidi heyy
2010 temmiz annisleri gelmisss
hosgeldiniz..
ben 2008 temmuz annesiyim..
rabbim bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah..

kızlarr bugün 6 haftalık oldum.ama bulantı yok bende.bir gariplik var mıdır?sadece bel ağrım oluyor.

masalcim merak etme bir tuhaflik yok ..
benim 3 aylikken basladi migde bulantim .. doguma kadarda gece kalkip kustugumu bilirim :)

kızlarr bugün 6 haftalık oldum.ama bulantı yok bende.bir gariplik var mıdır?sadece bel ağrım oluyor.

Canım ben de bu gün 5+1 günlüğüm yani 6. haftanın içindeyim ama bulantım yok.Geçen sene de ikiz olmasına rağmen bulantım yoktu..İlla her hamilelikte bulantı olucak diye bir şey yok..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…