liyadora sağol canım benim bilgim yok hiç 6. haftada sanıyorum kendimi
liyadora aslında 8. haftada olmam lazımdı.ama 1 hafta geriden dedi doktor 4 haftalıkken geç döllenme olmuş dedi gelişiyo mu diye geçen hafta baktı.şükür gelişiyor.baya stres yaptım.
herkese merhabaa,
bende temmuz annesi olcam inş.:)ilk bebeğimiz çook şaşkınım, heycanlıyım, tuhafım, bilinçsizim, korkuyorum ve sayamadığım bissürü duygu içindeyim..1 Kasmda öğredim gebelik testi ile. SAT 27 Eylüldü. ve 2.5 aylık evli idik henüz:S öğrendiğim gün akşama kdr ağladım napcam ben die bikaç gün kabullenemedim şimdi çok mutluyum alıştım varlığına...:)
liyodara sağol canımm.senin ikizlerin mi var??ne güzell
Ben geçen sene 2009 temmuz annesi adaylarındandım.18 haftalık doğum yapıp kaybettim canım........
liyodara son adet tarihim 4 ekim canım
canımm .çokk çokk özürdilerimm.ama bak şimdi bebişin geliypr.hatırlattığım için tekrardan özürr
canım işte doktor 1 hafta geri diyor.benimde kafam karıştı.sen 6. haftadasın demii,canımm çok dinlen hiçbir iş yapma.bende yapmıyorum.ama ben çalışıyorum zor oluyor ama.bel ağrım çok fazla oluyo
Canım bende şu an hiç bir belirti yok...Geçen sene de ikiz olmasına rağmen hiç bulantım kusmam olmadı..liyadora sende belirtiler var mı canım.bel ağrım çok oluyor.arada da karın ağrım.
bende geldim hesaplamalara gore bende temmuz annesi olmaya adayim
taabiiki rabbim izin verirse
bundan once basimdan Ölu gebelik gecti
insallah ayni seyleri rabbim bi daha yasatmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?