liyadora hosbulduk arkadasim bende tam onu soracaktim bende pek bulanti yok
daha onceki gebeligimde vardi acaba neden diye dusunup duruyorum
daha erken ondanmi diyorum
kızlar kabızlık varmı hiç sizde?
2 gün oldu tık yok...patlayacak gibi hissediyorum kendimi.
hoşgeldin canım temmuz anneleri topiğimize.benimde ilk hamileliğim bebeklerimi kaybetmemle sonlandı.senağlamaşimdi tekrar hamile kaldım çok şükür,ama iki hamileliğimde farklı devam ediyor canım.iki hamilelik dönemide farklı olabiliyormuş demekki,ben kendimden tecrübe ettim.a.sliyadora hosbulduk arkadasim bende tam onu soracaktim bende pek bulanti yok
daha onceki gebeligimde vardi acaba neden diye dusunup duruyorum
daha erken ondanmi diyorum
kızlar kabızlık varmı hiç sizde?
2 gün oldu tık yok...patlayacak gibi hissediyorum kendimi.
kıslaarrrrr benide alın aranıza kısmetse bende temmuz annesi olacağım :)) yaşım: 27 ---- sat: 11.10.2009----- kilom:67 ------ henüz kesemizide görmedik kalp atışlarımızıda dinlemedik tabiki bebeğimizide göremedik
slm kızlar
allah kısmet ederse bende temmuz annesi olacağım.
şu an 6+5 deyim. keseyi gördük ama henüz kalp atışımı duymadık perşembeye inşallah bize bayram hediyesi olacak duyarsam.
umarım herkesin sağlıklı bir hamileliği olur.
sevgiyle kalın
günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor taze hamilelikler bakalım ? Biz hafta sonu bebeğimizle meşgul olduğumuz için fazla dinlenemiyoruz ama yinede iyidir. Çarşamba günü doktor kontrolünde umarım bebeğin kalp atışlarını görebilirim bende...Nasıl geçti hafta sonlarınız
7+3 en son regl olduğum tarihe göre. Fakat reglimin başlangıcı biraz garip yani bu 7+0 da olabilir çünkü ilk günler lekelenme şeklinde oluyordu son zamanlar. Bu hafta yani sanırım çarşamba günü doktorun görmesi gerekiyor artık. Umarım hayırlısı ile görür....Bende takvim yapsam ya nereden yapacaktım o takvimi...
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
bende c.tesi dr.a gittim keseyi ve bebişkomu gördüm aynı fasulyeye benziyordu kuzum, :asigim:kalp atışlarınıda duyduk hayırlısıyla.
Allahım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin, o kalp atışlarını duyana kadar insan inanamıyor, o kalp sesini duyunca gözaşlarımı tutamadım dünyanın en güzel şeyiydi.
haftasıyla uyumluymuş bebeğim.:CüvCüv:
kızlar dr. bana elevit ve progestan verdi. elevit vitaminde progestan ne onu anlamadım? ama içiyorum işte :içelim:
canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim adına...bişey sorcam kalp atışlarını dinlemek sakıncalı değil mi?benim doktor istiyorsan dinleteyim ama ben dinletmek istemiyorum, cihaz etkiliyor bebeği demişti..o yüzden dinlemedim ben..
canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim adına...bişey sorcam kalp atışlarını dinlemek sakıncalı değil mi?benim doktor istiyorsan dinleteyim ama ben dinletmek istemiyorum, cihaz etkiliyor bebeği demişti..o yüzden dinlemedim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?