2010 Temmuz Anneleri : )

bence de fazla izmirli ama onun doktoru nasıl hesap yaptı anlamadım..ya da sorun bizlerde mi banbino..
döllenme ile ilgilide olabilir...anlamadım gitti...senin allah nasip ederse doğum ne zaman hangi gün

canım bana 10-11 temmuz diyor ama genelde dedikleri tarihten önce oluyor bide ben sezaryanlıyım,daha öncede söylemiştim benim kızım 4 temmuz,ben 6 temmuz kısmet olursa bunuda 5 temmuzda doğurmayı planlıyorum kaydirigubbakcemile3

sezaryanda ayarlayabiliyorsun..süper bi şans seninki yaaa :lepi:

Canım benim eşim doktor..Biz yaptırmıyoruz..Önce düşünüyorduk ama sonra vazgeçtik....

Canım benim eşim doktor..Biz yaptırmıyoruz..Önce düşünüyorduk ama sonra vazgeçtik....

ay insanlar nasıl tereddüt içinde kaldı böyle,inşallah dedikleri gibi daha kötüye gitmez, neyse artık iyice dikkat edicez canım allah hepimizi korusun:Saruboceq:

merhaba kızlar, haftasonu pek giremedim.
kese görüp kalp atışı duyan arkadaşlarımızın gözüaydın.
darısı bekleyen arkadaşlarımıza.

mide bulantısı sormuşsunuz, ben iştahı cok acık biri olarak bulantı çekmiyorum.
ama midem sürekli ayakta, çok sevdiğim şeyleri bile düşününce içim fena oluyor.
yemeğe oturuyorum mesela, 1-2 kaşık yedikten sonra iyi gidiyor ama o 2 kaşığı zor yutuyorum.
Ama yinede Allaha çok şükür bulantım yok.

Ya arkadaşlar katremden haberi olan varmı?
okudum geçmişi de bayağıdır hiç girmedi, merak ettim bende.
Umarım bebişide kendisi de iyidir.
Hiç haber alanınız varmı arkadaşlar??

valla ben sordum hamilelere 20.haftada yapılıyor dediler burda dr lar e zaten ben 7. haftadayım 20.haftaya da yaz gelir gerek kalmaz .. oğlum 4 yaşında ama ona kesin yaptırcam yarın gidip çabuk hastalanan bir yapısı var bence aşı olmak lazım arkadaşlar en azından çocuklarımıza yaptırmalıyız çok fazla abartılıyor burda yaptıran çok kişi oldu şükür hiçbirine bişey olmadı...sonuçta antibiyotikleri çerez gibi yutuyoruz yan etkileri çok çok daha fazlaymış ve hastalanınca tedavisi çoook daha zor...

ya benim canım hiç bir yemeği istemiyor
öğle yemeği olarak haşlanmış patates yedim ben,sulu şeyler yiyemiyorum

yanlış bilmiyorsam 40 milyon aşı gelmiş bile bile bu kadar insana zarar verecek halleri yok herhalde,işte bu yüzden sanada katılıyorum ,yalnız hamilelere 20.haftadan sonra yapıldığını bilmiyordum..

ya benim canım hiç bir yemeği istemiyor
öğle yemeği olarak haşlanmış patates yedim ben,sulu şeyler yiyemiyorum

Bende ne iştah artışı var ne de bulantı..Her gün muhakak bir bardak taze meyve suyu,1 katı yumurta ve 1 bardak süt içiyorum..Bir de bir avuç ceviz ve vitaminlerimle birlikte marincap balık yağı..bebeklerin zeka gelişimi için çok önemli..perşembe günü için başka bir merkezden randevu aldım..Hem tiroid hormonlarıma baktırcam,teforu ayarlayacağım hem de idrarda enfeksiyon tahlili yaptırcam..her ay idrarda enfeksiyon tahlili düşünüyorum..

Çok şükür canım sevindim senin adına darısı başımıza.

