2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar papatya ve biricik gelmedimiii

ayy acaba nasıl geçti ilk dr. randevuları

ben de o yukardaki linkte anlatılan cinsiyet tahmini için yöntemi uyuladım sizden uygulayan var mı? bende kız çıkıyooo

valla 2 kere yaptım 1 kız 1 erkek çıktı :))

Hayırlısı...:asigim::asigim:

ayy bi yarın olsaaa çok heyecanlıyımm kızlarrrr, acaba ne olcak dr.neler söyleyecek, ne kadar sürecek, ben neler sormalıyım?......

ben geldiiimmm...kızlar ilk kontrolumuz bugundu...
kesemizi gorduk...ama bebişimizi goremedik.dr. 1 aralığa gun verdi.ozaman kalp atışlarını duymamız lazım dedi.inşallah yarabbimmm....ben bu arada folbiol kullanıyordum hergun 1 tablet.onu gun asırı 1 tablet olarak degistirdi..
ay cok heyecanlıydı yaaa...inşallah kalp atışlarını da duyarım kuzumun:)))
hadi kızlar sıra sizde:)))...

ben geldiiimmm...kızlar ilk kontrolumuz bugundu...
kesemizi gorduk...ama bebişimizi goremedik.dr. 1 aralığa gun verdi.ozaman kalp atışlarını duymamız lazım dedi.inşallah yarabbimmm....ben bu arada folbiol kullanıyordum hergun 1 tablet.onu gun asırı 1 tablet olarak degistirdi..
ay cok heyecanlıydı yaaa...inşallah kalp atışlarını da duyarım kuzumun:)))
hadi kızlar sıra sizde:)))...

gözün aydın canım şimdi hayırlısıyla kalp atışında sıra

Gözün aydın canım opuyorumnanaktan

cnm senin beta hcg dediğin kan testi galiba ben onu yaptırmadım idrarda cıktı benım dr a gittiğimde cok minik kese tam net diil dedi haftaya gelin dedi.salı gidicez bakalım ben salı gıdıncede 6 hafta oluyorum gözükür herhaldekaydirigubbakcemile2

Bana anca yetiyor tatlım..Boyum 1.80 civarı olunca :kedi: kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 :) benimde pek uzak diil sana ama (1.74) dr hergun almaya devam et dedi.bir de birşey sorucam senin daha kese falan gözükedi diilmi?ya içimde bi burukluk var dr da beni rahatlatmadıkı..:Saruboceq:

arkadaşlar dra gidenler için soruyorum yasaklar serbesler falan bişey dedimi dr ben dün bi sitede ilk 3 ay bazı yasaklar okumuştum cinsel ilişki de bunlar arasındaydı kafam karıştı size de dedimi dr böyle bişey?

kaydirigubbakcemile3 :) benimde pek uzak diil sana ama (1.74) dr hergun almaya devam et dedi.bir de birşey sorucam senin daha kese falan gözükedi diilmi?ya içimde bi burukluk var dr da beni rahatlatmadıkı..:Saruboceq:
Ben hamile kalmadan 3 aydan önce başladım.Canım benim mikroenjeksiyonla oldu.Yani kesin kan sonucumu geçtiğimiz cumartesi öğrendim daha..Haftaya çarşambaya çağırdı dr..Henüz 4+6 günlüğüm..

Değil ilk 3 ay biz doğum sonuna kadar hatta loğusalık bitimine kadar kaldırdık rafa...Olmazsa olmazlarımızdan biri değil yani....

Değil ilk 3 ay biz doğum sonuna kadar hatta loğusalık bitimine kadar kaldırdık rafa...Olmazsa olmazlarımızdan biri değil yani....[/QUOTE]

hadi yaa ee ama dr söylememişse yani risk olmuyorsa neden yaptınız ki böyle bişey?

Değil ilk 3 ay biz doğum sonuna kadar hatta loğusalık bitimine kadar kaldırdık rafa...Olmazsa olmazlarımızdan biri değil yani....

hadi yaa ee ama dr söylememişse yani risk olmuyorsa neden yaptınız ki böyle bişey?[/QUOTE]

Ben geçen sene 2009 temmuz annelerindendim...18 aylıkken bebeklerimi zamansız doğurup kaybettim..Benim gibi özellikle tedavi ile hamileliği yakalayabilenler için ilk etapta bebeklerimiz geliyor..Özellikle riskli hamilelikler gurubundaysanız daha dikkatli olmaz zorundasınız..
Benim eşim de dr..

Sizde böyle bir riskli durum yoksa dr unuza danışın bu konuyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…