merhaba canım,ben henüz gitmedim hiç dr.a ilk randevum yarın. yarında 5+3 olucaz inşallah görürüm keseyi.
canım senin beta hcg değerin kaçtı ve ne zaman yaptırmıştın adetten ne kadar sonra?
canım seninle günlerimiz yakın biraz ama benimde öyle çok yok sadece ara ara gelip gidiyor mide bulantım ama çıkaracak kadar değil şimdilik
valla 2 kere yaptım 1 kız 1 erkek çıktı :))
gözün aydın canım şimdi hayırlısıyla kalp atışında sıraben geldiiimmm...kızlar ilk kontrolumuz bugundu...
kesemizi gorduk...ama bebişimizi goremedik.dr. 1 aralığa gun verdi.ozaman kalp atışlarını duymamız lazım dedi.inşallah yarabbimmm....ben bu arada folbiol kullanıyordum hergun 1 tablet.onu gun asırı 1 tablet olarak degistirdi..
ay cok heyecanlıydı yaaa...inşallah kalp atışlarını da duyarım kuzumun:)))
hadi kızlar sıra sizde:)))...
ben geldiiimmm...kızlar ilk kontrolumuz bugundu...
kesemizi gorduk...ama bebişimizi goremedik.dr. 1 aralığa gun verdi.ozaman kalp atışlarını duymamız lazım dedi.inşallah yarabbimmm....ben bu arada folbiol kullanıyordum hergun 1 tablet.onu gun asırı 1 tablet olarak degistirdi..
ay cok heyecanlıydı yaaa...inşallah kalp atışlarını da duyarım kuzumun:)))
hadi kızlar sıra sizde:)))...
ben geldım.
tek kese mi gördü ? ben günde 3 tane alıyorum folik asidi..
merhaba canım,ben henüz gitmedim hiç dr.a ilk randevum yarın. yarında 5+3 olucaz inşallah görürüm keseyi.
canım senin beta hcg değerin kaçtı ve ne zaman yaptırmıştın adetten ne kadar sonra?
canım seninle günlerimiz yakın biraz ama benimde öyle çok yok sadece ara ara gelip gidiyor mide bulantım ama çıkaracak kadar değil şimdilik
liyadora günde 3 tane çok fazla diilmi??CADIARZU
Bana anca yetiyor tatlım..Boyum 1.80 civarı olunca :kedi: kaydirigubbakcemile3
Ben hamile kalmadan 3 aydan önce başladım.Canım benim mikroenjeksiyonla oldu.Yani kesin kan sonucumu geçtiğimiz cumartesi öğrendim daha..Haftaya çarşambaya çağırdı dr..Henüz 4+6 günlüğüm..kaydirigubbakcemile3 :) benimde pek uzak diil sana ama (1.74) dr hergun almaya devam et dedi.bir de birşey sorucam senin daha kese falan gözükedi diilmi?ya içimde bi burukluk var dr da beni rahatlatmadıkı..:Saruboceq:
arkadaşlar dra gidenler için soruyorum yasaklar serbesler falan bişey dedimi dr ben dün bi sitede ilk 3 ay bazı yasaklar okumuştum cinsel ilişki de bunlar arasındaydı kafam karıştı size de dedimi dr böyle bişey?
Değil ilk 3 ay biz doğum sonuna kadar hatta loğusalık bitimine kadar kaldırdık rafa...Olmazsa olmazlarımızdan biri değil yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?