2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar merhabalar
bugün kan testim ve idrar testim pozitif çıktı
Allah nasip ederse eğer 6 temmuzda anne olucam
umarım burada güzel paylaşımlarda bulunuruz

a.s.
a.s.

a.s.

a.s.

2009 temmuz annesi olarak sizi kutluyorum arkadaşlar...allahım size kolay hamilelikler geçirmenizi nasip etisn...kolaycıktan doğumlar.burdaki arkadaşlıklarınızla çok şey öğreneceksiniz....
isteyen herkese sağlıklı bebeişler versin rabbim.çok mutluyum sizin haberlenizi aldıkça...
biz hep burdayız...
sizin yaşayacaklarınızı biz daha dün gibi yaşadık...
hadi bakalım 22 temmuz doğumlu ipek kızıma manevi kardeş kim gelecekkkka.s.hihoyyythihoyyyt

selam bende 4 temmuz doğum tarihimiz ama kızımı 24 haziranda kucağıma aldım ismi eylül kızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla alın kucaklarınıza bizde sağsalim kavuştuk bebişlerimize darısı tüm bebek isteyenlere rabbim kucaklarınızı boş çevirmesinn:Saruboceq:

merhaba temmuz anneleri;
içinizde ilk muayeneyi olan var mı? benimki tüp bebek olduğundan mı farklı acaba ? hala daha muayene için cağırmadı doktorum. cuma günü arayıp değerimi söyledim,Pzt tekrar ölçtür dedi.bügün yine ölçtürüp sonucu arayıp söyledim klinik hemşirelerine bana carşamba yine yaptır ddiler. eee ilk muayeneyi ne zaman olcam dedim ayın 16 sına kadar sizi cağırırız dediler. ilk muyenenin bu kadar uzaması bana tuhaf geldi...
sizler nasıl yaptınız?ilk muayene de dr.nuz size neler söyledi???

canım bugün tam 5 haftalık olduk biz
ama karnm ara ara feci ağrıyor
o yüzden yarın doktora gidicem
ama asıl takip için
medipolden randevu aldım 21 kasım
senin yine erkenmiş canım yaa 21 kasım
çok geç mi acaba biz mi evham yapıyoruz?
yarın akşam gidebilicem inşallah sana bilgi veririm
karın ağrısı sende de oluyor mu?

selam ytaze anne adayları bednde temmuzda oğlumu kucapğıma aldım karın ağrısı normal adet olcakmış gibi ağrır ama yinede görünün bi doktora tabii, d sorunsuz bi hamilellik geöçirin inş.a.s.

selam kızlar ilk muayne için acele etmeyin bence gittiğinizde keseyi göremeyebilirsiniz ancak tam 6 haftalık hamileyken kese net bi şekilde görünür bu yüzden aceleye gerek yok ve telaş yapmayın keyfini tadını çıkarın herşeyin akışına bırakınopuyorumnanaktan

kızlar merhaba,

ben cuma günü doktora gittim.SAT' a göre 5+1 görünüyodum.doktor karından ultrasona baktı ve keseyi gördü.ultrasonda 5+3 göründüğünü söyledi.kesyi görünce b-hcg testi yaptırmadı.10 gün sonra da kalp atışını duymak için çağırdı.işallah bi problem olmaz da kalp atışlarını da duyabilirim.ben de ilk bebeğimi düşürdüğümden olayı acayip şekilde stresliyim.kalp atışını da duysam biraz rahatlayacağım.midem de hiç bulanmıyor.iştahım çok açık ve sürekli uyku halindeyim.midem bulanmıyo diye de korkuyorum.

sanırım kesenin görünmesi de yumurtlama tarihinle ilgili.ama 6.haftada muhakkak kese görünür canım.

Allah'ım hepimize de sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler versin.

slm kızlar benmde ablam hamile bugun ögrendi kk üye elifbetül ama pek sık giremiyo ben haber vereyim dedimm eklersnz sat 10.ayın 2 mühtemel dogum 9 temmuz hee bu arada 2. kez teyze oluyorumm
rabbm tüm bebişlerinizi size bagışlasın

Selam arkadaşlar, Allah kısmet ederse bende aranıza katılacağım, ama şu an durumlar pek belli değil, kesinleşince aranıza katılacağım.
Size sorum var; sizde de sıklıkla karın ağrıları varmı? Birde öksürüp hapşırınca yumurtlalıklarınız sancıyormu hiç?
Ya ben çok fena üşütmüşüm korkuyorum.

selam ytaze anne adayları bednde temmuzda oğlumu kucapğıma aldım karın ağrısı normal adet olcakmış gibi ağrır ama yinede görünün bi doktora tabii, d sorunsuz bi hamilellik geöçirin inş.a.s.