Liya benimde bu çarşamba çok heyecanlıyım..
ii geçer umarım

:lepi:

Papatya bende çarşamba gidicem inşallah
Tek degilsinnn:kedi:

teşekkürlerrr liyaaa

dr.um bana ben sormadan sakın domuz gribi aşısı falan yaptırma dedi,bende düşünmüyorum zaten

bende düşünmüyorum kaydirigubbakcemile5

Hayırlısıyla saglıcakla dogsun bambino

aynen benimde çk midem bunalıyor
Katre yi son günlerde bende görmedimm
İyidir umarım

Liya maşallahh
41 kere
ben yumurta asla yiyemiyorummmm

liyadoracım benim idrarda koyu renkle yazlı Lökosit Esteraz 250 Leu Ngatif çıktı, dr enfeksiyon olduğunu söyledi ama çok önemli değil, bol su iç dedi o kadar..

canım merhaba.
haftasonu arkadaşım bana birşey dedi, onun dru çiğ eti ellemesine bile izin vermiyormuş ayrıca yumurtayı da kabuğundan dolayı ellemesini istemiyormuş.
senin bilgin vardır diye sormak istiyorum, sence benim ark. dru çok abartmışmı?
bizde mi böyle yapmalıyız?
birde sen gecen gün L ile başlayan bir hastalık demiştin, toxoplasma dan bashederken biz?neydi canım onun ismi?
son olarak sen idrar tahlili demişsin canım, bunu ne için takip ediyorsun, söyleyebilirmisin?
cok sordum ama yarın dra gidicem, sorayım olmazsa dedim:)

vişnesuyu amin sağol canım benim,sende iyi haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:

Size tavsiyemmm olacakkk nacizane ben ilk hamileliğimde o kadar çok abartmıştım ki yaklaşıkkk 28-29 kilo aldım yani 52 kilodan 80 kiloyu gördüm ve 36. haftada doğum yaptım...Düşünün yani. Günlük sebze-süt-e ve bazı kuruyemişleri (ceviz-badem) gibi ölçülü yemeye hatta kalori hesabı yapmaya dikkat edin derim. Çünkü yaklaşık 10 kilo fazla ile tekrar hamile kaldım. Gerçi ben çok iştahlı bir insanım. Sizde dikkatli olun bu konuda. Birde ilk bebeğimde şu ayrıntılı ultrason için bir hocaya gittik biz ve ona işte karadeniz turuna çıkacağımızı söyledim hani bi aksilik olur mu olmaz mı anlamında fikrini alayım dedim bana dedi ki koş, zıpla, oyna , bebek düşmez tutunan bebek tutunmuştur. :)) Ve öle de oldu lütfen rahat olun. Herkese sevgiler

Doktor çok doğru söylemiş canım.Hamilelikte bağışıklık sistemimiz zayıflıyor ve dolayısıyla hastalıklara karşı direncimiz azaldığından daha kolay hastalanabiliyoruz..Dr toksoplazma riskine karşı öyle demiştir..etler çok iyi pişmiş olucak,sebze meyve çok iyi yıkancak,yumurta rafadan değil iyi pişmiş ve katı olucak..çiğ köfte vs yasak..çıplak elle dokunulmucak..Ona benzer bir de Listeria bakterisi var..Listeria enfeksiyonu hamile bayanlarda erken doğuma ve düşüğe neden oluyormuş..Biorezonanas tedavim sırasındaki tahlilde bende çıkmıştı bu..Bu yüzden daha temkinliyim..Kabuklu deniz hayvanlarından uzak durmak gerek..Midye yi severim ama ağzıma sürmüyorum artık kesinlikle...
İdrar tahlili isteyeceğim çünkü enfeksiyon sebebi de düşük ve erken doğum sebebi olabiliyormuş.Meleklerimin kaybından sonra daha temkinli olmak zorundayım artık..

Sevdalikacım sanırım doktorun sadece hiç bir sorunu olmayan risksiz hamilelikler için demiştir..Yüksek riskli hamilelik dr u asla böyle bir şey demez..Rahim ağzı yetmezliği,plesanta previa gibi durumlarda yatak istirahatı önerilir..Bazı durumlarda hatta 24 saat istirahat önerilir...Hamileliğimin 16. haftasına gelebilirsem Allahın izniyle ben de yavaş yavaş yatışa geçicem.Rahim ağzı yetmezliğim sebebiyle...

Sakın hoplayıp zıplamayın nasılsa bebek tutundu diye..Her hamilelik farklı çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…