cubuk kraker biz daha duyamadık kalp atışlarını bayramdan sonraya gun verdi dr.
sen ne guzel duymussun..inşallah bebegim iyidir. cok meraklandım simdi.seninle gunlerimiz neredeyse aynı cunku...off allahımmm lutfen...
Günaydınlarr herkeseee.....
Kızlar bende güzel haberlerle geldim çok şükürr...
Cuma doktordan sonra işe gelmediğim için size yazamadım...
Çok şükür bebişimiz iyiymiş keseyide gördük kalp atışlarını da ...
Kal geldi bana okadar heyecanlandım kii doktora soru sorucam soramıyorumm dizildi boğazıma...
Onunda bir canı var yaa allahımm sana şükürler olsun...
Banada mide bulantım için hap verdi yemeklerden yarım saat önce içiyorum birde elevit verdi vitamin sabah akşam kullanıyorum onu da...
Mide bulantılarım hala devam ediyor ama((
İşte böylee sizlerde de güzel haberler vardır inş...
Herkese güzel bir hafta diliyorum ve öpüyorummm:)))
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
bende c.tesi dr.a gittim keseyi ve bebişkomu gördüm aynı fasulyeye benziyordu kuzum, :asigim:kalp atışlarınıda duyduk hayırlısıyla.
Allahım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin, o kalp atışlarını duyana kadar insan inanamıyor, o kalp sesini duyunca gözaşlarımı tutamadım dünyanın en güzel şeyiydi.
haftasıyla uyumluymuş bebeğim.:CüvCüv:
kızlar dr. bana elevit ve progestan verdi. elevit vitaminde progestan ne onu anlamadım? ama içiyorum işte :içelim:
Benim de bu çarşamba kontrolüm var :asigim:günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor taze hamilelikler bakalım ? Biz hafta sonu bebeğimizle meşgul olduğumuz için fazla dinlenemiyoruz ama yinede iyidir. Çarşamba günü doktor kontrolünde umarım bebeğin kalp atışlarını görebilirim bende...Nasıl geçti hafta sonlarınız
canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim adına...bişey sorcam kalp atışlarını dinlemek sakıncalı değil mi?benim doktor istiyorsan dinleteyim ama ben dinletmek istemiyorum, cihaz etkiliyor bebeği demişti..o yüzden dinlemedim ben..
canım hayırlı olsun.ne güzel duyduk kalp atışlarımızıda.eleviti banada verdi içiyorum bende.kaç mm miş bebişin söyledimi dr.?
Günaydınlarr herkeseee.....
Kızlar bende güzel haberlerle geldim çok şükürr...
Cuma doktordan sonra işe gelmediğim için size yazamadım...
Çok şükür bebişimiz iyiymiş keseyide gördük kalp atışlarını da ...
Kal geldi bana okadar heyecanlandım kii doktora soru sorucam soramıyorumm dizildi boğazıma...
Onunda bir canı var yaa allahımm sana şükürler olsun...
Banada mide bulantım için hap verdi yemeklerden yarım saat önce içiyorum birde elevit verdi vitamin sabah akşam kullanıyorum onu da...
Mide bulantılarım hala devam ediyor ama((
İşte böylee sizlerde de güzel haberler vardır inş...
Herkese güzel bir hafta diliyorum ve öpüyorummm:)))
papatya senin adına da çok sevindim..allah hepimizin gönlüne göre versin
ben allah nasip ederse çarşamba gideceğim doktora artık perşembe günü inşallah güzel haberler veririm sizlere...benimle aynı giden yok mu kızlar yaaaa...tek başıma kaldım((
papatya senin adına da çok sevindim..allah hepimizin gönlüne göre versin
ben allah nasip ederse çarşamba gideceğim doktora artık perşembe günü inşallah güzel haberler veririm sizlere...benimle aynı giden yok mu kızlar yaaaa...tek başıma kaldım((
Ayyy çubukçum ya çok sevindim senin adına da...
Çok güzel birşeymiş ya onu görmek orda olduğun hissetmek...
hayırlısı ile sonuna kadar hep böyle güzel gelişirler büyürler inş...
Bana da elevit verdi doktor canım ama progestan ı bende bilmiyorum merak ettim şimdi bak..Mide bulantım için verdi bana bir ilaç okadar....
Günaydın arkadaşlara.s.
Benim de bu çarşamba kontrolüm var :asigim:
Benim de daha önceki hamileliğimde dinletmişti doktor..:CüvCüv:
Çubukçum ne kadar hoşuna gidiyor insanın de mi:1hug: Kaç kese göründü ?
Hımm söylemedi canım ama gelişimi haftasına göre güzel gidiyor dedii...bende heyecandan sormamışımCADIARZUSenin söyledi mi pekii
Ayy ne güzel.Kalp atışlarını duymaya başladık birer birer
Arkadaşlar progesteron hamileliğim devamı için gereken bir hormon..dr destek olsun diye vermiştir..Düşükleri önlüyor yani progesteron eksikliğine bağlı düşükleri..Ayrıca rahmin kasılmasını engelliyor..
Ben dedim yaaopuyorumnanaktan
Çubukçum progesteron bitkisel bir ilaç değil hormonal bir ilaç...
gün olarak dedim liyadora :)))sen 6 haftalıksın ben 9.
Üffff illa hava atçaksnız bana daha büyük haftadasınız diye de mii naniknanikkaydirigubbakcemile3
yok be kuzum yapmam öyle bi terbiyesizlik :))ama ciddi benimle aynı gün giden yok
aa ama sanki dr. bitkisel ilaç dedi gibi hatırlıyorum
progestan yazıyo üstünde,alttada küçük natural bilmemne yazıyo :))
progestan ile progesteron aynı mı?
evet canım onu orda görünce inanıyor insan hamile olduğuna,ne kadar büyük bir mucize bu allahım ne büyüksün:Saruboceq:
progestanı buda bitkisel bir ilaç bunuda al dedi yazdı bende aldım. mide bulantılarım başladı yeni yeni dedim. onun içinde ilaç yazayım elinin altında bulunsun dedi.sadece çok bulantın olduğunda iç dedi.çünkü ben şimdilik var ama kusacak kadar değil demiştim :))
ayrıca dr. seçimimi çok iyi yapmışım,dr. çok güzel ilgilendi herşeyi çok güzel anlattı, haa sahi bide benden kan tahlilleri istedi gebelikte yapılması gereken testler var dedi.kan testlerimide yapıcaklar.salı günü alıcam sonuçları,allahım inşallah herşey çok güzel çıkar,bebişim doğuma kadar sağlıklı bir şekilde gelişir inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?