2010 Temmuz Anneleri : )

liyadora aslında 8. haftada olmam lazımdı.ama 1 hafta geriden dedi doktor 4 haftalıkken geç döllenme olmuş dedi gelişiyo mu diye geçen hafta baktı.şükür gelişiyor.baya stres yaptım.

liyadora aslında 8. haftada olmam lazımdı.ama 1 hafta geriden dedi doktor 4 haftalıkken geç döllenme olmuş dedi gelişiyo mu diye geçen hafta baktı.şükür gelişiyor.baya stres yaptım.

Masalcım ultrasondan ultrasona değişir bu ölçümler.Ya da ölçen dr un eline göre..son adet tarihin ne zaman ? benim de aynı gün içinde gittiğim bir dr bebeklerimden biri için 7+1 derken diğer dr 6+5 günlük demişti..halbuki son adetime göre 6+3 günlüktüm :) ( geçen sene )

Bozma yani moralini..Zamanla haftasını yakalar hatta geçebilir bile...yerimseniben

herkese merhabaa,
bende temmuz annesi olcam inş.:)ilk bebeğimiz çook şaşkınım, heycanlıyım, tuhafım, bilinçsizim, korkuyorum ve sayamadığım bissürü duygu içindeyim..1 Kasmda öğredim gebelik testi ile. SAT 27 Eylüldü. ve 2.5 aylık evli idik henüz:S öğrendiğim gün akşama kdr ağladım napcam ben die bikaç gün kabullenemedim şimdi çok mutluyum alıştım varlığına...:)

merhaba canım.....hoşgeldin aramıza....rabbim sağlıkla evladını dünyay getirmek nasip etsin........ilk başlarda böyle düşünmen çok normal zaman geçtikçe karnın büyüdükçe ve hareketlerini hissettikçe çok daha farklı duygular hissedeceksin.daha çok yeni evliymişsiniz ne güzel rabbim meleğini bekletmeden sana yollamış

canım işte doktor 1 hafta geri diyor.benimde kafam karıştı.sen 6. haftadasın demii,canımm çok dinlen hiçbir iş yapma.bende yapmıyorum.ama ben çalışıyorum zor oluyor ama.bel ağrım çok fazla oluyo

canım işte doktor 1 hafta geri diyor.benimde kafam karıştı.sen 6. haftadasın demii,canımm çok dinlen hiçbir iş yapma.bende yapmıyorum.ama ben çalışıyorum zor oluyor ama.bel ağrım çok fazla oluyo

Hiç bir şey yapmıyorum.Annemlerde kalıyorum zaten...Evden doktora,doktordan eve anca...Bu sene böyle...Çalışmayacağım ben bu sene....

liyadora sende belirtiler var mı canım.bel ağrım çok oluyor.arada da karın ağrım.

bende geldim hesaplamalara gore bende temmuz annesi olmaya adayim
taabiiki rabbim izin verirse
bundan once basimdan Ölu gebelik gecti
insallah ayni seyleri rabbim bi daha yasatmaz

liyadora sende belirtiler var mı canım.bel ağrım çok oluyor.arada da karın ağrım.
Canım bende şu an hiç bir belirti yok...Geçen sene de ikiz olmasına rağmen hiç bulantım kusmam olmadı..
bende geldim hesaplamalara gore bende temmuz annesi olmaya adayim
taabiiki rabbim izin verirse
bundan once basimdan Ölu gebelik gecti
insallah ayni seyleri rabbim bi daha yasatmaz

Hoşgeldin canım,Allah göstermesin bir daha..

liyadora hosbulduk arkadasim bende tam onu soracaktim bende pek bulanti yok
daha onceki gebeligimde vardi acaba neden diye dusunup duruyorum
daha erken ondanmi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…