Allah razı olsun canımopuyorumnanaktan
Kist varmış meğer o ağrı yapmış

ben keseyi gördüm bugün çok şükür
çok sağolcanım güzel sözlerin için

Hayırlı olsun bitanem yaa amiiiinnnn
benim de kese göründü bugün
10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı
ama ben bebek kaç haftalık diye sormayı unuttum malesef:roflol:
senin belirtilerin aynısı bende de var
habire yiyorum çok kilo alıcam
sen bi de zayıfsın boyun kaç 50 kiloydun galiba
benim Allahtan boy uzun 1.78 kilom da 70
uyku durumu bende de var
ama hiç midem bulanmıyor
ayrıca doktor netten herşeyi okuyup kafanı bulandırma
hamilesin işte tadını çıkar dedikaydirigubbakcemile5

tabii ki eklerim canım hayırlı uğurlu olsun
Allah sağlıklı doğduğu günleri de göstersin inşallah
iyi dileklerin için de çok sağol aminopuyorumnanaktan

canımm
inşallah sen de temmuz annesisindir
güzel ve hayırlı bir 9 ay geçirir hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah
canım karın ağrım var
doktor kist olabilir dedi gerçekten de kistmiş
hamilleliğin ilk 3 ayında olabilirmiş
zaten bende geçen ay yoktu
hamilelikle beraber olmuş
sen de bir doktora görün canım
son adet tarihin nedir?

Son düzenleme:
Kızlar bu arada listeyi güncelliyorum
konuyu kazen açtığı için güncelleyip ona mail atıcam
o da ilk sayfada güncelleyecek

| | | | | | | |
|***KK NıCK***| ***YAŞ***| ***SAT***| TAHMıNı DOĞUM TARıHı| ***Hamiş kaldığı kilo***| ***Bebiş Cinsiyet***| ***Bebiş Adı***| ********************Güncel notları********************|
1| OLGAY| 27| 24.09.2009| 01.07.2009| 50| ??| ??|Keseyi gördü|
2| KATREM| 24| 29.09.2009| 06.07.2009| 70| ??|?? |Keseyi gördü|
3| BUKETıM |?? |28.09.2009 |??.07.2009 |?? |?? |?? |
4| ELıFBETÜL| ??| 02.10.2009 | 09.07.2009|?? |?? |?? |
5| SEVDALıKA|?? |02.10.2009 |??.07.2009 | ??|?? |?? |
6| DERYA2702|??|29.09.2009|06.07.2009|??|??|??|
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

|​

Son düzenleme:
Merhaba Sevgili Temmuz anneleri

Benimde Son adet Tarihim 02.10.2009 idi dün yaptırdığımız kan tahlilinde BHCG oranı 27,4 çıktı sanırsam bu da 3-4 haftalık gebelik anlamına geliyor. Bu arada altta resimde göreceğiniz bebek de benim :)) Yani peşpeşe oluyorlar. Umarım zaman bulup yazarım şu an işyerindeyim. Herkese bebekleri ile sağlıklı günler dilerim.

katrem merhaba canım.

benim boyum 1.65.yemek konusunda da midem kazındıkça meyve yiyorum.başka şeyler de istiyo canım ama meyve kilo aldırmayacağı için tercih ediyorum.bu aralar gece tuvaletlerim de başladı.gece 3-4 kez uyanıp tuvalete gidiyorum.inşallah bebişlerimizin kalp atışlarını da duyabiliriz.

aramıza hoşgeldin canım.:teytey:bebişin de çok şeker. :roflol:41 kere maaşallahinşallah sağlıklı hamilelik geçirir ve bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız.

kızlar ben ablamn adına burdan takip etsm olur dimi
onn 2.kuzusu olcak ilki kız 2.5 yaşında ve inanırmsnz daha düşünmüyolardı adet bitti diyo sadece 2 kere yaptık ve hamile kalmışım dedii
rabbm olmayanlaraada versnnnn

benim kardeşiminde 3 yıldır bebeği olmuodu tedavi görüodu bugun ögrendik hamile oda temmuz annesi olcak inşllahhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…