Üffff illa hava atçaksnız bana daha büyük haftadasınız diye de mii naniknanikkaydirigubbakcemile3
çubukçum hiç ihmal etme progesteronu..ilk aylarda ağrı çekersen bu progesterona ihtiyacın olduğu düşüncesini düşündürebilir..Dr un çok iyi yapmış bunu önermekle..Jel mi iğne mi tablet mi fitil mi ? ne şekilde verdi progesteronu ? ben yumurta toplama işleminden beri kullanıyorum..Gün aşırı kalçadan iğne..her sabah ta jel....
Herkese günaydınnn, Papatya ve Çubuk kraker gözünüz aydın kızlar
bişey sorucam dr eleviti verince folik asiti kestimi?
bi de kalp atışını duymanın nesi bebeğe zarar veriyomuş anlamadım ilk kez duydum böyle bişey
Ya bana doktor bundan sonra tahlil ve testlerin olucak dedi..Şimdi birşey istemedi benden...Birde 1 ay sonrasına açğırdı beni seni nezaman çağırdı birdaha canım....
Teşekkür ederim Canımm...
Hayır folik asiti kesmedi..
Folik asit bebeğe elevit sana dedi doktorum...
Canım kalp atışı hakkında benimde bir bilgim yok...
Herkese günaydınnn, Papatya ve Çubuk kraker gözünüz aydın kızlar
bişey sorucam dr eleviti verince folik asiti kestimi?
bi de kalp atışını duymanın nesi bebeğe zarar veriyomuş anlamadım ilk kez duydum böyle bişey
beni aralığın 10-15i gibi gel dedi. hatta 12-15i gibi gelirsen daha iyi olur dedi.bide bu tahlil sonuçlarını alınca gel dedi.bu hafta içi çıkar sonuçlar dedi. sonuçlarımda yarın çıkıcak.yarın alıcam saat 4 ten sonra göstericem sonuçları
evet canım içiyorum ihmal etmeden. bak ilaç şu
URL=http://img7.imageshack.us/i/imagesvademecumfirma102.jpg/][/URL]
Çubukçum bu koçak farmanın ilacı.Etken maddesi progesteron.Sistemik hormanal preparatlar gurubunda diye geçiyor..yani hormonal bir ilaç dediğim gibi..Bitkisel bir ilaç değil yani...
PROGESTAN (Yumuşak Kapsül)
arkadaşlar bişey sorucam hamileler için aralıkta gelicekmiş sanırım, domuz gribi aşısı olacakmsınız?dünya sağlık örgütü Türkiye en kötüsünü görmedi ölümler artacak diye açıklama yapmış ben çalışmıyorum ama dışardan gelen birinden kaparsam diye korkuyorum allah korusun virüsü kapmış bir hamileye nasıl tedavi uygulanacak?benim çevremde eşimin 4 yaşındaki yeğenine kreşten bulaştı ama çok şükür durumu iyi..
hgs2002;benim 30 eylüldü son sat tarihim.şimdi 6 haftalık hamileyim ve nasipse doktorum 7 temmuz gibi gün veriyor bana. Sen benden 2 hafta fazla olduğuna göre haziran değilmi canım senin doğum ayın?
hgs2002;benim 30 eylüldü son sat tarihim.şimdi 6 haftalık hamileyim ve nasipse doktorum 7 temmuz gibi gün veriyor bana. Sen benden 2 hafta fazla olduğuna göre haziran değilmi canım senin doğum ayın?
Ben düşünmüyorum..Zaten evden dr a dr dan eve çıkıyorum.ellerimi sık sabunluyorum,çok kalabalık yerlere girmiyorum ve kimseyi öpmüyorum..arkadaşlar bişey sorucam hamileler için aralıkta gelicekmiş sanırım, domuz gribi aşısı olacakmsınız?dünya sağlık örgütü Türkiye en kötüsünü görmedi ölümler artacak diye açıklama yapmış ben çalışmıyorum ama dışardan gelen birinden kaparsam diye korkuyorum allah korusun virüsü kapmış bir hamileye nasıl tedavi uygulanacak?benim çevremde eşimin 4 yaşındaki yeğenine kreşten bulaştı ama çok şükür durumu iyi..
LİYADORA canım sana özel mesaj göndericektim ama kapalıymış özel mesajın bi kan tahlili sonucunu sorcaktım sana acaba bilirmisin?
Ben düşünmüyorum..Zaten evden dr a dr dan eve çıkıyorum.ellerimi sık sabunluyorum,çok kalabalık yerlere girmiyorum ve kimseyi öpmüyorum..
Canım arkadaş listemdekilere göre ayarlamıştım.seni ekledim.şimdi gönderebilirisn :1hug:
Ben düşünmüyorum..Zaten evden dr a dr dan eve çıkıyorum.ellerimi sık sabunluyorum,çok kalabalık yerlere girmiyorum ve kimseyi öpmüyorum..
Canım arkadaş listemdekilere göre ayarlamıştım.seni ekledim.şimdi gönderebilirisn :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?